גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:29

toja27 כתב:
felix_r כתב:
toja27 כתב:
felix_r כתב:
חכה עם הקביעות הנחרצות...אני אביא לך דוגמא יותר עדכנית: שמעון מזרחי התעקש על דיווויד בלאט בעיצומו של המשבר בעונה שעברה למרות קולות אחרים מההנהלה להעיף אותו. דיוויד בלאט נשאר. על מה אתה מבסס שיש להם יותר כוח מאשר למשפחת רקנאטי ומזרחי?

אתה קצת מערבב בין הדברים.

כאשר רוצים להחליף מאמן או שחקנים באמצע העונה, זה אומר שצריך להביא כסף נוסף מחוץ לתקציב, כסף מהכיס. במקרים שמביאים כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להצביע בעד, אחרת זה לא מתבצע.

ולפי דעתך מה שקורה לרוב זה שרקנאטי ומזרחי מציעים להביא כסף מחוץ לתקציב ופדרמן מצביע וטו?

דווקא במקרה שציינת עם מזרחי ובלאט, דווקא מזרחי הוא זה שמנע הבאת כסף מהכיס שהיה כרוך בהחלפת בלאט.

אז נכון, לפדרמן יש יותר מניות, אז באופן עיקרוני הוא זה שקובע את האסטרטגיה של המועדון, אבל כשזה נוגע להבאת כסף מהכיס, כל השותפים צריכים להסכים.

לא יודע מי באופן כללי הוא בעד להביא עוד כסף ומי נגד. אולי כולם נגד להביא עוד כסף.
אנחנו יודעים שהביזנס של פדרמן האב הוא על הפנים בשנים האחרונות. אז אין לו כסף.
אנחנו גם יודעים, שמזרחי הוא לא כזה עשיר, כי אחרת הוא לא היה נותן לפדרמן להשתלט לו על ה"בייבי".

זה בדיוק מה שאני אומר. שכולם שותפים להחלטות בכל הקשור לכסף וכולם צריכים להסכים אז אין צורך לסמן רק אחד מהם.

מה זה אין צורך? אתה באמת מאמין שמזרחי מונע ממשקיע אחר להיכנס למועדון ולהשקיע בו את כספו? הרי הוא זה שהכניס את פדרמן. מזרחי ממש לא מהווה מכשול, פדרמן הוא המכשול. הביקורת צריכה להיות רק על פדרמן, אבל מצידי אתה מוזמן לבקר רקאנטי וכל השאר.

עזוב את זה שאת מרבית ההחלטות המקצועיות הוביל בשנה האחרונה דני פדרמן, בנו של דיויד פדרמן. אז למה לא להיות ממוקדים בבעיה?
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 22:35

זה בדיוק מה שאני אומר. שכולם שותפים להחלטות בכל הקשור לכסף וכולם צריכים להסכים אז אין צורך לסמן רק אחד מהם.

זה לא כזה פשוט וחדמשמעי.
פדרמן הוא זה שהעיף את כץ (מזרחי פחד ללכת נגד פדרמן באופ גלוי ונתן לזה לקרות). דווקא כץ היה בעד הגדלת התקציב.
מה גם שכאשר יש יותר שותפים ומביאים כסף מהכיס, חלקו של כל אחד ואחד מהשותפים הוא קטן באופן יחסי, ואז קל יותר להביא עוד כסף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2015, 22:37

אותי עדיין מדהים שהביאו שני שותפים חדשים אבל הבהירו שהם שם בשביל להקטין את החלק של כל הבעלים מהתקציב הנוכחי, לא בשביל להגדיל את את התקציב
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 15 יוני 2015, 22:38

Holiday_Armadillo כתב:אותי עדיין מדהים שהביאו שני שותפים חדשים אבל הבהירו שהם שם בשביל להקטין את החלק של כל הבעלים מהתקציב הנוכחי, לא בשביל להגדיל את את התקציב

בשביל להחזיר את הכסף ששילמו לרענן כץ. עצוב.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 23:14

אחדשיודע כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אותי עדיין מדהים שהביאו שני שותפים חדשים אבל הבהירו שהם שם בשביל להקטין את החלק של כל הבעלים מהתקציב הנוכחי, לא בשביל להגדיל את את התקציב

לדעתי את הכסף ההוא של כץ החזירו מזמן. כבר עברו די הרבה שנים.

הרבה יותר סביר שהיו הוצעות בלתי צפויות בשנה שעברה (כמו הבונוסים על זכיה בגביע אירופה לשחקנים, הבאת בלו ), והחובות שנשארו מלפני שתי עונות: מלקולם תומאס, קיינר-מדלי (מכבי שילמה את משכורתו במלאגה בעונה שעברה), שרמדיני, דארקו פלניניץ' וכאלה...

גם מאריץ' ואלכסנדר הובאו מחוץ לתקציב (למרות שהם לא קובלו כל כך הרבה כסף)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 23:30

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

הרבה יותר סביר שהיו הוצעות בלתי צפויות בשנה שעברה (כמו הבונוסים על זכיה בגביע אירופה לשחקנים, הבאת בלו ), והחובות שנשארו מלפני שתי עונות: מלקולם תומאס, קיינר-מדלי (מכבי שילמה את משכורתו במלאגה בעונה שעברה), שרמדיני, דארקו פלניניץ' וכאלה...

יש עוד נקודה, דווקא גלובלית וגדולה יותר, ולא נקודתית צרה, וזה תקציב השחקנים.
האם לדעתך אין מקום לביקורת על ההנהלה כשתקציב השחקנים מצטמצם באופן ברור במהלך השנים האחרונות, וכל זה כשאין ירידות
משמעותיות בהכנסות, או לכל הפחות לא בצד שנכנס מהאוהדים?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 23:36

felix_r כתב:סכe]זה בדיוק מה שאני אומר. שכולם שותפים להחלטות בכל הקשור לכסף וכולם צריכים להסכים אז אין צורך לסמן רק אחד מהם.

זה לא כזה פשוט וחדמשמעי.
פדרמן הוא זה שהעיף את כץ (מזרחי פחד ללכת נגד פדרמן באופ גלוי ונתן לזה לקרות). דווקא כץ היה בעד הגדלת התקציב.
מה גם שכאשר יש יותר שותפים ומביאים כסף מהכיס, חלקו של כל אחד ואחד מהשותפים הוא קטן באופן יחסי, ואז קל יותר להביא עוד כסף.[/quote]
אני חושב שאתה צודק ונגעת בנקודה(אור ציין זאת גם לפני) ומכאן באמת התחילה הביקורת על דיוויד פדרמן דווקא. שהוא העיף את רענן כץ ושמכאן התחילה הירידה בתקציב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 23:49

jol9 כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

האם לדעתך אין מקום לביקורת על ההנהלה כשתקציב השחקנים מצטמצם באופן ברור במהלך השנים האחרונות, וכל זה כשאין ירידות

אני מסכים איתך, שמבחוץ זה נראה כאילו תקציב השחקנים הולך וקטן בהדרגה, אבל קשה לדעת בוודאות.

א) אולי באמת מאז כץ עזב התקציב ירד כי עכשיו יש פחות שותפים. הנחה סבירה. אבל אי אפשר לדעת בוודאות. למה? ראה סעיף ב'

ב) אתה לא באמת יכול לדעת כמה חובות מכבי עושה בעונה זו או אחרת, חובות שצריך לשלם בעונה שלאחר מכן. הדוגמא הכי טובה היא העונה של קנר-מדלי ושרמאדיני. העונה הזאת עברה, השחקנים עזבו, וכולנו שכחנו מהם. שלום ולהתראות. אבל במציאות מכבי שילמה את שכרו של קנר-מדלי גם בעונה הבאה, כששיחק במלאגה. מכבי גם שילמה את חוזהו של שרמדיני, ושל מצ'באן לפני (והביי-אאוט שלו), וגם הביי-אאוט של דרקו פלניניץ'... ורק שד יודע כמה כאלה עוד היו ואנחנו פשוט לא מודעים לזה! אנחנו כאן בפורום רק דורשים להביא ולהחליף שחקנים באמצע העונה, אבל אלה חובות שמצטברים, ואז משלמים אותם בעונה שאחר כך, ואנחנו אומרים שהתקציב ירד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 יוני 2015, 00:15

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:

יכול מאוד להיות, אבל אם אני זוכר נכון הטענה שלהם היתה שהמטרה בהכנסת בעלים חדשים היא להחזיר את הכסף ששילמו לרענן כץ מקופת המועדון.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל2 » 16 יוני 2015, 14:25

חבורה של בכיינים, גודס המאמן הטוב ביותר כרגע בישראל והלוואי שיישאר עוד לשנים ארוכות!
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 14:44

שמואל2 כתב:חבורה של בכיינים, גודס המאמן הטוב ביותר כרגע בישראל והלוואי שיישאר עוד לשנים ארוכות!

אתה יכול להיות בעד גודס או נגד גודס, זכותך. אבל על מנת לטעון שהוא המאמן הכי טוב בארץ אתה צריך להביא קבלות. כל עוד אין לגודס שום קבלות, הטענה שלך מופרחת
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל2 » 16 יוני 2015, 14:54

עצם זה שהוא מאמן את הקבוצה הכי טובה באירופה לא אומרת לך משהו?
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 15:07

שמואל2 כתב:עצם זה שהוא מאמן את הקבוצה הכי טובה באירופה לא אומרת לך משהו?

היה קשה לי לשמוע את הסרקזם בקולך דרך האינטרנט.
בפעם הבאה תצרף את הסמיילי הנכון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל2 » 16 יוני 2015, 15:30

איך עושים סמיילים? אני מבוגר מדי בשביל למצוא לבד
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 17:38

ד"א, שנה שעברה כל גורם בהנהלה שהתראיין דאג להבהיר שהזכייה היא בזכות ההנהלה בדיוק כמו שהיא בזכות בלאט.
מעניין מי מההנהלה יפוטר אם נפסיד מחר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 17:42

יפטרו את הפציעות.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 יוני 2015, 17:57

roy1000 כתב:יפטרו את הפציעות.

או שפשוט יפטרו את האנשים שאחראים ישירות או בעקיפין לאותן פציעות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 18:00

מכביסט30 כתב:
roy1000 כתב:יפטרו את הפציעות.

או שפשוט יפטרו את האנשים שאחראים ישירות או בעקיפין לאותן פציעות..

או שלא יפטרו אף אחד וימשיכו כרגיל עם מודל אוליפיאקוס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 16 יוני 2015, 18:30

felix_r כתב:
jol9 כתב:

אני מסכים איתך, שמבחוץ זה נראה כאילו תקציב השחקנים הולך וקטן בהדרגה, אבל קשה לדעת בוודאות.

א) אולי באמת מאז כץ עזב התקציב ירד כי עכשיו יש פחות שותפים. הנחה סבירה. אבל אי אפשר לדעת בוודאות. למה? ראה סעיף ב'

ב) אתה לא באמת יכול לדעת כמה חובות מכבי עושה בעונה זו או אחרת, חובות שצריך לשלם בעונה שלאחר מכן. הדוגמא הכי טובה היא העונה של קנר-מדלי ושרמאדיני. העונה הזאת עברה, השחקנים עזבו, וכולנו שכחנו מהם. שלום ולהתראות. אבל במציאות מכבי שילמה את שכרו של קנר-מדלי גם בעונה הבאה, כששיחק במלאגה. מכבי גם שילמה את חוזהו של שרמדיני, ושל מצ'באן לפני (והביי-אאוט שלו), וגם הביי-אאוט של דרקו פלניניץ'... ורק שד יודע כמה כאלה עוד היו ואנחנו פשוט לא מודעים לזה! אנחנו כאן בפורום רק דורשים להביא ולהחליף שחקנים באמצע העונה, אבל אלה חובות שמצטברים, ואז משלמים אותם בעונה שאחר כך, ואנחנו אומרים שהתקציב ירד.

חובות תמיד היו. פעם גם היו חובות גדולות בהרבה, כמו למשל החוזה ששילמו לפיני שיישב בבית, בזמן שבלאט היה המאמן (לא זול).
או החוזים ששילמו ללאמפה, או לרודני ווייט.
אני חושב שיחסית, כמות החובות קטנה הרבה יותר בשנים האחרונות (וזו נקודה לזכות ההנהלה).

ברור שלדעת בדיוק אנחנו לא יכולים, אלא רק להעריך, אבל לדעתי הפער התקציבי בין הקבוצה של העונה ושל העונה שעברה, לעומת זאת של עונת
קטש/שרף או אפי/פיני הוא של כמה עשרות של אחוזים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2015, 22:10

אני לא אוהב לינצ'ים בשום תחום, גם לא את העליהום על גודס.

לא אומר שגודס צריך להמשיך או לא, אבל לא הכי הגון להפיל עליו מה שקרה העונה הזאת. זה שילוב של חוסר ניסיון עם חוסר מזל משווע. הבחור עושה רושם של טיפוס נאמן מאוד למערכת, ראש בריא,
הארד וורקר אמיתי.
אז קורה שאתה בא למערכת אחרי שיא בלתי נתפס וקורים לך דברים רעים. לא סוף העולם. לא כולם מבריקים כמו פיני, מתוחכמים כמו בלאט וקשוחים כמו אובראדוביץ. הרוב די ממוצעים ובמהלך ההיסטורי ה של מועדון גדול יש גם מאמנים שנראים כאלה, על פניו ( אולי גם יוכיח בסוף שהוא כן קורץ מחומר גדול, אבל בשביל זה הוא צריך לקבל צ'אנס נוסף עם שחקנים אחרים - ואולי לא יוכיח ).

לפחות הוא לא ימכור פלאפל אחרי שיעזוב את מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1, מרסר ו־19 אורחים