מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:פלופ מגוחך של טל דן. לא קונסים בארץ על דברים כאלה?
לא רק שלא קונסים, אני אומר הרחקה לכל החיים לסמית'.
לא רק הרחקה לכל החיים לסמית', אני אומרת גם קשירת חצוצרות לאמא שלו שבכלל ילדה אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:פלופ מגוחך של טל דן. לא קונסים בארץ על דברים כאלה?
לא רק הרחקה לכל החיים לסמית', אני אומרת גם קשירת חצוצרות לאמא שלו שבכלל ילדה אותו
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:פלופ מגוחך של טל דן. לא קונסים בארץ על דברים כאלה?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:פלופ מגוחך של טל דן. לא קונסים בארץ על דברים כאלה?
לא קצת מאוחר מידי בשביל זה??
rc4991 כתב:עד שמכבי משחקים טוב אני לא רואה כי שמואל סתם כותב שעות למשחקים
החציל האצטקי כתב:דווין סמית׳ שחקן מרגיז. כשהוא במוד הזה הוא באמת שחקן מעולה.
אבל אצלו אתה לא יכול לדעת על איזה צד הוא קם. בעצם, לרוב אתה יודע שבמאני טיים הוא על הצד העקום.
שנים שלא מצאו את הפורמולה להכניס אותו לעניינים בכוח כשלא הולך לו. אולי עוד ימצאו.
מכביסט30 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם נס ציונה קלעו רק 9, זה אומר שמכבי הצליחו לעצור אותם על פחות מ-20? אני לא טובה בחשבון
זה אומר שסופסוף עושים הגנה.
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט30 כתב:roy1000 כתב:פלופ מגוחך של טל דן. לא קונסים בארץ על דברים כאלה?
לא קצת מאוחר מידי בשביל זה??
יוסי22 כתב:החציל האצטקי כתב:דווין סמית׳ שחקן מרגיז. כשהוא במוד הזה הוא באמת שחקן מעולה.
אבל אצלו אתה לא יכול לדעת על איזה צד הוא קם. בעצם, לרוב אתה יודע שבמאני טיים הוא על הצד העקום.
שנים שלא מצאו את הפורמולה להכניס אותו לעניינים בכוח כשלא הולך לו. אולי עוד ימצאו.
כל כך מרגיז שהוא הביא קבוצה קטסטרופה להצלבה מול ריאל , סחב את הקבוצה הנוכחית להצלבה והיה חלק משמעותי מהגביע בעונה הקודמת .
הבעיה היא בזה שלוקחים את ההצלבה כמובנת מאליה והיא לא .
יוסי22 כתב:כל כך מרגיז שהוא הביא קבוצה קטסטרופה להצלבה מול ריאל , סחב את הקבוצה הנוכחית להצלבה והיה חלק משמעותי מהגביע בעונה הקודמת .
rc4991 כתב:שמישהו יהרוג את היתוש המעצבן הזה כבר
אלי סהר: כל הזריקות של וואט הם סוג של גויאבה עם אפרשזיף
החציל האצטקי כתב:יוסי22 כתב:כל כך מרגיז שהוא הביא קבוצה קטסטרופה להצלבה מול ריאל , סחב את הקבוצה הנוכחית להצלבה והיה חלק משמעותי מהגביע בעונה הקודמת .
מכבי בהצלבה כל עונה, למעט עונה אחת עלובה במיוחד, מאז שהמפעל התחיל עם הפורמט הזה. אז אני מתנצל אם אני רואה אותה כמובנת מאליה.
לגבי סמית׳- הוא אכן הצליח לקחת את מכבי לבאר לא אחת אבל לרוב הוא מתקשה לשתות ממנה.
מה לעשות, יש שחקנים שיש להם את האופי של לסחוב את הקבוצה עליהם במשחקים החשובים וזה לא קיים אצל סמית׳, למרות שיש לו את כל הכישורים בשביל לעשות את זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Mitelka, עידן ו־21 אורחים