roy1000 כתב:yzafrir כתב:אל תזלזלו , היגינס שחקן טוב מהיינס , והיהודי יותר טוב מהררי כך שזה חיזוק בכל מקרה ( בלי לראות דקה שלהם במדים הצהובים... )
אתה לא רציני...
ברור שלא...

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אל תזלזלו , היגינס שחקן טוב מהיינס , והיהודי יותר טוב מהררי כך שזה חיזוק בכל מקרה ( בלי לראות דקה שלהם במדים הצהובים... )
אתה לא רציני...
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אל תזלזלו , היגינס שחקן טוב מהיינס , והיהודי יותר טוב מהררי כך שזה חיזוק בכל מקרה ( בלי לראות דקה שלהם במדים הצהובים... )
אתה לא רציני...
ברור שלא...
MTA2311 כתב:מבינים? הסטנדרטים עכשיו זה "עדיף על הררי". מדהים.
MTA2311 כתב:מבינים? הסטנדרטים עכשיו זה "עדיף על הררי". מדהים.
er79 כתב:היגינס הוא עוד היינס לעניים לדעתי. החתמות זולות וצפויות, מקווה שזה לא נכון
Chen כתב:אם כבר גארד מטורקיה אז מאני האריס נראה לי עדיף.
כמעט 15.5 נקודות למשחק.
yzafrir כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם ו עדיין מדברים על גארד נוסף בשקל וחצי זה אומר שפארגו כנראה ישוחרר . לדעתי זאת טעות ענקית כי פארגו יכול להתאים ליד רוצ'סטי.
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם ו עדיין מדברים על גארד נוסף בשקל וחצי זה אומר שפארגו כנראה ישוחרר . לדעתי זאת טעות ענקית כי פארגו יכול להתאים ליד רוצ'סטי.
המליון דולר נטו שלו לא מתאימים למכבי.
er79 כתב:היגינס הוא עוד היינס לעניים לדעתי. החתמות זולות וצפויות, מקווה שזה לא נכון
גל גל כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם ו עדיין מדברים על גארד נוסף בשקל וחצי זה אומר שפארגו כנראה ישוחרר . לדעתי זאת טעות ענקית כי פארגו יכול להתאים ליד רוצ'סטי.
רוצסטי הוא רכז נטו שזורק מבחוץ ואני רוצה מישהו שעושה הגנה מעולה לידו וחודר טוב
felix_r כתב:גל גל כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם ו עדיין מדברים על גארד נוסף בשקל וחצי זה אומר שפארגו כנראה ישוחרר . לדעתי זאת טעות ענקית כי פארגו יכול להתאים ליד רוצ'סטי.
הוא לא רכז נטו. הוא רכז-סקורר
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אם רוצ'סטי באמת סיכם ו עדיין מדברים על גארד נוסף בשקל וחצי זה אומר שפארגו כנראה ישוחרר . לדעתי זאת טעות ענקית כי פארגו יכול להתאים ליד רוצ'סטי.
הוא לא רכז נטו. הוא רכז-סקורר
אבל הוא הרבה יותר רכז מפארגו
ankram כתב:פיני גרשון אמר באופן מובהק שהמאמנים במכבי כלל לא בוחרים את השחקנים , אלא ההנהלה.
הוא אפילו לא כיסה על כך בפוליטיקה פשוט אמר את האמת.
ככה זה שנותנים לילדים לשחק עם ה smartphone , אח"כ מתפלאים שאין סוללה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־11 אורחים