הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 08:06

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:אם כבר מגדילים את התקציב אז לא צריך להביא עוד גארד טוב על חשבון פארגו אלא בנוסף טליו
עמדות הגארד לדעתי הכי חשובות בכדורסל המודרני וחייבים להשקיע שם

נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.

אתה מגזים עם פארגו ואני גם חושב שלצד גארד טוב נוסף הוא יהיה יותר אחראי

אז תגיד לי למה לדעתך מכבי שוקלים לשחרר אותו? זה כי חסר לו כישרון?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אפריל 2015, 08:09

50 עמודים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2015, 08:15

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:אם כבר מגדילים את התקציב אז לא צריך להביא עוד גארד טוב על חשבון פארגו אלא בנוסף טליו

נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.

כי מכבי משלמת לו הרבה במושגים שלה ומבחינתה תמורת סכום כזה היא מצפה ליותר
הם כנראה עושים את חישובי יחס העלות-תועלת כמו שהם עושים עם שחקנים של 400 אלף דולר

האויב של הטוב זה המצויין ואם מכבי תוותר על הטוב בסוף יבוא הבינוני
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 08:26

rc4991 כתב:
toja27 כתב:
rc4991 כתב:
toja27 כתב:

כי מכבי משלמת לו הרבה במושגים שלה ומבחינתה תמורת סכום כזה היא מצפה ליותר
הם כנראה עושים את חישובי יחס העלות-תועלת כמו שהם עושים עם שחקנים של 400 אלף דולר

האויב של הטוב זה המצויין ואם מכבי תוותר על הטוב בסוף יבוא הבינוני

מצפה ליותר באיזה תחום? כמו שאתה יודע כבר, הוא היחיד שהוכיח בסדרה שהוא יכול להתמודד מבחינת כישרון נגד קבוצה כמו פנר'. אם מבחינת יכולת הוא לא שווה מיליון דולר אז מי כן? ועדיין אני שואל למה שמכבי בכלל ישקלו לשחרר אותו? אתה כבר יודע את דעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 09:18

toja27 כתב:מצפה ליותר באיזה תחום? כמו שאתה יודע כבר, הוא היחיד שהוכיח בסדרה שהוא יכול להתמודד מבחינת כישרון נגד קבוצה כמו פנר'. אם מבחינת יכולת הוא לא שווה מיליון דולר אז מי כן? ועדיין אני שואל למה שמכבי בכלל ישקלו לשחרר אותו? אתה כבר יודע את דעתי.

כי הוא עולה מליון דולר ואין למכבי את המליון דולר האלה. מה לא ברור?
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 09:20

toja27 כתב:נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.

על מי חשבת? את מי אפשר להביא במליון דולר שיהיה טוב מפארגו?
בסופו של דבר ישחררו את פארגו ויביאו את היינס V2 בחצי מחיר.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אפריל 2015, 10:14

מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר פארגו לא ימשיך וילכו בכל הכוח על פארמר ,בעמדה 5 מרוסלאב רדוליצה ומירו בילאן מועמדים אך רדוליצה קצת יקר ...

ילכו בכל הכוח על מקל ואם טיוס יעזוב אז פישר מועמד להחליפו , התקציב יגדל ל 100 מליון דראגן בנדר יעלה לבוגרים .

נשמע יותר מדי טוב נכון ?

"בכל הכוח" זאת טרמינולוגיה מעניינת. כמעט כמו "הביע הכונות להשתפר".

מישהו קונה את השטויות שיוצאות לפדרמנס מהפה חוץ מTOJA?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 30 אפריל 2015, 11:06

מצפה ליותר באיזה תחום? כמו שאתה יודע כבר, הוא היחיד שהוכיח בסדרה שהוא יכול להתמודד מבחינת כישרון נגד קבוצה כמו פנר'. אם מבחינת יכולת הוא לא שווה מיליון דולר אז מי כן? ועדיין אני שואל למה שמכבי בכלל ישקלו לשחרר אותו? אתה כבר יודע את דעתי.

מצפה ליותר בהכל, הם חושבים שבגלל שהוציאו סכום כזה שהם החתימו את ספאנוליס
הוא שיחק בעייתי רוב העונה אבל כמו שאמרת הוא הוכיח שהוא שייך לרמות הגבוהות בסדרה מול פנר
בסדרה הזאת ראיתי ממנו בחזרה יכולות גבוהות ומשחק חכם ואני חושב שהוא הפנים שהוא צריך לחדור רוב הזמן ולא להפציץ מבחוץ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 18:14

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:לפי אלי סהר פארגו לא ימשיך וילכו בכל הכוח על פארמר ,בעמדה 5 מרוסלאב רדוליצה ומירו בילאן מועמדים אך רדוליצה קצת יקר ...

ילכו בכל הכוח על מקל ואם טיוס יעזוב אז פישר מועמד להחליפו , התקציב יגדל ל 100 מליון דראגן בנדר יעלה לבוגרים .

נשמע יותר מדי טוב נכון ?

"בכל הכוח" זאת טרמינולוגיה מעניינת. כמעט כמו "הביע הכונות להשתפר".

מישהו קונה את השטויות שיוצאות לפדרמנס מהפה חוץ מTOJA?

אני רק אגיד שאני לא אמרתי שהתקציב בהכרח יעלה אלא שאני כן מאמין כמו שנכתב בכתבה שדיוויד פדרמן יוזם לעלות את התקציב ושעכשיו נשאר האישור של שאר בעלי המניות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 18:15

roy1000 כתב:
toja27 כתב:נכון הולכים להשקיע, במישהו שבאמת שווה מיליון דולר ולא לאחד שחושב שכל הקבוצה הזאת היא רק במה לההצגות האישיות שלו.

אני לא בטוח שזה הכיוון, אני חושב שהם רוצים לשחרר את פארגו והיינס ולהביא את מקל ופארמר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 18:28

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אני לא בטוח שזה הכיוון, אני חושב שהם רוצים לשחרר את פארגו והיינס ולהביא את מקל ופארמר.

מקל פארמר שייכים לעולם הפנטזיה בלבד. את התרגילים האלה אנחנו מכירים כבר מספיק שנים. יגיע היינס השני כפול שניים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 18:30

toja27 כתב:אני רק אגיד שאני לא אמרתי שהתקציב בהכרח יעלה אלא שאני כן מאמין כמו שנכתב בכתבה שדיוויד פדרמן יוזם לעלות את התקציב ושעכשיו נשאר האישור של שאר בעלי המניות.

למה אתה מאמין לזה? זה הרי חסר כל הגיון. מי שמכר את הבית שלו בשביל לשלם לנושים יכול להביא מליונים מהבית פתאום? זה נראה לך הגיוני?
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2015, 18:30

מקל ופארמר זה לפחות מיליון נטו יותר מפארגו והיינס . בברוטו זה אפילו יותר...מההכרות הארוכה עם פדרמן המניפולטיבי הגדלת תקציב פשוט לא יקרה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 18:36

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני רק אגיד שאני לא אמרתי שהתקציב בהכרח יעלה אלא שאני כן מאמין כמו שנכתב בכתבה שדיוויד פדרמן יוזם לעלות את התקציב ושעכשיו נשאר האישור של שאר בעלי המניות.

למה אתה מאמין לזה? זה הרי חסר כל הגיון. מי שמכר את הבית שלו בשביל לשלם לנושים יכול להביא מליונים מהבית פתאום? זה נראה לך הגיוני?

מכר את הבית שלו בשביל נושים ועדיין ממה שאני יודע, הוא מביא מיליון דולר בעונה. אז יכול להיות להיות שהוא לא באמת עני מרוד וחסר בית כמו שאתה מתאר?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 18:38

yzafrir כתב:מקל ופארמר זה לפחות מיליון נטו יותר מפארגו והיינס . בברוטו זה אפילו יותר...מההכרות הארוכה עם פדרמן המניפולטיבי הגדלת תקציב פשוט לא יקרה.

יכול להיות להיות שאתה(והרבה אחרים) צודק ויכול להיות שלא. אבל אני לא חושב שזה נכון לשלול את האפשרות על הסף כמו שקורה כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אפריל 2015, 18:44

toja27 כתב:מכר את הבית שלו בשביל נושים ועדיין ממה שאני יודע, הוא מביא מיליון דולר בעונה. אז יכול להיות להיות שהוא לא באמת עני מרוד וחסר בית כמו שאתה מתאר?

איך הוא מביא מליון דולר בעונה? אם הוא מביא מליון דולר אז כל הבעלים במכבי מביאים 3.3 מליון דולר בעונה וזה מספר חסר הגיון לחלוטין. אולי (וזה אולי גדול) יש שנים שבהן כל הבעלים ביחד מביאים מליון דולר בעונה ואז חלקו שלפדרמן זה 300 אלף ואני בטוח שזה מתקזז עם המשכורת של דני פדרמן.

לא הוא ולא כל מיני אנשים אחרים שסך החובות שלהם עולה על סך הנכסים חיים כמו עניים, אבל אף אחד מהאנשים האלה לא יכול להביא מליונים כל שנה לקבוצת ספורט. זה פשוט לא קורה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 30 אפריל 2015, 18:47

roy1000 כתב:
toja27 כתב:למה אתה מאמין לזה? זה הרי חסר כל הגיון. מי שמכר את הבית שלו בשביל לשלם לנושים יכול להביא מליונים מהבית פתאום? זה נראה לך הגיוני?

מכר את הבית שלו בשביל נושים ועדיין ממה שאני יודע, הוא מביא מיליון דולר בעונה. אז יכול להיות להיות שהוא לא באמת עני מרוד וחסר בית כמו שאתה מתאר?

איך הוא מביא מליון דולר בעונה? אם הוא מביא מליון דולר אז כל הבעלים במכבי מביאים 3.3 מליון דולר בעונה וזה מספר חסר הגיון לחלוטין. אולי (וזה אולי גדול) יש שנים שבהן כל הבעלים ביחד מביאים מליון דולר בעונה ואז חלקו שלפדרמן זה 300 אלף ואני בטוח שזה מתקזז עם המשכורת של דני פדרמן.

לא הוא ולא כל מיני אנשים אחרים שסך החובות שלהם עולה על סך הנכסים חיים כמו עניים, אבל אף אחד מהאנשים האלה לא יכול להביא מליונים כל שנה לקבוצת ספורט. זה פשוט לא קורה.[/quote]
טוב אני מבסס את המיליון דולר לעונה על סמך כתבה שקראתי וזה מה שאחד מחברי ההנהלה(הצעירה אם אני לא טועה) אמר. יכול להיות שזאת אמת ויכול להיות שלא. אני מתקשה להאמין שגם אתה בטוח כל כך כמו שזה נשמע ממך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־16 אורחים