חצי גמר, משחק 5: מכבי נגד אילת - רביעי 21:00 ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר, משחק 5: מכבי נגד אילת - רביעי 21:00 ערוץ 1

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 10:15

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
אז את מי אתם מעודדים בגמר? אילת או מגדל?

אם זה אכן יהיה הגמר, אז עדיף שירושלים תיקח.אולי זה ילחיץ את ההנהלה וידברים יתחילו לזוז כאן.
למרות שזו יכולה להיות סנסציה אדירה אם אילת בסוף תיקח אחרי שחזרה מ 2:0 מול מכבי.

אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
כמו שאנו מצפים להתבטאויות מסוימות של מאמן מכבי , יש לנו גם צפיות מהתבטאויות מסוימות מאוהדי מכבי בפורום האוהדים של מכבי.
לא מספיק שכואב לי לפתוח ערוץ ולראות את מכבי , אני צריך גם לסבול לקרוא את התגובות האלו באתר האוהדים של מכבי?

אנחנו באים בטענות להנהלת מכבי , אולי גם הגיע הזמן לתלונות למנהלי האתר של מכבי , אוירת התבוסתנות הזאת , שלא לדבר על אהדה לא סמויה ליריבה הכי קשה שלנו , מקומה אינו איתנו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 15:19

ankram כתב:
שמואל1 כתב:

אם זה אכן יהיה הגמר, אז עדיף שירושלים תיקח.אולי זה ילחיץ את ההנהלה וידברים יתחילו לזוז כאן.

אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
כמו שאנו מצפים להתבטאויות מסוימות של מאמן מכבי , יש לנו גם צפיות מהתבטאויות מסוימות מאוהדי מכבי בפורום האוהדים של מכבי.
לא מספיק שכואב לי לפתוח ערוץ ולראות את מכבי , אני צריך גם לסבול לקרוא את התגובות האלו באתר האוהדים של מכבי?

אנחנו באים בטענות להנהלת מכבי , אולי גם הגיע הזמן לתלונות למנהלי האתר של מכבי , אוירת התבוסתנות הזאת , שלא לדבר על אהדה לא סמויה ליריבה הכי קשה שלנו , מקומה אינו איתנו.

ואו, אתה חי בסרט. תנשום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 יוני 2015, 15:50

ankram כתב:
שמואל1 כתב:

אני כבר מזמן מתלונן על זה. אבל ראשי הפורום החליטו שהדמוקרטיה (במקרה שלנו אנרכיה) היא ערך מקודש. די דומה למה קורה בארץ עם האמנים שתומכים בבמאי הערבי הרוצח.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 15 יוני 2015, 15:55

ankram כתב:אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.

שמואל דווקא משעשע, וההודעות שלו די צפויות. היית רוצה פורום שכולם בו כמו יוסי?
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2015, 16:24

roy1000 כתב:
ankram כתב:אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.

שמואל דווקא משעשע, וההודעות שלו די צפויות. היית רוצה פורום שכולם בו כמו יוסי?

יש עוד גוונים בעולם חוץ משחור ולבן , הייתי רוצה פורום שאני לא יסגור אותו בעצבים , זה די והותר , לא מבקש יותר מזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2015, 16:30

ניצחון קליל למכבי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2015, 16:33

אני חושב שהקבוצה הכניסה אנשים לדכאון.
אני יכול להגיד על עצמי שלפני חודש-חודשיים הייתי ממש מדוכא. איכשהו הצפייה בבלאט ובהצלחות הנפלאות שלו עם קליבלנד אפשרה לי לחזור לפרופורציות כי למכבי יש נתח רציני בחיים שלי (כמו של כולנו).
אין אדם נתפס בשעת צערו. כולנו רוצים שמכבי תצליח, כולנו אוהדים ומאחלים את כל הטוב לקבוצה. אבל קשה להגיד על העונה הזאת דברים טובים. היא פשוט- מדכאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2015, 16:34

LIAV10 כתב:ניצחון קליל למכבי.

לא הספיק לך אתמול?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 יוני 2015, 16:45

אגב, מישהו מתכנן להגיע לעודד?
אני מתלבט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 יוני 2015, 16:45

כשיש לך בסגל שחקן כמו היינס את בכלל מודאגת??
אנשים כאן התחילו קצת לאבד את זה.... :nono
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי my man » 15 יוני 2015, 19:39

שי האוזמן! :wubyellow
http://sports.walla.co.il/item/2863690
כתבנו את זה פעם, כתבנו פעמיים ונכתוב שוב ושוב. גם אם יצליחו הצהובים למצוא את הדרך לעבור את הסדרה ואף אם יזכו באליפות העונה, זאת לא מכבי. סגל השחקנים שלובש את הגופיות הצהובות בשלב זה איננו מכבי. הכדורסל שהם משחקים הוא לא מכבי. הפאסון הוא לא מכבי. רק המיסטיקה. חמישיות בהן מככבים ג'ייק כהן ונייט לינהארט הן לא מכבי. הרכב שבו נאלץ בריאן רנדל לשחק בעמדה מספר 3 הוא לא מכבי. אה, ומרקיז היינס הוא לא מכבי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 20:28

אני חושב שכל עוד המנהלים כאן הם אלה שהתבקשו לנהל אז תכבדו אותם ואת הגישה שלהם. אנקראם ופליקס, אתם בהחלט מוזמנים לפנות
למיכאל ולבקש להצטרף לצוות הניהול (ועל הדרך גם לממן את עלויות האחזקה של הפורום פעם בכמה זמן),
ואז להעיף ולחסום גולשים שדעתם לא נראית לכם.
אני לא בטוח עד כמה הפורום ימשיך להתקיים במתכונת הזאת...

בכל אופן, מי שמעדיף שמגדל תיקח אליפות כדי שאולי זה יזיז משהו בהנהלה, הוא לא באמת אוהד מכבי, וזה לא משהו חדש בהקשר לשמואל.
זאת עדיין לא סיבה לחסום אותו...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 15 יוני 2015, 20:36

זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 21:26

jol9 כתב:אני חושב שכל עוד המנהלים כאן הם אלה שהתבקשו לנהל אז תכבדו אותם ואת הגישה שלהם. אנקראם ופליקס, אתם בהחלט מוזמנים לפנות
למיכאל ולבקש להצטרף לצוות הניהול (ועל הדרך גם לממן את עלויות האחזקה של הפורום פעם בכמה זמן),

בכל אופן, מי שמעדיף שמגדל תיקח אליפות כדי שאולי זה יזיז משהו בהנהלה, הוא לא באמת אוהד מכבי, וזה לא משהו חדש בהקשר לשמואל.

לא באמת אוהד מכבי? ממתי אנחנו קובעים מי אוהד ומי לא? כל אחד אוהד את הקבוצה שלו כמו שהוא מאמין ורוצה.
אני חושב שלרצות שיקרה משהו כדי שזה יזיז משהו בהנהלה, בטווח הארוך יעזור למועדון. אתה חושב אחרת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2015, 21:28

toja27 כתב:זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.

כל מילה בסלע, רק דבר אחד- זה לא בדיוק נכון שאני לא רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני תמיד רוצה שמכבי יצליחו (זה הרעיון בלאהוד קבוצה בסופו של דבר).
אבל ביסטואציה שנוצרה, שבה הסיכוי לזכות באליפות הוא קלוש, דברים משתנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2015, 22:00

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:אני חושב שכל עוד המנהלים כאן הם אלה שהתבקשו לנהל אז תכבדו אותם ואת הגישה שלהם. אנקראם ופליקס, אתם בהחלט מוזמנים לפנות

לא באמת אוהד מכבי? ממתי אנחנו קובעים מי אוהד ומי לא? כל אחד אוהד את הקבוצה שלו כמו שהוא מאמין ורוצה.
אני חושב שלרצות שיקרה משהו כדי שזה יזיז משהו בהנהלה, בטווח הארוך יעזור למועדון. אתה חושב אחרת.

אני מעדיף לתת נשיקה בתחת של אבו-מאזן מאשר לראות את מגדל מניפה צלחת.
אבל כנראה שאנחנו אוהדים שונים...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 06:32

toja27 כתב:זה נוח ליפול על שמואל בהקשר הזה, כי אצלו זה פשוט בולט בגלל התמימות שלו, שאני מוצא תכונה מאוד יפה בו כאדם. אבל הוא בטוח לא היחידי שלא ממש רוצה שמכבי יצליחו השנה. אני גם אחד מהם. ואני מבטיח שלהרבה מאוד אנשים כאן יש איזה חלק בהם שרוצה שמכבי תיכשל העונה כדי שיסיקו מסקנות בעתיד ולא יזרקו על האוהדים כמו שהם זרקו העונה. לי באופן אישי קל יותר לקרוא את ההודעות של שמואל מאשר לקרוא הודעות של אנשים שמתלוננים על השיפוט באופן קבוע כדי למצוא תירוצים קלושים להופעה החלשה של הקבוצה שהם אוהדים ובמקרה הם אלה שדורשים להרחיק את שמואל מהפורום. כל אחד והאג'נדה שלו.

