ליגה אדריאטית: לאשקו נגד מכבי - שני, 20:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגה אדריאטית: לאשקו נגד מכבי - שני, 20:00, ספורט5

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 אוקטובר 2011, 21:46

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי מתי שלח הולך להפסיק עם הקטע של ''גם פניני לא מוצא דקות בעמדה 4,הוא צריך להסתפק בעמדה 3''..מתי פניני שיחק לפני שנה 4 במכבי?
רק בעונה של פיני כשלא היו מספיק גבוהים הוא שיחק 4..

שלח מדבר כל כך הרבה שטויות, שזה באמת זניח...

כן אבל כל משחק הוא מתעקש להסביר כמה חלוקת הדקות קשה ופניני המסכן מוצא את עצמו משחק בעמדה 3..
לפני כמה ימים מצאתי משחק כדורגל עם הסאונד של האיצטדיון אבל בלי השדרים..יהיה נפלא אם יהיה דבר כזה גם למכבי כדורסל..

הדרך הפשוטה ביותר היא להתנקש בעופר שלח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 אוקטובר 2011, 01:22

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו יכול להסביר לי מתי שלח הולך להפסיק עם הקטע של ''גם פניני לא מוצא דקות בעמדה 4,הוא צריך להסתפק בעמדה 3''..מתי פניני שיחק לפני שנה 4 במכבי?
רק בעונה של פיני כשלא היו מספיק גבוהים הוא שיחק 4..

שלח מדבר כל כך הרבה שטויות, שזה באמת זניח...

כן אבל כל משחק הוא מתעקש להסביר כמה חלוקת הדקות קשה ופניני המסכן מוצא את עצמו משחק בעמדה 3..
לפני כמה ימים מצאתי משחק כדורגל עם הסאונד של האיצטדיון אבל בלי השדרים..יהיה נפלא אם יהיה דבר כזה גם למכבי כדורסל..

הדרך הפשוטה ביותר היא להתנקש בעופר שלח..

אני לא תומכת במהלך,אבל אני גם לא אחזיק אף אחד בכוח :laugh2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוקטובר 2011, 05:38

אגב, משהו ששמתי לב, סופו שיפר מאוד את משחק ההגנה שלו, בעיקר בפיק-אנד-רול, שנהגו להתעלל בו עם זה. לא יודע אם זה מדד לקבוצות הטובות יותר, אבל הוא נראה הרבה יותר קליל, וחוזר די מהר, ומאוד קשה לעשות עליו את זה היום. הוא אפילו חטף כדור אחד שניסו לעות עליו פיק-אנד-רול.. נראה די מעודד, נקווה שגם מול שחקנים ברמה זה יהיה ככה
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2011, 07:34

לפי מה שראיתי בשני המשחקים של מכבי חסר מאוד גו טו גאי בקו האחורי של מכבי . פאמר שחקן שמחפש יותר את המסירה וכזה הוא היה כל הקרירה שלו , אוחיון גם סוג כזה של שחקן , בורשטיין שלא יחפש לקלוע ולא יחפש למסור ...ושייר שפשוט לא מקבל הזדמנות להראות מה הוא יודע לעשות . שייר נמצא על המגרש בעמדה 2 ופשוט עומד בפינה ומחכה לכדורים שלא מגיעים כי כנראה בשלב הזה החברה עוד לא סופרים אותו . במקרה אחד שזרק משלוש זו הייתה זריקת התאבדות של סוף שעון . שייר צריך להוביל כדור ולנצל את חוכמת המשחק שלו ולאאת יכולת הקליע שכרגע הוא מתקשה להראות אותה .
מה שכן בהגנה הוא בהחלט פחות גרוע ממה שעשו ממנו וסך הכל הוא משתלב טוב בעיקר בהגנה הקבוצתית...
סמית מראה יכולת קליע טובה בעיקר בגלל בחירת זריקות טובה . אבל הוא שחקן איטי ומוריד כדור לרצפה בינוני מאוד (בטח ביחס לשחקן בגובה שלו...) ואני חושב שממש יעשו לו עוול אם ינסו לשחק איתו כ-2 כי הוא ממש לא מתאים לעמדה הזאת . הוא 3 קלאסי ושחקן סולידי בפני עצמו .
ג'יימס הוא בדיוק מה שהיה חסר לנו עונה שעברה ולא סתם טחנו על זה פה כל הזמן...
אוחיון ממש מפתיע אותי עם הבטחון שלו , הוא מנהל את המשחק טוב אבל לא מחפש לעשות נקודות ולא מאיים מספיק על הסל....
פאפאס מצויין (ל-15-20 דק') , רכז מחליף מעולה אבל מה יהיה שפארמר יעזוב ? אין למכבי אף גארד שממש יוצר לעצמו מבחינת האופי ( פארמר יכול אבל זה לא הסגנון שלו) . שחקן כמו פארגו היה משלים את הסגל הזה מעולה (וכך תוכנן מההתחלה ) אבל מכיוון שקשה למצוא כזה שחקן מכבי יכולה למוצא את עצמה בצרה גדולה כשפארמר יעזוב ואם לא יגיע עוד שחקן כשזה יקרה אז אני בהחלט חושב שנבואת הזעם של ירין לא כלכך מוגזמת (אם יגיע שחקן איכותי זה סיפור אחר...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 אוקטובר 2011, 07:52

