yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:yzafrir כתב:אני רומני , אני אוהב מאוד חצילים ( שרופים )
הלו הלו מה נהיה אח שלי
תתחיל לכבד פה אחרים ( שלא לדבר על שחקנים בקבוצה שאתה מתיימר להיות אוהד שלה ) אז אני אכבד אותך גם .
חברה פה מתבטאים בצורה פשוט מגעילה שמתאימה הרבה יותר לפורום צ'ה מאשר לפה .
מכבי ניצחה מישחק כשהיא משחקת בקושי בניטרל וברור שהיא לא תמשיך ביכולת הזאת . אם זה היה עניין מקצועי הייתי מודאג אבל ברור שזה מנטאלי לחלוטין ( לפחות בסדרה הזאת )
וברור לי גם שנס ציונה לא יקלעו שוב באחוזים כאלו כמו שהיה בכל שאר המפגשים איתם העונה . זה יגמר במטאטא...
אנחנו לא חייבים לקבוצה הזאת כלום
ושאני אומרת ''לקבוצה הזאת'' אני מתכוונת לקבוצה הנוכחית
קבוצה שחירבנה עלינו שוב ושוב מספטמבר
אתה ומקובי ויוסי יכולים להמשיך להגיד כמה אנחנו ברי מזל שבכלל מרשים לנו לצפות במשחקים וכמה צריך להגיד תודה כשמנצחים את הפועל עירוני אפרוחי ג'בעת אל נוסרה אבל מותר לנו פה בפורום לא להסכים עם זה ומותר לנו לבקר אותם
כן, גם לבקר בצורה קשה מותר לנו
לא יודע מה איתך אבל אני ימשיך לאהוד א הקבוצה הזאת גם אם הסגל שלה יכלול את לימונד, שולדנבאד , יזרעלי .... ונסיים בפלייאוף התחתון. מה לעשות אבל זה נקרא אוהד אמיתי ולא אוהד הצלחות שמתבכיין מכל הפסד .
אנשים איבדו פה פרופורציות לגמרי.
קבל מדבקת סמיילי וכרטיס מנויילן שאומר ''אתה אחלה בחלה של אוהד, לא כמונו''
בפעם האחרונה שבדקתי, לאנשים כואב כי הם אוהדים מכבי ואנשים עדיין מוציאים את הכאב שלהם פה כי הם עדיין אוהדי מכבי ולא עברו לאהוד קבוצה אחרת
אז אתה יכול לצאת בנאומי פטריוטיות על כמה עדיין תהיה אוהד של מכבי לא משנה מי ישחק שם ואיפה או מתי הם יסיימו את העונה אבל אנחנו מעדיפים לא לקבל מצב שלימונד, שולדבראנד וגוני יסיימו בפלייאוף התחתון
אני בטוחה שפדרמן מת עליך עכשיו כי הוא היה מת שהאוהדים יהיו מוכנים שכל עונה יקנו שחקני פח כאלה ויירדו ליגה ואתם עדיין תמשיכו לקנות מנויים באלפי שקלים בלי להתלונן כי אתם אחלה בחלה של אוהדים, לא כמונו
אז ברשותך, אנחנו נמשיך לא להיות אוהדים אמיתים אלא אוהדי הצלחנות שמתבכיינים מכל הפסד ואתה תלך לאוהל ה-VIP בגאלה של הליגה הלאומית, שם נמצאת קבוצת החלומות שלך