הקפטן ממשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקפטן ממשיך

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 17:29

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
העיקר שאחרי זה בוכים שאין תקציב כשהם מחליטים לתת חוזה מנופח לשחקן סופר בינוני רק כי הוא "מחוייב למועדון"

ואם מקל לא ירצה לבוא (יש לו שיקולי מיסים) ובינתיים אוחיון יחתום בירושלים? אתה לא יכול לקחת את הסיכון הזה כשאין לך אופציות. שוק הישראלים הוא סופר-דל ומכבי לא יכולה לקחת את הסיכון של לוותר על אוחיון.

יש גם את דאוסן ויבזורי

אף אחד מהם לא יכול להיות שחקן חמישייה.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 05 מאי 2015, 17:37

rc4991 כתב:
שלא תטעה,אתה תמות בליגה הישראלית , וזה יקרין לך על היורוליג , יהיה לך בלאגן בחדר ההלבשה,והקבוצה שלך תאבד עוד פלח של מעריצים.
אין מה לעשות , אתה בתוך הליגה הישראלית ועד שלא תצא ממנה אתה כפוף לחוקיה , אני לא רוצה לראות יותר קבוצה שרק שחקן פעיל 1 ממנה מדבר עברית , לא שאני איזה נוער גבועות או משהו כזה , אבל אני כן רוצה שיהיו ישראלים בקבוצה שלי.
אם תשים את אוחיון כרכז מחליף ההשפעה שלו על הקבוצה תהיה שולית , עצם העובדה שיוגב הוא הרכז הראשון של הקבוצה בשנים האחרונות מעידות על בנייה לקויה ותו לא.יוגב אחלה שחקן מחליף ליורוליג , ואם הוא לא יישחק גם בליגה תקבל יוגב הרבה יותר טוב.

לא נמות ולא כלום ואם כבר אז החוקים בליגה מאפשרים לך להחזיק רק ארבעה ישראלים מעל גיל 25 (יש את שלושת הצעירים ואת הזרים שאפשר לרשום) ככה שלהחזיק את מקל ויוגב מיותר גם בליגה הישראלית
אם אתה רוצה עוד ישראלים למה זה חייב להיות אוחיון? ועוד בשכר כל כך גבוה שפוגע בך קשה בתקציב? אי אפשר ללכת על יבזורי? על דאוסן?

כי אי אפשר להחזיק 3 ישראלים שמשחקים על אותה עמדה , גם ככה פניני ולאנדסברג (אין לך בעייה עם החתמה שלו? מדוע? הבן אדם לא שומר כמו שאוחיון לא קולע) חולקים את 3 , יבזורי הוא 2\3 כנ"ל שון. הישראלם צריכים להיות מפוזרים בין העמדות ככל האפשר.
בוא נניח ש3 הצעירים 25 ומטה הם לא רלוונטים (לא מבין למה , אלטיט לדעתי יותר טוב מכהן) אזי פציעה אחת כמו שלאנדסברג עבר השנה , והסגל שלך מצטמצם ל 3 ישראלים תורמים , בעיית עבירות והופ , אתה שוחק 2 ישראלים בכירים בסיטואציה מסויימת זה גם נופל על סדרת משחקים קשה.

אני חושב שאנחנו בדיון הזה ב DEAD LOCK ,בעולם אוטופי ,היו למכבי אופצייה בין 10 שחקנים ישראלים בכירים שתורמים ביורוליג ובליגה כפי שהיה לה שנים מספר , העולם הזה אינו קיים.
בעולם הנוכחי שלנו מכבי חייבת להחזיק כמה שיותר ישראלים בכירים , בכמות כזאת שתאפשר לה להתמודד ב 2 המסגרות ולא להפקיר אף אחת מהם , זה עולם קשה ובו מכבי מחזיקה את הרכז השני של הנבחרת , את המתאזרח הקלעי הטוב ביותר , את ה 3 הכי טוב עד הפציעה , ו עוד 2 מתאזרחים , שאחד הוא רכיכה והשני שובת מרכזי. נוצר מצב בעקבות פציעה שיוגב הוא השחקן היחיד בחדר ההלבשה שמדבר עברית , היחיד , אם זה לא מפריע לך , לדעתי יש פה משהו פגום.
לא מפריע לי שאלטיט יקודם לעמדת הגבוה ה 4 בהיררכיה (רנדל+בנדר+ 2 זרים גבוהים) במקום כהן , ושאת טיוס יחליף יבזורי\שון. זה יעמיד לך 5 ישראלים שיכולים (במידה ושון מגיע) לכסות גם את חוק הצעירים.
היות ולדעתי אתה חייב 5 ישראלים בסגל שמסוגלים לתרום , איזה ישראלים היית מחתים במקום מה שיש לנו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2015, 17:40

