לאנגפורד בדרך למכבי?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: לאנגפורד בדרך למכבי?

הודעהעל ידי עודד » 10 אוקטובר 2011, 06:10

ציפייה לחתימת שחקן זה אחד הדברים המייסרים, יאללה כבר, שייגמר לכאן או לשם (לכאן!)
עודד

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אוקטובר 2011, 07:15

החתמת לאנגפורד זה יהיה תיקון עיוולת מהשנה האחרונה שגם היה חסר שחקן טיבעי לעמדה 2 ובסופו של דבר צמד התאומים שיחק בחמישייה למרות שהיו אמורים להיות בעמדה 1 כשפארגו מחליף של פרקינס....
אני די בטוח שהגארד הנוסף שיוחתם אחרי שפארמאר ילך יהיה פרקינס , אלא אם יפול מהשמיים עוד איזה מציאה היסטרית....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 07:22

תמיד יש מציאות שאתה לא חושב עליהם. לפני שבוע חשבת שלאנגפורד יהיה קרוב למכבי ?
לגבי פרקינס, יכול להיות. אבל מזרחי אמר אתמול שהוא לא בטוח שפרקינס בכלל יחזור לשחק כדורסל בשנה הבאה, לא לתלות בזה יותר מדי.

לפחות מכבי מכירה בטעות של הקיץ עם ההזנחה של עמדה 2 וחוסר המחליף לפרקינס. טוב מאוחר משאר אף פעם. נראה לי שזה קשור בעקיפין לאכזבה משאייר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אוקטובר 2011, 07:34

אני לא חושב שזה אכזבה משייר כמו הבנה שהוא לא יהיה שחקן מפתח העונה...הרי כל מה שקורה עכשיו זה אילתורים שבא בעקבות התרגיל של פארגו . זה לא מה שתוכנן מראש....
בכל מקרה אם לאנגפורד יוחתם זה סוג של הצהרת כוונות של ההנהלה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 07:45

מקבל את ההערה לגבי שאייר, עדיין לא מוכן או לא מבושל, מה שיהיה.
אבל נדמה לי שהבלגאן עם פארגו טישטש את העניין שמכבי לא הביאה מחליף לפרקינס בקיץ. כל העניין עם פארמר ופאפאס הגיע כתגובה לברדק שעשה פארגו.
יכול להיות שחשבו ששאייר יתפוס את המקום שלו, נדמה לי שכבר בהתחלה גודס עלה על זה שהוא לא. ( היה בעצם גם את העניין עם הלפרין שהיה
לפחות שחקן ברמת יורוליג וגם הוא לא הגיע בסוף ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 08:04

MTA2311 כתב:אתם לא קוראים את מה שהיא כותבת? אף אחד לא אמר שיורובסקט המציאו את לנגפורד, או גילו אותו, אבל כששם של שחקן נקשר עם מכבי המחיר שלו קופץ והתעניינות בו גדלה.. זה הכל..

חבריקו, החלטת להגן, או ללקק פה למישהו ? לא על חשבוני. כל הקבוצות יודעות שמכבי מחפשת שחקן לעמדות החוץ. לא צריך שום יורובאסקט בשביל זה.

Holiday_Armadillo כתב:שוב,זה לא מה שאמרתי..
אמרתי שכל הקבוצות קופצות על לאנגפורד בגלל שאמרו שהוא קרוב למכבי? אמרתי שאין לו הצעות? לא! להפך! אמרתי שיש לו הצעות אבל כשמתפרסם שהשחקן קרוב לקבוצה אחרת(ולא דווקא מכבי)אז קבוצות אחרות יעלו את המחיר אם הן באמת רוצות אותו..יורובאסקט שומורובאסקט..כל אתר גדול אחר..YOU NAME IT..יש לזה את אותו אפקט..
זה כאילו אני מסבירה את עצמי ואנשים החליטו לבד מה אני אומרת אז הם מגיבים על משהו שונה לחלוטין..
אני לא אמרתי שקבוצות יתפוצצו על לאנגפורד בגלל פירסום..אמרתי שאם מילאנו ופנר רוצות אותו,אז עכשיו בטח שהם יודעות שהן צריכות להציע יותר כי הוא קרוב לקבוצה אחרת..

אני לא יודעת עוד כמה פעמים אני יכולה להגיב להודעה הזאת ב''אני לא אמרתי ש..''
זה פשוט מתסכל כבר..כל מה שאמרתי עיוותו לחלוטין את כל מה שאמרתי..

חוץ מזה שאני לא נותנת שום קרדיט לסוכנים..עבודה דרך אתרי האינטרנט זה המהלך הראשון שלהם בקיץ..הם מקשרים את השחקנים שלהם עם קבוצות גדולות למרות שאין מצב וככה גורמים לקבוצות יותר קטנות להתעניין..
כמו שבלדוצ'י ניסה לטעון שלבורשטיין יש הצעות מריאל מדריד וכמו שהסוכן של ג'יימס טען שיש לו הצעות מריאל ומבארסה..

חמוד\ה, אל תעשי לי שיעורים בהבנת הנקרא.
בפירוש רשמת ש: "קבוצות יכולות לראות את זה(מילאנו\פנר\ז'לגיריס)ולהציע לו בקלות חוזה משודרג..", וגם "יכול להיות שהוא באמת היה קרוב ועכשיו הוא שוב פעם התרחק בגלל הפירסום..".

ואני אומר - הקבוצות האלה יודעות טוב מאוד 1) מיהו לאנגפורד, 2) שקבוצה אחרת יכולה להחתים אותו ו-3) שמכבי מחפשת שחקן חוץ לסגל, בשל עזיבת פארגו.
לכן, הם לא יסתמכו על פרסום באתר אינטרנט, על מנת להציע מחיר גבוה יותר. תסמוך על הסוכן של קית', שיידע את המתחרות והמתעניינות האחרות לגבי ההתקדמות במו"מ עם מכבי, כדי להאיץ בהן. הוא לא צריך בשביל זה את הפלטפורמה של יורובאסקט. ובסה"כ, יורובאסקט מסתמכת בידיעה על הסוכן של לאנגפורד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 08:14

yarinsaky כתב:נו, החגיגות היו מוקדמות מדי כנראה.

והפרשנות שלנו לדברי בלאט הייתה כנראה נכונה. לאנגפורד לא תחליף לפארמר אלא בנוסף. זה שהיה חסר שחקן לעמדה 2 צעקנו כבר חודש וחצי.

לא הייתי לוקח את הדברים של ישראל היום כתורה מסיני. אתפלא מאוד אם יגיעו למכבי שני שחקנים זרים נוספים לסגל השמן שנוצר פה. כרגע, אפילו לגבי הגעת שחקן נוסף אחד ישנן ספקות.

בנוגע ללאנגפורד, הוא בהחלט לא תחליף מתאים לאיוש לעמדה 1-2, לאחר עזיבתו הצפוייה של פארמר, מאחר והוא מתפקד בעמדות 2-3 (סווינגמן).
יחד עם זאת, שכששחקן בסדר הגודל שלו מתפנה וזמין, בתוספת לעובדה שעמדה 2 במכבי גם היא לוקה בחסר, אז 'מתגמשים' לטובת פתרון קצת אחר לבעייה שנוצרה בקו האחורי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 08:17

שום דבר שכתוב בעיתונים הוא לא תורה מסיני.

אבל מה שכתוב שם דווקא מסתדר בהגיון וממה שהצלחנו להבין מבלאט. כמובן שזה נראה מאוד רחוק שזה יקרה כשעדיין אפילו אחד לא מגיע, אבל
כל דבר בזמנו.
מכבי צריכה להתפלל שהשביתה תימשך עוד לא מעט זמן כדי שהיא תוכל להתארגן בהתאם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 10 אוקטובר 2011, 08:25

yarinsaky כתב:תמיד יש מציאות שאתה לא חושב עליהם. לפני שבוע חשבת שלאנגפורד יהיה קרוב למכבי ?
לגבי פרקינס, יכול להיות. אבל מזרחי אמר אתמול שהוא לא בטוח שפרקינס בכלל יחזור לשחק כדורסל בשנה הבאה, לא לתלות בזה יותר מדי.

לפחות מכבי מכירה בטעות של הקיץ עם ההזנחה של עמדה 2 וחוסר המחליף לפרקינס. טוב מאוחר משאר אף פעם. נראה לי שזה קשור בעקיפין לאכזבה משאייר.

המידע ששמעון יודע הוא חסוי ופרטי של מכבי כך שקשה לי להאמין שמה ששמעון אמר זו באמת המציאות . יכול להיות שהוא לא רוצה למסור פרטים על קצב ההחלמה האמיתי של פרקינס בשביל שקבוצות אחרות לא יתחילו להתעניין בו .
אם קבוצה אחרת רוצה אותו שתזמין בעצמה את השחקן לסידרת בדיקות וותממן בעצמה את הטיפול שלו (שמכבי מממנת כרגע...) .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 אוקטובר 2011, 08:30

בסדר, אבל זה לא דבר שתלוי במכבי.
יהיה בכושר טוב באיזור ינואר ? אולי יחזור למכבי. בדברים האלו ובסוג הפציעות האלו אף פעם אי אפשר לדעת.
אני רק אומר שלפעמים יש הזדמנויות אחרות שאתה לא חשב עליהן והן צצות על הדרך. אני אפילו די משוכנע שיהיו הזדמוניות.
הבעייה היא כמובן ששחקן חדש יצטרך זמן התאקלמות וזה לא יהיה פשוט וכאן יש באמת עדיפות לשחק שכן מכיר את המערכת. נראה מה יהיה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי offry » 10 אוקטובר 2011, 09:54

נו, יש חדש תחת הלאנגפורד?
offry

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוקטובר 2011, 10:11

בפירוש רשמת ש: "קבוצות יכולות לראות את זה(מילאנו\פנר\ז'לגיריס)ולהציע לו בקלות חוזה משודרג..", וגם "יכול להיות שהוא באמת היה קרוב ועכשיו הוא שוב פעם התרחק בגלל הפירסום..".

שוב פעם עם ה''חמוד\ה'' הזה? אולי די כבר עם הדבר המטומטם הזה? אתה מוכן להסביר לי אחת ולתמיד למה אתה מאשים אותי שוב ושוב ושוב שאני בן? זה כבר פעם שלישית מאז שנרשמתי לפורום וזה מתחיל להימאס..

איך ממה שרשמתי(שאתה שמת הוכחות לזה)יצא שאני אומרת שקבוצות גילו את לאנגפורד דרך פירסום? או שאמרתי שהן הציעו לו חוזה רק בגלל הפירסום?
אמרתי שזה לגיטימי לחלוטין שקבוצות רואות פירסום על שחקן,לאו דווקא שקשור למכבי,לאו דווקא באירופה,לאו דווקא בכדורסל,שנמצא קרוב לקבוצה אחרת והן גם במשא ומתן איתו והן מציעות לו חוזה יותר גבוה כי הם יכולות וכי הם לא רוצות שהוא יברח..
לא אמרתי שזה בוודאות מה שקרה..אמרתי שזה משהו לגיטימי שקורה כל הזמן בעולם הספורט ושאני לא אופתע אם זה קרה גם פה..

בחיים שלי לא הוצאתי מהפה שלי משהו כמו ''קבוצות גילו את לאנגפורד דרך יורובאסקט'' או ''קבוצות צריכות את מכבי בשביל לגלות שחקנים''
נערך לאחרונה על ידי Holiday_Armadillo בתאריך 10 אוקטובר 2011, 10:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 10 אוקטובר 2011, 10:27

באווירת התרד :D

itai7

הודעהעל ידי yiffy » 10 אוקטובר 2011, 10:28

itai7 כתב:באווירת התרד :D

לחלוטין :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוקטובר 2011, 10:43

קובי כתב:
MTA2311 כתב:אתם לא קוראים את מה שהיא כותבת? אף אחד לא אמר שיורובסקט המציאו את לנגפורד, או גילו אותו, אבל כששם של שחקן נקשר עם מכבי המחיר שלו קופץ והתעניינות בו גדלה.. זה הכל..

חבריקו, החלטת להגן, או ללקק פה למישהו ? לא על חשבוני. כל הקבוצות יודעות שמכבי מחפשת שחקן לעמדות החוץ. לא צריך שום יורובאסקט בשביל זה.

Holiday_Armadillo כתב:שוב,זה לא מה שאמרתי..
אמרתי שכל הקבוצות קופצות על לאנגפורד בגלל שאמרו שהוא קרוב למכבי? אמרתי שאין לו הצעות? לא! להפך! אמרתי שיש לו הצעות אבל כשמתפרסם שהשחקן קרוב לקבוצה אחרת(ולא דווקא מכבי)אז קבוצות אחרות יעלו את המחיר אם הן באמת רוצות אותו..יורובאסקט שומורובאסקט..כל אתר גדול אחר..YOU NAME IT..יש לזה את אותו אפקט..
זה כאילו אני מסבירה את עצמי ואנשים החליטו לבד מה אני אומרת אז הם מגיבים על משהו שונה לחלוטין..
אני לא אמרתי שקבוצות יתפוצצו על לאנגפורד בגלל פירסום..אמרתי שאם מילאנו ופנר רוצות אותו,אז עכשיו בטח שהם יודעות שהן צריכות להציע יותר כי הוא קרוב לקבוצה אחרת..

אני לא יודעת עוד כמה פעמים אני יכולה להגיב להודעה הזאת ב''אני לא אמרתי ש..''
זה פשוט מתסכל כבר..כל מה שאמרתי עיוותו לחלוטין את כל מה שאמרתי..

חוץ מזה שאני לא נותנת שום קרדיט לסוכנים..עבודה דרך אתרי האינטרנט זה המהלך הראשון שלהם בקיץ..הם מקשרים את השחקנים שלהם עם קבוצות גדולות למרות שאין מצב וככה גורמים לקבוצות יותר קטנות להתעניין..
כמו שבלדוצ'י ניסה לטעון שלבורשטיין יש הצעות מריאל מדריד וכמו שהסוכן של ג'יימס טען שיש לו הצעות מריאל ומבארסה..

ואני אומר - הקבוצות האלה יודעות טוב מאוד 1) מיהו לאנגפורד, 2) שקבוצה אחרת יכולה להחתים אותו ו-3) שמכבי מחפשת שחקן חוץ לסגל, בשל עזיבת פארגו.
לכן, הם לא יסתמכו על פרסום באתר אינטרנט, על מנת להציע מחיר גבוה יותר. תסמוך על הסוכן של קית', שיידע את המתחרות והמתעניינות האחרות לגבי ההתקדמות במו"מ עם מכבי, כדי להאיץ בהן. הוא לא צריך בשביל זה את הפלטפורמה של יורובאסקט. ובסה"כ, יורובאסקט מסתמכת בידיעה על הסוכן של לאנגפורד.

קופיקו, אולי די עם הקונספירציות? כשקבוצה רואה בתקשורת ובטח באתר כמו יורובאסקט ששחקן שהיא התעניינה בו נמצא על סף חתימה בקבוצה אחרת נדלקת לה נורה אדומה. אל תשלה את עצמך שקבוצות לא מושפעות מהתקשורת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 11:26

תקשיב צ'יפופו, לך תבדוק מה זה קונספירציה ותחזור אליי.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 10 אוקטובר 2011, 11:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 10 אוקטובר 2011, 11:30

Holiday_Armadillo כתב:

שוב פעם עם ה''חמוד\ה'' הזה? אולי די כבר עם הדבר המטומטם הזה? אתה מוכן להסביר לי אחת ולתמיד למה אתה מאשים אותי שוב ושוב ושוב שאני בן? זה כבר פעם שלישית מאז שנרשמתי לפורום וזה מתחיל להימאס..

איך ממה שרשמתי(שאתה שמת הוכחות לזה)יצא שאני אומרת שקבוצות גילו את לאנגפורד דרך פירסום? או שאמרתי שהן הציעו לו חוזה רק בגלל הפירסום?
אמרתי שזה לגיטימי לחלוטין שקבוצות רואות פירסום על שחקן,לאו דווקא שקשור למכבי,לאו דווקא באירופה,לאו דווקא בכדורסל,שנמצא קרוב לקבוצה אחרת והן גם במשא ומתן איתו והן מציעות לו חוזה יותר גבוה כי הם יכולות וכי הם לא רוצות שהוא יברח..
לא אמרתי שזה בוודאות מה שקרה..אמרתי שזה משהו לגיטימי שקורה כל הזמן בעולם הספורט ושאני לא אופתע אם זה קרה גם פה..

בחיים שלי לא הוצאתי מהפה שלי משהו כמו ''קבוצות גילו את לאנגפורד דרך יורובאסקט'' או ''קבוצות צריכות את מכבי בשביל לגלות שחקנים''

טוב חמוד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי leon984 » 10 אוקטובר 2011, 11:37

סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי LIAV10 » 10 אוקטובר 2011, 11:40

leon984 כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/31632/keith_langford_close_to_maccabi_tel_aviv.html
הוא כבר חתום?

"close"
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 10 אוקטובר 2011, 11:40

leon984 כתב:http://www.sportando.net/eng/europe/israel/31632/keith_langford_close_to_maccabi_tel_aviv.html
הוא כבר חתום?

לא,אבל הוא מתקרב למכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], refael, גל גל ו־22 אורחים