המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:דלבדובה שחקן נשמה מהסוג האירופאי. באמת לא דופק חשבון לאף אחד, אוכל את הפרקט, קולע את העונשין ועושה פעולות גדולות.
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:דלבדובה שחקן נשמה מהסוג האירופאי. באמת לא דופק חשבון לאף אחד, אוכל את הפרקט, קולע את העונשין ועושה פעולות גדולות.
להביא!!!
roy1000 כתב:סטף קארי שחקן הגארבג' הטיים הכי גדול בהסטוריה. כשאין לחץ, כל דבר נכנס לו, אבל כשיש מצב לעלות לייתרון, הוא או מאבד את הכדור, או מחטיא. אלק MVP.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:סטף קארי שחקן הגארבג' הטיים הכי גדול בהסטוריה. כשאין לחץ, כל דבר נכנס לו, אבל כשיש מצב לעלות לייתרון, הוא או מאבד את הכדור, או מחטיא. אלק MVP.
מי לדעתך הMVP של העונה הזאת?
מי היה הכי ראוי לתואר?
אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן, זה רגע גדול והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני. יש לנו עוד משחק בחמישי בלילה, צריך להמשיך לשמור על הבית שלנו ולהיות מוכנים לכל דבר שהם יביאו מולנו. לראות את החגיגות האלה זה משהו נהדר
מכביסט30 כתב:jol9 כתב:דלבדובה שחקן נשמה מהסוג האירופאי. באמת לא דופק חשבון לאף אחד, אוכל את הפרקט, קולע את העונשין ועושה פעולות גדולות.
להביא!!!
jol9 כתב:מכביסט30 כתב:jol9 כתב:דלבדובה שחקן נשמה מהסוג האירופאי. באמת לא דופק חשבון לאף אחד, אוכל את הפרקט, קולע את העונשין ועושה פעולות גדולות.
להביא!!!
עכשיו זילברשטיין אמר שהוא כמעט חתם בהפועל ת"א לפני שנה...
my man כתב:jol9 כתב:מכביסט30 כתב:jol9 כתב:דלבדובה שחקן נשמה מהסוג האירופאי. באמת לא דופק חשבון לאף אחד, אוכל את הפרקט, קולע את העונשין ועושה פעולות גדולות.
להביא!!!
עכשיו זילברשטיין אמר שהוא כמעט חתם בהפועל ת"א לפני שנה...
היינו כל כך שונאים אותו אם הוא היה אדום...חחח
my man כתב:אם מישו עוד מחפש סיבה למה כל כך קשה לאהוב את לברון אז במסיבת העיתונאים הוא הביא עוד אחת..אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן, זה רגע גדול והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני. יש לנו עוד משחק בחמישי בלילה, צריך להמשיך לשמור על הבית שלנו ולהיות מוכנים לכל דבר שהם יביאו מולנו. לראות את החגיגות האלה זה משהו נהדר
roy1000 כתב:my man כתב:אם מישו עוד מחפש סיבה למה כל כך קשה לאהוב את לברון אז במסיבת העיתונאים הוא הביא עוד אחת..אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן, זה רגע גדול והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני. יש לנו עוד משחק בחמישי בלילה, צריך להמשיך לשמור על הבית שלנו ולהיות מוכנים לכל דבר שהם יביאו מולנו. לראות את החגיגות האלה זה משהו נהדר
לא הבנתי מה הבעיה?
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:אם מישו עוד מחפש סיבה למה כל כך קשה לאהוב את לברון אז במסיבת העיתונאים הוא הביא עוד אחת..אין לי ברירה אלא להמשיך הלאה. אני כאן, זה רגע גדול והחברים שלי לקבוצה צריכים אותי. אני חייב להמשיך ללמד אותם, לצעוק עליהם ואז להגיד להם שהכול בסדר ובואו נמשיך למהלך הבא. אני חייב להוביל אותם בכל ערב ולהיות אני. יש לנו עוד משחק בחמישי בלילה, צריך להמשיך לשמור על הבית שלנו ולהיות מוכנים לכל דבר שהם יביאו מולנו. לראות את החגיגות האלה זה משהו נהדר
לא הבנתי מה הבעיה?
באמת?
השחצנות שלו נוזלת לו מהחורים..
my man כתב:השחצנות שלו נוזלת לו מהחורים..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים