המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:המשחק נגד נהריה ביום שישי 8.5 ב14:40
הזוי.
my man כתב:לפחות זה לא יום אחרי יום...
שתישרף הליגה הזו..
החציל האצטקי כתב:הפועל ירושלים קיבלו הערב 19 נקודות מאדם אריאל ובר טימור.
אם מכבי מקבלת את זה מיוגב אוחיון ומרקז היינס ביחד זה ערב מרגש.
יאללה, שהפועל תזיין אותנו העונה. מגיע להם.
החציל האצטקי כתב:הפועל ירושלים קיבלו הערב 19 נקודות מאדם אריאל ובר טימור.
אם מכבי מקבלת את זה מיוגב אוחיון ומרקז היינס ביחד זה ערב מרגש.
יאללה, שהפועל תזיין אותנו העונה. מגיע להם.
ankram כתב:למה מגיע להם? כי הם משחקים כבר 3\4 עונה רק בליגה הישראלית ללא אירופה? אפילו היינס כבר עשה מספרים כאלו לבד בליגה ,
אני בספק אם אדם אריאל ובר טימור יעשו 80% מה3 במשחק קובע מול קבוצה שהרכז של הוא לא בן 40 ומשחק בהליכה (ואין לו מחליף!!)
מה שכן , הפועל ירושליים מתנהלת נכון אחרי המשבר שעברה ואני אוהב את הדקות שהחברה הצעירים מקבלים , מה עוד שאני לא מצליח להבין למה להפועל ירושליים יכול להיות שחקן כמו אדם אריאל שהוא קלעי חוץ ונותן את התחת בהגנה
, אם כי שומר גדול הוא לא יהיה , ולמכבי יש על הספסל את ארד הררי , שהוא שייך לליגה השנייה בקושי רב.
אליהו גדול על הליגה שלנו את זה הבנו כבר , הבעיה שלו היא שבאירופה אין לו מה למכור , בליגה פשוט לא שומרים.
ankram כתב:למה מגיע להם? כי הם משחקים כבר 3\4 עונה רק בליגה הישראלית ללא אירופה? אפילו היינס כבר עשה מספרים כאלו לבד בליגה ,
אני בספק אם אדם אריאל ובר טימור יעשו 80% מה3 במשחק קובע מול קבוצה שהרכז של הוא לא בן 40 ומשחק בהליכה (ואין לו מחליף!!)
מה שכן , הפועל ירושליים מתנהלת נכון אחרי המשבר שעברה ואני אוהב את הדקות שהחברה הצעירים מקבלים , מה עוד שאני לא מצליח להבין למה להפועל ירושליים יכול להיות שחקן כמו אדם אריאל שהוא קלעי חוץ ונותן את התחת בהגנה
, אם כי שומר גדול הוא לא יהיה , ולמכבי יש על הספסל את ארד הררי , שהוא שייך לליגה השנייה בקושי רב.
אליהו גדול על הליגה שלנו את זה הבנו כבר , הבעיה שלו היא שבאירופה אין לו מה למכור , בליגה פשוט לא שומרים.
roy1000 כתב:ankram כתב:למה מגיע להם? כי הם משחקים כבר 3\4 עונה רק בליגה הישראלית ללא אירופה? אפילו היינס כבר עשה מספרים כאלו לבד בליגה ,
מגיע להם כי בניגוד אלינו, הם ידעו לתקן את הטעויות שהם עשו בתחילת העונה. הם הביאו את תומפסון וידעו לחכות בסבלנות לקיצ'ן. מאדם אריאל אני ממש לא מתלהב. הוא יכול לשים שלשה חופשית, אבל לא הרבה מעבר לזה. בר טימור, מצד שני, הוא שחקן ממש טוב. מנהל משחק יפה, יודע להגיע לסל וגם פוגע משלוש. גארד ישראלי כזה על הספסל זה משהו שאין לאף קבוצה בליגה.
החציל האצטקי כתב:ankram כתב:למה מגיע להם? כי הם משחקים כבר 3\4 עונה רק בליגה הישראלית ללא אירופה? אפילו היינס כבר עשה מספרים כאלו לבד בליגה ,
למה מגיע להם?
כי הם באו לעונה הזאת עם כוונות מאוד גבוהות, נתנו הצהרת פתיחה ראויה בגביע ווינר (תגחחו עליו כמה שתרצו, מכבי לא באה להפסיד את התואר הזה), ואכן קרסו באירופה בשלב מוקדם.
כי הם מתנהלים הכי טוב בארץ בגזרת הישראלים ופיתוח הצעירים: זה לא רק הלפרין ואליהו שהם הישראלים הכי טובים בליגה, זה עוד שורה של חבר׳ה בני 20-23 שמתים לטרוף את המגרש: טימור, מנקו, אריאל, מעיין - העתיד של הכדורסל הישראלי נמצא שם ובהפועל ת״א - שלא תטעה.
כי יש להם שורה של זרים ברמה של החבר׳ה שלנו, אם לא יותר גבוהה. דונטה נח כבר תקופה ארוכה מדי בליגה- הבן אדם הולך להתפוצץ בקרוב וזה יהיה על הראש המסכן של דווין. גם ברייסי ותומפסון הם שחקנים שהיינו משתוקקים שהיו משחקים אצלנו.
כי יש להם בעלבתים שמביאים הרבה כסף מהבית ועושים את כל הצעדים הנכונים כדי להתקדם, והם עושים את זה בסטייל בשונה משאר עכברושי הליגה שרק מתנכלים למכבי.
כי אנחנו באנו לעונה כאלופי אירופה, ועשינו כמעט כל צעד כדי להצדיק את זה שזה היה פוקס מוחלט.
כי אנחנו מתנהלים חרא בגזרת הישראלים, ולא פיתחנו שחקן מאז עומרי כספי, וגם זה רק כי הילד הזה מכונה. הפרוייקט שלנו בר״ג נראה כמו בדיחה עצובה, והישראלים שלנו כ״כ גרועים שאפילו אם תשלח להם לינק למה שאני כותב פה הם לא יצליחו לקרוא את זה, כי הם לא מדברים עברית.
כי יש לנו שורה של בעלבתים קמצנים ומביכים, שלא משכילים לחתוך שחקן גרוע כמו היינס, שלא משכילים להרים סופרסטאר ענק כמו פארמר כשכל מה שהוא מבקש זה לבוא, או לרדוף אחרי מקל. רנדל, לינהארט, אלכסנדר והיינס אלה זרי ליגה בינוניים. פארגו, סופו וסמית׳ בכושרם לא טובים יותר משלישיית הזרים של ראשל״צ.
כי אצלנו יש בעיקר יהירות, שחצנות ושובע, וזלזול באינטליגנציה של האוהדים שלנו, ובא לי שמי שגובה ממני 650 שקל לכרטיס למשחק יורוליג מחורבן גם יצדיק את זה על הפארקט ולא רק יזיין לי ת׳מוח שאין לו כסף!
החציל האצטקי כתב:היריבה עצמה לא באמת מעניינת. הבעיה היא במכבי והפועל פשוט הכי בנויה כדי להרים את הכפפה.
אני מזכיר לך שבגמר של שני משחקים מכבי הייתה מרחק סל של דונטה מלהפסיד את האליפות, וזו לא הייתה קבוצה עם כשלים מנטליים כמו זו של העונה, כזאת שבקלות יכולה להידרס גם בארנה וגם ב״מנורה״ וברור שאין לה את הדורסנות כדי לתת קאמבקים כשהיא על הרצפה.
החציל האצטקי כתב:היריבה עצמה לא באמת מעניינת. הבעיה היא במכבי והפועל פשוט הכי בנויה כדי להרים את הכפפה.
אני מזכיר לך שבגמר של שני משחקים מכבי הייתה מרחק סל של דונטה מלהפסיד את האליפות, וזו לא הייתה קבוצה עם כשלים מנטליים כמו זו של העונה, כזאת שבקלות יכולה להידרס גם בארנה וגם ב״מנורה״ וברור שאין לה את הדורסנות כדי לתת קאמבקים כשהיא על הרצפה.
ankram כתב:חיפה אשתקד היתה קבוצה יותר טובה מירושליים של השנה , רנדל , דונטה,יבזורי , אחלה שחקנים וגם באירופה עשתה עונה סבירה בהחלט.
מכבי היתה רחוקה סל אחד , בכל כך הרבה משחקים שנה שעברה שכבר הפסקתי לספור , כן היא הייתה רחוקה סל אחד מאיבוד האליפות , ורחוקה סל אחד מהפסד במילנו וסל אחד מהפסד בחצי גמר היורוליג , וסל אחד בגמר היורוליג.
מצד שני גם השנה היינו רחוקים סל אחד מהמשך ההצלבה , ובבעונת שאראס הראשונה , היינו רחוקים סל אחד מאי עלייה לפיינל פור בבית, לפעמים סל אחד זה כל מה שצריך.
בכל הצמתים המרכזיות השנה הפועל כשלה , היא כשלה בלעלות ליורוליג , כשלה במפעל האירופאי שלה , כשלה בגמר הגביע אותו אירחה , אז אני לא מבין את המשפט "והפועל פשוט הכי בנויה כדי להרים את הכפפה" , מתי היא הוכיחה את זה? הבעיות המנטליות של מכבי הם אכן בעיות , אבל אתה שוכח שגם לירושליים יש שחקנים עם בעיות מנטליות (ליאור,הלפרין). אין ספק שבנקודת הזמן הזאת הפועל ירושליים עולה על מכבי , אבל בוא נדבר אחרי שיהיו סדרות , הכל יכול להתהפך.
itai7 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4651343,00.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים