לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוקטובר 2011, 19:20

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
Allan Turing כתב:לא מתלהב, ואני לא מציע לכם להתלהב.
ראינו אותו שנה שעברה כששיחק נגדנו.
מה זה עוזר שהשורה הסטטיסטית שלו מרשימה, אבל הקבוצה שלו מפסידה?
אם כבר גארד מחימקי, אני מעדיף את פרידזון. שחקן כלבבי.

מה הקשר? זה שהיה לו קבוצה חלשה מאוד זה לא הוא אשם. הוא היה מצוין בכל המשחקים. הוא בדיוק מה שחסר, סקורר. פריזדון? YE RIGHT. עוד לא נתן עונה אחת טובה. שחקן בינוני, שממש ממש לא קרוב לרמות האלה. לאנגפורד אחד מ3 הSG הטובים באירופה. איפה הוא ואיפה פריזדון

חימקי לא היו כאלה חלשים. קבוצה לא רעה בכלל.
הם נפלו ונכשלו ואני מסכים איתך שאי אפשר להפיל את התיק על לאנגפורד, כמו שאי אפשר היה בזמנו להפיל את התיק של מכבי על ארויו.

הם היו קבוצה די בינונית. לונצ'ר, מוניה, אזה, פריזדון, פלניניץ', לופז, אלא שחקנים בינוניים מאוד. השחקן היחיד ברמה שם זה לאנגפורד, שבלעדיו הם היו מקבלים בראש.
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 09 אוקטובר 2011, 19:38

מה קורה? הזמן לא פועל לטובתינו...

טיק טק טיק טק...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 אוקטובר 2011, 19:47

asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:אין שום קשר למה שהוא עשה למכבי ולכמה טוב הוא היה במכבי אתה לא צריך להוריד "מהערך" שלו רק בגלל שהוא מטומטם
מי היה יציב וטוב ממנו ב5 שנים האחרונות?
פישר שחקן רך
פייזר לא הוכיח מספיק מה הוא שווה בגלל פציעה
ארויו עצלן
ווצ'יץ' היה אחרי השיא
ביינום טיפש לא מפסיק לאבד כדורים גם סולומון
מי נשאר?

גם לא צריך להעלות את הערך שלו.
פישר בעונה הראשונה במכבי נתן עונה טובה בהרבה ממה שפארגו נתן, לפחות סטטיסטית. הוביל את היורוליג בראנקינג
ארויו עצלן? SO? גם על פארגו אפשר להגיד שלקח לו כמעט כל השלב הראשון עד שהתחבר. ארויו שחקן טוב מפארגו, בטח ארויו של העונה ההיא.
וויצ'יץ' לפני 5 שנים היה בשיא. לפני 4 שנים הייתה הירידה, ואז הוא עזב.
מוריס, שלא הזכרת אותו, שחקן הרבה יותר טוב מפארגו. נתן עונה אדירה, ולא סתם קיבל חוזי עתק בצסק"א ובארסה.
עוד אחד ששכחת, זה אחד שעוד בקבוצה. קוראים לו סופו, מכיר? העוגן של הקבוצה
אגב, גם באסטון ופארקר היו פה לפני 5 שנים, באותה עונה של סולומון שלא הפסיק לאבד כדורים, שסתם בשביל לסדר את האוזן, איבד סך הכל 0.8 יותר מפארגו, וחטף בממצוע כדור אחד יותר מפארגו. גם קלע יותר מפארגו, והיה לו ראנקינג יותר מאהוב ליבך...

סטטיסטיקה זה נחמד אבל לפארגו היתה עונה טובה בהרבה מזו של סולומון שהיתה הצגת סולו של שחקן אחד שהורס את הקבוצה הכי מהנה לצפיה בכדורסל האירופי לפחות בשני העשורים האחרונים.

מוריס ממש לא נתן עונה טובה מפארגו , הוא גם לא מתקרב לרמת הכישרון של פארגו ואתה תראה שפארגו יגיע הרבה יותר רחוק ממנו .

אין קשר בין הכעס על פארגו והמעשה האווילי שלו ובין הרמה המקצועית שלו כשחקן.
יוסי22

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוקטובר 2011, 20:10

יוסי22 כתב:
asafb96 כתב:
JasonWilliams12 כתב:אין שום קשר למה שהוא עשה למכבי ולכמה טוב הוא היה במכבי אתה לא צריך להוריד "מהערך" שלו רק בגלל שהוא מטומטם
מי היה יציב וטוב ממנו ב5 שנים האחרונות?
פישר שחקן רך
פייזר לא הוכיח מספיק מה הוא שווה בגלל פציעה
ארויו עצלן
ווצ'יץ' היה אחרי השיא
ביינום טיפש לא מפסיק לאבד כדורים גם סולומון
מי נשאר?

גם לא צריך להעלות את הערך שלו.
פישר בעונה הראשונה במכבי נתן עונה טובה בהרבה ממה שפארגו נתן, לפחות סטטיסטית. הוביל את היורוליג בראנקינג
ארויו עצלן? SO? גם על פארגו אפשר להגיד שלקח לו כמעט כל השלב הראשון עד שהתחבר. ארויו שחקן טוב מפארגו, בטח ארויו של העונה ההיא.
וויצ'יץ' לפני 5 שנים היה בשיא. לפני 4 שנים הייתה הירידה, ואז הוא עזב.
מוריס, שלא הזכרת אותו, שחקן הרבה יותר טוב מפארגו. נתן עונה אדירה, ולא סתם קיבל חוזי עתק בצסק"א ובארסה.
עוד אחד ששכחת, זה אחד שעוד בקבוצה. קוראים לו סופו, מכיר? העוגן של הקבוצה
אגב, גם באסטון ופארקר היו פה לפני 5 שנים, באותה עונה של סולומון שלא הפסיק לאבד כדורים, שסתם בשביל לסדר את האוזן, איבד סך הכל 0.8 יותר מפארגו, וחטף בממצוע כדור אחד יותר מפארגו. גם קלע יותר מפארגו, והיה לו ראנקינג יותר מאהוב ליבך...

סטטיסטיקה זה נחמד אבל לפארגו היתה עונה טובה בהרבה מזו של סולומון שהיתה הצגת סולו של שחקן אחד שהורס את הקבוצה הכי מהנה לצפיה בכדורסל האירופי לפחות בשני העשורים האחרונים.

מוריס ממש לא נתן עונה טובה מפארגו , הוא גם לא מתקרב לרמת הכישרון של פארגו ואתה תראה שפארגו יגיע הרבה יותר רחוק ממנו .

אין קשר בין הכעס על פארגו והמעשה האווילי שלו ובין הרמה המקצועית שלו כשחקן.

איזה הרס??? ממש ממש הגזמתם איתו. הוא לא שאראס, וכנראה שחלק ציפו ממנו ליהיות כזה אחרי שהוא עזב, אבל הוא נתן עונה טובה מאוד, והיה היחיד שהגיע למשחק הגמר.
מוריס לא נתן עונה טוב מפארגו?! :confused
מוריס נתן עונה הרבה יותר טובה מפארגו. הרבה הרבה יותר טובה. עובדה שהוא גם קיבל חוזה עתק בצסק"א, ובבארסה אחרי זה, שפארגו קיבל חוזה נמוך בהרבה. אולי פארגו יהיה בעתיד שחקן מצוין, אבל הוא ממש ממש לא השחקן הטוב ביותר, שנתן את העונה הטובה ביותר ב5 השנים האחרונות.
הרי גם בשנה שהוא שיחק, לדעתי, הוא גם לא היה הטוב ביותר, אני לוקח את סופו לפניו, אז ב5 שנים האחרונות?! הגזמה פראית.
asafb96

הודעהעל ידי yiffy » 09 אוקטובר 2011, 20:45

אני הולך לישון עכשיו. כשאני קם בבוקר כדאי שלאנגפורד כבר יהיה חתום או לפחות שיהיה עוד פרסום מעודד בנושא. :|
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 אוקטובר 2011, 20:54

yiffy כתב:אני הולך לישון עכשיו. כשאני קם בבוקר כדאי שלאנגפורד כבר יהיה חתום או לפחות שיהיה עוד פרסום מעודד בנושא. :|

או שמה תעשה?? ::
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 09 אוקטובר 2011, 21:01

קובי כתב:עד היום בערב או לעולם לא ?

טיק טק ? :(
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 21:14

אל תשכחו שיורובאסקט זה האתר הגדול ביותר לכדורסל אירופי..כל יום נכנסים משהו כמו 3.5 מליון איש אליו..
זה לא כמו שוואלה פירסמו שלאנגפורד מועמד..
קבוצות יכולות לראות את זה(מילאנו\פנר\ז'לגיריס)ולהציע לו בקלות חוזה משודרג..
דוגמה אחת מהקיץ הזה היא קיי.סי ריברס..
פורסם שמכבי רוצה אותו ופתאום הוא מקושר עם 5 קבוצות אחרות..

יכול להיות שהוא באמת היה קרוב ועכשיו הוא שוב פעם התרחק בגלל הפירסום..
אנחנו(האוהדים)מאוד רוצים פרטים..אבל לפעמים זה פוגע בקבוצה..נקווה שהפעם לא..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוקטובר 2011, 21:18

Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו שיורובאסקט זה האתר הגדול ביותר לכדורסל אירופי..כל יום נכנסים משהו כמו 3.5 מליון איש אליו..

נשמע יותר מדי כמו קונספירציה...
קבוצות, בטח ברמות האלה, לא קונות שחקנים על פי יורובאסקט, עם כל הכבוד
זה לא שפורסם על לאנגפורד, ואז מילאנו קראו את זה ופתאום החליטו להציע לו חוזה בגלל זה..
לקבוצות האלה יש מאגרי שחקנים ומעקבים שיורובאסקט יכול לחלום עליו... ממש לא חושב שבגלל פרסום כזה או אחר קבוצות ירצו שחקן
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 21:20

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אל תשכחו שיורובאסקט זה האתר הגדול ביותר לכדורסל אירופי..כל יום נכנסים משהו כמו 3.5 מליון איש אליו..

זה לא שפורסם על לאנגפורד, ואז מילאנו קראו את זה ופתאום החליטו להציע לו חוזה בגלל זה..
לקבוצות האלה יש מאגרי שחקנים ומעקבים שיורובאסקט יכול לחלום עליו... ממש לא חושב שבגלל פרסום כזה או אחר קבוצות ירצו שחקן

אתה נאיבי טיפה במקרה הזה..
אין לך מושג כמה זה חשוב למועדון כמו מכבי למשל שיפרסמו רק דברים נכונים ושיכחישו דברים לא נכונים ביורובאסקט..כי אנשים רואים את זה..
תאמין לי שאם פירסמו שלאנגפורד על סף חתימה במכבי אז קבוצות אחרות ראו את זה..השאלה היא אם העלו את ההצעה או לא..
לא הייתי אומרת את הדברים האלה אם לא הייתי יודעת שהם נכונים..אני לא יצירתית בשיט..המוח שלי לא עובד על קונספירציות..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 09 אוקטובר 2011, 21:54

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

אין לך מושג כמה זה חשוב למועדון כמו מכבי למשל שיפרסמו רק דברים נכונים ושיכחישו דברים לא נכונים ביורובאסקט..כי אנשים רואים את זה..
תאמין לי שאם פירסמו שלאנגפורד על סף חתימה במכבי אז קבוצות אחרות ראו את זה..השאלה היא אם העלו את ההצעה או לא..
לא הייתי אומרת את הדברים האלה אם לא הייתי יודעת שהם נכונים..אני לא יצירתית בשיט..המוח שלי לא עובד על קונספירציות..

עדיין, אני לא מאמין שקבוצות בלבל הזה, מציעות לשחקן חוזה בגלל פרסום כזה או אחר ביורובאסקט. נשמע לי הזוי. קבוצות יודעות מי חופשי ומי לא גם בלי יורובאסקט, ויודעות מה הם צריכות גם בלי כל הפרסומים האלה..
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 21:55

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:

עדיין, אני לא מאמין שקבוצות בלבל הזה, מציעות לשחקן חוזה בגלל פרסום כזה או אחר ביורובאסקט. נשמע לי הזוי. קבוצות יודעות מי חופשי ומי לא גם בלי יורובאסקט, ויודעות מה הם צריכות גם בלי כל הפרסומים האלה..

לא אמרתי שקבוצות הציעו חוזה ללאנגפורד בגלל הידיעה הזאת..אמרתי שיכול להיות שקבוצות העלו את המחיר בעקבות זה שכתבו שהוא קרוב..
מה גם שברגע ששם של שחקן(לא לאנגפורד,בכללי)מקושר עם מכבי ברגע המניות שלו עולות..לא סתם סוכנים מנסים ל''מכור'' ידיעות על שחקנים שלהם בהקשר של מכבי..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 09 אוקטובר 2011, 22:08

נו באמת... אפשר לחשוב שהמציאו את קי'ת לנגפורד אתמול..

עם כל הכבוד ליורובאסקט, או כל אתר אינטרנט ברחבי הגלובוס, כל קבוצות היורוליג יודעות מי זה קית' לנגפורד ושהוא התפנה, בשל שחרורו מחימקי. כנ"ל ריברס.
כל הקבוצות יודעות לקחת את הריזיקה הפשוטה שאם הוא לא יחתום אצלינו, הוא יחתום במקום אחר ואולי גם אצל היריבה שלנו.
יתרה מזאת, בעידן הטכנולוגי אי אפשר אפילו "להסתיר" שחקנים וכשרונות צעירים כבעבר. לכל ילד שיודע לכדרר בשתי ידיים ולקלוע עם הראש יש 150 סרטונים ביוטיוב.

להגיד את זה על שחקן ידוע, מוערך ובעל אחד מהחוזים המפלצתיים באירופה בשנים האחרונות, זה פשוט נאיבי ומנותק לחלוטין מהמציאות.
חוץ מזה, קצת קרדיט לסוכני השחקנים שיודעים להבעיר את האש ולעורר עניין של קבוצות אחרות בצורה מצויינת והרבה יותר טובה מעוד פרסום באתר אינטרנט, אמין ופופולארי ככל שיהיה.

אה... וקצת קרדיט לגולשים פה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 אוקטובר 2011, 22:25

אתם לא קוראים את מה שהיא כותבת? אף אחד לא אמר שיורובסקט המציאו את לנגפורד, או גילו אותו, אבל כששם של שחקן נקשר עם מכבי המחיר שלו קופץ והתעניינות בו גדלה.. זה הכל..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 אוקטובר 2011, 22:26

קובי כתב:

נו באמת... אפשר לחשוב שהמציאו את קי'ת לנגפורד אתמול..

עם כל הכבוד ליורובאסקט, או כל אתר אינטרנט ברחבי הגלובוס, כל קבוצות היורוליג יודעות מי זה קית' לנגפורד ושהוא התפנה, בשל שחרורו מחימקי. כנ"ל ריברס.
כל הקבוצות יודעות לקחת את הריזיקה הפשוטה שאם הוא לא יחתום אצלינו, הוא יחתום במקום אחר ואולי גם אצל היריבה שלנו.
יתרה מזאת, בעידן הטכנולוגי אי אפשר אפילו "להסתיר" שחקנים וכשרונות צעירים כבעבר. לכל ילד שיודע לכדרר בשתי ידיים ולקלוע עם הראש יש 150 סרטונים ביוטיוב.

להגיד את זה על שחקן ידוע, מוערך ובעל אחד מהחוזים המפלצתיים באירופה בשנים האחרונות, זה פשוט נאיבי ומנותק לחלוטין מהמציאות.
חוץ מזה, קצת קרדיט לסוכני השחקנים שיודעים להבעיר את האש ולעורר עניין של קבוצות אחרות בצורה מצויינת והרבה יותר טובה מעוד פרסום באתר אינטרנט, אמין ופופולארי ככל שיהיה.

אה... וקצת קרדיט לגולשים פה.

שוב,זה לא מה שאמרתי..
אמרתי שכל הקבוצות קופצות על לאנגפורד בגלל שאמרו שהוא קרוב למכבי? אמרתי שאין לו הצעות? לא! להפך! אמרתי שיש לו הצעות אבל כשמתפרסם שהשחקן קרוב לקבוצה אחרת(ולא דווקא מכבי)אז קבוצות אחרות יעלו את המחיר אם הן באמת רוצות אותו..יורובאסקט שומורובאסקט..כל אתר גדול אחר..YOU NAME IT..יש לזה את אותו אפקט..
זה כאילו אני מסבירה את עצמי ואנשים החליטו לבד מה אני אומרת אז הם מגיבים על משהו שונה לחלוטין..
אני לא אמרתי שקבוצות יתפוצצו על לאנגפורד בגלל פירסום..אמרתי שאם מילאנו ופנר רוצות אותו,אז עכשיו בטח שהם יודעות שהן צריכות להציע יותר כי הוא קרוב לקבוצה אחרת..

אני לא יודעת עוד כמה פעמים אני יכולה להגיב להודעה הזאת ב''אני לא אמרתי ש..''
זה פשוט מתסכל כבר..כל מה שאמרתי עיוותו לחלוטין את כל מה שאמרתי..

חוץ מזה שאני לא נותנת שום קרדיט לסוכנים..עבודה דרך אתרי האינטרנט זה המהלך הראשון שלהם בקיץ..הם מקשרים את השחקנים שלהם עם קבוצות גדולות למרות שאין מצב וככה גורמים לקבוצות יותר קטנות להתעניין..
כמו שבלדוצ'י ניסה לטעון שלבורשטיין יש הצעות מריאל מדריד וכמו שהסוכן של ג'יימס טען שיש לו הצעות מריאל ומבארסה..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 01:35

מתוך ''ישראל היום''
קית' לנגפורד בדרך למכבי ת"א?
מכבי ת"א בודקת את האפשרות להחתים את קית' לנגפורד. הסווינגמן ששיחק בעונה שעברה נגד מכבי ביורוליג במדי חימקי מוסקבה דורש בשלב זה סכומים גבוהים מאוד שעדיין רחוקים ממה שהצהובים מוכנים לשלם. הסגירה איתו תלויה גם בשחרורו של מילאן מצ'באן.
לנגפורד שמשחק בעמדות 2 ו3- אינו מהווה תחליף לג'ורדן פרמאר אם וכאשר יצטרך לעזוב. במקרה שיוחתם ורכז ניו ג'רזי יעזוב בתום השביתה באן.בי.אי תחתים מכבי גארד זר נוסף.
הצהובים ממשיכים לעקוב אחרי השיחות באן.בי.אי מתוך אמונה שאווירה של משבר במגעים תפלוט לשוק עוד שחקנים חופשיים שלא ירצו לחכות להתבהרות המצב ויעדיפו לשחק העונה באירופה.
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 10 אוקטובר 2011, 01:54

מוזר כי לאנגפורד טוען שהפרטים כמעט סגורים,אז יכול להיות שזה לא מכבי ?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 02:06

גל גל כתב:מוזר כי לאנגפורד טוען שהפרטים כמעט סגורים,אז יכול להיות שזה לא מכבי ?

יכול להיות ש''ישראל היום'' צודקים
יכול להיות ש''ישראל היום'' טועים
יכול להיות שזה לא מכבי
יכול להיות שמשהו השתנה
הכל יכול להיות..
מה שכן..לאנגפורד לא צייץ כבר 23 שעות אחרי שהוא חרש אתמול על הטוויטר..או שיום ראשון זה יום ''טהור'' בשבילו(אחרי הכל,נוצרי),או שביקשו ממנו לשמור על שקט..
אני יכולה להמשיך עם הספקולציות עד מחר :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 04:17

נו, החגיגות היו מוקדמות מדי כנראה.

והפרשנות שלנו לדברי בלאט הייתה כנראה נכונה. לאנגפורד לא תחליף לפארמר אלא בנוסף. זה שהיה חסר שחקן לעמדה 2 צעקנו כבר חודש וחצי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 10 אוקטובר 2011, 05:54

למעשה אנחנו לא מחשיבים את פאפאלוקאס. זה נראה כאילו הביאו אותו כדי לעלות מהספסל בעוד שצריכים שחקן שיפתח. אז אנחנו עדיין במצב שצריך שני גארדים טובים שיפתחו למרות שהביאו את פאפאלוקאס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־34 אורחים