גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2015, 02:02

מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".

על המשחק ביום רביעי הוסיף גודס: "להיות או לחדול? את זה נראה ביום רביעי. הייתה לנו תקופה מסוימת ללא פציעות, אבל כשיש פצועים זה פוגע בכימיה ובשטף כקבוצה. כמאמן הפציעות מאלצות אותך לשנות דברים, אבל זה לא קל. ביום רביעי אנחנו צריכים לבוא ולתת את הכול כדי להגיע לגמר. בסופו של דבר אתה צריך להביא את הרצון ולרצות יותר מאילת כדי להמשיך ולנצח".

מספיק, אח שלי, סתום, ולך.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 02:15

''הפעם הראשונה בהיסטוריה''? הבן אדם באמת איבד את זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 02:22

אני דווקא מסכים עם יוסי. פציעות זה כח עליון. אין את מי להאשים בזה.

בפתיחת העונה היו לנו 5 ישראלים: פניני, אוחיון, לאנדסברג, טיוס וכהן. 4 ישראלים ברמת היורוליג + ישראלי 1 לא רע לליגה. זה יותר ישראלים טובים מאשר בכל קבוצה אחרת.

אחר כך פניני ולאנדסברג נפצעו, ואוחיון חצי עונה משחק עם פציעה 35 דקות בכל משחק. [למי שמזלזל בעובדה שאוחיון משחק עם פציעה, אני רוצה להזכיר איך סמית' היה נראה כששיחק עם פציעה בברך לפני שעשה ניתוח בקיץ]. עכשיו גם סמית' לא נמצא...

אז כן אפשר לבוא בטענות להנהלה שלא החליפו את היינס, או שלא החתימו מאמן רציני יותר מגודס, אבל הדברים האלה הם די שוליים ליד הגורם המרכזי - פציעות. אני רוצה להזכיר לכולם שגם עם בלאט כמאמן הפסדנו אליפות. [ובאותה עונה היה לנו את ליאור אליהו, שאז כולכם שנאתם אותו והאשמתם בהפסדים, ואילו היום מתלהבים ממנו בירושלים.]

דברים כאלה קורים. לפעמים נכשלים עם זרים, לפעמים המאמן לא מצליח, לפעמים יש מכת פציעות, לפעמים השחקנים מגיעים לסוף העונה סחוטים, לפעמים השופטים דופקים אותך בגמר. ככה זה בחיים. אף אחד לא מושלם. יש עונות מוצלחות יותר ועונות מוצלחות פחות.

ככה שהבכי האינסופי הזה ממש לא מתאים לאנשים שקוראים לעצמם אוהדי מכבי.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 15 יוני 2015, 02:25

חשבתי לענות סעיף סעיף למה שיוני כתב אבל די מיציתי את עצמי .

ההפסד ביום רביעי היה טוב כי בלעדיו מכבי מגיעה לגמר בלי סמית , סוף דיון .
ההפסד היום היה רע .
אני מניח שמכבי תנצח בהיכל למרות הבעיות האובייקטיביות בסגל ולכן ההפסד היה טוב .
מכבי בהרכב חסר , אפילו חסר מאוד , עם אילוצים בלתי אפשרים בגלל החוק הרוסי ולכן כל הפסד הוא מתקבל על הדעת .

אבל כשהופכים את הבכיינות לאובססיה קשה להבין למה מישהו מחליט לא להצטרף למקהלה .

אני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי , אז פשוט נשאר כל אחד בשלו , חבל סתם לשרוף מילים .

והתגובה של גודס בהחלט מפגרת ... אבל הוא אף פעם לא היה חכם מידי .

היה צריך להסתפק באילוצים בלתי אפשריים שהופכים את המשימה לקשה במיוחד והיום לא השכלנו לבוא ברמת הדריכות הנדרשת כדי להתגבר על הבעיות האלו .
יוסי22

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 02:54

felix_r כתב:אני דווקא מסכים עם יוסי. פציעות זה כח עליון. אין את מי להאשים בזה.

בפתיחת העונה היו לנו 5 ישראלים: פניני, אוחיון, לאנדסברג, טיוס וכהן. 4 ישראלים ברמת היורוליג + ישראלי 1 לא רע לליגה. זה יותר ישראלים טובים מאשר בכל קבוצה אחרת.

אחר כך פניני ולאנדסברג נפצעו, ואוחיון חצי עונה משחק עם פציעה 35 דקות בכל משחק. [למי שמזלזל בעובדה שאוחיון משחק עם פציעה, אני רוצה להזכיר איך סמית' היה נראה כששיחק עם פציעה בברך לפני שעשה ניתוח בקיץ]. עכשיו גם סמית' לא נמצא...

אז כן אפשר לבוא בטענות להנהלה שלא החליפו את היינס, או שלא החתימו מאמן רציני יותר מגודס, אבל הדברים האלה הם די שוליים ליד הגורם המרכזי - פציעות. אני רוצה להזכיר לכולם שגם עם בלאט כמאמן הפסדנו אליפות. [ובאותה עונה היה לנו את ליאור אליהו, שאז כולכם שנאתם אותו והאשמתם בהפסדים, ואילו היום מתלהבים ממנו בירושלים.]

דברים כאלה קורים. לפעמים נכשלים עם זרים, לפעמים המאמן לא מצליח, לפעמים יש מכת פציעות, לפעמים השחקנים מגיעים לסוף העונה סחוטים, לפעמים השופטים דופקים אותך בגמר. ככה זה בחיים. אף אחד לא מושלם. יש עונות מוצלחות יותר ועונות מוצלחות פחות.

ככה שהבכי האינסופי הזה ממש לא מתאים לאנשים שקוראים לעצמם אוהדי מכבי.

אוקיי פציעות הם כוח עליון. עכשיו בוא נשאיר את אלוהים בצד, מה קשור בין זה לבין העובדה שההנהלה לא עשתה שום דבר בנידון? הסגל הישראלי גם ככה היה קצר, אז אחרי הפציעה של פניני היו חייבים להביא מישהו. והיינס? על זה אני בטוח שאין פה וויכוח. תפסיקו לגבות את ההנהלה במקומות שלא מגיע להם גיבוי. זאת התנהלות בדיחה.

לפעמים מפסידים, ועדיין לא הפסדנו את האליפות השנה - אבל היו כל כך הרבה דברים העונה שמראים בינוניות ולא מצויינות.
מה שלא מתאים לאוהדי מכבי זה בדיוק זה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 04:28

החציל האצטקי כתב:
מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, אמר בסיום: "יש לנו אותן בעיות כמו חיסרון של מספר שחקני מפתח. התמודדנו מול 40 דקות של אזורית, אבל מבחינה הגנתית אני חושב שיש לנו הרבה בעיות ומאצ' אפים. ביום רביעי אנחנו חייבים להגיע הרבה יותר אגרסיביים ונחושים. זו הפעם הראשונה בהיסטוריה שיש חיסרון של שחקנים מסוימים כמו דווין סמית', שהוא שחקן של 15 נקודות במשחק, וכך גם לגבי לנדסברג. אלה דברים שאתה לא מתכנן".

על המשחק ביום רביעי הוסיף גודס: "להיות או לחדול? את זה נראה ביום רביעי. הייתה לנו תקופה מסוימת ללא פציעות, אבל כשיש פצועים זה פוגע בכימיה ובשטף כקבוצה. כמאמן הפציעות מאלצות אותך לשנות דברים, אבל זה לא קל. ביום רביעי אנחנו צריכים לבוא ולתת את הכול כדי להגיע לגמר. בסופו של דבר אתה צריך להביא את הרצון ולרצות יותר מאילת כדי להמשיך ולנצח".

בהתחלה חשבתי שאתה כתבת את הציטוט של גודס בתור בדיחה...
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 04:29

felix_r כתב:אני דווקא מסכים עם יוסי. פציעות זה כח עליון. אין את מי להאשים בזה.

הפציעה של פניני היא כוח עליון. לא להביא מחליף זו החלטה מודעת.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 04:29

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:

בהתחלה חשבתי שאתה כתבת את הציטוט של גודס בתור בדיחה...

אבל זה אמיתי
בדיחה בתוך בדיחה בתוך בדיחה
inception :scared
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יוני 2015, 07:40

יוסי זה כמו שמואל רק בצד השני של הסקאלה
"כל הפסד מתקבל על הדעת"??! כנראה שאתה באמת חושב שניצחון אינו דבר מובן מאליו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 15 יוני 2015, 07:46

אם חותמים לי שהפסד במשחק הקרוב יגרום להנהלה לשנות התנהגות ולהכניס עוד כסף אז אני קונה את זה גם במחיר של הדחה מחצי הגמר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 07:59

rc4991 כתב:אם חותמים לי שהפסד במשחק הקרוב יגרום להנהלה לשנות התנהגות ולהכניס עוד כסף אז אני קונה את זה גם במחיר של הדחה מחצי הגמר

השתגעת? מתכננים להפסיד אחרת זה ייפגע בכימיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 09:18

rc4991 כתב:אם חותמים לי שהפסד במשחק הקרוב יגרום להנהלה לשנות התנהגות ולהכניס עוד כסף אז אני קונה את זה גם במחיר של הדחה מחצי הגמר

רוני, אין להם שום כסף להזרים. לפדרמנים פשוט אין כסף. זה לא רק שהם לא רוצים. הם לא יכולים.

שום דבר טוב לא ייצא לך מההדחה הזו. להיפך, ייתכן ולא כל המנויים יימכרו בעונה הבאה ואז בכלל תקבל סגל של 7 היינסים.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2015, 09:28

סורי, הוא מאמן חלש, חסר כריזמה ומדבר שטויות.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 09:36

החציל האצטקי כתב:

ברכות לגודס שהפך את מכבי לסמרטוט של הליגה.
מי שמוצא את האימפריה שהיינו פעם מוזמן לחייג למחלקת אבידות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 יוני 2015, 09:51

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הסמרטוט של הליגה? אתה לא מרגיש לפעמים שאתה קיצוני מדי בהתבאטויות שלך? יש שחור או לבן, הכל או כלום? סמרטוט או מנצחת תמידית??
tzachMTA

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 09:54

tzachMTA כתב:
שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

הסמרטוט של הליגה? אתה לא מרגיש לפעמים שאתה קיצוני מדי בהתבאטויות שלך? יש שחור או לבן, הכל או כלום? סמרטוט או מנצחת תמידית??

כן, הוא מדבר בתקשורת כאילו מכבי היא קבוצה שזקוקה לחסדי האל כדי לעבור את אילת, קבוצה בינונית מאוד במונחי הליגה הישראלית.
זאת לא מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 09:57

וזאת לא הפעם הראשונה שהוא מתבטא כך.
לא אשכח לו את ה"הופתעתי שניצחנו את הרצליה"
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 10:10

ההדרדרות בפורום מזכירה לי את ההדרדרות של הקבוצה , אוירת הנכאים פה , שקולה לדכאון שרנדל שרוי בו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 10:18

ankram כתב:ההדרדרות בפורום מזכירה לי את ההדרדרות של הקבוצה , אוירת הנכאים פה , שקולה לדכאון שרנדל שרוי בו.

אתה באמת חושב שתהיה פה שמחה גדולה על איך שהקבוצה נראית? מכבי הרסה לי את הערב אתמול. בקושי היה לי חשק לקום ל- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 10:22

roy1000 כתב:
ankram כתב:ההדרדרות בפורום מזכירה לי את ההדרדרות של הקבוצה , אוירת הנכאים פה , שקולה לדכאון שרנדל שרוי בו.

אתה באמת חושב שתהיה פה שמחה גדולה על איך שהקבוצה נראית? מכבי הרסה לי את הערב אתמול. בקושי היה לי חשק לקום ל- NBA.

מכבי הרסה לי את העונה , את השבתות , את החגים וקרוב לוודאי את חודש יוני כולו , עדיין ממרומי ה 40+ שלי קשה לי בכלל לפתוח טלוויזיה או להכנס לפורום אחרי הפסד.
ועדיין לראות פה חלק מהתגובות שממש מייחלות להפסד (אתה בדיוק על מי אני מדבר) והתגובות האלו מופיעות בכל דף , וביתר שאת אחרי הפסדים , מעורר בי קבס.
וכן , יהיו פה כמה וכמה שישמחו על הפסד , לא צריך להיות נבואי , רק לקרוא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר, עידן ו־28 אורחים