המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הוא רשם שזו קבוצת יורוליג, אז לא נראה לי שהוא הולך לוירטוס(גם לא הבנתי מה קשור עניין קובי, אבל שיהיה), יכול להיות שמחכים לצאת יום כיפור כדי לסגור הכל.
שחף כתב:לא יודע בכמה אנדרסן חתם שם, אבל הוא בטח לא סגר בפרוטות. כנ''ל מקאלב שמרוויח את המיליון פלוס. לא יודע אם יש להם כסף להביא אותו בכלל.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:לא יודע בכמה אנדרסן חתם שם, אבל הוא בטח לא סגר בפרוטות. כנ''ל מקאלב שמרוויח את המיליון פלוס. לא יודע אם יש להם כסף להביא אותו בכלל.
נחכה ונראה..
מה שכן,אני מהמרת שזה לא מכבי..ואם זה לא מכבי אז אני מהמרת שזאת קבוצה שיכולה לדפוק את מכבי חחחח
rc4991 כתב:דווקא מה שהוא כתב(שחסרים פרטים קטנים ושהחתימה בקרוב)תואם מאוד למה שפורסם באיטליה לגבי הצטרפותו למכבי שמובילה במשא ומתן עליו(ואחריה מילאנו)
במועדון ממשיכים לחפש גארד שישלים את הסגל לקראת פתיחת היורוליג ול-ONE נודע כי הקומבו-גארד קית' לנגפורד, שכבר קיבל פניה מהצהובים, עדיין מעוניין להגיע לקבוצה במידה ודברים יתקדמו בעניין בקרוב.
שחף כתב:http://www.one.co.il/Article/188317.htmlבמועדון ממשיכים לחפש גארד שישלים את הסגל לקראת פתיחת היורוליג ול-ONE נודע כי הקומבו-גארד קית' לנגפורד, שכבר קיבל פניה מהצהובים, עדיין מעוניין להגיע לקבוצה במידה ודברים יתקדמו בעניין בקרוב.
Holiday_Armadillo כתב:זה לא סיכוי גבוה כמו שאתם עושים מזה סיכוי גבוה..
מנסים לשכנע את עצמכם שלאנגפורד כבר עם רגל וחצי פה..
אני לא אומרת שאני לא רוצה שזה יהיה המצב,אני מאוד אשמח אם זה נכון..אבל אתם סתם מכינים את עצמכם לנפילה וכעס כשזה לא יקרה..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:זה לא סיכוי גבוה כמו שאתם עושים מזה סיכוי גבוה..
מנסים לשכנע את עצמכם שלאנגפורד כבר עם רגל וחצי פה..
אני לא אומרת שאני לא רוצה שזה יהיה המצב,אני מאוד אשמח אם זה נכון..אבל אתם סתם מכינים את עצמכם לנפילה וכעס כשזה לא יקרה..
יכול להיות,אבל אני בחור אופטימי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים