המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:לא יודע אם מישהו שם לב,
בשידור בחרו את לאנדסברג כמצטיין המשחק, אבל במינהלת בחרו את אלכסנדר, ואפילו שילבו אותו בחמישיית המחזור
toja27 כתב:עם כל הדיבורים על תומפקינס, אני עדיין חושב שאלכסנדר יכול לתת יותר בעונה הבאה. אני במקום מכבי הייתי משאיר אותו ושם את הכסף בעמדות 1,2 ו 5.
my man כתב:toja27 כתב:עם כל הדיבורים על תומפקינס, אני עדיין חושב שאלכסנדר יכול לתת יותר בעונה הבאה. אני במקום מכבי הייתי משאיר אותו ושם את הכסף בעמדות 1,2 ו 5.
תגיד לי בבקשה תגיד לי שאתה לא אומר את זה בגלל המשחק מול הרצליה?!?!?!?!
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:עם כל הדיבורים על תומפקינס, אני עדיין חושב שאלכסנדר יכול לתת יותר בעונה הבאה. אני במקום מכבי הייתי משאיר אותו ושם את הכסף בעמדות 1,2 ו 5.
תגיד לי בבקשה תגיד לי שאתה לא אומר את זה בגלל המשחק מול הרצליה?!?!?!?!
לא, אני באמת חושב שיש לבחור פוטנציאל. הפחד שלי אצלו זה שאני לא בטוח שהאינטלגנציית משחק שלו מספיק גבוהה.
toja27 כתב:ובלי שום קשר אני בכלל לא בטוח שגודס הוא מאמן שיכול באופן קבוע להוציא את המקסימום מהשחקנים. גם הוא וגם היינס שיחקו טוב יותר כשהגיעו לקבוצה מאשר עכשיו. מצד שני, זה לא תמיד אשמת המאמן.
my man כתב:toja27 כתב:ובלי שום קשר אני בכלל לא בטוח שגודס הוא מאמן שיכול באופן קבוע להוציא את המקסימום מהשחקנים. גם הוא וגם היינס שיחקו טוב יותר כשהגיעו לקבוצה מאשר עכשיו. מצד שני, זה לא תמיד אשמת המאמן.
גם אינגלס - בתחילת העונה היינו בטוחים שהוא הפארקר הבא ואפילו פתחו פה ת'רד על יחי המלך החדש או משו כזה...ובסוף ראינו מה הוא הביא באמת...
ועל בלאט אין חשש שהוא לא מוציא מהשחקנים את 150%...
הסיפור עם היינס הוא שהוא פשוט שחקן לא טוב...
אני מאמין שאם גודס יביא את האליפות אז יש סיבה לתת לו להישאר...הסיפור הוא בעוזר המאמן- הוא צריך אחד כזה שיעזור לו לבנות קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ואיך היא צריכה להיראות בכל ערב נתון...אני חושב על משו בסגנון של דן שמיר(ששמו לא הולך לפניו בימים של אחרי אילת)...
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:ובלי שום קשר אני בכלל לא בטוח שגודס הוא מאמן שיכול באופן קבוע להוציא את המקסימום מהשחקנים. גם הוא וגם היינס שיחקו טוב יותר כשהגיעו לקבוצה מאשר עכשיו. מצד שני, זה לא תמיד אשמת המאמן.
גם אינגלס - בתחילת העונה היינו בטוחים שהוא הפארקר הבא ואפילו פתחו פה ת'רד על יחי המלך החדש או משו כזה...ובסוף ראינו מה הוא הביא באמת...
אני מאמין שאם גודס יביא את האליפות אז יש סיבה לתת לו להישאר...הסיפור הוא בעוזר המאמן- הוא צריך אחד כזה שיעזור לו לבנות קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה ואיך היא צריכה להיראות בכל ערב נתון...אני חושב על משו בסגנון של דן שמיר(ששמו לא הולך לפניו בימים של אחרי אילת)...
יכול להיות שהמקרה שלהם באמת לא קשור לגודס למרות שאין פה רק שחור ולבן, כלומר היינס לא שחקן מספיק טוב למכבי(בסבירות גבוהה)אבל זה לא אומר שאי אפשר היה להוציא ממנו יותר. אני מסרב להאמין שהבן אדם מחטיא לייפים פשוטים בגלל שהוא לא יודע אלא אצלו זה יותר שאלה של חוסר ביטחון. בכל מקרה הרבה יותר כנראה היה קשה להוציא.
אני לא מסכים איתך, הסיפור כאן במאמן ולא בעוזרו. המאמן אמור להיות זה שבונה קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה למיטב הבנתי.
אבל אני לא רוצה להחמיר יותר מדי עם גודס, כי אני מוצא שאני עושה את זה לא מעט.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:ובלי שום קשר אני בכלל לא בטוח שגודס הוא מאמן שיכול באופן קבוע להוציא את המקסימום מהשחקנים. גם הוא וגם היינס שיחקו טוב יותר כשהגיעו לקבוצה מאשר עכשיו. מצד שני, זה לא תמיד אשמת המאמן.
יכול להיות שהמקרה שלהם באמת לא קשור לגודס למרות שאין פה רק שחור ולבן, כלומר היינס לא שחקן מספיק טוב למכבי(בסבירות גבוהה)אבל זה לא אומר שאי אפשר היה להוציא ממנו יותר. אני מסרב להאמין שהבן אדם מחטיא לייפים פשוטים בגלל שהוא לא יודע אלא אצלו זה יותר שאלה של חוסר ביטחון. בכל מקרה הרבה יותר כנראה היה קשה להוציא.
אני לא מסכים איתך, הסיפור כאן במאמן ולא בעוזרו. המאמן אמור להיות זה שבונה קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה למיטב הבנתי.
זאת עונה ראשונה שלו פה...גם את בלאט שחטנו בעונה הראשונה ובגלל זה אני נוטה לחשוב שמגיע לו עוד זמן חסד - כמובן בתנאי שיקח את האליפות...
שנה הבאה הוא אמור להיות יותר מבוסס ויותר, לא יודע, נועז בקבלת ההחלטות שלו לפני תוך כדי ואחרי משחקים. השנה ראינו ממנו בעיקר אפאטיות עם עצבים מדומים ושבירת הכיסא של שימעון בצורה הכי מאולצת שאפשר לשבור כסא...
לדעתי כשהוא יבוא עם ביטחון עצמי גבוה יותר עם עוזר מאמן שהוא יודע שייתן לו גב אמיתי עם עזרה אמיתית ולא רק כזו של "המוח הדגול" של פיני גרשון אז נראה קבוצה יותר מחוברת יותר מתורגלת...אני מאמין גם שזה ישפיע על הרמה המנטלית של הקבוצה...
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:ובלי שום קשר אני בכלל לא בטוח שגודס הוא מאמן שיכול באופן קבוע להוציא את המקסימום מהשחקנים. גם הוא וגם היינס שיחקו טוב יותר כשהגיעו לקבוצה מאשר עכשיו. מצד שני, זה לא תמיד אשמת המאמן.
זאת עונה ראשונה שלו פה...גם את בלאט שחטנו בעונה הראשונה ובגלל זה אני נוטה לחשוב שמגיע לו עוד זמן חסד - כמובן בתנאי שיקח את האליפות...
שנה הבאה הוא אמור להיות יותר מבוסס ויותר, לא יודע, נועז בקבלת ההחלטות שלו לפני תוך כדי ואחרי משחקים. השנה ראינו ממנו בעיקר אפאטיות עם עצבים מדומים ושבירת הכיסא של שימעון בצורה הכי מאולצת שאפשר לשבור כסא...
לדעתי כשהוא יבוא עם ביטחון עצמי גבוה יותר עם עוזר מאמן שהוא יודע שייתן לו גב אמיתי עם עזרה אמיתית ולא רק כזו של "המוח הדגול" של פיני גרשון אז נראה קבוצה יותר מחוברת יותר מתורגלת...אני מאמין גם שזה ישפיע על הרמה המנטלית של הקבוצה...
אוקיי, אני לא שותף לאופטימיות לגביו אבל דעתך בהחלט לגיטימית .
נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
rc4991 כתב:נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
עם שוך הסערה? נפקא מינה?
אתה ככה קרוב מבאן
my man כתב:rc4991 כתב:נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
עם שוך הסערה? נפקא מינה?
אתה ככה קרוב מבאן
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:rc4991 כתב:נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
עם שוך הסערה? נפקא מינה?
אתה ככה קרוב מבאן
אפילו אל יכול לשים גיף כמו שצריך
מה הוא עדיין עושה פה רוני?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:rc4991 כתב:נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
עם שוך הסערה? נפקא מינה?
אתה ככה קרוב מבאן
rc4991 כתב:לדעתי לאלכסנדר יש פוטנציאל גדול ואנחנו נראה ממנו שיפור משמעותי בעונה הבאה אם הוא יישאר כאן
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:rc4991 כתב:נחיה ונראה...שמע אחריהסדרה מול פנר הייתי עצבני ורתחתי עליו וממש לא רציתי לראות אותו פה לא העונה ובטח לא עונה הבאה...אבל עם שוך הסערה החלטתי שאני נותן לו צ'אנס...
עם שוך הסערה? נפקא מינה?
אתה ככה קרוב מבאן
כרמל- כבר דיברנו על זה -דיבורים כמו חול ואין מה לאכול!
ורוני כבר הזהרתי בעבר את חנוש אתה לא באמת רוצה את כרמל בצד שלך...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־11 אורחים