לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 11:12

yarinsaky כתב:ספורט 5 קצת איטיים הקיץ הזה, התחלפו שם כתבים לא ? עם בנוביץ' הספקולציות היו רצות כל הזמן.

אין לך מושג כמה אנשים לא אוהבים את גלדסטון..

הדבר היה כרוך בתשלום ביי אאוט וכידוע פדרמן לא נוהג לשלם ביי אאוט על שחקנים, גם אם הוא מינימלי..

אין צורך לשלם ביי-אאוט על שחקן כמו לאנדסברג..לא אחרי שהוא הבריק רק חצי עונה ובטח לא כשבעונה הבאה הוא שחקן חופשי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2011, 11:14

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:
חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.

לדעתי, מכבי עשתה טעות בקיץ בכך שהיא לא הלכה בכל הכוח על לאנדסברג.
במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.
לאנדסברג היה מתאים כמו כפפה לתפקיד כזה.

בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.

אני כבר בקיץ העדפתי את לאנדסברג על-פני שייר.
בכל אופן, לי יש תחושה שמכבי כן יכלה לשים עליו את היד, אבל כנראה שהדבר היה כרוך בשחרורו של בורשטיין, דבר שההנהלה לא היתה מאפשרת.
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:
חביב אורנג'ד כתב:גם אני צמתי ביום כיפור, אבל כזה תיאבון (שמא נומר רעב) לא קיבלתי.
לא הייתי מתנגד לראות כאן עוד גארד לצדו של הגארד שאמור להצטרף, אבל הדבר נראה לא ראלי בעליל.

לדעתי, מכבי עשתה טעות בקיץ בכך שהיא לא הלכה בכל הכוח על לאנדסברג.
במקום בורשטיין או לצידו, או במקום אוחיון או שייר, למכבי יש צורך בגארד שיודע לעלות מן הספסל ולייצר נקודות.
לאנדסברג היה מתאים כמו כפפה לתפקיד כזה.

בדיעבד הייתי רוצה לראות את לאנדסברג העונה ולא את שאייר, הוא הרבה יותר מוכן ( גם פיזית ) לרמות שמכבי צריכה.
אבל נדמה לי שרוזן לא רצה לשחרר אותו ( יש לו חוזה בחיפה ) ודרש סכומים גבוהים בעליל ולא מוצדקים. אבל אני משוכנע שמכבי עוד תשים עליו את היד.

אני כבר בקיץ העדפתי את לאנדסברג על-פני שייר.
בכל אופן, לי יש תחושה שמכבי כן יכלה לשים עליו את היד, אבל כנראה שהדבר היה כרוך בשחרורו של בורשטיין, דבר שההנהלה לא היתה מאפשרת.

הדבר היה כרוך בתשלום ביי אאוט וכידוע פדרמן לא נוהג לשלם ביי אאוט על שחקנים, גם אם הוא מינימלי..

איך זה מסתדר עם ההחתמה של מעצבן?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי itay92 » 09 אוקטובר 2011, 11:15

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:ספורט 5 קצת איטיים הקיץ הזה, התחלפו שם כתבים לא ? עם בנוביץ' הספקולציות היו רצות כל הזמן.

אין לך מושג כמה אנשים לא אוהבים את גלדסטון..

אין צורך לשלם ביי-אאוט על שחקן כמו לאנדסברג..לא אחרי שהוא הבריק רק חצי עונה ובטח לא כשבעונה הבאה הוא שחקן חופשי..

למה לא אוהבים את גלדסטון?
itay92

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2011, 11:18

itay92 כתב:נראה לי שאני היחידי בפורום שהולך להתאכזב אם הוא חותם,הוא פשוט לא השחקן שאנחנו צריכים.

לא , אתה לא היחיד.
אני לא ראיתי שום אספקט במשחק שלו , שעושה את האחרים לידו ליותר טובים. סקורר גדול? גם הכינוי שלי היה כזה , זה לא עשה את הקבוצה טובה יותר.
עם זאת אני משוכנע שבמידה והוא יצטרף , בלאט יעשה ממנו שחקן טוב יותר , ואולי נוכל להנות ממנו.

הקטע האנושי מאד חשוב , ביחוד בעונה כזאת שהיא עונה של הרבה נסיעות והרבה ב"יחד" , אם לנגפורד עלול לפגוע במרקם העדין במכבי , אז עדיף שלא יבוא.

מוביל כדור ושחקן יוצר , זה הכי נחוץ עכשיו , וגם לשחרר את אחד הגבוהים ולהתפלל שסופו יחזיק מעמד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 11:21

הוא חושב שהוא יודע הכל..הוא גם משחק מלוכלך..
למשל יורובאסקט פירסם ראשון ראשון ראשון על סמית' כשלאתרים בארץ לא היה מושג מי הוא בכלל..
ואז כשכל האתרים בארץ פירסמו את זה והוא היה חצי ס''מ מחתימה גלדסטון פירסם ''פירסום ראשון''..וכשהתעצבנו עליו שיורובאסקט פירסמו את זה ראשונים הוא עשה ''מה? אבל זה פירסום ראשון בארץ :whistle '' כמו איזה ילד כאפות..

אם אתם חושבים שזה שהוא פירסם שפניני לא ימשיך במכבי מעבר לעונה ואז אחרי 5 דקות פירסמו שהוא חתם ל-3 שנים זה מקרי אז אתם טועים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 09 אוקטובר 2011, 11:26

Holiday_Armadillo כתב:

למשל יורובאסקט פירסם ראשון ראשון ראשון על סמית' כשלאתרים בארץ לא היה מושג מי הוא בכלל..
ואז כשכל האתרים בארץ פירסמו את זה והוא היה חצי ס''מ מחתימה גלדסטון פירסם ''פירסום ראשון''..וכשהתעצבנו עליו שיורובאסקט פירסמו את זה ראשונים הוא עשה ''מה? אבל זה פירסום ראשון בארץ :whistle '' כמו איזה ילד כאפות..

אם אתם חושבים שזה שהוא פירסם שפניני לא ימשיך במכבי מעבר לעונה ואז אחרי 5 דקות פירסמו שהוא חתם ל-3 שנים זה מקרי אז אתם טועים..

זה שעיתונים מתחרים ישנאו אותו זה לגיטימי,אבל למה במכבי שונאים אותו לא ברור לי? הוא פירסם מהשו שפגע בהם?
itay92

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2011, 11:27

http://www.one.co.il/Article/188352.html

מהתגובה של בלאט ש"מסרב לדבר על שמות" ושפתאום לא מדבר על כך ש"מחפשים שחקן מתאים" אפשר להבין שמשהו מתבשל כאן...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוקטובר 2011, 11:28

נכון, זה מה שחשבתי. סוף סוף אין הכחשה גורפת. על פניו נראה שיש משהוא על הסיר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2011, 11:31

קודי כתב:http://www.one.co.il/Article/188352.html

מהתגובה של בלאט ש"מסרב לדבר על שמות" ושפתאום לא מדבר על כך ש"מחפשים שחקן מתאים" אפשר להבין שמשהו מתבשל כאן...

אני רק מקווה שלא תתאכזב , במקרה כזה , אני ממליץ להנהלת מכבי להכנס למקלטים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 11:31

itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה שעיתונים מתחרים ישנאו אותו זה לגיטימי,אבל למה במכבי שונאים אותו לא ברור לי? הוא פירסם מהשו שפגע בהם?

לא בדיוק הצלחתי להבין את כל מה שהלך עם עם העניין של פניני..
אבל הבנתי שהוא כן עשה משהו שעיצבן את מכבי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 אוקטובר 2011, 11:36

Holiday_Armadillo כתב:

חחחחחחחח, ואת יודעת מה היה יותר מצחיק בזה?
הוא פרסם שדווין (dwyane) סמית' ממכללת וושינגטון או משהו כזה חתם פה, אם את זוכרת..
זאת הייתי פאדיחה כ"כ גדולה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2011, 11:36

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 08222.html

האם בלאט מדבר על שני שחקני חיזוק או שאני סתם לא מבין?
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2011, 11:38

Holiday_Armadillo כתב:
itay92 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

לא בדיוק הצלחתי להבין את כל מה שהלך עם עם העניין של פניני..
אבל הבנתי שהוא כן עשה משהו שעיצבן את מכבי..

כפי שאני מכיר את פניני הוא הלך ליד שמעון מזרחי ושם לו רגל , תוך שהוא עוטה על פניו ארשת תמימה של כומר במנזר השתקנים...
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי yarinsaky » 09 אוקטובר 2011, 11:40

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.108222.html

גם אני מבין את זה כ 2 שחקנים. אבל הפכנו כאן לחכמי בבל עם כל הפירושים. שיחתימו כבר וזהו. :) ( נתחיל עם שחקן אחד ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי פארוק » 09 אוקטובר 2011, 11:41

אתה מבין מצוין.
טוב שגם בלאט מבין מצוין.
עכשיו צריך רק את מר פדרמן...
פארוק

הודעהעל ידי ankram » 09 אוקטובר 2011, 11:41

קשה לי להאמין שמכבי תחתים עוד 2 שחקנים , זה כבר יותר מ"שינוי קוסמטי" או הכרח המציאות.
החוזה של טל נגמר השנה לא? אני בספק אם יחדשו לו את החוזה שלא על תקן "צופה" בלבד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי פארוק » 09 אוקטובר 2011, 11:44

מה עדיף שבורשטיין יהיה "צופה" או שישחזר את העונה שלו משנה שעברה שבה הוא לא קלע סל 3 אחד במשחק חוץ???
מצידי הוא יכול להחליף את יניב גרין בתור החרגול שקופץ מאחורי הספסל.
נערך לאחרונה על ידי פארוק בתאריך 09 אוקטובר 2011, 11:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
פארוק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 11:45

שאלה טובה..
ההגיון אומר שאם עכשיו צריכים עוד שחקן אז כשפארמר יילך(במידה ומגיע שחקן עכשיו)גם נצטרך עוד שחקן..
או שהוא התכוון שהם עובדים על איך לא להיות תלויים בו כשהוא יילך..

כפי שאני מכיר את פניני הוא הלך ליד שמעון מזרחי ושם לו רגל , תוך שהוא עוטה על פניו ארשת תמימה של כומר במנזר השתקנים...

חחחחחחחח לא,לא פניני עיצבן את מכבי..גלדסטון..
בגלל זה הם הטעו אותו בקשר לחוזה של פניני..

חחחחחחחח, ואת יודעת מה היה יותר מצחיק בזה?
הוא פרסם שדווין (dwyane) סמית' ממכללת וושינגטון או משהו כזה חתם פה, אם את זוכרת..
זאת הייתי פאדיחה כ"כ גדולה..

ועדיין,זה פחות גרוע מזה שקביליו אמרה שטורנס סנטר..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 09 אוקטובר 2011, 11:45

האמת היא שאני דווקא נגד החתמת שני זרים עכשיו. יש גם כך מספיק זרים ולא צריך להפוך את הקבוצה ללגיון זרים מוחלט. אני אשמח אם לנגפורד יוחתם, אחד הגבוהים יושאל ורק במקרה הצורך ובמידה שפרמאר יעזוב יוחזר לכאן פרקינס אחרי שיחלים. אני עדיין מעדיף שיהיו קצת יותר ישראלים גם אם לא ניקח את גביע אירופה. כמובן שלא בצורה מטומטמת, בה עמדת הסקנד גארד תאוייש על ידי אוחיון, בורשטיין ושאייר אבל אם אוחיון יקבל דקות וגם טל עוד כמה דקות לא יקרה אסון גדול.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 09 אוקטובר 2011, 11:47, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי פארוק » 09 אוקטובר 2011, 11:47

קודי כתב:האמת היא שאני דווקא נגד החתמת שני זרים עכשיו. יש גם כך מספיק זרים ולא צריך להפוך את הקבוצה ללגיון זרים מוחלט. אני אשמח אם לנגפורד יוחתם, אחד הגבוהים יושאל ורק במקרה הצורך ובמידה שפרמאר יעזוב יוחזר לכאן פרקינס אחרי שיחלים.

בהנחה שפרקינס יחילם אם לא שיחתימו מישהו אחר אח"כ.
פארוק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־23 אורחים