המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:את הפדיחה של עידו גור אחרי המשחק הראשון ראיתם? איגי פלט בתגובה "חטטן".
הבנאדם שכונה...
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:jol9 כתב:כבר אמרתי לכם שהילדה הזאת מתוקה... רק שלא תנחסו לי אותה.
חינוך קשה עושה את העבודה הא?
הגעתי למסקנה שחינוך זה קשקוש אחד גדול. 90% זה גנטיקה. ילדים נולדים עם אופי. גם המחקרים הוכלים לכיוון הזה.
ואז אתה אומר שיוסי עושה טרולינג....
roy1000 כתב:my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:jol9 כתב:כבר אמרתי לכם שהילדה הזאת מתוקה... רק שלא תנחסו לי אותה.
הגעתי למסקנה שחינוך זה קשקוש אחד גדול. 90% זה גנטיקה. ילדים נולדים עם אופי. גם המחקרים הוכלים לכיוון הזה.
ואז אתה אומר שיוסי עושה טרולינג....
באמת שלא הבנתי.
my man כתב:אה, אתה רציני?
roy1000 כתב:my man כתב:jol9 כתב:כבר אמרתי לכם שהילדה הזאת מתוקה... רק שלא תנחסו לי אותה.
jol9 כתב:אני חושב שישנה זילות מסויימת בשנים האחרונות, של החשיבות של מה שעושים ונותנים בבית לילדים.
אני כל הזמן שומע, הגן לא עושה ככה, והגננת לא עושה ככה, ואני אומר, למה אתם לא עושים את זה בבית...
בכל אופן, האופי זה באמת משהו מולד...
rc4991 כתב:באיזה שעה לקום אם אני רוצה לראות את המחצית השניה? 5:15?
my man כתב:rc4991 כתב:באיזה שעה לקום אם אני רוצה לראות את המחצית השניה? 5:15?
התכוונת 4 ורבע/חצי
rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:באיזה שעה לקום אם אני רוצה לראות את המחצית השניה? 5:15?
התכוונת 4 ורבע/חצי
המשחק לא מתחיל בארבע?
my man כתב:rc4991 כתב:my man כתב:rc4991 כתב:באיזה שעה לקום אם אני רוצה לראות את המחצית השניה? 5:15?
התכוונת 4 ורבע/חצי
המשחק לא מתחיל בארבע?
3
אחדשיודע כתב:את הפדיחה של עידו גור אחרי המשחק הראשון ראיתם? איגי פלט בתגובה "חטטן".
https://www.youtube.com/watch?v=U2wUvtTy0yc
הבנאדם שכונה...
Holiday_Armadillo כתב:שופטים גועל נפש
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:שופטים גועל נפש
אני דווקא די מחבב אותם...
my man כתב:וואו השלשה של סטף זה היה הכי אין אנד אאוט שראיתי בחיים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים