my man כתב:ישששששששששששששששששששששששששש
חצי גמר
אז אפשר כבר לקפוץ ראש לבריכה בכיכר רבין??
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:ישששששששששששששששששששששששששש
חצי גמר
יוסי22 כתב:הוא יצטרך למצוא את הדרך לשלב את סופו יחד עם כהן/טיוס כי אין למכבי אופציה אחרת .
MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:הוא יצטרך למצוא את הדרך לשלב את סופו יחד עם כהן/טיוס כי אין למכבי אופציה אחרת .
בטח שיש אופציה וזה להמשיך עם היינס. אפשר לכתוב עד מחר שאין אופציה אבל סופו לא ישחק גם אם יכתבו בפורום עוד 50 מליון פעם.
my man כתב:MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
שלף יכול לקפוץ!
felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
שלף יכול לקפוץ!
צריך להפסיק את הגזענות הזאת!
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
שלף יכול לקפוץ!
ת'אמת שאני מקווה שהערוץ הראשון יעמיד אותו על מקומו...
LIAV10 כתב:תכתוב פוסט בפייסבוק של מנהלת הליגה אם זה ממש מפריע לך.
תשחק על הקטע שגם את עלית בשביל הרגשי.
felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
שלף יכול לקפוץ!
יוסי22 כתב:הבנתי כבר שגודס לקח את ההחלטה הכי מטומטמת שהוא יכול היה לקבל , זה לא יעזור שתחזור על זה .
היינס לא רלוונטי לכלום ואין שום סיבה שהוא יתלבש במקום סופו , סוף דיון .
felix_r כתב:LIAV10 כתב:תכתוב פוסט בפייסבוק של מנהלת הליגה אם זה ממש מפריע לך.
עמוד הפייסבוק של המנהלת שווה לתחת. הפוסט האחרון שם מלפני שנתיים
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:תכתוב פוסט בפייסבוק של מנהלת הליגה אם זה ממש מפריע לך.
עמוד הפייסבוק של המנהלת שווה לתחת. הפוסט האחרון שם מלפני שנתיים
לא נכון: https://m.facebook.com/bslisrael
roy1000 כתב:felix_r כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:שלף החליט שטיוס וכהן הם לא ישראלים.
שלף יכול לקפוץ!
לאיזה גזע שייך ג'ייק כהן?
jol9 כתב:אני חושב שהכוונה של שלף היתה ברורה, ובואו לא ניתמם - הטיעון הזה נזרק לא פעם גם כאן בפורום.
אישית אני חושב שלא מדובר בגזענות ממש, אלא בנסיון להפריד בין מתאזרחים לצברים/עולים, או במילים אחרות, בין אלה שנמצאים
כאן בגלל הכדורסל, לבין אלה שלא.
הדעה האישית שלי בנושא היא ברורה מאוד - אני מתנגד לכל סוג של הפרדה מהסוג הזה, אבל עובדה שההפרדה נעשית גם כאן בפורום
האוהדים של הקבוצה.
אני רואה כאן רק 2 בעיות:
1 - זה לא צריך להיאמר ע"י פרשנים ואנשי כדורסל, כי זה גורם למסר לא נכון, אלא אם מסבירים את העניין כמו שצריך
2 - משום מה,ישראלי צבר נתפס מיד ובאופן אוטומטי, כמשהו מחובר יותר ואוטנטי יותר, שמבין מצויין מה זה סמל, מה זאת מחוייבות וכו'.
זאת הכללה שהיא גם גסה וגם לא נכונה.
למעט גיא פניני, המכביסטים האמיתיים היחידים שהיו לנו, נניח בעשור האחרון, הם דרק, בלו, פארקר וניקולה. כולם זרים/מתאזרחים, כולם
התייחסו לסמל ולמותג עם חרדת קודש גדולה בהרבה מרוב הישראלים שעברו כאן באותו הזמן, וכולם הובילו את מכבי להישגים מקצועיים
אדירים, וזכו לאהדה אינסופית מהקהל.
לפי הסטטיסטיקה הזאת, המכביסט והסמל הבא, לא נושא ריש מתגלגלת בפיו ודרגות סמל ראשון על הזרועות.
felix_r כתב:גם הערבים הם מאותו הגזע כמונו, אבל משום מה קוראים לאוהדי בית"ר - גזענים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים