גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 21:51

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:הכל נכון. זה לא אומר שלא צריך לבקר את פדרמן על הטעויות הרבות שנעשו בעונה הזאת ונעשו המון המון טעויות, זה לא רק יד האלוהים כמו שאתה מתאר. אין ספק שבלי הפציעות מכבי היתה לוקחת אליפות בקלות, אבל גם ללא הפציעות מכבי לא נראתה כקבוצה שמסוגלת להתמודד על אליפות אירופה - וזה קצת פחות משנה לאחר שזכינו בתואר. פה הביקורת הגדולה.

ויותר מזה, כל אוהד ואוהד של מכבי צריך למחות ולבקר את ההתנהלות של הפדרמנים במטרה שהם יעזבו, גם אם זה לא ריאלי לשנים הקרובות. ברגע שהקבוצה תעמוד על המדף, יקפצו עליה משקיעים אמידים הרבה יותר מפדרמן האב. תהיה בטוח בזה. הוא עשה עבודה לא רעה עד הלום, אבל הגענו לנקודה שצריך יותר ואפשר יותר. אם הוא אוהד אמיתי, והוא כזה, הוא ידע להבין שאחרים יתרמו יותר ממנו.

אני רק לא מבין למה כל פעם שיש ביקורת על ההנהלה , ישר עולה השם פדרמן ולא רקנאטי ומזרחי. הם חלק פעיל בהנהלה בדיוק כמו משפחת פדרמן.

נו באמת

מה באמת?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 21:52

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:הכל נכון. זה לא אומר שלא צריך לבקר את פדרמן על הטעויות הרבות שנעשו בעונה הזאת ונעשו המון המון טעויות, זה לא רק יד האלוהים כמו שאתה מתאר. אין ספק שבלי הפציעות מכבי היתה לוקחת אליפות בקלות, אבל גם ללא הפציעות מכבי לא נראתה כקבוצה שמסוגלת להתמודד על אליפות אירופה - וזה קצת פחות משנה לאחר שזכינו בתואר. פה הביקורת הגדולה.

ויותר מזה, כל אוהד ואוהד של מכבי צריך למחות ולבקר את ההתנהלות של הפדרמנים במטרה שהם יעזבו, גם אם זה לא ריאלי לשנים הקרובות. ברגע שהקבוצה תעמוד על המדף, יקפצו עליה משקיעים אמידים הרבה יותר מפדרמן האב. תהיה בטוח בזה. הוא עשה עבודה לא רעה עד הלום, אבל הגענו לנקודה שצריך יותר ואפשר יותר. אם הוא אוהד אמיתי, והוא כזה, הוא ידע להבין שאחרים יתרמו יותר ממנו.

אני רק לא מבין למה כל פעם שיש ביקורת על ההנהלה , ישר עולה השם פדרמן ולא רקנאטי ומזרחי. הם חלק פעיל בהנהלה בדיוק כמו משפחת פדרמן.

כי הוא מוביל כל דבר שקורה במכבי.

זאת לא ההתרשמות שלי בכלל. אני מתרשם שכולם שותפים פעילים בכל מה שקורה.

אז ההתרשמות שלך לא נכונה. כך לדוגמא את הארכת החוזה של האפמן בקיץ 2001, בסך 1.2 מיליון דולר לעונה - בניגוד לכל הדעות במכבי, הוא החליט וקבע. והאפמן הביא את העונה הגרועה ביותר שלו במועדון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 21:54

* טעויות עם בחירת זרים יש כמעט בכל עונה. כמו שכתבתי קודם, כשאתה מהמר, אתה לפעמים זוכה ולפעמים מפסיד.

* מכבי בדרך כלל לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לזכות בתואר האירופי עד שזה קורה. גם בעונה שעברה נראינו גרוע מאוד לאורך רוב העונה, אבל זכינו בסוף. עניין של מומנטום, ומיליון ואחד גורמים. לפעמים הכל מסתדר ברגע אחד ואנחנו זוכים כנגד כל הסיכוים. רוב הזמן זה לא קורה. אז מה?

* אם תעשה פה סקר, אני בטוח שרוב הפורום יסכים לקבל 5 עונות חרא כאלה ברצף על כל גביע אירופה. למה? כי כל גביע זה נס שלא כולם זוכים לראות, ואילו עונות חרא קורות לכל קבוצה וקבוצה בעולם.