במצב הנוכחי פארמר יצטרך לשחק 2 כנראה לצד רכז אחר, כי סמית' הוא באמת לא 2 וזה יהיה עוול אם יתנו לו לשחק בעמדה הזאת.
יכול להיות שמול מילאנו בלאט יצטרך להעלות את אוחיון בחמישייה ( זה מה שקורה בעצם עכשיו ) או אפילו את פאפאס. אבל נראה איך זה יתפתח במשחקים הקרובים.

מה שבטוח, זה מאוד לא אידאלי וספק גדול אם זה מה שחלם עליו בלאט.

ד"א, כיף שהזכרתם לי את אלכסיס, איזה שחקן אלגנטי הוא היה. מכבי התעקשה איתו על כמה עשרות אלפי דולר בזמנו והוא עזב אחרי עונה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוקטובר 2011, 09:06

הגזמתם קצת עם סמית'... ממש לא "עוול" אם ישחק 2. הוא יכול לתת תפוקה יפה. הוא הראה במשחק אתמול שהוא דווקא כן יודע להוריד כדור לרצפה (אם כי קצת כבד, ומתקשה לעבור שחקנים באחד על אחד), ובעל ראיית משחק טובה מאוד.
זה ממש לא בעיה ל10-15 דקות. את השאר ישלימו פארמר קצת, אוחיון קצת, ושאייר קצת (יכול ליהיות שאחד מהם לא ישחק..), ובעמדה 1 ישלימה פאפאס ופארמר.
גם אידסון לא היה יכול לעבור שחקנים... לא רואה הבדל בינהם בעניין הזה של התפקוד כ2, חוץ מזה שאידסון אולי ניהל משחק (בעיקר פאסט-ברייק) טוב יותר. עם פאפאס, פארמר ואוחיון, אנחנו לא ממש צריכים שחקן כזה, וסמית' מתאים מאוד. ככה שלא נראה לי שיש בעיה שיתפקד 2 לפרקים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אוקטובר 2011, 10:20

הוא יכול לתפקד כ-2 רק כדי לתת דקות מנוחה לגארדים אבל זה יפגע באיכות המשחק של הקבוצה . איידסון מהיר ממנו ומכדרר הרבה יותר טוב . גם לגבי ראיית משחק עוד לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן . אבל בכל מקרה אני מרוצה מיזה שהוא לא עושה יותר מידי טעויות ומתחבר לשטף הקבוצתי של מכבי...
אם הוא ישחק 10-15 דקות במשחק בעמדה 2 הוא פחות יהיה אפקטיבי והמספרים שלו ירדו משמעותית ....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 04 אוקטובר 2011, 12:32

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:אסף, נעשה את זה פשוט - מי פותח מול מילאנו לצד פארמר ? שאייר ? אוחיון ? בורשטיין ?
אפילו כשארויו היה כאן היה לו את אחד הקלעים הטובים באירופה לצידו בחמישייה. כאן צריך לאלתר. זה הפאק הגדול של מכבי בקיץ הזה ואי אפשר
להתחמק מזה .

פארמר-סמית'-פניני, עם פאפאס, שאייר ואוחיון מהספסל. בסדר? מספק אותך או שנגיד קדיש?
לפארמר יש 2 מהקלעים הטובים באירופה. פניני ובלו. יש לו מהספסל את מנהל המשחק הטוב באירופה. יש לו קוו קידמי מטורף, אולי הטוב באירופה. ויש לו 2 גארדים צעירים, שאי אפשר עוד לדעת כמה יתרמו, אבל כבר לפסול?
אוהדים צריכים ליהיות אופטימיים, ולהאמין ולקוות לניצחון גם במצבים הרבה הרבה יותר חמורים, אבל פה כבר אפשר ללכת לישון ולהתעורר עונה הבאה, בדיוק כמו שהיה בשנה שעברה..
זה מה שיש כרגע. צריך להאמין בזה, ולהתמודד עם זה. המינימום זה לתת צ'אנס לשחקנים להוכיח את עצמם, אז חכו קצת עם הנבואות, בסדר?
במקום להגיד פה "איזה כיף לראות את סופו דורס" "איזה כיף לראות את אליהו קולע בקלילות" "איזה כיף שפאפאס בצהוב, והביא איתו את השכל" כולם עסוקים ב"מה יהיה עם שאייר הזה?!?!" "יש לנו קוו אחורי הגרוע באירופה" "פדרמן פדרמן פדרמן"...

