אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2011, 22:37

קודי כתב:כשפרמאר יעזוב מצב הגארדים יהיה כל כך גרוע שאי אפשר לוותר על שחקן כמו ראקוצ׳ביץ, גם אם הוא רחוק מלהיות פסגת השאיפות שלי. בלי פרמאר אנחנו מדברים על קו אחורי כל כך רע, שאני לא בטוח שזה של הפועל ירושלים פחות טוב ממנו.
אוחיון הוכיח היום שמה שמעבר לרמה של לאשקו לא בשבילו, בורשטיין הראה שוב שהוא שחקן עבר ואילו שאייר לא ממש נספר על ידי בלאט (וכנראה שיש לכך סיבה טובה). התלות בפרמאר, שכשהוחתם היה אמור להיות בכלל בונוס, היא עצומה ומאוד מטרידה.

לפי הדיווחים האחרונים, בכלל לא בטוח שפארמר ישאר איתנו עוד הרבה זמן.
גם אם יביאו את ראקוצביץ זה לא ישנה הרבה. אפילו פדרמן הודה שנעשו טעויות בקו האחורי. בנתיים בעמדה 1 אנחנו מסתדרים עם פארמר ופפאלוקאס. הבעיה היא בעמדה 2 ששם אין כלום ושום דבר.פשוט כלום. חייבים שחקן ברמה גבוהה לעמדה 2, ולהיות עם היד על הדופק לגבי עמדה 1 ולהיות מוכנים לזה שפארמר יעזוב אותנו בשלב מסויים ואז נצטרך עוד שחקן ברמה גבוהה לעמדה 1...
BIG sofo

הודעהעל ידי Euro_Basket » 06 אוקטובר 2011, 22:40

במידה ופארמר אכן קרוב לעזוב, נראה לכם שהחתמת לנגפורד + ראקוצ'ביץ' היתה פותרת את הבעיה שלנו בקו האחורי? (לא שאני מאמין שאפילו אחד מהם יגיע...)
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2011, 22:43

Euro_Basket כתב:במידה ופארמר אכן קרוב לעזוב, נראה לכם שהחתמת לנגפורד + ראקוצ'ביץ' היתה פותרת את הבעיה שלנו בקו האחורי? (לא שאני מאמין שאפילו אחד מהם יגיע...)

לא..
שניהם סקוררים שמדי פעם יכולים למסור..
כששניהם על המגרש זה פשוט יהיה תחרות קליעות בין שניהם..
אם פארמר עוזב אז אפשר את אחד מהם+רכז..כי אף אחד מהם לא ייתן את כמות האסיסטים שפארמר נתן היום..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 22:50

Holiday_Armadillo כתב:
Euro_Basket כתב:במידה ופארמר אכן קרוב לעזוב, נראה לכם שהחתמת לנגפורד + ראקוצ'ביץ' היתה פותרת את הבעיה שלנו בקו האחורי? (לא שאני מאמין שאפילו אחד מהם יגיע...)

לא..
אם פארמר עוזב אז אפשר את אחד מהם+רכז..כי אף אחד מהם לא ייתן את כמות האסיסטים שפארמר נתן היום..

עם זה אני מסכים לגמרי. בכל מקרה, יש צורך דחוף להביא מישהו כבר היום ולא לחכות עד לעזיבתו של פרמאר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2011, 23:01

קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא..

עם זה אני מסכים לגמרי. בכל מקרה, יש צורך דחוף להביא מישהו כבר היום ולא לחכות עד לעזיבתו של פרמאר.

איזה שחקנים פנויים ששווים משהו יש היום בשוק חוץ מלאנגפורד וראקוצביץ?
הרי מכבי לא תהמר על שחקן מהמכללות אחרי שהם ראו מה קורה להם בנתיים עם שאייר...(למרות שאני חושב שהוא עוד יתרום הרבה למכבי)
BIG sofo

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2011, 23:07

כרגע מכבי משחקת עם רכז טוב בעמדה 1(פארמר) ועם מחליף טוב לעמדה הזאת(פפאלוקאס), ובלי שחקנים בעמדה 2... וצריך לזכור שבשלב מסויים גם פארמר יעזוב... אם המצב של מכבי באמת קשה מבחינת מזומנים אז היו צריכים לקחת את אחד השחקנים מהקבוצות האחרות בליגה ולהציע להם פי 2 (בערך 300 אלף דולר) כמו אדריאן בנקס או רון לואיס. ולא להישאר בלי שחקנים בכלל לעמדה 2...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 23:07

BIG sofo כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא..

הרי מכבי לא תהמר על שחקן מהמכללות אחרי שהם ראו מה קורה להם בנתיים עם שאייר...(למרות שאני חושב שהוא עוד יתרום הרבה למכבי)

אחד מבין לנגפורד וראקוצ'ביץ זה מספיק. שניים מהסקנד גארדים ההתקפיים היותר טובים ביבשת. מה שבטוח הוא שיותר טוב מהם לא נקבל ולכן כדאי לחטוף אחד מהם. אני אישית מעדיף את לנגפורד, שהוא אתלט טוב יותר, צעיר יותר וחודר טוב יותר, אבל מצד שני ראקוצ'ביץ מוביל כדור טוב יותר ובטוח שיהיה זול יותר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2011, 23:11

קודי כתב:
BIG sofo כתב:
קודי כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא..

אחד מבין לנגפורד וראקוצ'ביץ זה מספיק. שניים מהסקנד גארדים ההתקפיים היותר טובים ביבשת. מה שבטוח הוא שיותר טוב מהם לא נקבל ולכן כדאי לחטוף אחד מהם. אני אישית מעדיף את לנגפורד, שהוא אתלט טוב יותר, צעיר יותר וחודר טוב יותר, אבל מצד שני ראקוצ'ביץ מוביל כדור טוב יותר ובטוח שיהיה זול יותר.

השאלה אם הם לא שחקנים שטובתם האישית חשובה להם מההצלחה הקבוצתית - "סרטנים קבוצתיים"?
גם אני הייתי מעדיף את לאנגפורד...
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 23:16

לא מאמין להגדרות האלה של "סרטנים קבוצתיים". מדובר בשני בחורים טובים שלא היו להם מעולם בעיות התנהגות. אין לי גם ספק שראקוצ'ביץ לא ידאג לסטטיסטיקה האישית שלו בגיל 32, מה עוד שהוא כבר הוביל את טאו ויטוריה פעמיים לפיינל פור ועוד פעם אחת לרבע הגמר שם הפסידה לברצלונה ב-5 משחקים, כאשר בשלוש השנים האלה הוא היה השחקן המצטיין בקבוצה.
קודי

הודעהעל ידי BIG sofo » 06 אוקטובר 2011, 23:31

ראקוצביץ בגילו אמור לדרוש בסביבות המיליון דולר לעונה ולאנגפורד אמור לדרוש בערך מיליון וחצי יורו לעונה
BIG sofo

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2011, 23:35

BIG sofo כתב:ראקוצביץ בגילו אמור לדרוש בסביבות המיליון דולר לעונה ולאנגפורד אמור לדרוש בערך מיליון וחצי יורו לעונה

ולכן למרות שאני מעדיף את לנגפורד דווקא ראקוצ'ביץ נראה לי כאופציה יותר מציאותית. אגב, אני מעריך שהשכר שהם יקבלו יהיה נמוך יותר - ראקוצ'ביץ יסתפק בפחות מאחר שנשאר בשלב הזה של העונה בלי קבוצה ואילו לנגפורד אמור לקבל פיצוי מחימקי אשר יפחית את דרישותיו ביחס לשכרו הקודם. בכל מקרה, אני לא רואה שיהיו בשוק גארדים טובים משני אלה.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוקטובר 2011, 05:37

אם מציבים את שניהם אחד מול השני, אני בוחר בלאנגפורד בלי פקפוק בכלל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 אוקטובר 2011, 05:42

ראקוצ'ביץ' כל כך חלש מבחינה הגנתית שזה בכלל לא בא בחשבון. בלאט מחפש שחקנים עם אוריינטציה הגנתית כך שלי ההתעניינות בו נשמעת כמו בולשיט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 06:45

קודי כתב:כשפרמאר יעזוב מצב הגארדים יהיה כל כך גרוע שאי אפשר לוותר על שחקן כמו ראקוצ׳ביץ, גם אם הוא רחוק מלהיות פסגת השאיפות שלי. בלי פרמאר אנחנו מדברים על קו אחורי כל כך רע, שאני לא בטוח שזה של הפועל ירושלים פחות טוב ממנו.
אוחיון הוכיח היום שמה שמעבר לרמה של לאשקו לא בשבילו, בורשטיין הראה שוב שהוא שחקן עבר ואילו שאייר לא ממש נספר על ידי בלאט (וכנראה שיש לכך סיבה טובה). התלות בפרמאר, שכשהוחתם היה אמור להיות בכלל בונוס, היא עצומה ומאוד מטרידה.

כן, אני חושב שהמסקנות שלנו הן כבר לא מצוצות מהאבצע. ראינו שלושה משחקים מול שתי קבוצות חלשות ואחת קצת יותר טובה.
מה שראינו שם זה שלדייויד ישנם כמה שחקנים מרכזיים שהוא מאמין בהם בעיניים עצומות. רובם נמצאים בעמדות 3-5.
פארמר באמת שחקן נהדר, ואני מקווה בכל ליבי שישאר כאן, אבל אם וכאשר יעזוב, החור שהוא ישאיר יהיה מאוד גדול.

במה שאני כן בטוח לחלוטין, זה שתוספת של שחקן כמו ראקוצ'ביץ', תהיה הרבה פחות טובה מאשר לא לעשות שום דבר.
השחקן חופשי כל הקיץ. פתאום מישהו מעלה את השם שלו, ואז קמה זעקה למה לא מחתימים אותו... :rolleyes כנראה יודעים למה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 07 אוקטובר 2011, 06:47

גולש אמין באינטר ( אני חושב שזה שהודיע על הסגירה של מילאן במכבי ) בהודעה :
Igor Rakočević has an offer from Maccabi on a "cut price" deal and he is highly considering it.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 06:49

קודי כתב:
BIG sofo כתב:ראקוצביץ בגילו אמור לדרוש בסביבות המיליון דולר לעונה ולאנגפורד אמור לדרוש בערך מיליון וחצי יורו לעונה

ולכן למרות שאני מעדיף את לנגפורד דווקא ראקוצ'ביץ נראה לי כאופציה יותר מציאותית. אגב, אני מעריך שהשכר שהם יקבלו יהיה נמוך יותר - ראקוצ'ביץ יסתפק בפחות מאחר שנשאר בשלב הזה של העונה בלי קבוצה ואילו לנגפורד אמור לקבל פיצוי מחימקי אשר יפחית את דרישותיו ביחס לשכרו הקודם. בכל מקרה, אני לא רואה שיהיו בשוק גארדים טובים משני אלה.

למכבי יש לפחות 6 שחקנים טובים יותר מראקוצ'ביץ', גם אם מניחים שעדיין מדובר באותו קלע מצויין, ולא איזו גרסה חיוורת שלו.
אבל אף אחד מאותם השחקנים לא מרוויח את הסכומים האלה. אז למה לעזאזל לשלם לו מליון דולר? על מה, על השם שלו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 07 אוקטובר 2011, 07:01

אין למכבי אף גארד, מלבד פרמאר, שמתקרב לרמה של ראקוצ'ביץ. הבור שיווצר כשפרמאר יעזוב (והאמת היא שבעמדה 2 קיים כבר היום) הוא כל כך גדול שאין למכבי את הפריבילגיה ואת הזמן לחפש את הגארד המושלם וראקוצ'ביץ הוא ברמה הגבוהה ביותר שיש באירופה מבחינה התקפית. הגנה חלשה? נכון, אבל עדיין פחות חלשה משל שאראס שפדרמן כל כך רצה להביא.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2011, 07:05

קודי כתב:אין למכבי אף גארד, מלבד פרמאר, שמתקרב לרמה של ראקוצ'ביץ. הבור שיווצר כשפרמאר יעזוב (והאמת היא שבעמדה 2 קיים כבר היום) הוא כל כך גדול שאין למכבי את הפריבילגיה ואת הזמן לחפש את הגארד המושלם וראקוצ'ביץ הוא ברמה הגבוהה ביותר שיש באירופה מבחינה התקפית. הגנה חלשה? נכון, אבל עדיין פחות חלשה משל שאראס שפדרמן כל כך רצה להביא.

למי איכפת מה פדרמן רצה?
שאראס לא פה. נקודה.

אני לא אמרתי שצריך לחפש את הגארד המושלם. אני ממש לא בדעה הזאת.
אבל כרגע, אני מעדיף שסמית' יוסט לעמדה 2 ויישחק שם, מאשר להביא שחקן כמו ראקוצ'ביץ'. לא יודע, יש לי את הרושם שהוא לא סתם בלי קבוצה.

מעבר לכך, המחיר שלו לא ריאלי לחלוטין. אם הייתה אפשרות להביא אותו תמורת שכר ריאלי ונורמלי (סביב החצי מליון), אז אולי היה על מה לדבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי refael » 07 אוקטובר 2011, 07:08

הנדריקס: מרגיש מוערך במכבי
"אני אוהב לתרום", אמר ריצ'ארד הנדריקס, שלמרות הדיווחים הסותרים על מעמדו נקרא לדגל ונתן 8 נק' ולחימה משני צידי המגרש, "אתמול היו לנו קצת בעיות עם סופו שנכנס לבעיית עבירות וג'יימס שיצא ב-5 עבירות, אז ידעתי שאני צריך להיכנס ולעשות את העבודה. אני שמח שניצחנו, זה היה מאמץ קבוצתי".

על השאלה האם הוא מוצא את עצמו בקבוצה כל כך עמוסה, ענה שחקן הפנים: "כשקוראים לי אני עולה למגרש. אני מבין שיש לנו קבוצה כשרונית ואני מתחבר למה שהמאמן אומר, שאין שחקנים שפותחים אלא שחקנים טובים. אני תמיד מנסה להשפיע באופן חיובי על המשחק וכל הקבוצה עובדת קשה. אני מרגיש מאוד מוערך במכבי ת"א".
תמונה
refael

הודעהעל ידי שחף » 07 אוקטובר 2011, 07:30

ראקו שיחק בויטוריה 3 שנים תחת איבאנוביץ'. אם מדברים על סרטנים וכל מיני קשקושים שאנשים פלטו פה לגבי קית' לאנגפורד אז ראקו הוא בוודאי לא סרטן. אני גם לא רואה מי שומר את מכבי על מתחת ל-80 נקודות כשליד סופו משחקים קלעים אוטומאטיים כמו ראקו וסמית'. עדיף מכלום(יוגב בשוטינג גארד... האיש לא קולע בכלל). שחקן אחרי השיא? 17 נקודות ביורוליג זה ממש לא אחרי השיא. בסכומים שפדרמן מוכן לשלם זה כנראה האופציה הכי טובה. הגנה? פרקינס כנראה יחזור בינואר. אפשר לשלוח את שאייר לשנת השתפשפות איפושהו.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־9 אורחים