המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אחרי ההשפלה היום, וכשההפרש מירושלים עומד על 2 משחקים בלבד, מכבי חוזרת למנורה מבטחים כדי לנסות להחזיר את הכבוד האבוד של הקבוצה.
my man כתב:שמואל1 כתב:אחרי ההשפלה היום, וכשההפרש מירושלים עומד על 2 משחקים בלבד, מכבי חוזרת למנורה מבטחים כדי לנסות להחזיר את הכבוד האבוד של הקבוצה.
יש לך לחצן אוטומטי שפותח ת'רדים של משחקים?
שמואל1 כתב:אחרי ההשפלה היום, וכשההפרש מירושלים עומד על 2 משחקים בלבד, מכבי חוזרת למנורה מבטחים כדי לנסות להחזיר את הכבוד האבוד של הקבוצה.
חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:אחרי ההשפלה היום, וכשההפרש מירושלים עומד על 2 משחקים בלבד, מכבי חוזרת למנורה מבטחים כדי לנסות להחזיר את הכבוד האבוד של הקבוצה.
כן.... כי ניצחון על הרצליה זה מה שיחזיר את הכבוד האבוד....
roy1000 כתב:חנו'ש כתב:שמואל1 כתב:אחרי ההשפלה היום, וכשההפרש מירושלים עומד על 2 משחקים בלבד, מכבי חוזרת למנורה מבטחים כדי לנסות להחזיר את הכבוד האבוד של הקבוצה.
כן.... כי ניצחון על הרצליה זה מה שיחזיר את הכבוד האבוד....
זה כבר לא עניין של כבוד. רק שני משחקים מפרידים בינינו לבין ירושלים ולהם יש את השובר שיוויון.
״מכבי אלקטרה ת"א מקיימת בשעה זו את האימון המסכם לקראת המשחק מול בני הרצליה מחר ב-21:00. את הסגל מחזקים באימון דראגן בנדר וקוואמי וון שסיימו את הליגה הלאומית.״
felix_r כתב:טיוס נפל נפילה חזקה על הגב באימון, ובספק למשחק...
my man כתב:felix_r כתב:טיוס נפל נפילה חזקה על הגב באימון, ובספק למשחק...
שיסלח לי טיוס אבל![]()
![]()
![]()
כזה שקוף עוד לא היה...
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:טיוס נפל נפילה חזקה על הגב באימון, ובספק למשחק...
שיסלח לי טיוס אבל![]()
![]()
![]()
כזה שקוף עוד לא היה...
לקחו אותו לבית חולים...
לגבי הנוהג של טיוס להפצע... אני לא חובב גדול של טיוס, אבל צריך לזכור שכל ההתעפפויות והדאנקים האלה של טיוס, בהרבה מקרים גם כאשר שחקן יריב דוחף אותו באוויר, זה דברים מסוכנים ומיועדים לפציעות. זה לא כמו לעמוד רחוק מהסל ולזרוק שלשות ללא מגע.
יוסי22 כתב:למה סופו לא משחק ?
הגיע הזמן להפסיק לשחק אותה יותר צדיקים מהאפיפיור , אז הוא ניער שחקן שנדחף לו לתוך הגופיה , ממש סיבה להיסטריה ... זה נשמע כאילו הוא הלך והכניס אגרוף למישהו .
מכבי מגיע למשחק מחר בלי גבוהים ואני מקווה שלא נשמע את הקשקשת הרגילה של זה מכבי והיא אמורה לנצח 50 הפרש גם בלי שחקנים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Neo ו־14 אורחים