החציל האצטקי כתב:יוסי22 כתב:מה היה מספק אותך סתם בשביל הענין ?
שמכבי תשחק בלי כל החמישה ותנצח ב-80 הפרש?
שמע,
קשה לי לראות את הקבוצה. עצוב לי לראות את הקבוצה.
עצוב לי לראות את השחקנים שמשחקים בקבוצה ואת סגנון המשחק שמשוחק בקבוצה.
עצוב לי שהכוכבים של הקבוצה נראים כמו שהם נראים (פארגו המפגר, סמית׳ הצ׳וקר)
עצוב לי שיוגב שחקן מוביל- הבן אדם קלע רק כשנתנו לו 30 מטר, והסיומת שלו בטבעת (נגד הגנה) היא עלובה
עצוב לי שסילבן קולע ככה אבל במשחק הקובע הוא מסיים עם 0/4 ומדד -8
עצוב לי מאוד שג׳ייק כהן, בן אלטיט וארד הררי הם שחקני ״דור העתיד״ שלנו
ֿעצוב לי שמרקז היינס ונייט לינהארט לובשים את מדי היוקרה האלה
עצוב לי שסלבי השכונתי הוא השחקן שהכי נהנתי לראות, כי הוא זרק את עצמו על כל כדור אבוד ודחף את הידיים בהגנה
לא יכול לראות כבר ת׳קבוצה המסריחה הזאת, ש״מרמה״ אותי במשחקים מול הרצליה ומשלשלת את החיים שלה כשזה הופך לחשוב
רק שייגמר
אני לא אשכנע אותך שהכול טוב במכבי אבל קבוצת טופ 8 שהפסידה אומנם 3-0 אבל שניים מתוכם הפסידה במשחקים שיכלו ללכת לשני הכיוונים היא הכול חוץ מקבוצה חלשה .
פארגו נתן סדרה גדולה , רנדל נתן סדרה גדולה , טיוס היה סביר , סמית הביא גביע אירופה ואינספור נצחונות עם התעלות ברבעים המכריעים , זו גניבת דעת להגיד שהוא נעלם ברגעי האמת בגלל שתי סדרות שבהן היריבה שמה עליו הכול אבל אנחנו כבר לא נסכים על זה .
בהמשך לסעיף הקודם אפשר להתמקד בהצלבה של סמית ואפשר כמו באותה עונה של הסוויפ לריאל להתמקד בזה שסמית סחב את מכבי על הגב להצלבה בשתי העונות ומי שחושב שהמקום של מכבי בהצלבה מובן מאליו חי בסרט , מכבי עוד תפספס הצלבות ולא מעט כמו שאר הקבוצות בלבל שלה , הבעיה היא שלוקחים פה הצלבה ודאבל כמובן מאליו וכתוצאה מכך ברור שלמעט זכיה ביורוליג או עונה ענקית שמסתיימת בגמר ונצחונות ב-40 הפרש בדרך בכל עונה אחרת יהיו ביקורות והרבה .
וספציפית היום מה בדיוק רצית שיעשו אחרת כשמשחקים בלי גבוהים , איך נראה לך היתה נראית ריאל בלי כל הגבוהים שלה ? אני מבין שיש ביקורת אבל הביקורת צריכה להיות רלוונטית ולא סתם ביקורת לשם ביקורת .
גם הרצף של ההפסדים זו גניבת דעת של גלדסטונים למיניהם , אין קשר בין ההפסד לפני ההצלבה שבו מכבי שיחקה עם רבע קבוצה , ההפסדים לטורקים שכל אחד מהם היה שונה והאחרון הגיע אחרי משחק ענק של מכבי וההפסד האחרון שהיה בירידת המתח ... זה סתם לבוא וליצור משבר מדומה . אז מספיק שאנחנו מקבלים את זה מאנשים שהתפקיד שלהם הוא ליצור מהומה כדי שתהיה להם עבודה , אנחנו לא חייבים להשתתף בזה .
באותו ענין גם המרפקים של סופו נופחו מעבר לכל פרופורציה .. כמה פעמים רואים שחקן מנער שחקן שנדבק עליו ובמקרה הרע הוא מקבל הרחקה , מפה ועד דרמה יש מרחק גדול , זה ממש לא דומה לשחקן שהלך והיכה שחקן אחר .