יוסי22 כתב:שחקן בינוני ומשעמם .
למה שפארגו ישוחרר אחרי הסדרה שהוא נתן בהצלבה ?
הלוואי על פארגו רבע מהמחוייבות של השחקן הבינוני והמשעמם הזה , לגבי שאלתך בגלל שהוא היה טוב אבל עשה את כל הקבוצה לבינונית.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:שחקן בינוני ומשעמם .
rc4991 כתב:החתמה מפגרת
עכשיו נישאר עוד שלוש שנים עם הרכז המוגבל הזה
החציל האצטקי כתב:רועי גלדסטון כתב:עוד בעניין גל מקל, לאתר ערוץ הספורט נודע כי במכבי קיבלו החלטה שלא להחתים ביחד עם יוגב אוחיון וגל מקל. כלומר, במידה שאוחיון יאריך את חוזהו במכבי, אז מקל לא יוכל לחזור - ולהיפך. לפני מספר שבועות נערכה פגישה אחת עם אוחיון, כאשר הצהובים החליטו להמשיך את המגעים רק בתום העונה.
כתב החצר של הקבוצה אמין יותר מורד כהן? נראה לי שכן
ankram כתב:יוסי22 כתב:שחקן בינוני ומשעמם .
הלוואי על פארגו רבע מהמחוייבות של השחקן הבינוני והמשעמם הזה , לגבי שאלתך בגלל שהוא היה טוב אבל עשה את כל הקבוצה לבינונית.
ankram כתב:rc4991 כתב:החתמה מפגרת
זה שהנהלת הקבוצה שלך כבר 4 שנים לא מסוגלת למצוא מישהו טוב יותר שירכז את הקבוצה , זה המחדל.
MTA2311 כתב:ankram כתב:יוסי22 כתב:שחקן בינוני ומשעמם .
הוא עשה את יוגב, היינס, סופו, אלכסנדר וג'ייק כהן בינוניים?
rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:החתמה מפגרת
זה שהנהלת הקבוצה שלך כבר 4 שנים לא מסוגלת למצוא מישהו טוב יותר שירכז את הקבוצה , זה המחדל.
למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
העיקר שאחרי זה בוכים שאין תקציב כשהם מחליטים לתת חוזה מנופח לשחקן סופר בינוני רק כי הוא "מחוייב למועדון"
MTA2311 כתב:שמע, לא אומר שהייתה לו עונה מעולה, ובכל זאת, אני לא חושב שהוגן לשפוט שחקן ששותפיו היחידים לקו האחורי היו יוגב והיינס שהוא הזר הגרוע בהיסטוריה של המועדון הזה. תוסיף לזה את הכושר הנורא של סופו העונה (זה ממש לא רק בגלל שלא היו שחקנים שיודעים להפעיל אותו), את השביתות האיטלקיות של טיוס, את הפציעU, של סילבן וגיא ולדעתי יש פה מספיק סיבות בשביל לתת לו עוד הזדמנות. בטח כשאנחנו יודעים שלא יגיע לפה עוד שחקן במיליון דולר, כי כמו שהGM הדגול אמר: " לכל שחקן ניתן למצוא תחליף בשליש מחיר".
ankram כתב:rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:החתמה מפגרת
למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
העיקר שאחרי זה בוכים שאין תקציב כשהם מחליטים לתת חוזה מנופח לשחקן סופר בינוני רק כי הוא "מחוייב למועדון"
יוגב אוחיון הוא הבעייה שלך בתקציב? למה ג''יק כהן מקבל פי כמה וכמה מאלטיט בעוד האחרון פי אלף יותר קשוח ופיסי ממנו?
אני לא יודע מה הסיפור עם מקל , אבל לא נראה לי שהוא משתוקק כל כך להגיע , אחרת לדעתי הוא כבר היה מגיע , בכל מקרה החתמת יוגב לא אמורה לחסום את החתמת מקל , ואם כן זו חשיבה עקומה של ההנהלה.
אני לא מנהל את הקבוצה , אבל אני מעדיף שיהיו לי שחקנים כמו מקל ,יוגב,לאנסברג,יבזורי, פניני , ע"פ עבמים כמו לינהרט,כהן,אלכסנדר או סרטן קבוצתי כמו טיוס , אני רוצה אנשים מחוייבים שבאים לשנים במכבי ולא כאלו שנמצאים פה שנה ובורחים\מועזבים
לקבוצה אחרת , מצידי שישקיעו את הכסף הגדול על 3 זרים סופר איכותיים ואת השאר ישקיע בפרוספקטים כמו בנדר או שחקנים אחרים.
לא תסגור עם יוגב היום , אורי אלון יסגור איתו מחר , ואף אחד לא מבטיח לך שמקל יהיה אצלך ,אתה באמת רוצה לגשת ליורוליג עם יובל נעימי\מורן רוט?
rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:ankram כתב:rc4991 כתב:החתמה מפגרת
יוגב אוחיון הוא הבעייה שלך בתקציב? למה ג''יק כהן מקבל פי כמה וכמה מאלטיט בעוד האחרון פי אלף יותר קשוח ופיסי ממנו?
אני לא יודע מה הסיפור עם מקל , אבל לא נראה לי שהוא משתוקק כל כך להגיע , אחרת לדעתי הוא כבר היה מגיע , בכל מקרה החתמת יוגב לא אמורה לחסום את החתמת מקל , ואם כן זו חשיבה עקומה של ההנהלה.
אני לא מנהל את הקבוצה , אבל אני מעדיף שיהיו לי שחקנים כמו מקל ,יוגב,לאנסברג,יבזורי, פניני , ע"פ עבמים כמו לינהרט,כהן,אלכסנדר או סרטן קבוצתי כמו טיוס , אני רוצה אנשים מחוייבים שבאים לשנים במכבי ולא כאלו שנמצאים פה שנה ובורחים\מועזבים
לקבוצה אחרת , מצידי שישקיעו את הכסף הגדול על 3 זרים סופר איכותיים ואת השאר ישקיע בפרוספקטים כמו בנדר או שחקנים אחרים.
לא תסגור עם יוגב היום , אורי אלון יסגור איתו מחר , ואף אחד לא מבטיח לך שמקל יהיה אצלך ,אתה באמת רוצה לגשת ליורוליג עם יובל נעימי\מורן רוט?
כל שחקן מיותר פוגע בתקציב ובגלל זה אני גם מת שכהן יעוף מפה ובלי קשר אני רוצה לראות את אלטיט מקבל הרבה דקות
אוחיון ירוויח מעל 600 אלף דולר נטו במונחים של זר!!! עבור קצת הגנה ו"מחויבות"!!!! ובזמן שהוא יזיק בהמון דרכים אחרות בהתקפה האישית והקבוצתית!!!
להביא את מקל ואוחיון זה האמא של הבזבוז כסף גם כי הם יקרים יחסית וגם כי הם לא כל כך שונים וזה עוד בלי לדבר על חלוקת הדקות
אם אורי אלון רוצה לזרוק עליו כל כך הרבה כסף אז הוא מוזמן, אני כבר אמרתי שאם לא מקל אז אפשר ללכת על שני רכזים זרים ואת השיראלי להביא בעמדה אחרת
my man כתב:לדעתי פארגו מאד קשור להשארת אוחיון...אם היו מביאים את מקל אז הם היו מציגים את זה שהוא השחקן הבכיר בעמדה 1...כשאתה משאיר את אוחיון אתה יודע שאתה ממש לא יכול להציג או לבנות עליו שיהיה הבכיר בעמדת הגארד...
לי נראה שישאירו את פארגו...
rc4991 כתב:למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
ankram כתב:גם נכתב: "לאתר ערוץ הספורט נודע כי לאחרונה העבירו הבעלים במכבי ת"א הנחייה כי יש לקצץ בסכום של מיליון דולרים את תקציב המנהלה (משרד, טיסות וכדומה) מ-5 מיליון דולר ל-4 מיליון. הסיבה לקיצוץ: הוספת מיליון דולרים לתקציב השחקנים בעונה הבאה. בימים אלה החשב דורון לב פועל ביחד עם מנהלי המועדון ליצירת תוכנית קיצוץ ייעודית."
זה טוב.
roy1000 כתב:ankram כתב:גם נכתב: "לאתר ערוץ הספורט נודע כי לאחרונה העבירו הבעלים במכבי ת"א הנחייה כי יש לקצץ בסכום של מיליון דולרים את תקציב המנהלה (משרד, טיסות וכדומה) מ-5 מיליון דולר ל-4 מיליון. הסיבה לקיצוץ: הוספת מיליון דולרים לתקציב השחקנים בעונה הבאה. בימים אלה החשב דורון לב פועל ביחד עם מנהלי המועדון ליצירת תוכנית קיצוץ ייעודית."
זה טוב.
הבעיה היא שהמליון דולר האלה אפילו לא יכסו את השידרוגים לשכר של דווין, סילבן ואוחיון, ככה שמבחינה מקצועית, גם עם תוספת של מליון דולר, אנחנו עדיין נלך אחורה.
ankram כתב:אם מכבי לא ישלמו סתם כסף על שחקנים כמו לינהרט , או חוזה מופקע על מרקיז היינס , יחזיקו פחות גלמים כמו כהן , אז תוספת של מליון היא מבורכת.
שלא תטעה,אתה תמות בליגה הישראלית , וזה יקרין לך על היורוליג , יהיה לך בלאגן בחדר ההלבשה,והקבוצה שלך תאבד עוד פלח של מעריצים.
אין מה לעשות , אתה בתוך הליגה הישראלית ועד שלא תצא ממנה אתה כפוף לחוקיה , אני לא רוצה לראות יותר קבוצה שרק שחקן פעיל 1 ממנה מדבר עברית , לא שאני איזה נוער גבועות או משהו כזה , אבל אני כן רוצה שיהיו ישראלים בקבוצה שלי.
אם תשים את אוחיון כרכז מחליף ההשפעה שלו על הקבוצה תהיה שולית , עצם העובדה שיוגב הוא הרכז הראשון של הקבוצה בשנים האחרונות מעידות על בנייה לקויה ותו לא.יוגב אחלה שחקן מחליף ליורוליג , ואם הוא לא יישחק גם בליגה תקבל יוגב הרבה יותר טוב.
roy1000 כתב:rc4991 כתב:למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
ואם מקל לא ירצה לבוא (יש לו שיקולי מיסים) ובינתיים אוחיון יחתום בירושלים? אתה לא יכול לקחת את הסיכון הזה כשאין לך אופציות. שוק הישראלים הוא סופר-דל ומכבי לא יכולה לקחת את הסיכון של לוותר על אוחיון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן, שמוליק ו־38 אורחים