את אתאיסטית?
כן..אבל מה שאמרתי לא היה זלזול בתנ''ך(לא אזלזל במישהו אם אני לא רוצה שיזלזלו בי)..זה סתם היה ''פארודיה'' על המקרים הראשונים של מה שכתבתי..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
את אתאיסטית?
yarinsaky כתב:מה האימא העירקית שלך אומרת על זה שאת אתאיסטית ?
Allan Turing כתב:לנגפורד זה טעות לדעתי. ממה שראיתי עד עכשיו, בלאט ממשיך להסתמך על לחץ של הקו האחורי.
בכלל לא בטוח שלנגפורד מתאים לזה.
אני אפילו לא כ"כ בטוח שצריך עוד שחקן. יש לנו הרבה גארדים, חלקם מוכשרים ומנוסים, אחרים עם פוטנציאל.
אם כבר, יש יותר מדי שחקנים לא פחות מדי.
אני לא רואה איך זה לא יוצר מרמור בהמשך.
הסגל שלנו איכותי וראוי. לא הכי טוב שיש היום, אבל טוב.
(הכי טוב הוא לדעתי של צסקא, אח"כ ריאל ואפס פילזן).
נקווה שאני טועה.
er79 כתב:שניהם אופציות מצויינות. אני אוהב את ברוקס, אבל בהנחה שפרמאר נשאר, אפשר גם "להתנחם" בתורנטון. מעניין מה פארגו המטומטם יחליט לעשות.
er79 כתב:שניהם אופציות מצויינות. אני אוהב את ברוקס, אבל בהנחה שפרמאר נשאר, אפשר גם "להתנחם" בתורנטון. מעניין מה פארגו המטומטם יחליט לעשות.
yarinsaky כתב:לא מסכים בעניין לאנגפורד.
אם השביתה באמת הולכת לחסל את העונה זו הזדמנות ללכת על קלעי ברמה באמת גבוהה . נכון, רוב הסיכויים שזה יהיה לעונה אחת, אבל אם קבוצות יורוליג מתחזקות בכוכבי נ.ב.א גם הן קבוצות חד פעמיות.
השאלה אם מכבי בכלל רוצה להיכנס למרוץ הזה ולהתחזק במשהוא רציני או שהיא תעביר עונה כזאת ברמת ציפיות נמוכה יותר ותנסה להפתיע.( כי בכל זאת יהיו כאן כמה מפלצות כמו ברצלונה או צסק"א במקרה שהשביתה לא תיגמר העונה ).
אלו שתי גישות שאני באופן אישי לא פוסל, אבל אני מעדיף את העניין של "לתפוס את הרגע ".
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:לא מסכים בעניין לאנגפורד.
אם השביתה באמת הולכת לחסל את העונה זו הזדמנות ללכת על קלעי ברמה באמת גבוהה . נכון, רוב הסיכויים שזה יהיה לעונה אחת, אבל אם קבוצות יורוליג מתחזקות בכוכבי נ.ב.א גם הן קבוצות חד פעמיות.
השאלה אם מכבי בכלל רוצה להיכנס למרוץ הזה ולהתחזק במשהוא רציני או שהיא תעביר עונה כזאת ברמת ציפיות נמוכה יותר ותנסה להפתיע.( כי בכל זאת יהיו כאן כמה מפלצות כמו ברצלונה או צסק"א במקרה שהשביתה לא תיגמר העונה ).
אלו שתי גישות שאני באופן אישי לא פוסל, אבל אני מעדיף את העניין של "לתפוס את הרגע ".
זה עניין של גישה , אישית אני מעדיף שמכבי תנצל את ההזדמנות בשביל החתמה עם מחשבה לעתיד מאשר החתמה של לתפוס את הרגע...הרבה בזכות השביתה שחקן כמו לאנגפורד מצא את עצמו חופשי , חימקי יכולה להחתים כוכב NBA בכסף של החוזה של קית'...מה הטעם לנסות להתחמש בעוד שחקן NBA שזה די ברור שבסוף העונה הוא אף מפה וגםבכל מקרה הוא לא יהיה בקליבר של השחקנים שהיריבות יצרפו\צירפו...עדיף להנמיך ציפיות ולבנות לעתיד...
yarinsaky כתב:אוקיי, אתה מאמין שלנגפורד הוא מציאה לכמה שנים קדימה, אני בכלל לא משוכנע שהוא הטיפוס המתאים לדבר הזה. אני בהחלט חושב שיש אופציות לא פחות טובות בסכומים שהוא דורש.
אם למדנו משהוא בשנים האחרונות במכבי זה שקשה מאוד לתכנן מעבר לעונה אחת קדימה. כל הזמן צצים סעיפי יציאה, שחקנים עם אופי מחורבן, פציעות , שחקנים שמקבלים הצעות גדולות שמכבי לא מסוגלת להתמודד איתן וכדומה.
יכול להיות שצריך להסתכל על ההווה וזהו.
yarinsaky כתב:אני מאמין שאם השביתה תיגרר לאורך העונה יפתחו אופציות של שחקנים צעירים יחסית שיחפשו בית באירופה למשך העונה הקרובה, אין לי כרגע שמות שעולים לי בראש. מדובר בעיקר של שחקנים עונה שנייה טרם פריצה או כאלו שלא קיבלו מספיק הזדמנויות או בגלל פציעות, משהוא בסגנון
שהיה בזמנו עם פארקר.
שמע, אם גודס רוצה את לאנגפורד זה אולי מרמז על משהוא, אבל לא אמרו שהוא כבר סגר בקבוצה אחרת ויודיע היום מי זאת הקבוצה ?
yarinsaky כתב:לא יודע, לא נכנסתי ספציפית לכל השמות. הכוונה שלי הייתה שאם השביתה מחסלת את העונה אפשר יהיה אולי לדוג שחקנים גם עם חוזי מינימום
ולהחתים אותם לשנתיים ( עם סעיף יציאה בקיץ ).
אפשר לחשוב שמכבי לא עושה את זה כמעט עם כל שחקן אמריקאי. לדעתי גם אם לאנגפורד יוחתם זה יהיה עם אופציות יציאה, רק שלא עם סעיף יציאה לנ.ב.א כנראה.
asafb96 כתב:yarinsaky כתב:לא יודע, לא נכנסתי ספציפית לכל השמות. הכוונה שלי הייתה שאם השביתה מחסלת את העונה אפשר יהיה אולי לדוג שחקנים גם עם חוזי מינימום
ולהחתים אותם לשנתיים ( עם סעיף יציאה בקיץ ).
אפשר לחשוב שמכבי לא עושה את זה כמעט עם כל שחקן אמריקאי. לדעתי גם אם לאנגפורד יוחתם זה יהיה עם אופציות יציאה, רק שלא עם סעיף יציאה לנ.ב.א כנראה.
קודם כל, שחקן עם חוזה בNBA יחזור בסוף השביתה, לא משנה מה הוא או מכבי רוצים. השביתה יכולה להסתיים גם עוד חודש-חודשיים, ככה שלא הייתי לוקח הימור כזה.
חוץ מזה, אין שחקנים ברמה גבוה שיחתמו פה לשנתיים. וגם אם כן, הם יחזור בסוף העונה לNBA, ככה שלא עשינו פה כלום, כי אם השביתה נמשכת כל העונה, סביר להניח שמכבי לא ממש תוכל לקרוא תיגר על הקבוצות עם הכוכבים. מיותר מאוד. עדיף שחקן כמו לאנגפורד, שהיום הוא במחיר "מציאה" (יחסית ליכולות שלו), שיחתום פה על חוזה ל3 שנים או אפילו יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־21 אורחים