המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:הזדמנות לראות את אלטיט והררי ולמה הם לא יכולים לקבל דקות כשיש משמעות למשחק .
yzafrir כתב:לא יעזור כלום , להררי אין מקום במכבי ולא באף קבוצה בליגה . הוא נראה כמו ילד בשכונה שמשחק כדורסל .
אלטיט עוד מראה ניצוצות אבל הררי זה בדיחה.
סגל הצעירים שנה הבאה צריך לכלול את דאוסן , שגב , אלטיט .
yzafrir כתב:לא יעזור כלום , להררי אין מקום במכבי ולא באף קבוצה בליגה . הוא נראה כמו ילד בשכונה שמשחק כדורסל .
יוסי22 כתב:לא כל דבר זה תירוצים .
הם קבוצה טובה יותר ונפגעו מההיעדרות של היקמן ועדיין הכושר של לאנדסברג פגע במכבי מכיוון שבלעדיו סמית הוא הקלעי היחיד ואפשר לחנוק אותו , זה הכול .
my man כתב:yzafrir כתב:לא יעזור כלום , להררי אין מקום במכבי ולא באף קבוצה בליגה . הוא נראה כמו ילד בשכונה שמשחק כדורסל .
מה יש לך עם שגב? נגר!
החציל האצטקי כתב:האמת שבשונה מהררי, בן אלטיט צריך להיות מושאל לקבוצת תחתית בליגה הראשונה שתהיה מוכנה להמר עליו כסנטר מוביל.
אני מאמין העונה ברמת גן הוא הוכיח שהוא שווה את זה, כך שבשנה הבאה הוא יוכל לעשות את הצעד המשמעותי הזה קדימה סוף סוף.
הוא יכול להתפתח לשחקן, אבל חייב דקות משחק בשביל זה.
יוסי22 כתב:מה סהר חופר שם ?
מספיק לכל חובב כדורסל לראות איך נראה חצי רבע עם שניהם כשאף אחד לא מפריע להם כדי להבין שהם לא יכולים להיות חלק מהרוטציה נכון להיום .
toja27 כתב:יוסי22 כתב:לא כל דבר זה תירוצים .
הם קבוצה טובה יותר ונפגעו מההיעדרות של היקמן ועדיין הכושר של לאנדסברג פגע במכבי מכיוון שבלעדיו סמית הוא הקלעי היחיד ואפשר לחנוק אותו , זה הכול .
אם אני זוכר נכון, גם סמית הצליח להגיע מספר פעמים לזריקות חופשיות אבל פשוט לא שם אותן. ככה שאנחנו לא מדברים על המצבים שפנר' כן הצליחה למנוע ממנו זריקה חופשית. אז מה כאן? סמית לא בכושר טוב? הרי הוא נתן פחות משבוע משחק ענקי של איזה 7/10 מהשלוש. ללאנדסברג היה שבר מאמץ, הוא לא פרק את הכתף. אני בטוח שהוא היה לשמור על הכושר של הזריקה. אז נכון זה לא מדמה משחק, אבל אתה דיברת על הזריקות הפנויות. כמו שאמרתי לך, הקבוצה הראתה מה היא שווה בדיוק בהצלבה.
וזה תירוצים יוסי, יש לך מוח יצרתי מאוד אני חייב לומר. תמיד מוצא הסבר, רק חבל שזה תמיד לכיוון אחד.
felix_r כתב:יוסי22 כתב:מה סהר חופר שם ?
מספיק לכל חובב כדורסל לראות איך נראה חצי רבע עם שניהם כשאף אחד לא מפריע להם כדי להבין שהם לא יכולים להיות חלק מהרוטציה נכון להיום .
אני אגיד לך משהו. לא ככה משתפים שחקנים צעירים. צריכים לשתף אותם אחד-אחד לאורך כל המשחק, בזמן אמת, ככה הם יכולים ללמוד משהו. אם אתה מכניס במכה אחת 3-4 מחליפים, כולם קולטים שזה גארבג'-טיים, ואף אחד כבר לא משחק ברצינות. דקות בגארבאג'-טיים לא תורמות שום דבר!
felix_r כתב:יוסי22 כתב:מה סהר חופר שם ?
אני אגיד לך משהו. לא ככה משתפים שחקנים צעירים. צריכים לשתף אותם אחד-אחד לאורך כל המשחק, בזמן אמת, ככה הם יכולים ללמוד משהו. אם אתה מכניס במכה אחת 3-4 מחליפים, כולם קולטים שזה גארבג'-טיים, ואף אחד כבר לא משחק ברצינות. דקות בגארבאג'-טיים לא תורמות שום דבר!
יוסי22 כתב:toja27 כתב:יוסי22 כתב:לא כל דבר זה תירוצים .
אם אני זוכר נכון, גם סמית הצליח להגיע מספר פעמים לזריקות חופשיות אבל פשוט לא שם אותן. ככה שאנחנו לא מדברים על המצבים שפנר' כן הצליחה למנוע ממנו זריקה חופשית. אז מה כאן? סמית לא בכושר טוב? הרי הוא נתן פחות משבוע משחק ענקי של איזה 7/10 מהשלוש. ללאנדסברג היה שבר מאמץ, הוא לא פרק את הכתף. אני בטוח שהוא היה לשמור על הכושר של הזריקה. אז נכון זה לא מדמה משחק, אבל אתה דיברת על הזריקות הפנויות. כמו שאמרתי לך, הקבוצה הראתה מה היא שווה בדיוק בהצלבה.
וזה תירוצים יוסי, יש לך מוח יצרתי מאוד אני חייב לומר. תמיד מוצא הסבר, רק חבל שזה תמיד לכיוון אחד.
אבל זה בדיוק מה שטענתי ...
גם את הזריקות הפנויות (המאוד מעטות כי הם באו עם מטרה אחת וזה לחנוק את סמית וסופו והצליחו , במשחק השלישי ובחלק מהראשון מכבי הצליחו לחנוק גם אותם אבל הם חנקו את מכבי הגנתית כל הסדרה ) מכבי לא שמה וזה ענין של כושר וחבל .. זה הכול .
yzafrir כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:מה סהר חופר שם ?
בדיוק .
ככה הכניסו את בורשטיין לעניינים בעונה הראשונה שלו ויש עוד דוגמאות..אבל כנראה שבמכבי מבינים שמהררי לא יצא הרבה וגם אלטיט עוד צריך להשתפר ...
toja27 כתב:yzafrir כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:מה סהר חופר שם ?
בדיוק .
ככה הכניסו את בורשטיין לעניינים בעונה הראשונה שלו ויש עוד דוגמאות..אבל כנראה שבמכבי מבינים שמהררי לא יצא הרבה וגם אלטיט עוד צריך להשתפר ...
הררי באמת שחקן ברמה נמוכה אבל עם אלטיט היו יכולים לעשות יותר. זה לא קשור למה מכבי מבינים או לא, הפיתוח צעירים זה לא בראש סדר עדיפיות שלהם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־35 אורחים