jol9 כתב:רוי, אף מילה על פאודה. צריך לראות עוד פרק 11 ו-12 ואז נדבר חופשי...
סדרה מדהימה
בלי ספויילרים, אני רק אגיד שהפרק האחרון היה מעולה. בניגוד לצפיות שלי, הם לא עשו משהו דרמטי סופר מטורף אלא סגרו את העונה עם משהו יותר סולידי. יפה מאוד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רוי, אף מילה על פאודה. צריך לראות עוד פרק 11 ו-12 ואז נדבר חופשי...
סדרה מדהימה
RonB כתב:פאודה סדרה מאוד בינונית לדעתי.
חוץ מהחורים הענקיים בכל הנוגע למערכת הביטחון ואיך היא עובדת, המשחק המוגזם של ליאור רז מוציא אותי מדעתי.
הפרק האחרון היה צפוי יותר מבובספוג..
ועדיין, כסדרה ישראלית היא סבירה.
roy1000 כתב:RonB כתב:פאודה סדרה מאוד בינונית לדעתי.
חוץ מהחורים הענקיים בכל הנוגע למערכת הביטחון ואיך היא עובדת, המשחק המוגזם של ליאור רז מוציא אותי מדעתי.
הפרק האחרון היה צפוי יותר מבובספוג..
ועדיין, כסדרה ישראלית היא סבירה.
ברור שיש הגזמות בפאודה וברור שהמסתערבים לא עובדים בריק כמו שזה מצוייר בסדרה.
מה שאני לא מבין זה איך הפרק האחרון היה צפוי? זה היה לחלוטין לא צפוי ולא סטנדרטי.
RonB כתב:הכותבים השתמשו בקלפים שבעצם נרמזו שיקרו לכל אורך העונה. לא היה משהו מיוחד מהבחינה שלי.
Holiday_Armadillo כתב:בשנייה הזאת לא עולה לי אבל אמורה להתחיל בקרוב סידרה בשם the whispering שנראית לי מעניינת
Holiday_Armadillo כתב:פ'רינג ראית?
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פ'רינג ראית?
שמעתי על זה וזה לא נראה לי מעניין
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פ'רינג ראית?
שמעתי על זה וזה לא נראה לי מעניין
תן לזה סיכוי, זאת סידרה טובה מאוד
Holiday_Armadillo כתב:חרא סידרה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חרא סידרה
חחחח מת על הישירות שלך
אני מחפש סדרת מד"ב שהיא לא קשורה "לעולם שלנו" אלא יותר על אנשים שתקועים באיזה חור (כמו אבודים) או במציאות שונה מזאת שיש היום (כמו המאה) אבל נראה שקשה למצוא כאלה
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חרא סידרה
חחחח מת על הישירות שלך
אני מחפש סדרת מד"ב שהיא לא קשורה "לעולם שלנו" אלא יותר על אנשים שתקועים באיזה חור (כמו אבודים) או במציאות שונה מזאת שיש היום (כמו המאה) אבל נראה שקשה למצוא כאלה
אני מבינה אותך לגמרי, גם אני מאוד אוהבת את הסדרות האלה
יש סידרה יחסית שינה בשם stargate, אולי זה ימצא חן בעיניך (אני יותר אהבתי את הסרט המקורי)
ד''א אני חושבת שמאוד תיהנה מ-the flash
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:חרא סידרה
חחחח מת על הישירות שלך
אני מבינה אותך לגמרי, גם אני מאוד אוהבת את הסדרות האלה
יש סידרה יחסית שינה בשם stargate, אולי זה ימצא חן בעיניך (אני יותר אהבתי את הסרט המקורי)
ד''א אני חושבת שמאוד תיהנה מ-the flash
וואי סטארגייט זה באמת ישן אבל אני לא אוהב כי זה עוסק יותר במד"ב ופחות במה שציינתי
גם הפלאש זה על גיבור על ואני לא אוהב סדרות כאלה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים