ת'רד המלפלפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפלפונים

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2015, 13:18

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי

אז בשורה התחתונה, אתה מסכים שרוצ'סטי פחות טוב?

כן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2015, 13:22

שמוליק כתב:
rc4991 כתב:הקליעה של רוצ'סטי תעזור לנו מאוד אבל האקספלוסיביות של פארגו זה משהו שכמעט ואין באירופה ולדעתי מדובר בתרומה הרבה יותר חשובה ובעיקר "שוברת שיוויון" למכבי, בטח אם יביאו לצידו רכז אחראי

האקספלוסיביות באה לידי ביטוי בשבוע נתון ונמוגה לשלושה שבועות הבאים. קפריזיונר שעובד טוב עם מאמן סמכותי. גודס לא כזה.

בקדנציה הקודמת שלו הוא הוכיח שהוא מסוגל יציב ברמה שלו
הוא צריך רכז נוסף לידו (רצוי שיצטיין בקליעה) כדי להוריד ממנו את העומס ולהשלים אותו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 16 יוני 2015, 13:26

ankram כתב:

שום רכז אחראי לא יוציא את הכדור מהידים של פארגו , השהות בNBA , הפכה אותו מרכז מצויין אירופאי עם יכולות אישיות מרשימות , לשחקן עם יכולות אישיות מרשימות. אם אתה נהנה לראות את האקספלוסיביות של פארגו , ע"ח המשחק הקבוצתי , שיבושם לך.

יכול להיות שהתקופה ב-nba דפקה לו את הראש אבל אני מקווה ומאמין שזה לא המצב ושהוא צריך עזרה מהגארד שלצידו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 13:34

למה כל כך קשה לכם להבין שאף שחקן לא היה נראה יותר טוב עם יוגב והיינס כשותפים היחידים לקו האחורי.
בוודאי שהוא לוקח על עצמו יותר מדי, פשוט אין שחקן אחר שיעשה את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 13:41

MTA2311 כתב:למה כל כך קשה לכם להבין שאף שחקן לא היה נראה יותר טוב עם יוגב והיינס כשותפים היחידים לקו האחורי.
בוודאי שהוא לוקח על עצמו יותר מדי, פשוט אין שחקן אחר שיעשה את זה.

כי זה לא נכון?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 13:46

אה, זה נכון מאוד.
שכחתי שמבחינתך ההנהלה עשתה עבודה מצויינת העונה, אז כנראה שיוגב והיינס הם שחקנים מצויינים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2015, 13:49

roy1000 כתב:
אדגר פו כתב:Maccabi is close to a multi-year agreement with Jordan Farmar.

התקבל במייל. מוזר. (בודק במקביל עם אוהד ).

אין ספק. מאמין לגמרי.

אולי פארמר החליט להיות יהודי טוב ולבוא למכבי בחצי מחיר?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 13:57

MTA2311 כתב:אה, זה נכון מאוד.
שכחתי שמבחינתך ההנהלה עשתה עבודה מצויינת העונה, אז כנראה שיוגב והיינס הם שחקנים מצויינים.

נו באמת... פתטי.

דווקא פארגו היה אמור לפרוח ליד שחקנים לא דומיננטיים כמו אוחיון או היינס, כי הוא סוליסט. קח דוגמא: אותו רוצ'סטי, שמכבי רוצה להביא במקום פארגו, פרח בניז'ני דווקא כשלא היו לידו גארדים דומיננטיים. כשניז'ני הביאה את מקל, המספרים של רוצ'סטי ירדו פלאים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 14:06

מה זה בדיוק "לפרוח"?
סטטיסטית, גם לפארגו הייתה עונה טובה פלוס. 14 נקודות, 5.5 אסיסטים, הצלבה עם יותר מ20 נקודות. ועדיין הוא חטף פה לא מעט ביקורת.
אין ספק בכלל שאם הוא לא היה נאלץ לקחת הכל עליו, כי השאר אפסים, הוא גם היה מציג קבלת החלטות יותר טובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 14:14

MTA2311 כתב:מה זה בדיוק "לפרוח"?
סטטיסטית, גם לפארגו הייתה עונה טובה פלוס. 14 נקודות, 5.5 אסיסטים, הצלבה עם יותר מ20 נקודות. ועדיין הוא חטף פה לא מעט ביקורת.
אין ספק בכלל שאם הוא לא היה נאלץ לקחת הכל עליו, כי השאר אפסים, הוא גם היה מציג קבלת החלטות יותר טובה.

אין ספק? דווקא יש לא מעט ספק.
אם היו לידו שחקנים טובים יותר, היית מרגיש פחות את חסרונו של פארגו באותם המשחקים שהוא נעלם, בזה באמת אין ספק. אבל האם זה היה גורם לפארגו עצמו לשחק טוב יותר? ממש לא בטוח. פארגו אוהב את הכדור אצלו, ואם היו במכבי גארדים דומיננטיים נוספים, שהיו מחזיקים בכדור, ממש לא בטוח שזה היה עושה לו טוב.

אולי כל העניין הוא בקבלת ההחלטות הלא טובה של פארגו?
בצסקא היו לידו את הגארדים הכי טובים שאפשר, אבל הוא היה גרוע. למה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 14:23

אם היו לידו שחקנים טובים יותר, הוא לא היה נאלץ להיות היוצר הבלעדי בכל התקפה. כשהנטל לא נופל רק עליך, אז כן, אתה תטעה פחות. ככה זה.
חוץ מזה, הוא לא בהכרח צריך עוד גארדים מאוד דומיננטיים שמחזיקים הרבה בכדור. הוא רק צריך משהו שהוא לא יוגב והיינס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 14:38

MTA2311 כתב:אם היו לידו שחקנים טובים יותר, הוא לא היה נאלץ להיות היוצר הבלעדי בכל התקפה. כשהנטל לא נופל רק עליך, אז כן, אתה תטעה פחות. ככה זה.
חוץ מזה, הוא לא בהכרח צריך עוד גארדים מאוד דומיננטיים שמחזיקים הרבה בכדור. הוא רק צריך משהו שהוא לא יוגב והיינס.

אולי. יש בזה היגיון, אבל לא בטוח שזו הבעיה העיקרית (כבר הזכרתי את העונה בצסקא, שם היו לידו שחקנים טובים).
ניתן להביא הרבה השערות שבכל אחת מהן יהיה גרעין של היגיון כזה או אחר.

קח דוגמא להשערה 1:

כולנו ראינו שהעונה פארגו איבד הרבה מהאתלטיות שכל כך איפיינה אותו בעבר. בקדנציה הקודמת, כשהוא היה חודר לסל, הוא היה בטוח ב 100% שהוא יכול לקלוע נגד כל שחקן באירופה, אם זה בדאנק או בסל ווירטואוזי... העונה ראינו אותו מקבל יותר גגות מאשר דופק דאנקים מהדהדים. היכולת האתלטית ירדה ואיתה ירד הבטחון העצמי. בגלל זה העונה אנחנו רואים המון מקרים כשפארגו הולך לסל, אבל פתאום נעצר באמצע הדרך ומתחיל להסתובב סביב עצמו בנסיון למצוא מישהו שאפשר לתת לו את הכדור.

קח השערה 2:

גם בקדנציה הקודמת פארגו לא היה רכז כל כך גדול, פשוט כולנו זוכרים לו רק את התקופה הטובה שלו בהצלבה מול ויטוריה, ולא את השטויות שעשה בחצי הראשון של העונה ההיא... גם העונה היו לו תקופות טובות יותר וטובות פחות, רק שהעונה היא עדיין כאן ואנחנו זוכרים את הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 14:52

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:אם היו לידו שחקנים טובים יותר, הוא לא היה נאלץ להיות היוצר הבלעדי בכל התקפה. כשהנטל לא נופל רק עליך, אז כן, אתה תטעה פחות. ככה זה.

אולי. יש בזה היגיון, אבל לא בטוח שזו הבעיה העיקרית (כבר הזכרתי את העונה בצסקא, שם היו לידו שחקנים טובים).

קח דוגמא להשערה 1:

כולנו ראינו שהעונה פארגו איבד הרבה מהאתלטיות שכל כך איפיינה אותו בעבר. בקדנציה הקודמת, כשהוא היה חודר לסל, הוא היה בטוח ב 100% שהוא יכול לקלוע נגד כל שחקן באירופה, אם זה בדאנק או בסל ווירטואוזי... העונה ראינו אותו מקבל יותר גגות מאשר דופק דאנקים מהדהדים. היכולת האתלטית ירדה ואיתה ירד הבטחון העצמי. בגלל זה העונה אנחנו רואים המון מקרים כשפארגו הולך לסל, אבל פתאום נעצר באמצע הדרך ומתחיל להסתובב סביב עצמו בנסיון למצוא מישהו שאפשר לתת לו את הכדור.

קח השערה 2:

גם בקדנציה הקודמת פארגו לא היה רכז כל כך גדול, פשוט כולנו זוכרים לו רק את התקופה הטובה שלו בהצלבה מול ויטוריה, ולא את השטויות שעשה בחצי הראשון של העונה ההיא... גם העונה היו לו תקופות טובות יותר וטובות פחות, רק שהעונה היא עדיין כאן ואנחנו זוכרים את הכל.

מסכים לגבי האתלטיות.
בכל מקרה, אני חושב שמה שפארגו הראה העונה זה מספיק בשביל להשאיר אותו. קשה מאוד להאמין שנוכל להביא שחקן טוב ממנו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 14:58

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

קח דוגמא להשערה 1:

קח השערה 2:

מסכים לגבי האתלטיות.
בכל מקרה, אני חושב שמה שפארגו הראה העונה זה מספיק בשביל להשאיר אותו. קשה מאוד להאמין שנוכל להביא שחקן טוב ממנו.

אסור לשכוח, שהעונה צסקא שילמה מחצית מהמשכורת של פארגו. אם מכבי תשאיר אותו, היא תצטרך לשלם הכל לבד...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 15:32

felix_r כתב:אסור לשכוח, שהעונה צסקא שילמה מחצית מהמשכורת של פארגו. אם מכבי תשאיר אותו, היא תצטרך לשלם הכל לבד...

למכבי יש אופציה על פארגו במליון דולר נטו לעונה (שזה קצת יותר ממה שהיא משלמת עכשיו).
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 יוני 2015, 15:37

roy1000 כתב:
felix_r כתב:אסור לשכוח, שהעונה צסקא שילמה מחצית מהמשכורת של פארגו. אם מכבי תשאיר אותו, היא תצטרך לשלם הכל לבד...

למכבי יש אופציה על פארגו במליון דולר נטו לעונה (שזה קצת יותר ממה שהיא משלמת עכשיו).

זה בדוק?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 16:34

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

זה בדוק?

היו כמה כתבות על זה - הנהנ אחת: http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=184780

בדוק עד כמה שלעיתונות יש מושג.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יוני 2015, 17:04

רוצה להתערב על חתימה כמו "רועי צודק תמיד" ולהיפך או מה שיעלה לך לראש על זה שפארגו או שחקן בסדר גודל שלו יהיה לצד רוצ'סטי ?
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 17:17

יוסי22 כתב:רוצה להתערב על חתימה כמו "רועי צודק תמיד" ולהיפך או מה שיעלה לך לראש על זה שפארגו או שחקן בסדר גודל שלו יהיה לצד רוצ'סטי ?

לא. אבל אני מוכן להתערב שתקציב השחקנים הכולל לא יעבור את ה- 9 - 9.5 מליון דולר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 17:53

roy1000 כתב:
ankram כתב:
roy1000 כתב:אנקראם, כשיש לך את סמית' ורנדל (שלא לדבר על אוחיון) כבאנקרים בחמשייה, אני לא ממש רואה מה floor genreal יכול לעשות. זו קבוצה של רול פליירים שאמורה להיות בנויה סביב כוכה/סקורר בעמדת הגארד. מודל אוליפיאקוס אמרנו? רוצ'סטי הוא לא כזה.

מדוע? אפשר לחשוב מה היה לניז'ני להציע ליד רוצ'סטי. אמרתי בעבר שמכבי לא תשתדרג אם אוחיון ימשיך להיות הרכז הפותח שלה ביורוליג , גם על רנדל אמרתי שמתאים לו יותר להיות המחליף הראשון בעמדה 4 מאשר ה4 הבכיר של מכבי (פציעות, עליות וירידות חדות ביכולת).
לרוצ'סטי יש יכולת פיק נ רול משובחת ששחקנים כמו שמכבי אוהבת להביא לעמדות 4-5 יכולים להנות ממנה מאד , אין לו מגבלת טווח לקליעה מבחוץ , והוא שמאלי , מה שעוזר לו להשיג ייתרון מסויים בצעד ראשון , אני מאד מקווה שגם רנדל וגם אוחיון יחזרו להיות מה שהם אכן מתאימים לו , מחליפים אנרגטים (ששומרים) מהספסל , ובמידה ומכבי תביא איזה עזר כנגד רוצ'סטי שאשכרה יכול לקלוע ול"סחוב" אחריו מגן , ואולי אפילו שחקן סטרץ' 4 , אז מכבי יכולה להעמיד חמשייה עם יכולת קליעה מבחוץ שלא היה לה מאז השושלת הגדולה.
אם מכבי תמשיך לשחק את הכדורסל הנוכחי שלה , עם הבידודים , עם הכדררת , עם הדגש על יכולת אישית והסתמכות על משחק מהיר ללא שימת דגש על ההתקפה העומדת ובדגש על הגנת החילופים המזעזעת , אזי פארגו צריך להשאר , אבל אז שיהיה לנו לבריאות , כי הנאה והשגים לא יהיו לנו.

אוחיון ורנדל ימשיכו להיות שחקני חמישייה גם בעונה הבאה.

לניזני היה את טריי תומפסון, ואת פרחובסקי כשחקן מטרה בצבע. ועם כל זה, הם לא ממש הגיעו רחוק.

פארחובסקי הוא שחקן הגנה גרוע. לא סתם סמארדו סמואלס שבר את השיא העונתי בנקודות מדד דווקא עליו(55 נדקודות מדד אם אני זוכר נכון). גם תומפקינס הוא לא להיט גדול בהגנה. עכשיו בוא נראה אותך מציין את שחקני הספסל של ניז'ני בלי לבדוק באתר של היורוליג ואז תגיד לי אתה אם בתור מועדון מתפתח בלי מסורת ובלי הרבה קהל, להגיע לטופ 16 עם כמה ניצחונות מרשימים על הדרך ,זה לא הישג יפה.
ומה מכבי עשו עם פארגו? הגיעו להצלבה במחזור האחרון. פארגו עם האישיות שלו זה מנהיג של קבוצה? הוא מנהיג שלילי.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 16 יוני 2015, 17:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־44 אורחים