rc4991 כתב:שלא תטעה,אתה תמות בליגה הישראלית , וזה יקרין לך על היורוליג , יהיה לך בלאגן בחדר ההלבשה,והקבוצה שלך תאבד עוד פלח של מעריצים.
אין מה לעשות , אתה בתוך הליגה הישראלית ועד שלא תצא ממנה אתה כפוף לחוקיה , אני לא רוצה לראות יותר קבוצה שרק שחקן פעיל 1 ממנה מדבר עברית , לא שאני איזה נוער גבועות או משהו כזה , אבל אני כן רוצה שיהיו ישראלים בקבוצה שלי.
אם תשים את אוחיון כרכז מחליף ההשפעה שלו על הקבוצה תהיה שולית , עצם העובדה שיוגב הוא הרכז הראשון של הקבוצה בשנים האחרונות מעידות על בנייה לקויה ותו לא.יוגב אחלה שחקן מחליף ליורוליג , ואם הוא לא יישחק גם בליגה תקבל יוגב הרבה יותר טוב.
לא נמות ולא כלום ואם כבר אז החוקים בליגה מאפשרים לך להחזיק רק ארבעה ישראלים מעל גיל 25 (יש את שלושת הצעירים ואת הזרים שאפשר לרשום) ככה שלהחזיק את מקל ויוגב מיותר גם בליגה הישראלית
אם אתה רוצה עוד ישראלים למה זה חייב להיות אוחיון? ועוד בשכר כל כך גבוה שפוגע בך קשה בתקציב? אי אפשר ללכת על יבזורי? על דאוסן?
כי אי אפשר להחזיק 3 ישראלים שמשחקים על אותה עמדה , גם ככה פניני ולאנדסברג (אין לך בעייה עם החתמה שלו? מדוע? הבן אדם לא שומר כמו שאוחיון לא קולע) חולקים את 3 , יבזורי הוא 2\3 כנ"ל שון. הישראלם צריכים להיות מפוזרים בין העמדות ככל האפשר.
בוא נניח ש3 הצעירים 25 ומטה הם לא רלוונטים (לא מבין למה , אלטיט לדעתי יותר טוב מכהן) אזי פציעה אחת כמו שלאנדסברג עבר השנה , והסגל שלך מצטמצם ל 3 ישראלים תורמים , בעיית עבירות והופ , אתה שוחק 2 ישראלים בכירים בסיטואציה מסויימת זה גם נופל על סדרת משחקים קשה.
אני חושב שאנחנו בדיון הזה ב DEAD LOCK ,בעולם אוטופי ,היו למכבי אופצייה בין 10 שחקנים ישראלים בכירים שתורמים ביורוליג ובליגה כפי שהיה לה שנים מספר , העולם הזה אינו קיים.
בעולם הנוכחי שלנו מכבי חייבת להחזיק כמה שיותר ישראלים בכירים , בכמות כזאת שתאפשר לה להתמודד ב 2 המסגרות ולא להפקיר אף אחת מהם , זה עולם קשה ובו מכבי מחזיקה את הרכז השני של הנבחרת , את המתאזרח הקלעי הטוב ביותר , את ה 3 הכי טוב עד הפציעה , ו עוד 2 מתאזרחים , שאחד הוא רכיכה והשני שובת מרכזי. נוצר מצב בעקבות פציעה שיוגב הוא השחקן
היחיד בחדר ההלבשה שמדבר עברית ,
היחיד , אם זה לא מפריע לך , לדעתי יש פה משהו פגום.
לא מפריע לי שאלטיט יקודם לעמדת הגבוה ה 4 בהיררכיה (רנדל+בנדר+ 2 זרים גבוהים) במקום כהן , ושאת טיוס יחליף יבזורי\שון. זה יעמיד לך 5 ישראלים שיכולים (במידה ושון מגיע) לכסות גם את חוק הצעירים.
היות ולדעתי אתה חייב 5 ישראלים בסגל שמסוגלים לתרום , איזה ישראלים היית מחתים במקום מה שיש לנו?