המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:מתוכם 4 אמורים להיות משחקי בית ומכבי אמורה לקחת אותם יחסית בקלות ... צריך להכניס לשחקנים בראש שזו ריצה ממש לא ארוכה לסוף העונה וצריך להתפקס .
אני סומך על המערכת של מכבי שהיא מספיק מנוסה כדי להכניס את השחקנים למוד הנכון כדי לגמור את זה כמו שצריך.
אביהוא כתב:אם המערכת תתן בראש על גודל המעמד ומה זה דומיננטיות של מכבי בליגה, השחקנים כיום יתחילו לשקשק.
אני מקווה שגודס למד מכל הפציעות העונה והדקות של אוחיון יהיו רק בהתאם למצב הבריאותי שלו.
יוסי22 כתב:תודה על השיעור בחשבון ...
התכוונתי בסדרות הפלייאוף עד הגמר , שתי קבוצות שחלשות ממכבי באופן משמעותי ואת משחקי הבית מכבי אמורה לקחת בקלות , לא צריך לנפח יותר מידי את הפיל הזה .
יוסי22 כתב:תודה על השיעור בחשבון ...
התכוונתי בסדרות הפלייאוף עד הגמר , שתי קבוצות שחלשות ממכבי באופן משמעותי ואת משחקי הבית מכבי אמורה לקחת בקלות , לא צריך לנפח יותר מידי את הפיל הזה .
ankram כתב:אביהוא כתב:אם המערכת תתן בראש על גודל המעמד ומה זה דומיננטיות של מכבי בליגה, השחקנים כיום יתחילו לשקשק.
אני מקווה שגודס למד מכל הפציעות העונה והדקות של אוחיון יהיו רק בהתאם למצב הבריאותי שלו.
לצערי לאוחיון לא יהיה דקה מנוחה בפלייאוף , הוא הישראלי היחיד שלנו בקו הגארדים , ויראה הרבה מגרש , ואנחנו נראה הרבה שיעורי נגרות.
סאומו ההנהלה הזאת.
יוסי22 כתב:מאז המשחק הראשון בהצלבה שהגענו למיליון עמודים לפני שהמשחק התחיל ותוך כדי כבר נבנתה הסנסציה שנכזבה , הפורום בדיכאון קליני .
אני מקווה שנקבל היום ניצחון קל ...
my man כתב:כמו שאתם רואים מכבי באה לדרוס!!!
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מאז המשחק הראשון בהצלבה שהגענו למיליון עמודים לפני שהמשחק התחיל ותוך כדי כבר נבנתה הסנסציה שנכזבה , הפורום בדיכאון קליני .
אני מקווה שנקבל היום ניצחון קל ...
למה דיכאון? אתה דווקא שמח עם העונה לא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], שמוליק ו־17 אורחים