ת'רד נקודות האור

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד נקודות האור

הודעהעל ידי שחף » 18 יוני 2015, 00:08

יוסי22 כתב:רנדל , סמית , לאנדסברג , פארגו , אוחיון , פניני ועכשיו גם רוצ'סטי ...

יש פה בסיס טוב מאוד לשנה הבאה , אני יכול רק לקוות שיעשו את ההשלמות הנכונות (ישאירו את טיוס וסופו ) ובעיקר יביאו מאמן טוב יותר .

מילא פארגו, למה בדיוק שישאירו פה את סופו? בגלל התרומה המדהימה שלו לקבוצה השנה? אפילו בשוקו ולחמניה שמקציבים לעמדה 5 פה אפשר להביא סנטר שישחק יותר מ-5 דקות ברצף
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 יוני 2015, 00:08

נקודת האור היחידה היא שכל חובבי אשכול מלפפונים יקבלו עכשיו הרבה עבודה, כי יהיו הרבה חילופים בסגל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יוני 2015, 00:08

roy1000 כתב:מה עוזר לי יום חדש? צריך ללכת לעבודה ולחטוף בראש מהאדומים. הטלפון כבר מלא ב- SMS שצוחקים על מכבי. יום חדש עלאק. ייקח חודש לפחות עד שזה יעבור.

קח. הכנסתי אותך לחתימה שלי. מהמשחק מול נס ציונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 00:10

יוסי22 כתב:רנדל , סמית , לאנדסברג , פארגו , אוחיון , פניני ועכשיו גם רוצ'סטי ...

יש פה בסיס טוב מאוד לשנה הבאה , אני יכול רק לקוות שיעשו את ההשלמות הנכונות (ישאירו את טיוס וסופו ) ובעיקר יביאו מאמן טוב יותר .

6 שחקנים מתוך 12 זה חצי קבוצה...
כמו שהבנתי רוצ'סטי מגיע במקום פארגו שזו טעות ענקית לדעתי
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Roni1 » 18 יוני 2015, 00:14

מגדל לא יקחו לנו אליפות על הראש
נערך לאחרונה על ידי Roni1 בתאריך 19 יוני 2015, 23:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Roni1

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 00:17

yzafrir כתב:

6 שחקנים מתוך 12 זה חצי קבוצה...
כמו שהבנתי רוצ'סטי מגיע במקום פארגו שזו טעות ענקית לדעתי

אף פעם לא היו פה 12 שחקני רוטציה רלוונטים , צא מזה .
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2015, 00:18

למי שרוצה לצחוק

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי dod » 18 יוני 2015, 00:19

ברור לך שאם רוצ'סטי בא - פארגו הולך. כן?
מה אנחנו ריאל מדריד שמגיע לנו 2 גארדים בכירים?!?
אנחנו עובדים לפי מודל אולימפיאקוס. נא לא לשכוח.
dod

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 00:21

שחף כתב:

מילא פארגו, למה בדיוק שישאירו פה את סופו? בגלל התרומה המדהימה שלו לקבוצה השנה? אפילו בשוקו ולחמניה שמקציבים לעמדה 5 פה אפשר להביא סנטר שישחק יותר מ-5 דקות ברצף

אני חוזר על עצמי בלופ אינסופי ... ההפעלה שלו הייתה מתחת לכל ביקורת .

ברור לי שהוא הגיע לעונה בצורה לא מקצועית ואולי היה צריך להעיף אותו אז אבל לראות אותו היום בדקות על המגרש לא מקבל כדור כי אוחיון ופארגו מעדיפים לזרוק מבחוץ, זה כישלון של גודס הרבה יותר מכישלון שלו .

יש לי זיכרון מעבר למשחק האחרון והצמד טיוס וסופו היה חלק משמעותי מאוד בגביע אירופה האחרון של מכבי , אני מעדיף לתת להם עוד צ'אנס לפני מנסים עוד שחקן חדש שיכול להצליח ויכול להיכשל .
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 18 יוני 2015, 00:23

אני איבדתי את סופו אחרי שהוא הבריז לגמר הגביע. האיש באמת נתן את הלב פה ארבע שנים כשהיה על המגרש אבבל נראה לי שמיצינו
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 18 יוני 2015, 00:28

שחף כתב:אני איבדתי את סופו אחרי שהוא הבריז לגמר הגביע. האיש באמת נתן את הלב פה ארבע שנים כשהיה על המגרש אבבל נראה לי שמיצינו

הוא דווקא הגיע לארנה בגמר, אבל סגרו את הכניסה בגלל הגעתו של הנשיא. אני זוכר את השדרים אומרים את זה בטלוויזיה, שסופו עומד בחוץ ומחכה. לא יודע מה קרה אחר כך. אולי הוא התבאס לחכות וקיבל קריזה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 00:43

שחף כתב:אני איבדתי את סופו אחרי שהוא הבריז לגמר הגביע. האיש באמת נתן את הלב פה ארבע שנים כשהיה על המגרש אבבל נראה לי שמיצינו

אצל סופו זה תמיד הלך ביחד , החלק המקצועי והחלק הרגשי ... זה מרגיז שהוא מתנהג כמו ילד מגודל אבל למכבי אין אופציה אחרת בסכומים שהיא משלמת .

אם יביאו שחקן משמעותי אחר בצבע בלי הקריזות שלו אני אשמח , במידה ולא אני מעדיף להישאר איתו ןלהביא מאמן שידע להפעיל אותו .

גודס עשה עבודה נוראית ... או שהוא לא אמר לשחקנים להפעיל אותו או שהוא היה חסר שליטה לחלוטין על אוחיון ופארגו , בכל מקרה הוא לא יוצא מזה טוב .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2015, 00:47

יוסי22 כתב:

אצל סופו זה תמיד הלך ביחד , החלק המקצועי והחלק הרגשי ... זה מרגיז שהוא מתנהג כמו ילד מגודל אבל למכבי אין אופציה אחרת בסכומים שהיא משלמת .

אם יביאו שחקן משמעותי אחר בצבע בלי הקריזות שלו אני אשמח , במידה ולא אני מעדיף להישאר איתו ןלהביא מאמן שידע להפעיל אותו .

גודס עשה עבודה נוראית ... או שהוא לא אמר לשחקנים להפעיל אותו או שהוא היה חסר שליטה לחלוטין על אוחיון ופארגו , בכל מקרה הוא לא יוצא מזה טוב .

אתה רק שוכח לציין, שב-50% מהמקרים בהם סופו כן קיבל את הכדור הוא איבד אותו או מסר חזרה מה שביזבז את זמן ההתקפה,
ב-25% הנוספים הוא החטיא וב-25% הנותרים הוא עשה פעולה טובה כמו סל, סחיטת עבירה או הוצאה לקליעה חופשית.
אני כמובן לא יכול לבסס את המספרים, וזאת רק התחושה שלי, אבל אני מאמין שזה ממש לא רחוק מהאמת.

עם כאלה אחוזי הצלחה, לא פלא שלא ממש רוצים למסור לו בצבע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 00:52

ראית היום את המסירות לסופו בתחילת המשחק של היינס ואז של אוחיון ?
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 00:56

זה פחות או יותר מספר את סיפור העונה ...

ברור שהוא גם איבד כוח מתחת לסל והוא מסיים פחות טוב לתוך הטבעת אבל אני חושב שאצלו הכול הולך ביחד , זה לא מקצועני אבל זו המציאות .

כשלא מפעילים אותו הוא עושה עבירות , יוצא מפוקוס , עושה עבירות ויוצא מהמשחק , זה המעגל ... היציאה ממנו היא הפעלה נכונה שלו .

בשורה הסופית ברור שיש לו חלק גדול באיך שהעונה שלו התפתחה אבל מבחינתי הבעיה היותר גדולה איתו הייתה בהפעלה שלו על ידי הגארדים .
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 18 יוני 2015, 00:59

יוסי22 כתב:ראית היום את המסירות לסופו בתחילת המשחק של היינס ואז של אוחיון ?

לא.
אני רק רואה שחקן שקולע העונה 6.7 נק' למשחק עם 2.3 רב' וPIR של 5.9 בכמעט 15 דקות משחק ביורוליג, שהפליא במאני טיים
עם 2 נקודות בממוצע למשחק 1.3 רב' וPIR ממוצע שלילי בהצלבה מול פנר וכל זה ב13 דקות למשחק,
ומספרים די דומים בליגה.

אז יכול להיות שלגארדים יש חלק בזה, אבל איך אין לך אפילו טיפה של ביקורת על היכולת של סופו???
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 יוני 2015, 01:07

jol9 כתב:
יוסי22 כתב:ראית היום את המסירות לסופו בתחילת המשחק של היינס ואז של אוחיון ?

לא.
אני רק רואה שחקן שקולע העונה 6.7 נק' למשחק עם 2.3 רב' וPIR של 5.9 בכמעט 15 דקות משחק ביורוליג, שהפליא במאני טיים
עם 2 נקודות בממוצע למשחק 1.3 רב' וPIR ממוצע שלילי בהצלבה מול פנר וכל זה ב13 דקות למשחק,
ומספרים די דומים בליגה.

אז יכול להיות שלגארדים יש חלק בזה, אבל איך אין לך אפילו טיפה של ביקורת על היכולת של סופו???

קודם כל הליגה לא מעניינת אותי ...

תחלק את העונה שלו לשלושה...

השלב הראשון הוא היה רע מאוד באשמתו הבלעדית , בדרך שבה הוא חזר לעונה הזו והזמן שלקח לו לחזור לכושר .

בטופ 16 הוא היה נהדר כולל הנצחונות על הספרדיות וכולל משחקים טובים נגד ברצלונה ואלבה בחוץ .

בהצלבה הוא היה רע מאוד ... פה אתה רואה את האשמה שלו ואני זוכר איך הפעילו או יותר נכון לא הפעילו אותו , גודס חשב שהוא יכול להסתדר בלעדיו וטעה .

אין לי ספק שהוא איבד מהכוח שלו מתחת לסל , קשה לפספס את זה (אני לא יודע למה .. אבל זה די בולט ) ובכל זאת ההפעלה שלו על ידי הגארדים היא מתחת לכל ביקורת והבעיה מבחינתי היא קודם כל גודס .
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל2 » 18 יוני 2015, 02:20

מקווה שגודס יישאר, העונה הזאת לא באשמתו
wannabe שמואל1
שמואל2

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 יוני 2015, 07:24

שמואל2 כתב:מקווה שגודס יישאר, העונה הזאת לא באשמתו

נו באמת :throwup2
אולי הוא לא אשם בבניית הסגל, וגם לא בזה שלא הביאו מחליף לפניני והיינס, והוא בטח שלא אשם בפציעות. אבל בחייאת.. כמאמן וכפיגורה, יש לו עוד דרך עצומה לעבור עד שהוא יהיה ראוי אם בכלל..
נמאס לי מניהול המשחק הפחדני וחסר היצירתיות שלו, נמאס לי מהקיפאון שלו ונמאס לי מהראיונות העבשים והלוזריים שלו. הבנאדם חסר כריזמה לחלוטין והשחקנים לא סופרים אותו..
זה יהיה פשע מוחלט אם הוא לא יוחלף. מאמנים גדולים ממנו נבעטו מהמועדון אחרי שהפסידו אליפות. ההפסד אתמול שבר כל שיא של גועל וחוסר אכפתיות גם מצידו וגם מצד ההנהלה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יוני 2015, 09:28

נקודת האור אצלי היא כמובן יוני מהפורום, אוהב את התגובות שלו והאישיות שלו. הייתי הופך אותו ל ל gm של מכבי בלי לחשוב פעמיים.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google Adsense [Bot], מרסר ו־21 אורחים