מכבי ת"א החליטה להיפרד מסופו בתום העונה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א החליטה להיפרד מסופו בתום העונה

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 22:35

Holiday_Armadillo כתב:
יוסי22 כתב:החזירו אותו לקדנציה שניה כי העונה בלעדיו היתה כישלון מקצועי מהדהד ולא כדי להחיות לו את הקריירה .

איפה ראית מישהו אומר שהחזירו אותו כדי להחיות לו את הקריירה?

ואם התשובה שלך היא ''את אמרת את זה'', אז תקרא שוב פעם את ההודעה שלי בשביל לראות שזה לא מה שאמרתי

אז יכול להיות שהבנתי אותך לא נכון ... סורי .

בכל מקרה רק רציתי להזכיר לכל החוגגים שלפני שסופו הגיע למכבי לא היה למכבי סנטר אמיתי מאז ניקולה(למעט חצי עונה של פייזר ) וכנ"ל בעונה שהוא עזב לפאו ככה שלא הייתי חוגג יותר מידי .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2015, 22:45

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
יוסי22 כתב:החזירו אותו לקדנציה שניה כי העונה בלעדיו היתה כישלון מקצועי מהדהד ולא כדי להחיות לו את הקריירה .

ואם התשובה שלך היא ''את אמרת את זה'', אז תקרא שוב פעם את ההודעה שלי בשביל לראות שזה לא מה שאמרתי

בכל מקרה רק רציתי להזכיר לכל החוגגים שלפני שסופו הגיע למכבי לא היה למכבי סנטר אמיתי מאז ניקולה(למעט חצי עונה של פייזר ) וכנ"ל בעונה שהוא עזב לפאו ככה שלא הייתי חוגג יותר מידי .

אני רק רוצה לתקן אותך בקטנה, שפייזר היה ביחד עם ניקולה, מוריס ובאטיסטה, והוא שיחק בכלל 4 ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2015, 22:51

יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושבת שיש פה מישהו שחוגג את העזיבה של סופו השחקן
אני כן חושבת שיש פה לא מעט אנשים שחושבים כמו שמעון (''המגרעות של סופו עולות על המעלות שלו'')
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2015, 22:53

לאור ההתפתחות האחרונה איתו זה היה בילתי נמנע. כמה שאני אוהב אותו והייתי רוצה שימשיך , זה כבר עבר גבול ואין דרך חזרה.
יהיה קשה למצוא מחליף עם דומיננטיות כמו שלו אבל אין ברירה וחייבים למצוא מחליף.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי dod » 26 אפריל 2015, 22:53

felix_r כתב:אני רק רוצה לתקן אותך בקטנה, שפייזר היה ביחד עם ניקולה, מוריס ובאטיסטה, והוא שיחק בכלל 4

פייזר וניקולה בקושי שיחקו ביחד, אם בכלל. ניקולה נפצע בתחילת העונה וחזר רק אחרי שפייזר נפצע.
באטיסטה ודאי שיחק 5 (מחליף).
מוריס שיחק בהתקפה עם הפנים לסל ופייזר יותר בפוסט.
בהגנה פייזר לא ממש שיחק אז מוריס היה 4 וגם 5....
dod

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אפריל 2015, 23:15

פייזר שיחק גם 5, אבל הוא רחוק מלהיות סנטר טבעי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי dod » 26 אפריל 2015, 23:23

MTA2311 כתב:פייזר שיחק גם 5, אבל הוא רחוק מלהיות סנטר טבעי.
אכן
dod

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אפריל 2015, 23:37

זה ממש לא משנה ... גם את ניקולה אפשר להגדיר כ-4 ואת באסטון כ-5 .

אני מתכוון גבוה משמעותי שהוא מטרה בהתקפה , שחקן שאפשר לבנות סביבו התקפה וזה קריטי ברמות הגבוהות של אירופה ומכבי לא מסוגלת לשלם לשחקנים כמו טומיץ וסשה קאון .

שמעתי היום את שמעון והוא דווקא אמר שמכבי שוקלת את המשך ההעסקה של סופו כי הוא שחקן מיוחד ואומנם ברור שהתפוקה שלו מול הטורקים לא מספקת אבל במכבי יודעים שאפשר להוציא ממנו יותר , זה שמעון ואי אפשר ללמוד מזה כלום אבל בוודאי שאי אפשר היה להבין שהסיפור שלו גמור .

הוא גם קיבל בהבנה את ההפסד לגליל כירידת מתח וטען בדיוק כמו שאני טוען פה כבר שבועיים שמכבי הפסידה את הסידרה על המשחק הראשון שהיה לה ביד ואת השלישי כמובן שהיה אפשר לקחת ולכן לא לוקחים את הסוייפ הזה כמו ההוא מול ריאל ולטעמי לגמרי בצדק .
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 27 אפריל 2015, 21:05

מזרחי כבר מזמן לא מחליט במכבי כלום
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2015, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:
יוסי22 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני לא חושבת שיש פה מישהו שחוגג את העזיבה של סופו השחקן
אני כן חושבת שיש פה לא מעט אנשים שחושבים כמו שמעון (''המגרעות של סופו עולות על המעלות שלו'')

בעצם כל השנים שאני כאן השתמשתי בביטוי מין זה כדי להסביר את עמדתי כלפיו-"החסרונות שלו גדולים מהיתרונות"
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אפריל 2015, 21:40

ורוב הזמן טעית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2015, 21:48

MTA2311 כתב:ורוב הזמן טעית.

חוץ מהעונה הראשונה שלו שאז הוא היה טוב (ואם היה ממשיך כמו באותה עונה לא הייתי אומר את מה שאמרתי עליו במשך שנים), צדקתי בכל שאר הזמן, כולל בשנה שעברה. נראה לי שגם מכבי הגיעה לאותן מסקנות בדיוק.
מי שטעה זה אתה והתומכים הנלהבים של סופו במשך כל השנים. סופו היה השחקן הכי אהוד על האוהדים במשך השנים מסיבות נסתרות שעדיין אינן מובנות לי לגמרי. לפחות הרבה מאותם אוהדים נלהבים מיישרים קו עם דעותיי ולא להפך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 אפריל 2015, 21:57

סופו של 2 העונות הראשונות ב 2 הקדנציות היה אחד הסנטרים הטובים באירופה רבעונה הראשונה אני זוכר משחקים של 25 ואפילו 30 ד'ק , רק מה בסיטואציה שנוצרה איתו ועם הדרך שבה הו מתנהל בשנה האחרונה אכן המגרעות עולות בהרבה על היתרונות ואין טעם להחזיק אותו .

סופו לא טוב מקצועית , עם ראש בתחת שזה רק נזק .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 28 אפריל 2015, 10:50

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:ורוב הזמן טעית.

חוץ מהעונה הראשונה שלו שאז הוא היה טוב (ואם היה ממשיך כמו באותה עונה לא הייתי אומר את מה שאמרתי עליו במשך שנים), צדקתי בכל שאר הזמן, כולל בשנה שעברה. נראה לי שגם מכבי הגיעה לאותן מסקנות בדיוק.
מי שטעה זה אתה והתומכים הנלהבים של סופו במשך כל השנים. סופו היה השחקן הכי אהוד על האוהדים במשך השנים מסיבות נסתרות שעדיין אינן מובנות לי לגמרי. לפחות הרבה מאותם אוהדים נלהבים מיישרים קו עם דעותיי ולא להפך.

בעיקר כי הוא נתן את הלב כמעט בכל משחק שהוא שיחק בו , כולל זינוקים שיכולים לגמור לפיל את הקרייריה , סופו גם בחור אמוציונאלי , ובקבוצה שכוללת כמה אספרגרים כמו דווין סמית' ורנדל או אידסון , זה מצרך מבוקש.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 28 אפריל 2015, 10:53

toja27 כתב:חוץ מהעונה הראשונה שלו שאז הוא היה טוב (ואם היה ממשיך כמו באותה עונה לא הייתי אומר את מה שאמרתי עליו במשך שנים), צדקתי בכל שאר הזמן, כולל בשנה שעברה. נראה לי שגם מכבי הגיעה לאותן מסקנות בדיוק.

צריך להבין שסופו כבר לא אותו שחקן. האתלטיות ירדה בצורה דרסטית והוא כבר לא יכול לעשות חלק גדול מהדברים שהיה יכול לעשות לפני 4 שנים. גם אם סופו פתאום הופך למחוייב ומתאמן חזק ומפסיק עם השטויות שלו, הוא עדיין לא יחזור להיות אותו השחקן שהיה בתחילת העשור.
לדעתי, המקום שלו בקבוצה עשירה בתוך שחקן שעולה מהספסל ל- 10 דקות מקסימום. למכבי הוא כבר לא מתאים.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אפריל 2015, 18:07

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי sunshine » 30 אפריל 2015, 18:16

הכותרת שיצאה לאחרונה בתשקורת "ההחלטה על סופו תתדיין בדלתיים סגורות"..לא מבטלת את הכותרת הזאת של התשקורת?!
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי felix_r » 30 אפריל 2015, 18:22

החציל האצטקי כתב:http://one.co.il/Article/14-15/2,620,1219,0/250247.html?ref=hp
באמת בזול

מה זול בזה? 50 אלף קנס זה בערך מה שכל הפועל משלמת על כל העבירות שלהם בעונה שלמה.
ביזיון!

* הפועל חולון נקנסה ב-7,000 שקל בגין התנהגות אוהדים במשחק נגד הפועל תל אביב, שנקנסה גם היא ב-3,000.

* איתן לנציאנו, יו"ר חולון, נקנס ב-2,000 שקל אחרי שהורחק בגין העלבת השופט יערי רייניש במשחק נגד מכבי תל אביב.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 18:27

מכבי יצאה יחסית בזול. נקווה שסופו לצליח להתאפק ולא להשתגע שוב עד סוף העונה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 אפריל 2015, 22:18

עונש קל מאוד לסופו. אבל בכל מקרה אני חושב שאת הסיפור שלו הוא גמר במכבי ולא מן הנמנע שמכבי תושיב אותו בצד יותר משחקים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r ו־4 אורחים