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:למה שלא יהיו שחקנים טובים ממנו שאפשר להביא? למה לסגור עם אוחיון כשמקל יהיה פנוי בקיץ?
העיקר שאחרי זה בוכים שאין תקציב כשהם מחליטים לתת חוזה מנופח לשחקן סופר בינוני רק כי הוא "מחוייב למועדון"

ואם מקל לא ירצה לבוא (יש לו שיקולי מיסים) ובינתיים אוחיון יחתום בירושלים? אתה לא יכול לקחת את הסיכון הזה כשאין לך אופציות. שוק הישראלים הוא סופר-דל ומכבי לא יכולה לקחת את הסיכון של לוותר על אוחיון.

יש גם את דאוסן ויבזורי

אף אחד מהם לא יכול להיות שחקן חמישייה.

ואוחיון כן?
ואם אתה מדבר על הליגה אז בטח שכן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2015, 17:43

ankram כתב:
rc4991 כתב:
שלא תטעה,אתה תמות בליגה הישראלית , וזה יקרין לך על היורוליג , יהיה לך בלאגן בחדר ההלבשה,והקבוצה שלך תאבד עוד פלח של מעריצים.
אין מה לעשות , אתה בתוך הליגה הישראלית ועד שלא תצא ממנה אתה כפוף לחוקיה , אני לא רוצה לראות יותר קבוצה שרק שחקן פעיל 1 ממנה מדבר עברית , לא שאני איזה נוער גבועות או משהו כזה , אבל אני כן רוצה שיהיו ישראלים בקבוצה שלי.
אם תשים את אוחיון כרכז מחליף ההשפעה שלו על הקבוצה תהיה שולית , עצם העובדה שיוגב הוא הרכז הראשון של הקבוצה בשנים האחרונות מעידות על בנייה לקויה ותו לא.יוגב אחלה שחקן מחליף ליורוליג , ואם הוא לא יישחק גם בליגה תקבל יוגב הרבה יותר טוב.

לא נמות ולא כלום ואם כבר אז החוקים בליגה מאפשרים לך להחזיק רק ארבעה ישראלים מעל גיל 25 (יש את שלושת הצעירים ואת הזרים שאפשר לרשום) ככה שלהחזיק את מקל ויוגב מיותר גם בליגה הישראלית
אם אתה רוצה עוד ישראלים למה זה חייב להיות אוחיון? ועוד בשכר כל כך גבוה שפוגע בך קשה בתקציב? אי אפשר ללכת על יבזורי? על דאוסן?

כי אי אפשר להחזיק 3 ישראלים שמשחקים על אותה עמדה , גם ככה פניני ולאנדסברג (אין לך בעייה עם החתמה שלו? מדוע? הבן אדם לא שומר כמו שאוחיון לא קולע) חולקים את 3 , יבזורי הוא 2\3 כנ"ל שון. הישראלם צריכים להיות מפוזרים בין העמדות ככל האפשר.
בוא נניח ש3 הצעירים 25 ומטה הם לא רלוונטים (לא מבין למה , אלטיט לדעתי יותר טוב מכהן) אזי פציעה אחת כמו שלאנדסברג עבר השנה , והסגל שלך מצטמצם ל 3 ישראלים תורמים , בעיית עבירות והופ , אתה שוחק 2 ישראלים בכירים בסיטואציה מסויימת זה גם נופל על סדרת משחקים קשה.

אני חושב שאנחנו בדיון הזה ב DEAD LOCK ,בעולם אוטופי ,היו למכבי אופצייה בין 10 שחקנים ישראלים בכירים שתורמים ביורוליג ובליגה כפי שהיה לה שנים מספר , העולם הזה אינו קיים.
בעולם הנוכחי שלנו מכבי חייבת להחזיק כמה שיותר ישראלים בכירים , בכמות כזאת שתאפשר לה להתמודד ב 2 המסגרות ולא להפקיר אף אחת מהם , זה עולם קשה ובו מכבי מחזיקה את הרכז השני של הנבחרת , את המתאזרח הקלעי הטוב ביותר , את ה 3 הכי טוב עד הפציעה , ו עוד 2 מתאזרחים , שאחד הוא רכיכה והשני שובת מרכזי. נוצר מצב בעקבות פציעה שיוגב הוא השחקן היחיד בחדר ההלבשה שמדבר עברית , היחיד , אם זה לא מפריע לך , לדעתי יש פה משהו פגום.
לא מפריע לי שאלטיט יקודם לעמדת הגבוה ה 4 בהיררכיה (רנדל+בנדר+ 2 זרים גבוהים) במקום כהן , ושאת טיוס יחליף יבזורי\שון. זה יעמיד לך 5 ישראלים שיכולים (במידה ושון מגיע) לכסות גם את חוק הצעירים.
היות ולדעתי אתה חייב 5 ישראלים בסגל שמסוגלים לתרום , איזה ישראלים היית מחתים במקום מה שיש לנו?

הם לא יהיו שלושה באותה עמדה
צריך להביא את יבזורי או דאוסן שישחקו בעמדה 2, סילבן בשלוש ופניני בארבע
וגם אלכסנדר חייב להיות פה במידה והוא מקבל אזרחות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 17:53

rc4991 כתב:ואוחיון כן?

בהנחה שאתה חייב ישראלי (צבר) אחד בחמישיית היורוליג, אז אוחיון זה היחידי שיכול לעשות את זה. מה גם שויתור על אוחיון זה למעשה ויתור על האליפות בארץ.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 מאי 2015, 18:01

לדעתי פניני יכול לפתוח ושסמית׳ יחליף אותו. אבל זה לא משהו שנוסה יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 18:09

החציל האצטקי כתב:לדעתי פניני יכול לפתוח ושסמית׳ יחליף אותו. אבל זה לא משהו שנוסה יותר מדי.

אני ממש לא בטוח שפניני יוכל לפתוח בשנה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2015, 18:25

roy1000 כתב:

בהנחה שאתה חייב ישראלי (צבר) אחד בחמישיית היורוליג, אז אוחיון זה היחידי שיכול לעשות את זה. מה גם שויתור על אוחיון זה למעשה ויתור על האליפות בארץ.

אז ההנחה הזאת מפגרת (בלי להעליב)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 18:34

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

הפיגור זה עניין של דעה. יש כאלה שרואים חשיבות בלפחות צבר אחד בחמישייה ויש כאלה שזה ממש לא מעניין אותם. זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו. במכבי תמיד היה צבר אחד בחמישייה ואני חושב שהם רואים חשיבות בזה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 19:04

אם מדובר בהחתמה שבאה על חשבון גל מקל, זה יהיה מהלך שנבכה עליו בשנים הבאות.
מקל חייב להגיע בכל מחיר, גם אם זה אומר שיוגב אוחיון יעבור ליריבה ישראלית. מוטב גל מקל במכבי ויוגב בירושלים מאשר ההפך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 19:08

שמואל1 כתב:אם מדובר בהחתמה שבאה על חשבון גל מקל, זה יהיה מהלך שנבכה עליו בשנים הבאות.
מקל חייב להגיע בכל מחיר, גם אם זה אומר שיוגב אוחיון יעבור ליריבה ישראלית. מוטב גל מקל במכבי ויוגב בירושלים מאשר ההפך.

גל מקל לא רוצה לשחק במכבי. מה לא ברור?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 19:18

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:אם מדובר בהחתמה שבאה על חשבון גל מקל, זה יהיה מהלך שנבכה עליו בשנים הבאות.

גל מקל לא רוצה לשחק במכבי. מה לא ברור?

אין דבר כזה. אני לא מאמין לזה.
ברגע שהוא יקבל הצעה רצינית, ויבין שמכבי בונה עליו כשחקן משמעותי- הוא לא יחשוב פעמיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 20:19

שמואל1 כתב:אין דבר כזה. אני לא מאמין לזה.
ברגע שהוא יקבל הצעה רצינית, ויבין שמכבי בונה עליו כשחקן משמעותי- הוא לא יחשוב פעמיים.

תאמין. מכבי לא יכולים לשלם לו סכומים משמעותיים. במקסימום יציעו לו חצי מליון דולר לעונה והוא יתצטרך לשלם חצי מזה במיסים.
גל מקל מראה בערך בכל פעם שהוא שחקן חופשי שהוא ממש לא מתלהב לשחק במכבי ורק הצעה כספית מאוד גדולה אולי תגרום לו לשנות את דעתו.

צריך לדעת גם להמשיך הלאה וזה מה שמכבי עשתה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 05 מאי 2015, 20:39

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

הפיגור זה עניין של דעה. יש כאלה שרואים חשיבות בלפחות צבר אחד בחמישייה ויש כאלה שזה ממש לא מעניין אותם. זה לא משהו שאפשר להתווכח עליו. במכבי תמיד היה צבר אחד בחמישייה ואני חושב שהם רואים חשיבות בזה.

