המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
שמואל2 כתב:יוסי 2? למה?
MTA2311 כתב:אנשים חייבים להבין שגם אם נקבל 30 הפרש בראש במשחק החמישי שום דבר לא ישתנה אצל ההנהלה. שום דבר.
גודס יילך הביתה, נראה פה מאמן אחר שיקבל את אותם הכלים +- שגיא קיבל. זה לא יהיה אדלשטיין בשום מצב ד"א. פדרמן בחיים לא יעסיק מאמן כזה.
אחדשיודע כתב:שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
נו ואם כן?
שמואל2 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
נו ואם כן?
אם כן אז זה סתם יהיה מוזר..
my man כתב:שמואל2 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
נו ואם כן?
החתימה שלך![]()
![]()
שמואל2 כתב:my man כתב:שמואל2 כתב:אחדשיודע כתב:שמואל2 כתב:דרך אגב, אחיין שלי בוואטסאפ המשפחתי כותב שאוהדי ירושלים מארגנים כמה חברה לבוא למשחק החמישי לעודד את אילת.. מישהו יכול לאשר זאת?
נו ואם כן?
החתימה שלך![]()
![]()
מוגזם מדי? לשנות?
גל גל כתב:אתם יודעים מה אני באמת מתפלל שאילת יעיפו את מכבי בחצי ואז אולי יעשו שינוי רציני
yzafrir כתב:כולנו רוצים שיבוא שינוי , אבל בין זה ובין הפסד אליפות וגרוע מכך הדחה בחצי , הפער הוא גדול.
אני חושב שהשחקנים כבר קיבלו את הסטירה שלהם עם השוויון בסדרה ויבואו בטרוף בהגנה למשחק החמישי.
לגמר נגד ירושלים זה כבר סיפור אחר כי בלי סמית' יהיה למכבי מאוד קשה.
זה הזוי אבל מכבי איבדה את כל קלעי השלשות שלה (סילבן גיא וסמית') ומשחקת עם שחקנים כמו לאומי ,הררי ואלטיט בשלבים המכריעים של העונה . איזה בושה !! (וגם הרבה חוסר מזל )
משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־13 אורחים