אחרי הנפילה הוא נפצע שוב בדרך לבית החולים

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:תסלח לי אבל אתם הזויים ... אין לי שום הסבר הגיוני לביקורת על קבוצה שמשחקת בלי 3 הגבוהים שלה ונשארה עם שני גבוהים שהיו לא רלוונטים ברוב שלבי העונה .
אין גם שום סיבה לביקורת על הסוויפ מול פנר, ואין שום סיבה לביקורת בכלל על שום דבר. יש גביע ויש הצלבה וזה מספיק.
ankram כתב:לא , זה לא חומר לאליפות.
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:תסלח לי אבל אתם הזויים ... אין לי שום הסבר הגיוני לביקורת על קבוצה שמשחקת בלי 3 הגבוהים שלה ונשארה עם שני גבוהים שהיו לא רלוונטים ברוב שלבי העונה .
אין גם שום סיבה לביקורת על הסוויפ מול פנר, ואין שום סיבה לביקורת בכלל על שום דבר. יש גביע ויש הצלבה וזה מספיק.
הצלבה זה לא מובן מאליו וזה הסוייפ הכי משקר בהיסטוריה , אבל תהנה מהביקורת ה"צודקת" .
בוא נדבר על המשחק היום במקום להתפזר , רוצה להסביר לי על מה הביקורת כשמכבי משחקת בלי שלושת הגבוהים שלה ? למכבי אין היום כלום מתחת לסל אלא אם כן אתה מתייחס לכהן כשחקן הגנה מהרמה הגבוהה באירופה .. אז על מה בדיוק הטענות חוץ מטענות לשם טענות בלי הגיון מינימלי .
משה כתב:כמה שלאנדסברג חשוב בסגל הזה, בטח כישראלי. מכבי החתימו אותו על חוזה נהדר.
משה כתב:כמה שלאנדסברג חשוב בסגל הזה, בטח כישראלי. מכבי החתימו אותו על חוזה נהדר.
יוסי22 כתב:הצלבה זה לא מובן מאליו וזה הסוייפ הכי משקר בהיסטוריה , אבל תהנה מהביקורת ה"צודקת" .
בוא נדבר על המשחק היום במקום להתפזר , רוצה להסביר לי על מה הביקורת כשמכבי משחקת בלי שלושת הגבוהים שלה ? למכבי אין היום כלום מתחת לסל אלא אם כן אתה מתייחס לכהן כשחקן הגנה מהרמה הגבוהה באירופה .. אז על מה בדיוק הטענות חוץ מטענות לשם טענות בלי הגיון מינימלי .
jol9 כתב:יוסי22 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:תסלח לי אבל אתם הזויים ... אין לי שום הסבר הגיוני לביקורת על קבוצה שמשחקת בלי 3 הגבוהים שלה ונשארה עם שני גבוהים שהיו לא רלוונטים ברוב שלבי העונה .
הצלבה זה לא מובן מאליו וזה הסוייפ הכי משקר בהיסטוריה , אבל תהנה מהביקורת ה"צודקת" .
בליגת הפורוורדים שלנו, אין שום בעיה לשחק בלי סופו וטיוס. סופו גם ככה גורם בעיקר לנזק...
מכבי אמורה להיות מסוגלת להסתדר גם שחקן אחד או שניים חשובים נגד הרצליה בבית, ועוד כשיש לה על מה לשחק, ועוד כשהיא סוחבת 5 הפסדים
רצופים.
לקבוצה הזאת אין לב ואין נשמה, וזה הכי גרוע.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הצלבה זה לא מובן מאליו וזה הסוייפ הכי משקר בהיסטוריה , אבל תהנה מהביקורת ה"צודקת" .
מבין שלושת הגבוהים שלא משחקים יש אחד שהוא פצוע כרוני (למרות שהשנה שיחק ברוב המשחקים), שני שהוא קירזיונר עם מצבי רוח שמושעה משלושת המשחקים הקרובים ובספק אם יחזור לשחק העונה, ושלישי שמבחינתו הוא כבר סיים את העונה עם ההדחה ביורוליג ואין לו שום כוונה להתאמץ בליגה כי הוא מתכוון לשמור את עצמו לקראת החוזה הגדול שהוא אמור לקבל בקיץ.
אין מה לצפות יותר מדי לחזרתם של שלושת הגבוהים.
אנחנו משחקים היום בקושי מול קונוסים ורוב השחקנים נראים רע גם במשחק הזה.
יוסי22 כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:תסלח לי אבל אתם הזויים ... אין לי שום הסבר הגיוני לביקורת על קבוצה שמשחקת בלי 3 הגבוהים שלה ונשארה עם שני גבוהים שהיו לא רלוונטים ברוב שלבי העונה .
בליגת הפורוורדים שלנו, אין שום בעיה לשחק בלי סופו וטיוס. סופו גם ככה גורם בעיקר לנזק...
מכבי אמורה להיות מסוגלת להסתדר גם שחקן אחד או שניים חשובים נגד הרצליה בבית, ועוד כשיש לה על מה לשחק, ועוד כשהיא סוחבת 5 הפסדים
רצופים.
לקבוצה הזאת אין לב ואין נשמה, וזה הכי גרוע.
ברור שיש בעיה כי מכבי משחקת עם כהן ואלכסנדר כשני הגבוהים שלה כל המשחק וזה אומר שיש טיילת בדרך לטבעת של מכבי ומכבי חוטפת 76 נקודות בשלושה רבעים ולא היה הרבה מה לעשות כנגד זה , טוב שמכבי שמה 80 בצד השני אבל זה לא מובן מאליו .
חנו'ש כתב:רציני היינס עוד פה??
אי אפשר אולי להעביר אותו לרמת גן או משהו כזה??
חנו'ש כתב:רציני היינס עוד פה??
אי אפשר אולי להעביר אותו לרמת גן או משהו כזה??
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הצלבה זה לא מובן מאליו וזה הסוייפ הכי משקר בהיסטוריה , אבל תהנה מהביקורת ה"צודקת" .
מבין שלושת הגבוהים שלא משחקים יש אחד שהוא פצוע כרוני (למרות שהשנה שיחק ברוב המשחקים), שני שהוא קירזיונר עם מצבי רוח שמושעה משלושת המשחקים הקרובים ובספק אם יחזור לשחק העונה, ושלישי שמבחינתו הוא כבר סיים את העונה עם ההדחה ביורוליג ואין לו שום כוונה להתאמץ בליגה כי הוא מתכוון לשמור את עצמו לקראת החוזה הגדול שהוא אמור לקבל בקיץ.
אין מה לצפות יותר מדי לחזרתם של שלושת הגבוהים.
אנחנו משחקים היום בקושי מול קונוסים ורוב השחקנים נראים רע גם במשחק הזה.
טוב ... הרמתי ידיים .
זה בכלל לא רלוונטי מה הרמה שלהם וכמה הם משחקים .... אלו הגבוהים של מכבי וכשהם לא משחקים אתה תקבל 76 נקודות בשלושה רבעים בכל משחק .
ולגופו של ענין רנדל הוא השחקן הכי חשוב של מכבי בליגה יחד עם סמית , טיוס ברמה מעל הליגה וסופו הוא שחקן בלתי עציר באירופה כשהוא מפוקס ובוודאי בליגה .
מזל שההגנה של הרצליה לא קשורה לכלום אבל מכבי בבעיה קשה כשהיא משחקת בלי גבוהים כמו כל קבוצה אחרת בהיסטוריה של הכדורסל .. אתם יודעים , לא קל לשחק בלי גבוהים .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן, שמוליק ו־34 אורחים