המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:rc4991 כתב:לדעתי הקאבס יהיו אנדרדוג ברור מולם וגולדן סטייט קבוצה קטלנית עם עונה לא פחות ממדהימה
היתרונות החשובים של הקאבס זה לברון, ההגנה והריבאונד אבל אני לא בטוח שזה יספיק
הקאבס אולי יהיו אנדרדוג, אבל עם כל הכבוד לעונה של גולדן סטייט, משהו כמו לברון הם עדיין לא פגשו ואני גם לא הולך להמר נגד בלאט. אני בטוח שבלאט מכין משהו לקארי.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:לדעתי הקאבס יהיו אנדרדוג ברור מולם וגולדן סטייט קבוצה קטלנית עם עונה לא פחות ממדהימה
היתרונות החשובים של הקאבס זה לברון, ההגנה והריבאונד אבל אני לא בטוח שזה יספיק
הקאבס אולי יהיו אנדרדוג, אבל עם כל הכבוד לעונה של גולדן סטייט, משהו כמו לברון הם עדיין לא פגשו ואני גם לא הולך להמר נגד בלאט. אני בטוח שבלאט מכין משהו לקארי.
קרי זה שחקן שכמעט בלתי אפשרי לעצור כשהוא מסוגל לקלוע ץוך כדי כדרור ועם יד על הפנים
מעניין מה בלאט יכין בשבילו ואם זה יעבוד, אם כן אז זה כמו תואר בשבילו
MTA2311 כתב:בלאט הבטיח עוד עונה כמאמן ראשי שם עם ההישג הזה?
החציל האצטקי כתב:אני דווקא אוהב את המצ׳-אפ של הקאבס עם הווריורס.
קליבלנד הרבה יותר דומה לגריזליס שהיו המצ׳-אפ הכי קשה של הווריורס עד עכשיו בפלייאוף, מלשאר (יוסטון/הורנטס).
שני גבוהים אמיתיים שאתה חייב להתעסק איתם במלחמה על הלוח (גרין עם תומפסון) או לצאת לקליעה (בוגוט עם מוזגוב).
המון יפול על המצ׳-אפ הזה.
קרי הולך לתת סדרת גמר ענקית. זה לא ג׳ף טיג שאפשר לרמות מהג׳אמפר שלו.
בסופו של דבר זה הולך להיות קרב סגנונות בין הנעת הכדור והקליעה לחפירות והבידודים. סומך על דייויד, מקווה שנראה פה היסטוריה.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:בלאט הבטיח עוד עונה כמאמן ראשי שם עם ההישג הזה?
רוב הסיכויים שכן, אבל לא בטוח.
שמואל1 כתב:בסופו של דבר לברון יכריע. אני חושב שהיחסים ביניהם בסדר בתקופה האחרונה אז כנראה בלאט ימשיך.
החציל האצטקי כתב:אני דווקא אוהב את המצ׳-אפ של הקאבס עם הווריורס.
קליבלנד הרבה יותר דומה לגריזליס שהיו המצ׳-אפ הכי קשה של הווריורס עד עכשיו בפלייאוף, מלשאר (יוסטון/הורנטס).
שני גבוהים אמיתיים שאתה חייב להתעסק איתם במלחמה על הלוח (גרין עם תומפסון) או לצאת לקליעה (בוגוט עם מוזגוב).
בסופו של דבר זה הולך להיות קרב סגנונות בין הנעת הכדור והקליעה לחפירות והבידודים. סומך על דייויד, מקווה שנראה פה היסטוריה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בסופו של דבר לברון יכריע. אני חושב שהיחסים ביניהם בסדר בתקופה האחרונה אז כנראה בלאט ימשיך.
זה לא בדיוק עובד ככה.
שמואל1 כתב:בעולם אידיאלי ואוטופי זה לא עובד ככה.
ב- NBA, הכוכבים נותנים את הטון.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:בעולם אידיאלי ואוטופי זה לא עובד ככה.
ב- NBA, הכוכבים נותנים את הטון.
גם בקליבלנד זה לא עובד ככה.
שמואל1 כתב: אם עכשיו לברון נכנס למשרד של גילברט ודורש להחליף מאמן, אתה באמת חושב שזה לא יקרה?
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אני דווקא אוהב את המצ׳-אפ של הקאבס עם הווריורס.
היסטוריה בטוח תהיה כי בכל מקרה יהיה מאמן רוקי שלוקח אליפות.
עידן כתב:למען האמת - לא. היה כבר מאמן בהיסטוריה של ה-NBA שלקח אליפות בעונה הראשונה שלו. אחד בשם פט ריילי.
עידן כתב:jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:אני דווקא אוהב את המצ׳-אפ של הקאבס עם הווריורס.
היסטוריה בטוח תהיה כי בכל מקרה יהיה מאמן רוקי שלוקח אליפות.
למען האמת - לא. היה כבר מאמן בהיסטוריה של ה-NBA שלקח אליפות בעונה הראשונה שלו. אחד בשם פט ריילי.
roy1000 כתב:עידן כתב:למען האמת - לא. היה כבר מאמן בהיסטוריה של ה-NBA שלקח אליפות בעונה הראשונה שלו. אחד בשם פט ריילי.
נכון. 1981. מצד שני, גם ני יכלתי לקחת אליפות עם מג'יק, קארים וורתי' וביירון סקוט. לדעתי קבוצת הכדורסל הכי מוכשרת בהסטוריה.
עידן כתב:roy1000 כתב:עידן כתב:למען האמת - לא. היה כבר מאמן בהיסטוריה של ה-NBA שלקח אליפות בעונה הראשונה שלו. אחד בשם פט ריילי.
נכון. 1981. מצד שני, גם ני יכלתי לקחת אליפות עם מג'יק, קארים וורתי' וביירון סקוט. לדעתי קבוצת הכדורסל הכי מוכשרת בהסטוריה.
יכול להיות, לא מכיר את יכולות האימון שלך
כמובן שאם ההישג הזה ישוחזר, זה לא יפחית כמעט בכלום מעצם העובדה שמדובר בהישג אדיר ונדיר.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב: אם עכשיו לברון נכנס למשרד של גילברט ודורש להחליף מאמן, אתה באמת חושב שזה לא יקרה?
אני חושב שאם כבר, הוא ייכנס למשרד של גריפין ודבר כזה יקרה רק במקרה מאוד קיצוני. בניגוד לתדמית, לברון לא כזה אגרסיבי מול ההנהלה. אני גם לא בטוח שגריפין יקבל באופן מיידי את העמדה שלו. זה יהיה יותר דיאלוג.
roy1000 כתב:עידן כתב:roy1000 כתב:עידן כתב:למען האמת - לא. היה כבר מאמן בהיסטוריה של ה-NBA שלקח אליפות בעונה הראשונה שלו. אחד בשם פט ריילי.
יכול להיות, לא מכיר את יכולות האימון שלך
כמובן שאם ההישג הזה ישוחזר, זה לא יפחית כמעט בכלום מעצם העובדה שמדובר בהישג אדיר ונדיר.
יכולות האימון שלי דומות לאלו של מייק ד'אטוני, כלומר בעיקר לצעוק "Lets Go". לדעתי זה היה מספיק לקבוצה ההיא.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־13 אורחים