asafb96 כתב:יש עדכון משהו לגביו?
לא.
למי שרוצה לעקוב: http://twitter.com/#!/keith_langford
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אוקיי, אין שום ביטחון ששחקנים לא ירצו סעיפי נ.ב.א, אין כמעט שחקן צעיר בנ.ב.א שירצה לחתום ליותר מעונה אחת ( או חצי עונה לצורך העניין )
בלי הסעיף הזה, ראה מקרה פארגו וכדומה.
אתה לוקח פה ריזיקה = יהיו שחקנים שיתאהבו במכבי ובכדורסל האירופאי ואולי ירצו להמשיך, יש כאלו שלא. לביינום למשל לקחו שנתיים עד ששיפר את המשחק שלו והפך לשחקן נ.ב.א טוב ( לאירופה הוא כנראה פחות גדול ) ובינתיים הוא נהנה כאן .
אבל אני פחות מדבר על שחקנים כמו ביינום שהגיעו ישר מהמכללה או ליגת פיתוח, אלא על שחקנים בשנה שנייה - שלישית בעלי פוטנציאל ( בחירות דראפט גבוהות יחסית ) שאיבדו קצת את הפוקוס בנ.ב.א מבחינה מקצועית, בתנאי שהם לא הד קייסים.
בוודאי שעדיף שחקנים אמריקאיים עם ניסיון אירופאי כמו לאנגפורד שכבר לא מחפשים את היציאה לנ.ב.א כי הם מיצו את החלום או לא ברמה המתאימה , אבל כמו שאני רואה את התנהלות מכבי השנים האחרונות יותר זה פחות סביר שיקרה עכשיו, בטח לא מיליון יורו ללאנגפורד ( אם זה השכר שהוא רוצה אני לא יודע, אבל נעריך את זה בסכום הזה ).
הייתה למכבי הזדמנות ללכת על דרו ניקולאס או על דויד לוגאן וזה לא קרה, או שמכבי לא הציעה סכומים מספיק גבוהים או שבכלל היא לא הלכה על זה מראש.
ביבו כתב:שלום אנשים פגשתי את בלאט לפני חצי שעה באליפות צהל בווינגיט הוא אמר שיבוא עוד שחקן והוסיף שזה לא יהיה לנגגפורד ובמסגרת התקציב מחפשים ושיהיה שחקן טוב
קובי כתב:Q: Today is Wednesday...we are waiting for your announcement..
A: lol, your gonna have to wait a little bit longer... but soon, don't worry. Were close.
felix_r כתב:נראה לי, שבסוף יחזירו את פארגו.
felix_r כתב:נראה לי, שבסוף יחזירו את פארגו.
חביב אורנג'ד כתב:felix_r כתב:נראה לי, שבסוף יחזירו את פארגו.
הלוואי.
עם זאת, פדרמן הבהיר שפארגו כבר לא יחזור... עניין עקרוני.
jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...
לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד
בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:פדרמן דיבר עכשיו אצל אופירה ופיני במשך משהו כמו 10 דקות.
לא שמעתי שום דבר חדש למען האמת. איכשהו השיחה איתו התגלגלה לעניינים פילוסופיים, ומה הוא חושב על המחאה החברתית...
לגבי הקו האחורי - פיני הגניב איזשהי שאלה, ופדרמן אמר שאולי נעשו שגיאות, ואולי זה או פה, אבל שום דבר ענייני. הוא אמר גם שהם השתכנעו להביא את פארמר כי הוא עשה רושם
של בחור ממש ממש נחמד
בקיצור, לא הייתי בונה יותר מדי על רכש קרוב
לא יודעת,אני חושבת שפשוט מחפשים ולא מוצאים
לא קמצנות ולא כלום..פשוט לא מוצאים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים