חצי גמר, משחק 5: מכבי נגד אילת - רביעי 21:00 ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר, משחק 5: מכבי נגד אילת - רביעי 21:00 ערוץ 1

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 09:40

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אני חושב שההנהלה בהחלט תכנס ללחץ אחרי עונה כמו זאת ובמיוחד אחרי כמה עונות כאלו(ואני לא מייחל לכאלו באמת) . אני כן חושב שזה יעשה אימפקט אפילו במובן הזה שהם לא יוכלו להסתתר מאחורי התירוץ של "הנה זכינו באליפות וגביע למרות כל הביקורות, וביורוליג הגענו להצלבה "
ודבר נוסף, אני לא ממש רוצה לראות את גיא גודס ממשיך לעונה נוספת.

אתה שבוי בקונספציה שההנהלה יכולה אבל לא רוצה. זו לא המציאות. אין לפדרמנים יכולת להגדיל את התקציב. יש להם נושים שממש לא ישמחו לראות אותם שופכים כסף על מכבי.

חוץ מזה, אם נסתכל על הפעמים הקודמות שמכבי איבדה אליפות, האם זה הביא לגידול בתקציב? לא. אם המקבילה של היום זה 93', אז ההפסד ב- 93' הביא לשנים של תקציב נמוך ולהיכל חצי ריק.

הפסד של אליפות השנה יביא לשני דברים לדעתי - תקציב מצומצם בעונה הבאה (כלומר סמטר זול ומחליף זול להיינס), ויתור על זר שביעי (לינהרט) ועיבוי הסגל הישראלי ביבזורי ורותבארט. בגדול, נראה קבוצה שהיא פחות טובה.

אבל היא יכולה. אם אין כסף שימצאו פיתרון בדמות של שותף חדש. אתה מציג את זה כאילו ההנהלה מורכבת מאנשים שלא עשו מהלכים עסקיים בחיים שלהם. כאילו הם כלואים בתוך מצב שהם לא יכולים למצוא שום פתרון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 10:10

toja27 כתב:אבל היא יכולה. אם אין כסף שימצאו פיתרון בדמות של שותף חדש. אתה מציג את זה כאילו ההנהלה מורכבת מאנשים שלא עשו מהלכים עסקיים בחיים שלהם. כאילו הם כלואים בתוך מצב שהם לא יכולים למצוא שום פתרון.

תראה, מבנה השותפות במכבי הוא כזה שכל אחד צריך לשים כסף בהתאם לחלקו היחסי. כלומר, אם אתה מכניס שותף חדש ב- 30%, זה לא פותר אותך מלשים כסף. שמעון (אחרי הגירושין) והפדרמנים לא יכולים לשים כסף, וגם רוב האנשים שהיו רוצים לקנות את מכבי (ויש הרבה כאלה) רוצים שליטה ולא להיות הבובות של הפדרמנים.

בשורה התחתונה, הפדרמנים לא במצב שבו הם מוכנים לוותר על השליטה בקבוצה. רק ירידה משמעותית בהכנסות שתכניס את הקבוצה לגרעונות (שהם יצטרכו לכסות מכיסם) עשויה לשנות את המצב הזה. אנחנו רחוקים משם כרגע לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 10:17

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אבל היא יכולה. אם אין כסף שימצאו פיתרון בדמות של שותף חדש. אתה מציג את זה כאילו ההנהלה מורכבת מאנשים שלא עשו מהלכים עסקיים בחיים שלהם. כאילו הם כלואים בתוך מצב שהם לא יכולים למצוא שום פתרון.

ץראה, מבנה השותפות במכבי הוא כזה שכל אחד צריך לשים כסף בהתאם לחלקו היחסי. כלומר, אם אתה מכניס שותף חדש ב- 30%, זה לא פותר אותך מלשים כסף. שמעון (אחרי הגירושין) והפדרמנים לא יכולים לשים כסף, וגם רוב האנשים שהיו רוצים לקנות את מכבי (ויש הרבה כאלה) רוצים שליטה ולא להיות הבובות של הפדרמנים.

בשורה התחתונה, הפדרמנים לא במצב שבו הם מוכנים לוותר על השליטה בקבוצה. רק ירידה משמעותית בהכנסות שתכניס את הקבוצה לגרעונות (שהם יצטרכו לכסות מכיסם) עשויה לשנות את המצב הזה. אנחנו רחוקים משם כרגע לדעתי.

אתה נותן להם פחות מדי קרדיט. תאמין לי שאם הם רוצים באמת הם יכולים למצוא פתרון גם למבנה השותפות ולהזרים עוד כסף. מצידי שמישהו יקנה חצי מהמניות של רקנאטי ושל פדרמן והוא יהיה השותף הבכיר. זה לא מצב ללא בעיות אבל זה מה שיש. לא אכפת לי אם הם רוצים לאבד משהו מין השליטה או לא. יש להם אלפי אוהדים בכל העולם שעוקבים אחרי הקבוצה הזאת. תקרא לי אנוכי או מפונק, אבל אני התרגלתי לזה שמכבי זה מועדון טופ באירופה. אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקבל מצב שמכבי נוחלת תבוסה לאיזו קבוצה טורקית שלא הייתה בפיינל פור בחיים שלה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 10:20

toja27 כתב:אתה נותן להם פחות מדי קרדיט. תאמין לי שאם הם רוצים באמת הם יכולים למצוא פתרון גם למבנה השותפות ולהזרים עוד כסף. מצידי שמישהו יקנה חצי מהמניות של רקנאטי ושל פדרמן והוא יהיה השותף הבכיר. זה לא מצב ללא בעיות אבל זה מה שיש. לא אכפת לי אם הם רוצים לאבד משהו מין השליטה או לא. יש להם אלפי אוהדים בכל העולם שעוקבים אחרי הקבוצה הזאת. תקרא לי אנוכי או מפונק, אבל אני התרגלתי לזה שמכבי זה מועדון טופ באירופה. אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקבל מצב שמכבי נוחלת תבוסה לאיזו קבוצה טורקית שלא הייתה בפיינל פור בחיים שלה.

למה פחות מדי קרדיט? אני חושב שהפ מרוצים מהמצב הנוכחי ואין שום סיבה שישנו משהו עד שמשהו יכריח אותם לשנות (ירידה בהכנסות וגרעונות).

גם אני חושב שמגיע לאוהדים מועדון שיהיה טופ באירופה באופן קבוע, אבל זה לא נראה לי אפשרי בקונסטלציה הנוכחית.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 10:21

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אתה נותן להם פחות מדי קרדיט. תאמין לי שאם הם רוצים באמת הם יכולים למצוא פתרון גם למבנה השותפות ולהזרים עוד כסף. מצידי שמישהו יקנה חצי מהמניות של רקנאטי ושל פדרמן והוא יהיה השותף הבכיר. זה לא מצב ללא בעיות אבל זה מה שיש. לא אכפת לי אם הם רוצים לאבד משהו מין השליטה או לא. יש להם אלפי אוהדים בכל העולם שעוקבים אחרי הקבוצה הזאת. תקרא לי אנוכי או מפונק, אבל אני התרגלתי לזה שמכבי זה מועדון טופ באירופה. אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקבל מצב שמכבי נוחלת תבוסה לאיזו קבוצה טורקית שלא הייתה בפיינל פור בחיים שלה.

למה פחות מדי קרדיט? אני חושב שהפ מרוצים מהמצב הנוכחי ואין שום סיבה שישנו משהו עד שמשהו יכריח אותם לשנות (ירידה בהכנסות וגרעונות).

גם אני חושב שמגיע לאוהדים מועדון שיהיה טופ באירופה באופן קבוע, אבל זה לא נראה לי אפשרי בקונסטלציה הנוכחית.

אפשרי מאוד. אם הרבה מאוד אוהדים לא יהיו מרוצים מהמצב הקיים זה יעשה את השינוי הנדרש. דעת הקהל זה דבר מאוד חזק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 16 יוני 2015, 10:35

דרך אגב אני רוצה להוסיף, שלדעתי חוץ מעניין הזרמת הכסף(שתכלס זה דבר מאוד מהותי), הבעלים עושים עבודה מצויינת. אני לא יודע כמה בעלי קבוצות נמצאים עם היד על הדופק כמו ההנהלה של מכבי. הם דואגים, תמיד קשובים למצב ,לא מתנשאים על שחקנים ומפתחים קשר בלתי אמצעי איתם.אני לא יודע כמה נשיאים של קבוצות מדברים עם הקמע שלהם על כל זריקת עונשין של שחקן. הם עושים טעיות אבל זה דבר נורמלי לחלוטין. מהבחינה הזאת לדעתי הם הטובים באירופה. עכשיו נשאר למצוא פתרון לאיך להביא עוד קצת כסף.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 16 יוני 2015, 11:03

toja27 כתב:דרך אגב אני רוצה להוסיף, שלדעתי חוץ מעניין הזרמת הכסף(שתכלס זה דבר מאוד מהותי), הבעלים עושים עבודה מצויינת. אני לא יודע כמה בעלי קבוצות נמצאים עם היד על הדופק כמו ההנהלה של מכבי. הם דואגים, תמיד קשובים למצב ,לא מתנשאים על שחקנים ומפתחים קשר בלתי אמצעי איתם.אני לא יודע כמה נשיאים של קבוצות מדברים עם הקמע שלהם על כל זריקת עונשין של שחקן. הם עושים טעיות אבל זה דבר נורמלי לחלוטין. מהבחינה הזאת לדעתי הם הטובים באירופה. עכשיו נשאר למצוא פתרון לאיך להביא עוד קצת כסף.

מקבל את מה שאתה אומר , מצד שני , אין שום הסבר מניח את הדעת מדוע הם לא חיזקו את הקבוצה עם פציעתו של פניני , הרי הביטוח שילם את מרכית שכרו , ואת המשכורת של סופו מכבי קיזזה בעשרות אחוזים.
גם אני לא מצליח להבין איך מתקציב של 80 מליון שקל , אנחנו מגיעים לסגל כל כך בינוני.
היו שנים שמכבי זיהתה חוסר אקוטי בעמדה ושדרגה את הקבצה גם בסכום של מליון $ (בראון,לאנגפורד) , ידוע גם שהצוות המקצועי דרש להחליף את היינס , לכן ההתנהלות של המועדון בהקשר של להשאיר פה אולי את הזר הכי גרוע בתולדות המועדון עונה שלמה , היא תמוהה ביותר.

ו2 ההחלטות האלו הם הגורמים העיקריים לכך שמכבי עפה בסוויפ מההצלבה ולצורה שהיא נראית בליגה הישראלית , שלא לדבר על השחיקה של שאר שחקני הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 13:12

ankram כתב:מקבל את מה שאתה אומר , מצד שני , אין שום הסבר מניח את הדעת מדוע הם לא חיזקו את הקבוצה עם פציעתו של פניני , הרי הביטוח שילם את מרכית שכרו , ואת המשכורת של סופו מכבי קיזזה בעשרות אחוזים.
גם אני לא מצליח להבין איך מתקציב של 80 מליון שקל , אנחנו מגיעים לסגל כל כך בינוני.
היו שנים שמכבי זיהתה חוסר אקוטי בעמדה ושדרגה את הקבצה גם בסכום של מליון $ (בראון,לאנגפורד) , ידוע גם שהצוות המקצועי דרש להחליף את היינס , לכן ההתנהלות של המועדון בהקשר של להשאיר פה אולי את הזר הכי גרוע בתולדות המועדון עונה שלמה , היא תמוהה ביותר.

ו2 ההחלטות האלו הם הגורמים העיקריים לכך שמכבי עפה בסוויפ מההצלבה ולצורה שהיא נראית בליגה הישראלית , שלא לדבר על השחיקה של שאר שחקני הקבוצה.

אנקראם, אני לא בטוח שהביטוח משלם משהו במקרה של פניני. בכל מקרה, די ברור שיש כסף שזולג החוצה מה- 80 מליון שמכבי מכניסה. אפשר רק לנחש למי ולאיפה.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל2 » 16 יוני 2015, 14:52

ankram כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מסתבר שהיינס אמר ''אין לי ספק שנהיה בסדר''
אז את מי אתם מעודדים בגמר? אילת או מגדל?

אם זה אכן יהיה הגמר, אז עדיף שירושלים תיקח.אולי זה ילחיץ את ההנהלה וידברים יתחילו לזוז כאן.
למרות שזו יכולה להיות סנסציה אדירה אם אילת בסוף תיקח אחרי שחזרה מ 2:0 מול מכבי.

אני חושב שכמו במכבי , גם פה בפורום יש לעשות בדק בית רציני ולהתחיל להעיף מפה משתמשים.
כמו שאנו מצפים להתבטאויות מסוימות של מאמן מכבי , יש לנו גם צפיות מהתבטאויות מסוימות מאוהדי מכבי בפורום האוהדים של מכבי.
לא מספיק שכואב לי לפתוח ערוץ ולראות את מכבי , אני צריך גם לסבול לקרוא את התגובות האלו באתר האוהדים של מכבי?

אנחנו באים בטענות להנהלת מכבי , אולי גם הגיע הזמן לתלונות למנהלי האתר של מכבי , אוירת התבוסתנות הזאת , שלא לדבר על אהדה לא סמויה ליריבה הכי קשה שלנו , מקומה אינו איתנו.

אתה חצוף, אתה יודע? כל אחד יתבטא איך שבא לו ואתה לא תגביל פה אף אחד. גם כן עוד ימני דיקטטורי...
שמואל1 אחי התאום, אני אוהב אותך ואהיה לצידך בכל עת!
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי שמואל2 » 16 יוני 2015, 14:53

ולגבי המשחק, 25 קל לנו. בגמר ניתן למגדל בראש עם 15 הפרש.
כל משחק
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 15:58

יוסי טוען שההפסדים הקודמים היו משמחים, שמואל וכו' טוענים שהפסד מחר ישמח אותם כי "זה יגרום לזעזוע".

אני קצת מבולבל. אנחנו מקווים לניצחון מחר? נשמח אם נפסיד?

:::
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 16 יוני 2015, 16:04

MTA2311 כתב:יוסי טוען שההפסדים הקודמים היו משמחים, שמואל וכו' טוענים שהפסד מחר ישמח אותם כי "זה יגרום לזעזוע".

לא אמרתי בשום מקום שהפסד מחר ישמח אותי (ואני לא חושב שגם מישהו אחר פה אמר את זה).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יוני 2015, 16:20

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:יוסי טוען שההפסדים הקודמים היו משמחים, שמואל וכו' טוענים שהפסד מחר ישמח אותם כי "זה יגרום לזעזוע".

לא אמרתי בשום מקום שהפסד מחר ישמח אותי (ואני לא חושב שגם מישהו אחר פה אמר את זה).

וגם יוסי לא טען שההפסדים הקודמים משמחים אלא ההפסד במשחק השלישי , כדאי לדייק לפעמים .

וכהרגלי אני אחדד .. צריך להיות מטומטם כדי לחשוב שהיה עדיף להגיע לגמר בלי סמית גם אם זה אומר פחות עומס .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 16:42

לא יהיו שום זעזועים. יש את התירוץ של הפציעות. מודל אוליפיאקוס ימשיך ללא הפרעה גם בשנה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 16 יוני 2015, 16:51

תקראו את הראיונות בתקשורת עם אנשי מכבי. תקראו את הפחד, את התירוצים ואת הלוזריות. לקרוא ולא להאמין..
כפי שאפשר להבין מהראיונות האלה, במכבי מכינים את הקרקע לסנסציה שכל איש תקשורת אדום כל כך מאחל שתתרחש.
״השחקנים שבורים, השחקנים עייפים, השחקנים מסכנים״..
זה נראה כל כך רע. זה כל כך לא מכבי.. מה לעזאזל עובר על המועדון הזה?! בלתי נתפס..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יוני 2015, 16:58

בפעם המיליון מכבי עם הרכב ישראלים בלתי אפשרי פלוס פציעה של סמית , מי שקורא לזה תירוצים חי בעולם מקביל .

יותר חשוב ... מישהו יודע מה עם סמית אחרי וויכוח קטן עם חבר ... ?

ואני מקווה לתשובה נורמלית חוץ מ... אתה אמור לדעת .
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 יוני 2015, 17:03

סמית' לא כשיר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יוני 2015, 17:05

MTA2311 כתב:סמית' לא כשיר.

לא למחר ... לגמר .
יוסי22

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 יוני 2015, 17:10

שאלת מיליון הדולר. אלוהים יודע.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2015, 17:15

יוסי22 כתב:בפעם המיליון מכבי עם הרכב ישראלים בלתי אפשרי פלוס פציעה של סמית , מי שקורא לזה תירוצים חי בעולם מקביל .

יותר חשוב ... מישהו יודע מה עם סמית אחרי וויכוח קטן עם חבר ... ?

ואני מקווה לתשובה נורמלית חוץ מ... אתה אמור לדעת .

אז הכל סבבה, לא? אפשר להמשיך כרגיל גם אם מפסידים מחר.

אתה (כרגיל) מבטא בדיוק את הלך הרוח של ההנהלה. לכל מי שחושב שיהיה "זעזוע" או שינוי אם מכבי יפסידו מחר - הנה התשובה ישירות מהפה של שמעון (אה... יוסי).
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־23 אורחים