המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:מישהו יודע מה קורה עם סמית במשחק החמישי ?
er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
jol9 כתב:er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
זעזוע צריך להיות בהנהלה. זה יקרה אם האוהדים פשוט לא יקנו מנויים. לדעתי המצב הזה די סביר.
רק כאן בפורום יש כמה חבר'ה שהודיעו שלא יקנו מנויים. לא יפתיע אותי אם כשלון שכזה יסתיים בסיום דרכו של פדרמן האבא
בקבוצה, מה שבוודאי יעיף גם את הג'וניור.
jol9 כתב:er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
זעזוע צריך להיות בהנהלה. זה יקרה אם האוהדים פשוט לא יקנו מנויים. לדעתי המצב הזה די סביר.
רק כאן בפורום יש כמה חבר'ה שהודיעו שלא יקנו מנויים. לא יפתיע אותי אם כשלון שכזה יסתיים בסיום דרכו של פדרמן האבא
שמואל1 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
זאת אמת לאמיתה.
דיברתי על זה עוד לפני כמה שנים וכולם כאן תקפו אותי. אפילו בחתימה שלי ביקשתי מהאוהדים לא לרכוש מנויים.
חבל שתמיד נזכרים מאוחר מידי.
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
זאת אמת לאמיתה.
דיברתי על זה עוד לפני כמה שנים וכולם כאן תקפו אותי. אפילו בחתימה שלי ביקשתי מהאוהדים לא לרכוש מנויים.
חבל שתמיד נזכרים מאוחר מידי.
אני לא חושב שעד העונה היתה באמת סיבה לעשות את זה. העונה הזאת זאת פשוט השתנה עלינו בקשת.
זה כאילו שההנהלה אמרו לעצמם אחרי התואר, שהם יכולים לעשות מה שבא להם.
ד"א לכל מי שביקר את בלאט בשנים האחרונות, רואה היום עד כמה הוא היה העוגן של הקבוצה הזאת
ועד כמה הוא היה עלה התאנה של ההנהלה המאוסה הזאת.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:er79 כתב:קבוצה קקמייקה ומאמן פורמייקה. לא רק שמגיע לנו לחטוף 2:0 מירושלים, וסביר להניח שזה מה שיהיה, גם מגיע לנו לחטוף בעיטה בתחת מאילת. אולי אז יהיה זעזוע. רק אולי
האוהדים שאומרים שלא יקנו מנוי הם בדיוק כמו אותם ליכודניקים שאמרו לפני הבחירות שאין סיכוי שהם שמים מחל בקלפי הפעם.
אתה יודע מה יקרה בסוף...
שמואל2 כתב:יצאתי מעודד, במשחק החמישי ניתן בראש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־21 אורחים