המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:בטח הרייטינג שובר שיאים חדשים.
felix_r כתב:er79 כתב:גם ברבע העונה שהוא שיחק במכבי, בזמן הלוקאאוט, לא היית בעדו למיטב זיכרוני, זה לא מנע ממנו להיות השחקן הכי טוב ביורוליג באותה תקופה קצרה. אם יש אפשרות להביא את פרמאר, כזר או ישראלי, זה לא ממש משנה, לא חושבים פעמיים
לא מנע ממנו להיות השחקן הכי טוב ביורוליג? ואתה אומר את זה כי? איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת?
אתה מזכיר לי את אותם האנשים, שבבטחון מלא אומרים שסמית' הוא ה 3 הכי טוב ביורוליג, ושרנדל הוא שחקן ההגנה הכי טוב ביורוליג.דבדרך כלל אלה הם אנשים, שרואים רק את המשחקים של מכבי, ואין להם שמץ על מה שקורה בקבוצות האחרות.
אני גם רוצה להזכיר לך, שפארמר שיחק אחר כך עונה באפס פילזן. הוא היה בסדר, אבל לא עשה שם גדולות ונצורות.
er79 כתב:כמו שהחציל אמר, זה ממש לא רק מדדים, פרמאר היה נפלא בשלב הבתים. אשמח לראות אותו במכבי.
שחף כתב:פארמר לבל אחר פארגו. לא יודע להגדיר את זה כל כך ואולי זה לא יבלוט במספרים. דברים שהוא עושה פשוט נראים... קלים יותר. חציל תיאר את זה יפה עם ההשוואה לפארקר. הוא לא שם מבחינת היכולות, אבל מבחינת אלגנטיות זה הכי קרוב שראינו פה. ההבדל הכי גדול בהשוואה לפארגו זה שפארמר קולע טוב מבחוץ. שזה די מאסט לגארד היום. גם רייס קולע מבחוץ יותר טוב מפארגו. פארגו אתלט טוב ואקספלוסיבי אבל שחקן פחות קבוצתי.
er79 כתב:זה לא שפרמאר קלעי נפלא, אבל הוא שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, בכל התחומים, למעט אולי באתלטיות, שגם בזה פארגו של 2015 זה לא פארגו של 2011. אני לא מסכים איתך כל כך ואני זוכר שגם לא חיבבת אותו בפעם הקודמת. אני כן יכול להסכים לגבי השכר שהוא דורש. אני מקווה שמכבי כן ימצאו את הדרך להביא אותו ולהיפגש באמצע כספית, עד כמה שזה יישמע מופרך בעידן הפדרמנים
החציל האצטקי כתב:
ממליץ בחום למכבי להסתכל על הפרוספקט הזה. נראה מבטיח!
בגיל 22 השעון מתקתק והוא עדיין תקוע בביצה הישראלית. אני לא מבין את ההחלטה שלו להאריך את החוזה בראשל"צ. שייצא לאירופה.
החציל האצטקי כתב:אני אשמח לתגובות על הדו״ח עצמו, השקעתי בו את מירב הזמנים בהם התאמצתי להשאר ער למשחקים של קליבלנד.
תכל׳ס, לא היה נראה לי הגיוני שלפרוספקט הכי גדול בארץ אין קליפ נורמלי אחד ביוטיוב. לקחתי את זה קשה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־13 אורחים