המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:לא נפלתי מרדינג. לגבי רוצ'סטי, אני גם בדעה שעדיף ציוות שלו עם פארגו ולא עם מקל, אבל עדיין אני מאחל שפרמאר יהיה פה לפני הכל ולא שום שם אחר.
MTA2311 כתב:אין מקום (או כסף) בקו האחורי לכל כך הרבה שחקנים.
toja27 כתב:MTA2311 כתב:אין מקום (או כסף) בקו האחורי לכל כך הרבה שחקנים.
מקום לדעתי יש, במקום היינס ולינהרט מגיעים רוצ'יסטי ורדינג ובמקום פארגו מגיע מקל. מי שנמצא לו מעט דקות במצב כזה הוא לאנדסברג שאולי יכול לשחק קצת יותר בעמדה 3 . אבל את דעתי על לאנדסברג כבר אמרתי. מבחינת תקציב, אני לא יודע במדויק אבל זה תוספת של מיליון וקצת. באופן יחסי זה לא הרבה. אני ממש לא מתכוון להתאים את עצמי למה שההנהלה מרגילה אותנו בשנים האחרונות.
עריכה: אם התכוונת אין מקום בחלוקת הדקות בין רדינג לרוצ'יסטי למשל אז אני מסכים שיש כאן בעיתיות מסויימת. אבל רוצי'סטי יכול לשחק 1 בדקות מסוימות ורדינג כ 3 וסמית כ 4. כלומר אפשר ליצור כאן הרכבים מעניינים.
MTA2311 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:אין מקום (או כסף) בקו האחורי לכל כך הרבה שחקנים.
מקום לדעתי יש, במקום היינס ולינהרט מגיעים רוצ'יסטי ורדינג ובמקום פארגו מגיע מקל. מי שנמצא לו מעט דקות במצב כזה הוא לאנדסברג שאולי יכול לשחק קצת יותר בעמדה 3 . אבל את דעתי על לאנדסברג כבר אמרתי. מבחינת תקציב, אני לא יודע במדויק אבל זה תוספת של מיליון וקצת. באופן יחסי זה לא הרבה. אני ממש לא מתכוון להתאים את עצמי למה שההנהלה מרגילה אותנו בשנים האחרונות.
עריכה: אם התכוונת אין מקום בחלוקת הדקות בין רדינג לרוצ'יסטי למשל אז אני מסכים שיש כאן בעיתיות מסויימת. אבל רוצי'סטי יכול לשחק 1 בדקות מסוימות ורדינג כ 3 וסמית כ 4. כלומר אפשר ליצור כאן הרכבים מעניינים.
לינהארט הוא גם בעמדה 3 (הובא כמחליף לסמית') וגם שחקן שולי מאוד. אתה מציע כאן להחליף אותו בשחקן משמעותי.
מסכים שהרכב כזה יכול לייצר הרבה אופציות מעניינות, אבל גם לא מעט כאב ראש.
משה כתב:אוי ואבוי אתה רוצה שתומפקינס ישחק כ5 פותח? הוא אולי בלחץ יכול לתת לך 10 דקות בעמדה הזאת.
argof כתב:לא ייאמן, אבל התהפכו היוצרות, וצריך ללמוד ממכבי ת״א כדורגל כיצד בונים סגל.
felix_r כתב:argof כתב:לא ייאמן, אבל התהפכו היוצרות, וצריך ללמוד ממכבי ת״א כדורגל כיצד בונים סגל.
נכון, כי הרי מכבי בכדורגל היא אלופת אירופה, נכון ?
או שאולי יש לה 100 תארים?
סלח לי, אבל זה פתטי...
argof כתב:felix_r כתב:argof כתב:לא ייאמן, אבל התהפכו היוצרות, וצריך ללמוד ממכבי ת״א כדורגל כיצד בונים סגל.
נכון, כי הרי מכבי בכדורגל היא אלופת אירופה, נכון ?
או שאולי יש לה 100 תארים?
סלח לי, אבל זה פתטי...
אין צורך להיעלב בשם מחלקת הכדורסל.
דווקא אין מחלוקת על עליונות הכדורסל על הכדורגל בכלל, ובמכבי תל אביב בפרט.
הנקודה הייתה להדגיש את הלוגיקה הנכונה בה קרויף בונה את קבוצותיו - קודם כל הישראלים הכי טובים שאפשר להביא.
מכבי כדורסל נכשלה כשלון חרוץ בבניית הסגל הישראלי שלה השנה, וזה ברור ומובהק. אם תלך האליפות, זה בעיקר בשל כך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר ו־25 אורחים