ולסיכום, בניגוד אליך, אני חושב שטעויות ההנהלה השפיעו פחות על התוצאה הסופית מאשר כל הפציעות, המחלות וההרחקות למינהן. וגם בניגוד אליך, אני חושב שגם להנהלת מכבי מותר לטעות (ואפילו הרבה) כל עוד זה לא קורה באופן קבוע (כמו לנבחרת ישראל בכדורגל), ומדי פעם אנחנו זוכים בגביע אירופה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 15 יוני 2015, 21:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 21:54

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
jol9 כתב:פליקס, מה הקשר בין ההנהלה הזאת להנהלה שלקחה ארבעה גביעים? ההנהלה הזאת לקחה גביע אחד בפוקס עצום,
וההישג רשום הרבה יותר על שמו של בלאט, רייס, בלו, טיוס והשחקנים מאשר על מישהו בהנהלה.

נכון, ההנהלה הזאת לא זרקה לסל. אתה לא רציני!
מי הביא את כל הרשימה הזאת של אנשים למכבי (בלאט, רייס, בלו...)? הם באו לבד? או שההנהלה הביאה אותם? ;)

הזכיה האחרונה הייתה פוקס עצום, נכון. גם נס ז'לגיריס היה פוקס עצום אף יותר מזה. אז?
כל עוד מכבי היא לא הקבוצה הכי עשירה ביורוליג, כל זכיה שלה תהיה בפוקס :D
משום מה הפוקסים האלה קוראים יותר למכבי מאשר לקבוצות האחרות...

בוא נעשה הפרדה בין הזכיות של מכבי בתחילת העשור, לבין התואר אשתקד.
התקופה ההיא התאפיינה בניהול מופתי שבו מכבי גם הצליחה להביא שחקנים מעולים וגם להשאיר אותם.
האפמן, פארקר, מקדונלד, שאראס, ניקולה ובאסטון הם שישה מעשרת הזרים הטובים שהיו במכבי בכל הזמנים, וכולם הגיעו לקבוצה
בפרק זמן של 4-5 שנים ורובם נשארו שלוש עונות לפחות בקבוצה.
ההנהלה הנוכחית, לא יכולה אפילו למנף זכיה מקרית בתואר, ולגבות אותה בסגל איכותי שיהיה לו סיכוי לשמר את ההישג.

ברור שההנהלה הביאה את בלאט ואת השחקנים, אבל אם אתה אומר שמגיע להם קרדיט על זה, אז מה בכיוון ההפוך? איזה קרדיט מגיע
להם על היינס, ג'ייק כהן, לינהארט, וכו'?

אני ממש לא מסכים עם ההפרדה שאתה עושה, אבל אני לא הולך לרשום עוד פוסט ארוך עם הסברים, כי כבר עייפתי.
רק אזכיר לך, שאם הכדור של שארפ נגד ז'לגיריס לא היה נכנס, לא הייתה שושלת, לא היו שתי זכיות ברצף, כי הסגל היה מפורק כבר בקיץ.

א - אתה לא יודע את זה. אולי כן ואולי לא.
ב - גם ללא אותו סל, מכבי עשתה שני גמרים רצופים ועוד פיינל פור ברצף, והצליחה להשאיר אצלה את הסנטר
הטוב באירופה.
ג - ההנהלה אז היתה מורכבת מאנשים אחרים. זאת לא דעה אלא עובדה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 21:57

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:

כי הוא מוביל כל דבר שקורה במכבי.

זאת לא ההתרשמות שלי בכלל. אני מתרשם שכולם שותפים פעילים בכל מה שקורה.

אז ההתרשמות שלך לא נכונה. כך לדוגמא את הארכת החוזה של האפמן בקיץ 2001, בסך 1.2 מיליון דולר לעונה - בניגוד לכל הדעות במכבי, הוא החליט וקבע. והאפמן הביא את העונה הגרועה ביותר שלו במועדון.

חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מתבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 21:58

felix_r כתב:

* טעויות עם בחירת זרים יש כמעט בכל עונה. כמו שכתבתי קודם, כשאתה מהמר, אתה לפעמים זוכה ולפעמים מפסיד.

* מכבי בדרך כלל לא נראית כמו קבוצה שמסוגלת לזכות בתואר האירופי עד שזה קורה. גם בעונה שעברה נראינו גרוע מאוד לאורך רוב העונה, אבל זכינו בסוף. עניין של מומנטום, ומיליון ואחד גורמים. לפעמים הכל מסתדר ברגע אחד ואנחנו זוכים כנגד כל הסיכוים. רוב הזמן זה לא קורה. אז מה?

* אם תעשה פה סקר, אני בטוח שרוב הפורום יסכים לקבל 5 עונות חרא כאלה ברצף על כל גביע אירופה. למה? כי כל גביע זה נס שלא כולם זוכים לראות, ואילו עונות חרא קורות לכל קבוצה וקבוצה בעולם.