סבבה, רק שאחרי זה לא יתלוננו על הרמה של הקבוצה
אותי מאוד מעצבן שמכבי מחלישה את עצמה עבור ערכים מסויימים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 מאי 2015, 20:44

roy1000 כתב:

תאמין. מכבי לא יכולים לשלם לו סכומים משמעותיים. במקסימום יציעו לו חצי מליון דולר לעונה והוא יתצטרך לשלם חצי מזה במיסים.
גל מקל מראה בערך בכל פעם שהוא שחקן חופשי שהוא ממש לא מתלהב לשחק במכבי ורק הצעה כספית מאוד גדולה אולי תגרום לו לשנות את דעתו.

אז צריך לשלם לו סכומים נכבדים, גם אם זה אומר לוותר על יוגב אוחיון.
בסופו של דבר הוא שווה את זה. רכז ישראלי שיכול לשחק ברמות הגבוהות זה מצרך נדיר במחוזותינו, ואם מקל יגיע חס וחלילה להפועל ירושלים זו תהיה מכה אנושה למכבי ולסיכויים שלה לקחת אליפות שנים הבאות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 מאי 2015, 20:49

rc4991 כתב:סבבה, רק שאחרי זה לא יתלוננו על הרמה של הקבוצה
אותי מאוד מעצבן שמכבי מחלישה את עצמה עבור ערכים מסויימים

בשביל לראות 12 אמריקאים משחקים, אפשר פשוט לראות את ה- NBA. קבוצה בפורמט הזה לא תצליח.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 מאי 2015, 20:55

לא בגלל החוזה של יוגב מגיעים לפה היינסים ולא פארמרים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2015, 21:31

roy1000 כתב:
ankram כתב:גם נכתב: "לאתר ערוץ הספורט נודע כי לאחרונה העבירו הבעלים במכבי ת"א הנחייה כי יש לקצץ בסכום של מיליון דולרים את תקציב המנהלה (משרד, טיסות וכדומה) מ-5 מיליון דולר ל-4 מיליון. הסיבה לקיצוץ: הוספת מיליון דולרים לתקציב השחקנים בעונה הבאה. בימים אלה החשב דורון לב פועל ביחד עם מנהלי המועדון ליצירת תוכנית קיצוץ ייעודית."

זה טוב.

הבעיה היא שהמליון דולר האלה אפילו לא יכסו את השידרוגים לשכר של דווין, סילבן ואוחיון, ככה שמבחינה מקצועית, גם עם תוספת של מליון דולר, אנחנו עדיין נלך אחורה.

הגזמת... השידרוגים שלהם לא כאלה משמעותיים. חוץ מזה בכל שנה יש איזה תיק כזה או אחר שיורד מהתקציב.
למשל - השכר של פיני (שבטוח לא ימשיך).

כל תוספת לתקציב היא מבורכת, אבל זה לא העיקר. ההנהלה צריכה לדעת לבנות כאן קבוצה טובה גם בתקציב
שישנו. הפסדים מקריים בליגה זה דבר מקובל והגיוני, אבל תבוסה אחת אחרי השניה, זה כבר לא מקובל.
ואם יש הרבה פציעות, אז שיבנו קבוצה שתהיה מורכבת משחקנים בריאים בלי נטיות לפציעות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2015, 21:35

החציל האצטקי כתב:לדעתי פניני יכול לפתוח ושסמית׳ יחליף אותו. אבל זה לא משהו שנוסה יותר מדי.

פניני הוא חידה גדולה. לא הייתי בונה על חזרה שלו ליכולת של לפני הפציעה. הלוואי ואני טועה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 מאי 2015, 21:39

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

אז צריך לשלם לו סכומים נכבדים, גם אם זה אומר לוותר על יוגב אוחיון.
בסופו של דבר הוא שווה את זה. רכז ישראלי שיכול לשחק ברמות הגבוהות זה מצרך נדיר במחוזותינו, ואם מקל יגיע חס וחלילה להפועל ירושלים זו תהיה מכה אנושה למכבי ולסיכויים שלה לקחת אליפות שנים הבאות.

דברי הבל קלאסיים מבית היוצר של שמואל.

א - מי זה מקל שתשלם לו סכומים נכבדים? מה הוא עשה עד עכשיו בקריירה?
ב - אם מקל היה מייקל ג'ורדן של לפני 20 שנה, אז מה שאמרת בשורה התחתונה היה נכון, אבל בגלל שמקל
לא ג'ורדן גם של עוד 20 שנה, אז כל מה שאמרת זה פשוט שטות אחת גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים