הקפטן ממשיך

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הקפטן ממשיך

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:17

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:אליהו והלפרין שחקנים ברמת יורוליג בזמן שאוחיון לא
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר

אני לא חושב שהוא שובר שוויון. ממש לא.

גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין
הוא לא משתין במכנסיים במשחקים החשובים (למשל המשחק הראשון באיסטנבול).

בליגה הם כן שוברי שיוויון
אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"

אתה מתעלם מהנקודה הכי חשובה...
הם לא באים למשחקים החשובים.

ואוחיון לא בא לאף משחק
בתור שחקני ספסל הם יכולים לבוא ולתת לך תרומה מרשימה מאוד בתחומים שהם מתמחים בהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:17

שלושתם בעייתיים מנטלית.
אבל לא זכור לי שפארגו, או טיוס, או היינס למשל זה חבר׳ה שמצטיינים ביכולות המנטליות שלהם.

עובדתית,
מכבי הגיעה לפיינל פור גם עם יותם וליאור כשחקנים משמעותיים. צוות להם את החבר׳ה הנכונים ואתה תצליח.
להבדיל מחבוב כמו דווין סמית׳, אצלם אתה לפחות יודע מה תקבל ומה לא תקבל במאני טיים מול העונה הסדירה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:17

rc4991 כתב:
my man כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:
נמאס שמדברים עליו כעל שובר שיוויון בשוק הישראלי שאסור לוותר עליו אבל על הלפרין ואליהו זה בסדר

גם אוחיון ד"א שחקן שאתה לא יודע מה תקבל ממנו. אבל בניגוד לאליהו, הוא משחק בהגנה ובניגוד להלפרין

אז אוחיון מקבל פה קרדיט בלתי נגמר בגלל ההגנה, ואליהו נותן התקפה ברמה טובה והלפרין קליעה מעולה ובאמת שזה מגוך להאדיר כל כך את אוחיון בגלל פאקינג הגנה "ומחויבות"

מי מדבר על אוחיון בכלל- הוא בינוני מינוס וזה לא חדש- אבל יותמית ומוכר הגויאבות לא שווים שום סכום שהם דרשו ממכבי בשנים האחרונות...

וחציל- דונטה הוא הד קייס שלא ישרוד שנייה במכבי...הוא מגעיל אותי- מתנשא יהיר שחצן וסטטיסטיקן...איכס של שחקן!

שים לב לתגובה שכתבתי עכשיו
את הסכומים שהם דרשו הם לגמרי לא היו שווים אבל בשכר שלהם עכשיו אז בהחלט כן
מה גם שאני לא דיברתי בחישוב של שכר-תועלת אלא מבחינת תרומה שאמרו פה שאוחיון טוב מהם

לא יודע אם נסכים בסוף או לאאבל אני פשוט לא רוצה אותם פה! אין להם את ה'גאטס' בשביל השאיפות של מכבי(כל התארים כל עונה) בינתיים עונה שעברה לא הגיעו לגמר גביע הם עפו בחצי הגמר הליגה בסדרה מול חיפה...העונה הם עפו בשלב הראשון של היורוקאפ ובגמר הגביע חטפו 20 הפרש...לא רוצה אותם!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 22:19

עובדתית מכבי זכתה בגביע עם יוגב כשחקן חמישייה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:21

rc4991 כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:

אתה מתעלם מהנקודה הכי חשובה...
הם לא באים למשחקים החשובים.

ואוחיון לא בא לאף משחק
בתור שחקני ספסל הם יכולים לבוא ולתת לך תרומה מרשימה מאוד בתחומים שהם מתמחים בהם

עזוב את אוחיון כבר... מה ננעלת עליו?
מדברים על אליהו והלפרין. שניהם כבר היו במכבי, אחד מהם לא מסוגל לשחק בהגנה גם אם החיים שלו תלויים בזה, וההתקפה שלו נעלמת
ככל שהעונה מתקדמת, והשני לא מוכן לזרוק לסל גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולא מגיע לשום משחק משמעותי.
אחד השתין על מכבי בקשת במשך כמה שנים ומשך אותה עם ענייני המס, והשני היה מוכן לשבת בחוץ חודשיים, ובסוף ללכת למגדל
בשביל פחות כסף ממה שהציעו לו במכבי.

אתה באמת רוצה אותם בקבוצה?
אםם כבר, אז עדיף להביא את מקל במקום שניהם ואם לא מקל, אז את שון דאוסן או צעיר אחר שאפשר לפתח שיהפוך לשחקן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:22

לא זכורים לי משחקים משמעותיים שניצחו לנו הישראלים הנוכחיים של מכבי...
בהסתכלות על תרומתם של יותם וליאור

סילבן בינתיים גם נחנק במאני טיים
יוגב שמר טוב במשחק אחד, שהפסדנו, והיה נון פאקטור במאני טיים בעונה שעברה
אפילו פניני שהוא שחקן קלאץ׳ כביכול היה די אאוט בסוף העונה שעברה
כהן... אין צורך לדבר

את התפוקה מהישראלים בזמן האמת קיבלנו מטיוס, שב95% לא ימשיך פה, ומדייויד בלו, שב100% לא המשיך פה
עכשיו נתקענו עם הדרג השני-שלישי של הישראלים, שלא חסר ממנו לאף קבוצה בליגה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:23

לא יודע אם נסכים בסוף או לאאבל אני פשוט לא רוצה אותם פה! אין להם את ה'גאטס' בשביל השאיפות של מכבי(כל התארים כל עונה) בינתיים עונה שעברה לא הגיעו לגמר גביע הם עפו בחצי הגמר הליגה בסדרה מול חיפה...העונה הם עפו בשלב הראשון של היורוקאפ ובגמר הגביע חטפו 20 הפרש...לא רוצה אותם!!!

הם נפלו מול חיפה שהייתה מעולה וכשירושלים היתה פצועה וחסרה את אליהו (ועדיין הם יכלו לעשות יותר)
אני באמת לא חושב שזה חכם לציין את גמר הגביע כי בהזמנויות אחרות הם הראו לנו כבר שהם יכולים לנצח אותנו
אני לא אומר ולא מצפה שהם יהיו אלה שהם יביאו תארים, הם צריכים לבוא מהספסל ולתת תרומה באספקטים שהם מצטיינים בו ברמה גבוהה

אם אתה לא רוצה אותם בגלל האופי אז זה ממש בסדר מבחינתי ואני יכול להבין אותך, אבל להגיד שאוחיון טוב מהם זה כבר ממש מעצבן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:25

החציל האצטקי כתב:שלושתם בעייתיים מנטלית.
אבל לא זכור לי שפארגו, או טיוס, או היינס למשל זה חבר׳ה שמצטיינים ביכולות המנטליות שלהם.

עובדתית,
מכבי הגיעה לפיינל פור גם עם יותם וליאור כשחקנים משמעותיים. צוות להם את החבר׳ה הנכונים ואתה תצליח.
להבדיל מחבוב כמו דווין סמית׳, אצלם אתה לפחות יודע מה תקבל ומה לא תקבל במאני טיים מול העונה הסדירה.

אתה בהחלט יודע שלא תקבל כלום, בעוד אצל סמית' אולי תקבל ואולי לא וזה אולי ייגמר עם אליפות אירופה...

מכבי הגיעה לפיינל פור עם הלפרין ב2008 כשחקן משמעותי ועם אליהו ב2011 כשחקן משמעותי. אבל אנחנו כבר ב2015, ומאז הם נמצאים
בירידה מתמדת.

לגבי דונטה - אין לשחקן כזה מקום במכבי,עם כל היכולות המקצועיות שלו. הספיק לי אנדרסון אחד
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:28

jol9 כתב:

עובדתית,

אתה בהחלט יודע שלא תקבל כלום, בעוד אצל סמית' אולי תקבל ואולי לא וזה אולי ייגמר עם אליפות אירופה...

מכבי הגיעה לפיינל פור עם הלפרין ב2008 כשחקן משמעותי ועם אליהו ב2011 כשחקן משמעותי. אבל אנחנו כבר ב2015, ומאז הם נמצאים
בירידה מתמדת.

לגבי דונטה - אין לשחקן כזה מקום במכבי,עם כל היכולות המקצועיות שלו. הספיק לי אנדרסון אחד

יוני כל מה שאתה אומר היום- זהב!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 מאי 2015, 22:29

my man כתב:
jol9 כתב:

עובדתית,

בירידה מתמדת.

אל תעלה לו את האגו. רק זה מה שחסר לנו פה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:32

הנחת המוצא שלי היא שמכבי נבנית לפיינל פור יורוליג, ולא לפיינל פור ליגת ווינר- בשונה מהפועל ירושלים
עדיין, אני חושב שהיסודות שהייתי מניח לקבוצה היא בישראלים הכי טובים שאני יכול להביא.

את ג׳ורדן פארמר הייתי מחתים פה על חוזה כמו שיש לספאנוליס ודיאמנטידיס ביוון. כשיש שחקנים ברמה הזאת משלמים להם מה שמגיע להם.
אין לך הרבה ישראלים שאתה יכול להיות בטוח שיהיו טופ-יורוליג. זה אחד שהוכיח שהוא בלבל הזה.

(במצב שיש לך כזה גארד בסגל אתה לא תבדיל בין יוגב אוחיון לגיל אמיתי- לדעתי זה מה שצריך להיות)
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 06 מאי 2015, 22:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 06 מאי 2015, 22:32

עזוב את אוחיון כבר... מה ננעלת עליו?
מדברים על אליהו והלפרין. שניהם כבר היו במכבי, אחד מהם לא מסוגל לשחק בהגנה גם אם החיים שלו תלויים בזה, וההתקפה שלו נעלמת
ככל שהעונה מתקדמת, והשני לא מוכן לזרוק לסל גם אם החיים שלו תלויים בזה, ולא מגיע לשום משחק משמעותי.
אחד השתין על מכבי בקשת במשך כמה שנים ומשך אותה עם ענייני המס, והשני היה מוכן לשבת בחוץ חודשיים, ובסוף ללכת למגדל
בשביל פחות כסף ממה שהציעו לו במכבי.

אתה באמת רוצה אותם בקבוצה?
אםם כבר, אז עדיף להביא את מקל במקום שניהם ואם לא מקל, אז את שון דאוסן או צעיר אחר שאפשר לפתח שיהפוך לשחקן.

ננעלתי על אוחיון כי אנשים פה כל הזמן מדברים איזו אבידה זאת תהיה אם הוא לא יהיה במכבי (דבר מטריף לכשעצמו) ואז אומרים שעל הלפרין ואליהו היה אפשר לוותר
אנחנו מודעים לחסרונות שלהם אבל הם עדיין שחקנים טובים ושוב, אם אתה לא רוצה אותם אז למה אתה כל כך מתעקש על אוחיון שיש לו חסרונות לא פחות גרועים?
הלפרין היה באמת בבעיית מס ואני מאמין שהוא היה מגיע לכאן ואם אני לא טועה היה איתו כבר סיכום אבל לאנדסברג נשאר בסוף ולא היה לו מקום ובגלל זה הוא חתם בירושלים
אצל אליהו אני חושב שזה היה יותר משיקולי אגו שבהתחלה הוא לא היה מוכן לדבר עם מכבי על סכומים כאלה ואחרי כמה חודשים הוא כנראה התפדח לחזור בשביל זה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:33

MTA2311 כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:

עובדתית,

בירידה מתמדת.

כן הא?! עוד רגע הוא פותח לכולנו ת'מוח עם פילוסופיות הטניס שלו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 06 מאי 2015, 22:40

החציל האצטקי כתב:הנחת המוצא שלי היא שמכבי נבנית לפיינל פור יורוליג, ולא לפיינל פור ליגת ווינר- בשונה מהפועל ירושלים
עדיין, אני חושב שהיסודות שהייתי מניח לקבוצה היא בישראלים הכי טובים שאני יכול להביא.

את ג׳ורדן פארמר הייתי מחתים פה על חוזה כמו שיש לספאנוליס ודיאמנטידיס ביוון. כשיש שחקנים ברמה הזאת משלמים להם מה שמגיע להם.
אין לך הרבה ישראלים שאתה יכול להיות בטוח שיהיו טופ-יורוליג. זה אחד שהוכיח שהוא בלבל הזה.

(במצב שיש לך כזה גארד בסגל אתה לא תבדיל בין יוגב אוחיון לגיל אמיתי- לדעתי זה מה שצריך להיות)

הכל נכון רק שג'ורדן פארמר זר ולא ישראלי.
תוסיף אליו את מקל וקיבלת את השילוב האולטימטיבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:42

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:
jol9 כתב:

עובדתית,

בירידה מתמדת.

כן הא?! עוד רגע הוא פותח לכולנו ת'מוח עם פילוסופיות הטניס שלו...

תירגעו שניכם ומהר...
ד"א, היתה היום תהלוכה מאוד יפה בכל הערים המרכזיות של ספרד לכבוד הניצחון של רפא בסיבוב השני בטורניר של מדריד.
סופסוף ניצחון לרפא במשחק טניס. ברכות חמות לאוהדיו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 מאי 2015, 22:44

פארמר יכול להיות ישראלי, והתרומה שלו למועדון כשחקן ישראלי (גם אם מתאזרח) תהיה אדירה. מועדון רציני היה מחתים אותו מיד כששוחרר מLA והופך אותו לסמל.
יש משהו רקוב בלצרף אותו למועדון כשחקן זר. משהו שהוא מאוד פסול וצבוע בהתנהלות של מכבי בנוגע לאזרוח יהודים מהתפוצות. משהו שלא צריך לקרות.

אבל פאקינג דארושפקה, איזה נוד טורקי נפוח, החתימה אותו על חוזה בכסף שמכבי הקמצנית לא מסוגלת לחלום עליו.
הוא ימשיך איתה, ויככב גם ביורוליג אחרי שתקבל ווילדקארד, בזמן שאנחנו ננהל פה דיונים על רמת הבשלות של שון דאוסן ועוז בלייזר ועל יכולת הקליעה של יוגב אוחיון וגל מקל.
במקום לקחת אותו, לבנות הכל מסביב ולהניף גביעים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 06 מאי 2015, 22:46

זה בסדר , עדיף שלא יהיו ישראלים בכלל בקבוצה ונעבוד על המערכת ועל הדרך על עצמנו עם המתאזרחים חסרי הנשמה. אף אחד מהישראלים לא שווה את הכסף, כולם או נגרים או משקשקים או אדומים בעלי חשיבות עצמית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 06 מאי 2015, 22:49

toja27 כתב:זה בסדר , עדיף שלא יהיו ישראלים בכלל בקבוצה ונעבוד על המערכת ועל הדרך על עצמנו עם המתאזרחים חסרי הנשמה. אף אחד מהישראלים לא שווה את הכסף, כולם או נגרים או משקשקים או אדומים בעלי חשיבות עצמית.

בלו חסר נשמה?
שארפ חסר נשמה?
ואם נלך אחורה יש לך מתאזרחים עם נשמה גדולה יותר כמעט מכל ישראלי שדרך פה...
הכל עניין של חיבור ורמת כדורסל נאותה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 06 מאי 2015, 22:52

בואו נעשה שניה סדר לגבי הלפרין, אליהו ואוחיון.

- האם הלפרין ואליהו שווים 300K? כן. האם הם שווים למכבי 300K? כן.
- האם אוחיון שחקן טוב יותר מהם? קצת קשה להשוות, כי הוא נותן דברים שונים, אבל בוודאי שאין כאן הכרעה ברורה.
- האם אוחיון, הלפרין או אליהו הם שוברי שוויון בליגה? לא.
- האם זה היה אסון אם אוחיון לא היה חותם על הערכת חוזה במכבי? סביר להניח שלא.

עכשיו בואו נבחן את הסיטואציה הנוכחית.
- להלפרין ולאליהו יש חוזה במגדל, ולכן הם לא רלוונטיים עבור מכבי
- כשהם חתמו על החוזים שלהם במגדל, כל אחד מהם החזיק בהצעה גבוהה יותר ממכבי. אחד פחד לחכות לראות מה קורה עם לאנדסברג
והשני לא היה מוכן להוריד כ"כ הרבה משכרו. אם שניהם היו חותמים בשביל מה שהם דרשו, מכבי היתה צריכה להיפרד ממשהו כמו חצי מליון
עבור הלפרין ו600-700 אלף עבור אליהו, ואת זה הם ממש לא שווים.
- האם העובדה ששניהם לא במכבי פגעה בה? בעקבות העזיבה של אליהו, פניני ובלו תפסו את הפיקוד בעמדה 4, והובילו את מכבי
לאליפות היורוליג. לגבי הלפרין, לא ברור מה היה תפקידו בסגל שכלל את היקמן, רייס ואוחיון, אבל יש סיכוי סביר שאם הלפרין כן היה
חותם במכבי, להנהלת מכבי היה פחות סבלנות לרייס, ושהוא היה משוחרר מהקבוצה אחרי הפתיחה הרעה שלו...
ככה שאני חושב שמכבי רק הרוויחה, גם כלכלית וגם מקצועית, למרות שהעונה, זה בהחלט לא נראה ככה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 06 מאי 2015, 22:53

my man כתב:
toja27 כתב:זה בסדר , עדיף שלא יהיו ישראלים בכלל בקבוצה ונעבוד על המערכת ועל הדרך על עצמנו עם המתאזרחים חסרי הנשמה. אף אחד מהישראלים לא שווה את הכסף, כולם או נגרים או משקשקים או אדומים בעלי חשיבות עצמית.

בלו חסר נשמה?
שארפ חסר נשמה?
ואם נלך אחורה יש לך מתאזרחים עם נשמה גדולה יותר כמעט מכל ישראלי שדרך פה...
הכל עניין של חיבור ורמת כדורסל נאותה...

יחידי סגולה, יוצאי מין הכלל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־20 אורחים