המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הוא מבין שזה שייך לכל הקבוצה ולא רק לו?
"לברון נבח על בלאט בגמר, הוא התייחס אליו כאל קישוט"
מארק סטיין, כתב ESPN, תקף את כוכב קליבלנד וטען כי התנהג בזלזול מוחלט למאמנו במהלך סדרת הגמר: "לברון שחקן מבריק מדי בשביל להתנהג כפי שהתנהג לבלאט במהלך סדרת הגמר, הוא קרא לפסקי זמן והחליט על חילופים בעצמו"
אחדשיודע כתב:איך אני אוהב את המארק סטיין הזה: http://sports.walla.co.il/item/2865126"לברון נבח על בלאט בגמר, הוא התייחס אליו כאל קישוט"
מארק סטיין, כתב ESPN, תקף את כוכב קליבלנד וטען כי התנהג בזלזול מוחלט למאמנו במהלך סדרת הגמר: "לברון שחקן מבריק מדי בשביל להתנהג כפי שהתנהג לבלאט במהלך סדרת הגמר, הוא קרא לפסקי זמן והחליט על חילופים בעצמו"
בין השאר כותב סטיין: "יש לי שאלה אל לברון: איזה מאמן אתה רוצה? האם יש מאמן שבאמת תרצה לשחק עבורו? את מי קליבלנד יכולה למנות שבאמת תיתן
לו גיבוי? לברון הוא שחקן גדול מכדי שיתנהג כפי שהתנהג כלפי בלאט בסדרה הזו. לברון סירס את בלאט בדרכים שלא מתאימות לשחקן ברמתו.
"ראיתי את זה מקרוב. באופן מעשי, לברון ביקש פסקי זמן וערך חילופים. הוא צרח על בלאט כאשר המאמן קיבל החלטות שלא אהב. הוא הסתודד עם עוזר המאמן טיירון לו ולא העיף מבט אל בלאט. במקרה אחד שראיתי, הוא ניענע את ראשו בהפגנתיות במחאה על מהלך שבלאט תיכנן, הנזיפה השקטה הבולטת ביותר שראיתי. בלאט נאלץ לשנות את המהלך בפני כל הקבוצה".
סטיין המשיך: "העמית שלי בראיין ווינדהורסט אמר שייתכן שללברון לא יהיה אכפת שבלאט ימשיך, כדי שיהיה לו במי להתעלל. אני לא מצפה מאף אחד בקליבלנד להכחיש את זה, כי הם לא יכולים".
toja27 כתב:אביהוא, כל הידיעות האלו אמיתיות. לא יכול להיות שכולם ממציאים את אותם דברים מה גם שאנחנו רואים בעצמנו את שפת הגוף של לברון כלפי בלאט. הבן אדם לא אוהב אותו ומזלזל בו. מרק שטיין היה דווקא אחד מתומכי בלאט לאורך העונה ולכן הוא גם מציג ביקורת כלפי לברון. אני ממש רוצה שבלאט יעבור מהקבוצה הזו.
אביהוא כתב:toja27 כתב:אביהוא, כל הידיעות האלו אמיתיות. לא יכול להיות שכולם ממציאים את אותם דברים מה גם שאנחנו רואים בעצמנו את שפת הגוף של לברון כלפי בלאט. הבן אדם לא אוהב אותו ומזלזל בו. מרק שטיין היה דווקא אחד מתומכי בלאט לאורך העונה ולכן הוא גם מציג ביקורת כלפי לברון. אני ממש רוצה שבלאט יעבור מהקבוצה הזו.
גם אני רוצה,ואולי ציינתי את היחסים הדפוקים ביניהם עוד ליפני התשקורת, כש"רוב הפורום" עשה עליי עלייאום פה.
וכל זה עשיתי כשראיתי מה שראיתי על המגרש,לתת קרדיט לאנשים שרוצים לפגוע בבלאט אני לא מבין מה הטעם,ודאי באופן 90% שזה שקר שמבוסס על קצת אמת.
עזוב אותך תומכי בלאט,יותר קל למכור את הדעות שלך אם חושבים שאתה בעדם.(אחמ גלאדסטון אחמ)
יותר הגיוני לקבוע דעות על פי מה שהעיינים והאוזניים והשכל שלך אומרים מאשר להקשיב לעיתונאים,למרות שגם זה עדיף לא.
אביהוא כתב:כריס פארקר קורא לכל הכותרות האלא על לברון ובלאט "בולשיט".
אבל לך תדע מה האינטרס שלו.
toja27 כתב:אביהוא כתב:כריס פארקר קורא לכל הכותרות האלא על לברון ובלאט "בולשיט".
עזוב, גם אם בלאט יזכה באליפות הוא לא יקבל יותר מדי קרדיט ועל הדרך הוא יצתרך לעבור את ויה דולורוזה עם לברון ג'יימס. אני במקום בלאט הייתי מפסיק עם הליקוקים האלו ללברון ומנסה למצוא קבוצה אחרת.
אביהוא כתב:toja27 כתב:אביהוא כתב:כריס פארקר קורא לכל הכותרות האלא על לברון ובלאט "בולשיט".
עזוב, גם אם בלאט יזכה באליפות הוא לא יקבל יותר מדי קרדיט ועל הדרך הוא יצתרך לעבור את ויה דולורוזה עם לברון ג'יימס. אני במקום בלאט הייתי מפסיק עם הליקוקים האלו ללברון ומנסה למצוא קבוצה אחרת.
בקשר למרק שטיין לא ראיתי לא שמעתי וגם לא אראה.ראיתי יותר מידיי דברים העונה הזאת כדי להבין שיש הרבה מאוד אינטרסים בקקה הזה.
אי אפשר להאמין לכלום לדעתי.
והבאתי לך את כריס פארקר להגיד לך שבעצם לא כולם מסכימים עם הדעה הזאת וכולם נמצאים ליד הספסל ובחדרי הלבשה כדי לראות מה קורה בשטח.
והייתי אומר שפה בדיוק העניין,ככל שכולם ימציאו את אותם דברים ככה תתגבש הדעה שזאת אמת מוחלטת.
toja27 כתב:אביהוא כתב:toja27 כתב:אביהוא כתב:כריס פארקר קורא לכל הכותרות האלא על לברון ובלאט "בולשיט".
בקשר למרק שטיין לא ראיתי לא שמעתי וגם לא אראה.ראיתי יותר מידיי דברים העונה הזאת כדי להבין שיש הרבה מאוד אינטרסים בקקה הזה.
אי אפשר להאמין לכלום לדעתי.
והבאתי לך את כריס פארקר להגיד לך שבעצם לא כולם מסכימים עם הדעה הזאת וכולם נמצאים ליד הספסל ובחדרי הלבשה כדי לראות מה קורה בשטח.
והייתי אומר שפה בדיוק העניין,ככל שכולם ימציאו את אותם דברים ככה תתגבש הדעה שזאת אמת מוחלטת.
אוקיי בסדר, אתה לא סומך על מה שהם אומרים. מקובל. אבל אני אומר לך שממה שאני הרגשתי בצפייה במסך בכל מיני אירועים שונים לאורך העונה , האמת נמצאת קרוב יותר אליהם. שוב זה רק מה שאני הרגשתי אישית. אפילו אחרי הניצחון הראשון על גולדן סטייט, בלאט בא לתת חיבוק ניצחון קטן ללברון וההוא דחה אותו. זה היה קצת לא נעים לצפות בזה מן הצד.
Holiday_Armadillo כתב:ואולי אפשר קצת פחות לזיין את השכל ולהבין שכל הכתבות נכונות
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עוד צבע אדום
לא צריך לדווח על זה. זה יום יומי ולא מרגש.
אז עם כל הצורך שלך להעביר את הפואנטה הזאת, אני אמשיך לכתוב פה, ברשותך כמובן
אביהוא כתב:Holiday_Armadillo כתב:ואולי אפשר קצת פחות לזיין את השכל ולהבין שכל הכתבות נכונות
"אז עם כל הצורך שלך להעביר את הפואנטה הזאת, אני אמשיך לכתוב פה, ברשותך כמובן"
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1 ו־27 אורחים