המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:החציל האצטקי כתב:מחר הצמד-חמד פותח את הפלייאוף בVTB מול חימקי. יהיה מאוד מעניין לראות מה הם יעשו מולם.
http://wiziwig2.com/webview.php?ch=107318
לכל מי שרוצה לראות.
החציל האצטקי כתב:מהרגע שטייריס עלה לשחק המשחר נגמר.
אני לא מאוד התרשמתי מפורטסון- זרק המון לבנים. פסנקו היה השחקן הכי טוב של אבטודור בחצי השני.
סיים את המשחק עם 20 נקודות ו-8 ריבאונדים. סחט 7 עבירות. לא ראה בעיניים בהתקפה- דרס את כל מה שהיה לחימקי להציע בצבע.
הגנתית שיחק לא טוב. חימקי ידעה לנצל את הרגליים הכבדות שלו ועשתה לו ״סופו״ עם היי פיק אנד רולים.
אני חושב שעם קצת עבודה על ה-conditioning הוא הופך למפלצת גם ביורוליג.
בקיצור, מבחינתי אפשר לסגור את החוזה.
החציל האצטקי כתב:אני מאוד אוהב את ההתקדמות של מרטינס גצביצ׳וס כשחקן אול אראונד וכמנהיג של ריטאס.
הוא מסיים חוזה הקיץ. אני מאוד מאוד מאוד רוצה לראות אותו במכבי.
החציל האצטקי כתב:זה שחקן עם יסודות וקבלת החלטות ברמה אחרת ממה שאנחנו מורגלים אליו. שחקן מאוד חכם, שמבין במה הוא טוב ובמה לא, ועדיין מצליח לשדרג את המשחק שלו בכל עונה.
מעבר לזה הוא לחלוטין בשורת הקלעים הגדולים באירופה. שלוש שלשות למשחק ב49% העונה ביורוקאפ, ומה שהכי יפה שהוא הרים את הרמה שלו תו״כ העונה.
ביג טיים פלייר
החציל האצטקי כתב:ראיתי אותו העונה בכמה הזדמנויות. הוא מאוד הרשים אותי.
שחקן שקט וקטלני.
קלאץ׳, קלעי אבסולוטי, מוסר טוב, מנהיג.
הלוואי עלינו...
החציל האצטקי כתב:גצביצ׳וס
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:גצביצ׳וס
קודם שקזלאוסקס יקח אותו לנבחרת. גצביצ׳וס הוא שחקן די בעיתי, וזה לא סתם שכבר כמה שנים לא מזמינים אותו לנבחרת, וזה למרות שאין לליטא יותר מדי גארדים טובים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], גל גל, מרסר ו־16 אורחים