המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ליאב- אור מעל בתפקידו!
שמואל1 כתב:ככל הנראה נס ציונה, נדע מיד.
er79 כתב:כעיקרון האיש שצריך לעצור שם זה וואט, ועכשיו שרנדל חזר זו לא תהיה בעיה להערכתי. אני מהמר על סוויפ
אביהוא כתב:גיא גודס בחר לרשום למשחק הראשון בפלייאוף מול נס ציונה מחר ב-21:00 (ערוץ 1) את ג'רמי פארגו, נייט לינהארט, דווין סמית, ג'ו אלכסנדר ובריאן רנדל.
"גיא גודס בחר"...
roy1000 כתב:אביהוא כתב:גיא גודס בחר לרשום למשחק הראשון בפלייאוף מול נס ציונה מחר ב-21:00 (ערוץ 1) את ג'רמי פארגו, נייט לינהארט, דווין סמית, ג'ו אלכסנדר ובריאן רנדל.
"גיא גודס בחר"...
לא לרשום את היינס (עד כמה שהוא אפסי) זה הזוי לחלוטין. גודס מתכוון לשחק עם יוגב ופארגו 40 דקות? ללינהרט אין הובלת כדור מספיקה בשביל לשחק בעמדת הגארד.
לרשום את אלכסנדר נראה לי ממש תמוה.
בכל מקרה, סופו גמר את העונה כמו שאמרתי בת'רד של סילבן. הוא כבר לא ישחק יותר.
מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:אביהוא כתב:גיא גודס בחר לרשום למשחק הראשון בפלייאוף מול נס ציונה מחר ב-21:00 (ערוץ 1) את ג'רמי פארגו, נייט לינהארט, דווין סמית, ג'ו אלכסנדר ובריאן רנדל.
"גיא גודס בחר"...
לא לרשום את היינס (עד כמה שהוא אפסי) זה הזוי לחלוטין. גודס מתכוון לשחק עם יוגב ופארגו 40 דקות? ללינהרט אין הובלת כדור מספיקה בשביל לשחק בעמדת הגארד.
לרשום את אלכסנדר נראה לי ממש תמוה.
בכל מקרה, סופו גמר את העונה כמו שאמרתי בת'רד של סילבן. הוא כבר לא ישחק יותר.
גם אם מכבי היתה נשארת רק עם אוחיון ואיש המשק בעמדות הגארד, עדיין לא הייתי רוצה לראות את האפס הזה נרשם. הוא כבר מזמן נמצא בשלב שכבר אין לו מה לתרום לקבוצה ואני עדיין לא מבין למה לא עושים איתו ואיתנו חסד ומשחררים אותו כבר..
יוסי22 כתב:אבל אחרי הכול פארגו וסמית אמורים להיות גדולים על הליגה הזו , גם רנדל וטיוס הרבה יותר טובים מכל קו קידמי אחר בליגה .. השאלה היא קודם כל איך השחקנים עם בעיות הראש כמו טיוס ופארגו יבואו למשחקים האלו .
היה עכשיו יותר משבוע של חופש כדי לנקות את הראש ולבוא כמו שצריך ל7-8 משחקים בסך הכול כשרובם בכלל יהיו בהיכל ושם מכבי באמת לא אמורה להתקשות מול אף קבוצה ישראלית גם בהרכב כזה .
אבל נהיה חכמים יותר מחר , אני מקווה שהשחקנים יבואו מאופסים ויגמרו את הסיפור מהר , בסך הכול יש מעט מאוד משחקים עד סוף העונה ואפשר לגרור את זה גם עם ההרכב הזה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר ו־13 אורחים