אני לא מאמין שאבדן האליפות ישנה משהו מדינת הפדרמנים. אתה לא תראה פה כסף זורם, אלא להיפך - אתה רק תראה תקציבים קטנים יותר.

אני מסכים שהאובססיה עם השיפוט כבר עוברת כל גבול. זה כבר הולך לכיוון של תיאוריות קונספירציה שלמות שמעולם לא חשבתי שאוהדי מכבי יאמצו. הפכנו להיות אדומים בהקשר הזה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 יוני 2015, 07:56

מדברים פה על הצלחה או כישלון אבל גם אם מכבי תיקח את האליפות בסופו של דבר ,היא עדיין ניכשלה העונה.
ההנהלה לא מטומטמת והם מבינים שניצחון בקושי בסדרה מול אילת לאחר כך ניצחון שאני מאמין שיהיה לא קל על ירושלים זה מצב מספיק קשה וחמור כדי להעיד על הכישלון העונה. מספיק לראות את הסגל שאנחנו מסיימים איתו את העונה כדי להבין שהמצב קשה ולא משנה הנסיבות.
אגב זו גם הסיבה שאני נגד סגל קצר ומעדיף זר בינוני כמו לינהרט בתור שחקן עשירי מאשר שיהיו לי בסגל שחקנים כמו הררי לאומי ואלטיט...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 09:11

roy1000 כתב:

אני לא מאמין שאבדן האליפות ישנה משהו מדינת הפדרמנים. אתה לא תראה פה כסף זורם, אלא להיפך - אתה רק תראה תקציבים קטנים יותר.

אני מסכים שהאובססיה עם השיפוט כבר עוברת כל גבול. זה כבר הולך לכיוון של תיאוריות קונספירציה שלמות שמעולם לא חשבתי שאוהדי מכבי יאמצו. הפכנו להיות אדומים בהקשר הזה.

אני חושב שההנהלה בהחלט תכנס ללחץ אחרי עונה כמו זאת ובמיוחד אחרי כמה עונות כאלו(ואני לא מייחל לכאלו באמת) . אני כן חושב שזה יעשה אימפקט אפילו במובן הזה שהם לא יוכלו להסתתר מאחורי התירוץ של "הנה זכינו באליפות וגביע למרות כל הביקורות, וביורוליג הגענו להצלבה "
ודבר נוסף, אני לא ממש רוצה לראות את גיא גודס ממשיך לעונה נוספת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 09:28

toja27 כתב:אני חושב שההנהלה בהחלט תכנס ללחץ אחרי עונה כמו זאת ובמיוחד אחרי כמה עונות כאלו(ואני לא מייחל לכאלו באמת) . אני כן חושב שזה יעשה אימפקט אפילו במובן הזה שהם לא יוכלו להסתתר מאחורי התירוץ של "הנה זכינו באליפות וגביע למרות כל הביקורות, וביורוליג הגענו להצלבה "
ודבר נוסף, אני לא ממש רוצה לראות את גיא גודס ממשיך לעונה נוספת.

אתה שבוי בקונספציה שההנהלה יכולה אבל לא רוצה. זו לא המציאות. אין לפדרמנים יכולת להגדיל את התקציב. יש להם נושים שממש לא ישמחו לראות אותם שופכים כסף על מכבי.

חוץ מזה, אם נסתכל על הפעמים הקודמות שמכבי איבדה אליפות, האם זה הביא לגידול בתקציב? לא. אם המקבילה של היום זה 93', אז ההפסד ב- 93' הביא לשנים של תקציב נמוך ולהיכל חצי ריק.

הפסד של אליפות השנה יביא לשני דברים לדעתי - תקציב מצומצם בעונה הבאה (כלומר סמטר זול ומחליף זול להיינס), ויתור על זר שביעי (לינהרט) ועיבוי הסגל הישראלי ביבזורי ורותבארט. בגדול, נראה קבוצה שהיא פחות טובה.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, מרסר ו־16 אורחים