jol9 כתב:רוי, לאור החולשה של הישראלים אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להשאיר גם את טיוס
זה לא יראה מוזר בעיני האנשים? כלומר הרי הם הוציאו כל השנה דיווחים לתקשורת שטיוס מזייף פציעות ופתאום הם יציעו לו הארכת חוזה. יכול להיות שהם עצמם לא מאמינים בצדקת דרכם ?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רוי, לאור החולשה של הישראלים אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להשאיר גם את טיוס
argof כתב:אני זוכר את השנים ששמעון מזרחי טרח להביא קודם כל את הישראלים הכי טובים שהיה יכול. חנן קרן, ג׳מצ׳י, הנפלד, שפר, מרסר ועוד.
בימים ההם לא היה סיכוי שמכבי תגיע אנדרדוג לגמר הליגה.
זה ויכוח בין גישות: אם הליגה המקומית לא חשובה לך, אז אפשר ללכת רק על זרים איכותיים ועל ישראלים חוטבי עצים לידם.
אבל למכבי הליגה המקומית תמיד הייתה חשובה. מאוד. בטח כשירושלים נבנית להיות קבוצה משמעותית סו״ס עם המשכיות ובסיס מוצק.
ועוד לא דיברנו על החיבור למעגלים הרחוקים של קהל האוהדים, שאולי לא נראה משמעותי מספיק לאוהדים שרופים כמונו, אבל מי שמקשיב לאותם מעגלים רחוקים, מבין שהחיבור הישראלי חשוב. בגלל זה מקל, אוחיון, פניני ואפילו פארמאר חשובים לסגל, ושווה לעשות בשבילם אקסטרה מאמץ. לכן נכון לדעתי לאזן התקציב בין ישראלים לזרים. 6-7 זרים תותחים לא נחוצים. צסקא מנסה את זה שנים וזה לא נותן לה את ההגמוניה שהיא מחפשת.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, לאור החולשה של הישראלים אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להשאיר גם את טיוס
מאיזה כסף? אולי אם אוחיון לא יישאר.
טיוס יכול לקבל כסף לא קטן מהקבוצות הגדולות. תמיד צריך שם איזה שחקן כמוהו. הוא לא יישאר במכבי בהנחה ומכבי לא תשלם לו כסף גדול במיסוי ישראלי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, לאור החולשה של הישראלים אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להשאיר גם את טיוס
טיוס יכול לקבל כסף לא קטן מהקבוצות הגדולות. תמיד צריך שם איזה שחקן כמוהו. הוא לא יישאר במכבי בהנחה ומכבי לא תשלם לו כסף גדול במיסוי ישראלי.
מכבי יודעת לשלם כסף בשביל ישראלים. עכשיו במצבנו הנוכחי, רואים עד כמה הוא חשוב, ולכן יש סיכוי שינסו להשאיר אותו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, לאור החולשה של הישראלים אני מאמין שמכבי תעשה מאמץ להשאיר גם את טיוס
מכבי יודעת לשלם כסף בשביל ישראלים. עכשיו במצבנו הנוכחי, רואים עד כמה הוא חשוב, ולכן יש סיכוי שינסו להשאיר אותו.
אני לא מאמין שישלמו על טיוס כסף גדול (וזה לפחות 750K לעונה). אין למכהי את הכסף הזה אחרי ההחתמות האחרונות.
jol9 כתב:כבר דיברנו על זה. למכבי יש בדיוק שלושה או ארבעה שחקנים חתומים לעונה הבאה. אין כרגע בעיית תקציב.
roy1000 כתב:jol9 כתב:כבר דיברנו על זה. למכבי יש בדיוק שלושה או ארבעה שחקנים חתומים לעונה הבאה. אין כרגע בעיית תקציב.
רנדל, סמית', סילבן, פניני וכנראה גם אוחיון. החמישייה הזו זה חמש מליון דולר (ברוטו). נראה לך שיוציאו עוד מליון וחצי על טיוס וישאירו שאריות לעוד 4-5 זרים?
jol9 כתב:לא יודע. אני לא חושב שפישר הולך להיות זול יותר, ואחרי העונה (גם אם ניקח אליפות בסוף), נראה לך שיוותרו על הישראלי הכי טוב שלנו,
ללא מאבק בכלל, בשביל איזה רוזפלט?
אנשים כאן מדברים על פארמר, מקל ופארגו בסגל, אז אני הרבה יותר צנוע מזה...
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא יודע. אני לא חושב שפישר הולך להיות זול יותר, ואחרי העונה (גם אם ניקח אליפות בסוף), נראה לך שיוותרו על הישראלי הכי טוב שלנו,
נראה לי שלא טיוס ולא מכבי רוצים להמשיך את הרומן הזה.
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:לא יודע. אני לא חושב שפישר הולך להיות זול יותר, ואחרי העונה (גם אם ניקח אליפות בסוף), נראה לך שיוותרו על הישראלי הכי טוב שלנו,
נראה לי שלא טיוס ולא מכבי רוצים להמשיך את הרומן הזה.
אפשר לחשוב שטיוס ממש סובל כאן...
rc4991 כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם אז הוא אמור לחתום כאן בימים הקרובים
rc4991 כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם אז הוא אמור לחתום כאן בימים הקרובים
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־3 אורחים