ankram כתב:אביהוא כתב:ankram כתב:אביהוא כתב:בפייסבוק של מכבי כתוב שרנדל חולה...
רק בגלל מצבו השברירי , וחוסר הוודאות כלפי בריאותו (דווקא השנה היה לנו , טפו ,טפו מזל איתו) , הייתי משאיר אותו , אבל בשום פנים ואופן כ 4 הפותח שלנו , רנדל כאחד שעולה מהספסל הוא אינטנט דיפנס ויכול להשלים בצורה מושלמת כל 4 פותח.
אי אפשר לבנות עמדה שלמה על שחקן עם בריאות כ"כ שבירה.
אבל יכל להיות לו הרבה גיבויים איכותיים..ג'ו,פישר,כהן וכמובן סמית' כשפניני ישתלט חזרה על עמדה 3 בליגה.כל אלו יוכלו להוריד לו הרבה עומס בליגה שנה הבאה.
המצב הוא שחייב לבוא שחקן על חשבון אי הבאת שחקן אחר...
גו' עוד טעון הוכחה ובטח לא ימשיך אם לא מקבל אזרחות , כהן לא רלוונטי בשלב הזה בקרייריה שלו , פישר הוא סנטר ולא יכול לשחק כ 4, ואני לא רוצה שוב הרכב גמדים של סמית' ב 4 או פניני.
עמדה 1 צריכה רכז זר , עמדה 5 צריכה סנטר זר , נשאר את מה מחזקים , עמדה 3 סבבה , עמדה 4 צריכה חיזוק ובטח עמדה 2 , רנדל כ 4 היחידי בסגל למעט אלכסנדר שלא ברור אם ימשיך איתנו , זה ממש לא מספיק וממש אי אפשר לבנות על הבריאות שלו.
נראה לי פישר וכהן לגמרי רלוונטיים בליגה לעמדה 4..כנ"ל הרכב גמדים, וג'ו ימשיך והוא גבוה...נסכים שלא נסכים

אני חושב שבהנהלה הנוכחית תמיד יקחו סיכון קטן בעמדה א' כדי להיות בטוחים בעמדה ב'..השנה לקחו סיכון גרוע מידיי ומוגזם מידיי בעמדות 2,4,5 .שנה הבאה הם ירצו להיות בטוחים בעמדות 1,2,3 ולקחת סיכון ב4-5.