ולסיכום, בניגוד אליך, אני חושב טעויות ההנהלה השפיעו פחות על התוצאה הסופית מאשר כל הפציעות, המחלות וההרחקות למינהן. וגם בניגוד אליך, אני חושב שגם להנהלת מכבי מותר לטעות (ואפילו הרבה) כל עוד זה לא קורה באופן קבוע (כמו לנבחרת ישראל בכדורגל), ומדי פעם אנחנו זוכים בגביע אירופה.

די להיתקע במה שהיה ובניסים שחווינו בעונה שעברה. העונה שעברה היא נס, נס, נס. מכבי ראויה ויכולה לקבל קבוצה שתגיע להישגים בלי ניסים. זה יקרה אם לא תגבה בלי סיבה את ההנהלה במקומות שלא מגיע להם גיבוי. כשצריך לבקר, מבקרים. זה הכל. וכשפדרמן יכיל שהוא לא רצוי, הוא יפנה את מקומו למשקיע אמיד יותר. גם אם יזוז קצת.

זה לא טעויות בבחירת זרים כמו שזה העובדה שלא תיקנו את הבעיות במהלך העונה, בניגוד לשנים עברו. כמו שיוני אמר, זרקו ז*ן בעונה הזאת על האוהדים. כי היו בטוחים שיגבו אותם ללא סיבה, כמו שאתה עושה.

ואל תדאג, נעשה סקר.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 15 יוני 2015, 22:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:02

toja27 כתב:חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מתבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?

על מזרחי בטוח יש לו יותר כוח כי הוא מחזיק בנתח רב יותר מהבעלות. ומי אמר שפדרמן לא מקשיב לפעמים למזרחי? הוא יודע שמזרחי מבין קצת מהחיים שלו, גם אם הוא לא תמיד מסכים. אבל יש מקרים שהוא לא שם פס על אף אחד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 22:09

חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?

אתה קצת מערבב בין הדברים.

כאשר רוצים להחליף מאמן או שחקנים באמצע העונה, זה אומר שצריך להביא כסף נוסף מחוץ לתקציב, כסף מהכיס. במקרים שמביאים כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להצביע בעד, אחרת זה לא מתבצע.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 15 יוני 2015, 22:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:09

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מתבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?

על מזרחי בטוח יש לו יותר כוח כי הוא מחזיק בנתח רב יותר מהבעלות. ומי אמר שפדרמן לא מקשיב לפעמים למזרחי? הוא יודע שמזרחי מבין קצת מהחיים שלו, גם אם הוא לא תמיד מסכים. אבל יש מקרים שהוא לא שם פס על אף אחד.

אבל ממה שאני יודע רקנאטי מחזיק באותו נתח כמו שפדרמן, אם זה המדד שלך. ואם הוא מקשיב למזרחי כי הוא מבין מהחיים שלו אז יכול להיות שיש דברים בהתנהלות של ההנהלה שאתה לא אוהב שהם גם החלטות של מזרחי.
קצת מוזר לי הקטע הזה שיש כמה בעלים ורק אחד מהם מקבל מהאוהדים את "היחס החם".
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:11

felix_r כתב:
חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?

כאשר רוצים להחליף מאמן או שחקנים באמצע העונה, זה אומר שצריך להביא כסף נוסף מחוץ לתקציב, כסף מהכיס. במקרים שמביאים כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להצביע בעד, אחרת זה לא מתבצע.

ולפי דעתך מה שקורה לרוב זה שרקנאטי ומזרחי מציעים להביא כסף מחוץ לתקציב ופדרמן מצביע וטו?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:13

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

אבל ממה שאני יודע רקנאטי מחזיק באותו נתח כמו שפדרמן, אם זה המדד שלך. ואם הוא מקשיב למזרחי כי הוא מבין מהחיים שלו אז יכול להיות שיש דברים בהתנהלות של ההנהלה שאתה לא אוהב שהם גם החלטות של מזרחי.

לכולם יש מילה בהחלטות, השאלה מי מוביל את ההחלטות. הבעלים (בעל 33 אחוז שליטה) שהבן שלו הוא המנכ"ל? או מישהו שמחזיק בקושי ב-5 אחוז? פדרמן שולט במועדון, מזרחי על תקן יועץ. זה די ברור.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:14

ואגב לא שמענו בראיון את רקנאטי וגם שמעון מצדיקים בערך כל דבר שההנהלה עשתה והיחיד שאמר שיכול חהיות שנעשו טעויות הוא דיוויד פדרמן? לפחות הוא הכנה מבין השלושה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2015, 22:15

פדרמן הרוויח את היחס החם כשהעיף מכאן בעצמו את רענן כץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:16

יופי, שהכנה יפנה את מקומו ביחד עם כל השאר. זה לא האישו פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:17

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:

לכולם יש מילה בהחלטות, השאלה מי מוביל את ההחלטות. הבעלים (בעל 33 אחוז שליטה) שהבן שלו הוא המנכ"ל? או מישהו שמחזיק בקושי ב-5 אחוז? פדרמן שולט במועדון, מזרחי על תקן יועץ. זה די ברור.

זה ממש לא ברור. עוד לא הבנתי איך לפדרמן יש יותר כוח מרקנאטי אם הם מחזיקים באותו אחוז מהמניות. ותהיה בטוח שמזרחי הוא לא רק על תקן יועץ ויש לו יותר כוח מאשר ה5 אחוז שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:18

תגיד לי, מנכ"ל שמוביל את ההחלטות המקצועיות במועדון, לא מספיק כוח בשבילך?
ולא צריך להסיט את הדיון, זה לא האישו. מצידי שכולם יפנו את מקומם למשקיע אמיד וישאירו את מזרחי לנהל את המועדון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 22:21

toja27 כתב:
felix_r כתב:

ולפי דעתך מה שקורה לרוב זה שרקנאטי ומזרחי מציעים להביא כסף מחוץ לתקציב ופדרמן מצביע וטו?

דווקא במקרה שציינת עם מזרחי ובלאט, דווקא מזרחי הוא זה שמנע הבאת כסף מהכיס שהיה כרוך בהחלפת בלאט.

אז נכון, לפדרמן יש יותר מניות, אז באופן עיקרוני הוא זה שקובע את האסטרטגיה של המועדון, אבל כשזה נוגע להבאת כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להסכים.

לא יודע מי באופן כללי הוא בעד להביא עוד כסף ומי נגד. אולי כולם נגד להביא עוד כסף.
אנחנו יודעים שהביזנס של פדרמן האב הוא על הפנים בשנים האחרונות. אז אין לו כסף.
אנחנו גם יודעים, שמזרחי הוא לא כזה עשיר, כי אחרת הוא לא היה נותן לפדרמן להשתלט לו על ה"בייבי".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:23

אחדשיודע כתב:יופי, שהכנה יפנה את מקומו ביחד עם כל השאר. זה לא האישו פה.

זה הנושא. אם אתה רוצה שהוא יפנה את מקומו אז גם רקנאטי ומזרחי צריכים לפנות את מקומם.
אף אחד בהכרח לא צריך לפנות את מקומו,אפשר לצרף שותף נוסף. אם יש התנגדות מאחד הבעלים בגלל חוסר רצון לאבד שליטה, אז אותו אחד באמת צריך לפנות את מקומו כי הוא שם את טובתו האישית מעל הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:25

toja27 כתב:
אחדשיודע כתב:יופי, שהכנה יפנה את מקומו ביחד עם כל השאר. זה לא האישו פה.

זה הנושא. אם אתה רוצה שהוא יפנה את מקומו אז גם רקנאטי ומזרחי צריכים לפנות את מקומם.
אף אחד בהכרח לא צריך לפנות את מקומו,אפשר לצרף שותף נוסף. אם יש התנגדות מאחד הבעלים בגלל חוסר רצון לאבד שליטה, אז אותו אחד באמת צריך לפנות את מקומו כי הוא שם את טובתו האישית מעל הקבוצה.

סבבה, הולך. כל דבר שיכניס כסף למועדון מקבול עלי. אבל זה פשוט לא יקרה עם פדרמנים, פשוט לא.

הביקורת שלי על הפדמרנים, זהו. אתה יכול בכיף לבקר את כל השאר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 22:26

felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:

דווקא במקרה שציינת עם מזרחי ובלאט, דווקא מזרחי הוא זה שמנע הבאת כסף מהכיס שהיה כרוך בהחלפת בלאט.

אז נכון, לפדרמן יש יותר מניות, אז באופן עיקרוני הוא זה שקובע את האסטרטגיה של המועדון, אבל כשזה נוגע להבאת כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להסכים.

לא יודע מי באופן כללי הוא בעד להביא עוד כסף ומי נגד. אולי כולם נגד להביא עוד כסף.
אנחנו יודעים שהביזנס של פדרמן האב הוא על הפנים בשנים האחרונות. אז אין לו כסף.
אנחנו גם יודעים, שמזרחי הוא לא כזה עשיר, כי אחרת הוא לא היה נותן לפדרמן להשתלט לו על ה"בייבי".

זה בדיוק מה שאני אומר. שכולם שותפים להחלטות בכל הקשור לכסף וכולם צריכים להסכים אז אין צורך לסמן רק אחד מהם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים