על ידי ankram » 04 מאי 2015, 08:42
הוא לא יכול להשאר פה , הוא המכביסט הכי לא מכביסט שאפשר לראות , והוא מאמן רע.
מכבי הגיעו לשיא העונה מוקדם מדי והנפילה כואבת מדי , הפליטות של גודס אחרי משחקים (לא זאת לא טעות כתיב , פליטות) , מביכות ומקומם אינם במכבי , אם את פיני כמעט העיפו על
השתוללות בגארדן , את גודס צריך לעלות על המוקד.
צריך לומר את האמת , הרבה כלים לא נתנו לגודס וגם על הראש שלו החתימו עוזר מאמן שהתרומה שלו לפי השחקנים היא ש"הוא מצחיק" , אבל אין שום תרגיל , פותחים משחק עם 6 איבודים ו2 זריקות של אלכסנדר מה 3.
דווין סמית מסתובב על המגרש 40 דקות , רובם בעמדה 4 , רץ למעלה ולמטה שאוחיון את פארגו מתחברים ל 8 איבודים (אלכסנדר עם 4) , מאבדים כדור בעוד מסירה שלומיאלית , או בעוד טראפ שפארגו המסומן לא מזהה.
ההגנה נפרצת לכל רוח על כל חדירה , כדורים מגיעים לצבע בקלות , אין שום תגובה למתרחש במשחק , קבוצה לא מאומנת ולא יוזמת ויושבים להם חצי מליון ויותר על הספסל ומזיינים את המוח על סגל חסר.
לידיעתכם , הקבוצה הזאת כבר לא מעניינת אותי , בספק אם אצפה ביותר מדי משחקים עוד העונה , הכדורסל רע , השחקנים לא שמים ז' , המאמנים מביכים אותי בראיונות שלהם , ושמעון מזרחי כבר לא עושה לי את זה עם הפרצוף העגום שלו,
ככה זה שמתעסקים יותר בשירה של כמה מפגרים מהפועל במקום לדאוג שהקבוצה שלך לא מבזה את הסמל.
אדלשטיין + רמי הדר , נראה לי ציוות ראוי , שגודס יתנחם בהרצליה או בראשון.