המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:זה נראה לי השחקנים שבתקציב שלנו. ראדוליצה ומריאנוביץ' זה נחמד ואני בטוח שג'וניור מנסה להביא אותם, אבל אחרי שהסוכן שלהם מנתק לו בפנים כשהוא שומע את ההצעה שלו אנחנו נאלצים להסתפק בדברים קצת פחות מרשימים.
שחף כתב:ג'ייק כהן לא יכול להטביע ככה גם באימונים
yzafrir כתב:לי הוא מזכיר את בטיסטה עם התנועה שלו בפוסטאפ...( לא שזה רע... )
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:בחיים שלא שמעתי על השחקן. ממוצעי די ליג עלובים. כנראה עוד ניסיון לתפוס מציאה ב-300k. חבל
אתה רחוק מאוד. שיחק בספרד כמה שנים ואז קיבל חוזה מובטח של 4 מליון לשנתיים בסלטיקס. בכלל לא בכיוון של מציאה.
לפי היכולות שלו, לפחות על מה שאני שופט מהסטטיסטיקה ומהליגה בה הוא משחק, יותר מציאה מזה לא תקבל. מעריך שיותר זול מטיוס
ופישר זה בטוח. היה עדיף כבר לנסות לגנוב את פסנקו לפני שקובאן עשו זאת.
LIAV10 כתב:מזה אומר?
LIAV10 כתב:מזה אומר?
ankram כתב:גאודלוק שוחרר רישמית מפנר. "FA".
הנימוק של המועדון: "חרג מכללי התנהגות נורמטיבים". העיתונאי שפרסם זאת הוסיף בסוגריים: "לא בטוח שאפשר לשלם לו בעונה הבאה..."
roy1000 כתב:er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:בחיים שלא שמעתי על השחקן. ממוצעי די ליג עלובים. כנראה עוד ניסיון לתפוס מציאה ב-300k. חבל
אתה רחוק מאוד. שיחק בספרד כמה שנים ואז קיבל חוזה מובטח של 4 מליון לשנתיים בסלטיקס. בכלל לא בכיוון של מציאה.
לפי היכולות שלו, לפחות על מה שאני שופט מהסטטיסטיקה ומהליגה בה הוא משחק, יותר מציאה מזה לא תקבל. מעריך שיותר זול מטיוס
ופישר זה בטוח. היה עדיף כבר לנסות לגנוב את פסנקו לפני שקובאן עשו זאת.
אני חושב שמדובר בשחקן של 750 אלף עד מליון דולר. זה לא שחקן של 300 אלף אם זה מה שאתה חושב.
הליגה שבה הוא משחק? הוא היה בסלטיקס ונחתך באמצע העונה.
er79 כתב:היה בסלטיקס ונחתך, עד כמה שהבנתי עם ממוצעים זעומים. בדי ליג המוצעים שלו היו כמו של אלכסנדר בערך, וזו לא חכמה גדולה. לא רואה סרט שזה שחקן של 750 k עד מליון, ולא רואה גם סרט שמכבי תשלם לשחקן הזה את הסכומים האלה.
er79 כתב:מה זה משנה ההיסטוריה וכמה בסלטיקס שילמו לו? אז זה אז, היום זה היום. היום זה שחקן שעבר פציעות, נחתך מבוסטון ומשחק בדי ליג. הקבוצה שתשלם לו מליון היא פראיירית גמורה
rc4991 כתב:ankram כתב:גאודלוק שוחרר רישמית מפנר. "FA".
הנימוק של המועדון: "חרג מכללי התנהגות נורמטיבים". העיתונאי שפרסם זאת הוסיף בסוגריים: "לא בטוח שאפשר לשלם לו בעונה הבאה..."
וואו, איזה מפגרים
כל כך בא לי שמכבי תביא אותו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים