המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אם קארול בחוץ יהיה הרבה יותר קל
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:בגמר זה 2-3-2 אני מניח בגלל שיקולי מרחק וחיסכון בטיסות
Each round is a best-of-seven series. Series are played in a 2–2–1–1–1 format, meaning the team with home-court advantage hosts games 1, 2, 5, and 7, while their opponent hosts games 3, 4, and 6, with games 5–7 being played if needed. Beginning in 2014, the NBA finals will also now be played in a 2–2–1–1–1 format, after NBA team owners unanimously voted to the change away from a 2-3-2 format on October 23, 2013.
שמואל1 כתב:הפציעה של קארול לא חמורה, יתכן ויחזור כבר למשחק הבא.
my man כתב:שמואל1 כתב:הפציעה של קארול לא חמורה, יתכן ויחזור כבר למשחק הבא.
מה? וואו! הזוי לגמרי זה נראה ממש רע כשזה קרה...
roy1000 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:הפציעה של קארול לא חמורה, יתכן ויחזור כבר למשחק הבא.
מה? וואו! הזוי לגמרי זה נראה ממש רע כשזה קרה...
אני לא מאמין שהוא יחזור למשחק הבא. אולי למשחק 3.
שמואל1 כתב:http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.403.190417.html
אביהוא כתב:חייב להגיד לכם,שמעתי עכשיו את דעה של שימי ריגר אחרי המשחק של הקאבס שהוא שמח שסוף סוף הכתבים יורדים על לברון בגלל ההתנהגות שלו והאגו שלו נגד בלאט.
אז הקטע שכל השנה יורדים על לברון בכל מקום,ודווקא 3 דקות ליפני המשחק(סביר להניח שלא ראיתם את זה,אני ראיתי בסטרים),רייצ'ל זאתי שמראיינת על הפרקט את הקבוצות,דיברה על אז שלברון רצה מהלך אחר באותו באזר ביטר ולא המהלך של בלאט(כמה חופרים על זה),שזה רק מראה כמה היחסים שלהם בריאים שהם מתנהלים באותו רגע על מהלך ומסכימים אחד עם השני.
קטע...
Allan Turing כתב:מספר 30 של גולדן סטייט אומנם נמוך וגם לא כ״כ מהיר, אבל יש לו יד לא רעה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, מרסר, עידן ו־7 אורחים