נכון. שנה שעברה קטלו את מכבי עוד יותר מהשנה, ותראו איזה עונה מכבי הביאו.
תפסיקו לקבור קבוצה ועונה שלמה על סמך הידיעות שלכם על השחקנים (אל שתשכחו שבלאט אחד הסקאוטים הטובים באירופה, אם לא הטוב ביותר) ועל סמך 2 משחקים מול קבוצות פח בסלובניה.

ולגבי כל אלה שאומרים שאומרים שהמהלך באדריאטית היה גרוע כי הקבוצות גרועות- אלה 2 מהקבוצות הפחות טובות במפעל. אלה לא קבוצות שמייצגות את הרמה של הליגה הזאת.
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי BIG sofo » 04 אוקטובר 2011, 12:51

גם אתמול היו לגיימס 4 בלוקים, ומשום מה באדריאטית החליטו לרשום לו רק 2...
לינק לחסימות מאתמול:
http://www.maccabifans.co.il/media2/vid ... blocks.avi

במשחק הראשון הם הורידו לו חסימה אחת...
BIG sofo

הודעהעל ידי קובי » 04 אוקטובר 2011, 12:57

בגלל שהוא שחור
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוקטובר 2011, 13:14

yzafrir כתב:הוא יכול לתפקד כ-2 רק כדי לתת דקות מנוחה לגארדים אבל זה יפגע באיכות המשחק של הקבוצה . איידסון מהיר ממנו ומכדרר הרבה יותר טוב . גם לגבי ראיית משחק עוד לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן . אבל בכל מקרה אני מרוצה מיזה שהוא לא עושה יותר מידי טעויות ומתחבר לשטף הקבוצתי של מכבי...
אם הוא ישחק 10-15 דקות במשחק בעמדה 2 הוא פחות יהיה אפקטיבי והמספרים שלו ירדו משמעותית ....

ממש לא מסכים.
קודם כל, אידסון ממש לא מהיר ממנו. אידסון שחקן מאוד איטי, שבכל זאת ידע לתפקד כ2.
ראיית משחק יש לו ועוד איך. מוסר מצוין, עוד לא הראה את זה מספיק, אבל ממה שהראה, יש לו את זה.
אני לא מסכים בכלל שהמספרים שלו ירדו. אם הוא ישחק 2, אז השלשות יכנסו באחוזים נמוכים יותר? אז יהיה לו קשה יותר לשחק בפוסט? (להיפך, יהיה לו יותר קל)
למה שחקנים כמו אנדרסון, אידסון, סאן אמטריו, היירסטון, בוגדנוביץ', קינזי, וויאצי'ץ', ועוד רבים יכולים לשחק 2, והוא לא?
הוא לא איזה שחקן גמלוני כזה, הגזמתם. הוא יודע להזיז את הרגלים, ויכול לשחק 2 ל10-15 דקות בלי שום בעיה
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 04 אוקטובר 2011, 14:47

אסף,

כדאי מאוד שתשים לב לרגלים האיטיות של סמית' בהגנה. כל ילד של לאשקו עבר אותו בצעד ראשון. אז יכול להיות, שהוא "שמר" ככה, כי זה לא היה משחק רציני, ונגד יריבות יורוליג הוא ישקיע יותר, אבל אצלי הוא כבר הדליק נורת אזהרה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אוקטובר 2011, 15:04

felix_r כתב:אסף,

כדאי מאוד שתשים לב לרגלים האיטיות של סמית' בהגנה. כל ילד של לאשקו עבר אותו בצעד ראשון. אז יכול להיות, שהוא "שמר" ככה, כי זה לא היה משחק רציני, ונגד יריבות יורוליג הוא ישקיע יותר, אבל אצלי הוא כבר הדליק נורת אזהרה.

שמתי לב לרגליים היחסית איטיות שלו, ורשמתי גם שהוא נראה יחסית די כבד אם תשים לב. אבל הוא ממש לא גמלוני כזה. הוא שמר דווקא מצוין באחד על אחד, ולדעתי, מול מספרי 2 פחות זריזים שחודרים, הוא יכול לעשות עבודה טובה. לא רואה שום סיבה שלא יוכל לשמור את היירסטון, פוצ'יוס, וויאצ'יץ' וקינזי בבית המוקדם. גם שחקן כמו ניקולאס לדוגמא, שהוא לא כבד יחסית לעמדה 2 כמובן, אבל לא חודר כמעט, אני לא רואה בעיה שסמית' ישמור.
כמובן אבל שמול שחקנים כמו לאנגפורד, גורדון, נבארו, ספאנוליס וכו' הוא יתקשה.. אבל שחקנים כמו שכתבתי אני לא רואה בעיה שישמור.
asafb96

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־46 אורחים