מה הולך לקרות עכשיו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מה הולך לקרות עכשיו?

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 09:03

Thorin כתב:אני יודע שאני שוחט פרה קדושה כאן... אבל רנדל מבחינתי לא צריך להיות כאן ובטח לא ה-4 הפותח שלנו.
מכבי השנה חשבו שהם זכו בלוטו עם רנדל.
אז יש לו הגנה טובה מאוד, ויש גם משחקים שהוא בלתי עציר.
אבל הגישה שלו ובמיוחד ברגעי שיא של העונה, זאת שערורייה.
במיסוי הישראלי אני בטוח שיהיה ניתן להביא משהו טוב יותר.

אני דווקא די מסכים בנקודה שהוא לא צריך להיות להיות ה-4 הפותח, או יותר בכיוון שצריך להביא מישהו בתפקיד הזה לא פחות טוב ממנו שמשלים אותו. אני כן אוהב אותו וכן רוצה שהוא ישאר, אבל לבנות רק עליו בתפקיד 4 זה לא מספיק לדעתי. ולא, אלכסנדר זה לא ה4 השני שאני מדבר עליו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 09:10

רנדל נתן לך 12 נקודות למשחק ביורוליג עם ההגנה הכי טובה באירופה. אין שום סיכוי להביא למכבי שחקן שיהיה טוב ממנו. שום סיכוי.
roy1000

הודעהעל ידי שמוליק » 18 יוני 2015, 09:13

roy1000 כתב:רנדל נתן לך 12 נקודות למשחק ביורוליג עם ההגנה הכי טובה באירופה. אין שום סיכוי להביא למכבי שחקן שיהיה טוב ממנו. שום סיכוי.

גמאל מקלין 4 פותח ורנדל מחליף.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 09:18

roy1000 כתב:רנדל נתן לך 12 נקודות למשחק ביורוליג עם ההגנה הכי טובה באירופה. אין שום סיכוי להביא למכבי שחקן שיהיה טוב ממנו. שום סיכוי.

שמע, את רנדל רציתי במכבי עוד מימיו בגליל. תמיד חשבתי שהוא יהיה תוספת נהדרת למכבי וההצלחה היחסית שלו העונה לא מפתיעה אותי בכלום. החשש היחידי שלי לגביו היה מפציעות.עם זאת, צריך לשים כל דבר במקום. הייתה לי הרגשה מספר פעמים ממנו העונה ש-4 עם יכולות אחרות היה יכול לעזור לנו במצבים מסויימים(וחלקם רגעים חשובים). חסרים לי הקליעה מחצי מרחק,משחק פוסט, גודל וגם הריבאונד זה אספקט שהוא לא מצטיין לגמרי. כלומר הוא לא רע אבל יש מקום ל-4 נוסף לידו לדעתי.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 18 יוני 2015, 09:20, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 09:19

לגבי רנדל , חייב להסכים שהסייפא של העונה שלו היתה עלובה במיוחד , אבל סה"כ השנה בגדול הוא היה נקודת אור.
שנה הבאה לדעתי עמדה 4 תהיה מבוססת על בנדר ורנדל , זאת אומרת שבעמדה הזאת יהיו לנו שחקנים ברמת ליגת העל הישראלית.
אף אחד לא היה מופתע אם רנדל היה מגיע להפועל ירושליים , הפועל תל אביב או אילת , המחיר שלו שווה את מה שהוא נותן , הבעיה היא שהוא לא יכול להיות 4 מוביל בקבוצה ששואפת להגיע לאן שהוא רחוק.
יש לו בעיה קשה מאד של אופי , אופי תבוסתני כזה שנכנס לדכאון מכל החטאה , שעושה שטויות מטומטמות שלפעמים אתה חושב שהוא אחד השחקנים הכי מטומטמים בעולם , כמו למשל לשים סל עצמי , לכדרר את עצמך לדעת בהתקפה מתפרצת ולאבד כדור ,
לעשות פאולים מיותרים וכו' , הוא לא בנוי מנטלית להיות שחקן מוביל בקבוצה כי לא ניתן לסמוך עליו מתי שצריך , ולכן הוא יכול להיות אחלה שחקן מהספסל , עצם זה שהוא 4 מוביל שלנו , אומר הרבה על שאיפות ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 09:20

שמוליק כתב:

גמאל מקלין 4 פותח ורנדל מחליף.

מקלין לא ייתן לך 12 נקודות למשחק ולא ייתן לך את ההגנה של רנדל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 09:22

toja27 כתב:

שמע, את רנדל רציתי במכבי עוד מימיו בגליל. תמיד חשבתי שהוא יהיה תוספת נהדרת למכבי וההצלחה היחסית שלו העונה לא מפתיעה אותי בכלום. החשש היחידי שלי לגביו היה מפציעות.עם זאת, צריך לשים כל דבר במקום. הייתה לי הרגשה מספר פעמים ממנו העונה ש-4 עם יכולות אחרות היה יכול לעזור לנו במצבים מסויימים(וחלקם רגעים חשובים). חסרים לי הקליעה מחצי מרחק,משחק פוסט, גודל וגם הריבאונד זה אספקט שהוא לא מצטיין לגמרי. כלומר הוא לא רע אבל יש מקום ל-4 נוסף לידו לדעתי.

בהתחשב בתקציב המאוד מוגבל של מכבי, עדיף להשקיע את הכסף בסנטר סביר ולא במחליף לרנדל. כמובן שסטרץ' 4 היהי מאוד עוזר, אבל אם המשאבים מוגבלים, אני מעדיף להשקיע בשחקני החמישייה ולא בספסל.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 09:28

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

בוואן אומרים שגודס מתנדנד ושוקלים מאמן זר. זה לא יקרה כמובן כי מאמן זר ידרוש תקציבים וסמכויות שההנהלה לא רוצים לתת. הרבה יותר נוח עם גודס הבובה.

מה שהכי משקף זה הציטוט הבא:
חברי ההנהלה הצעירה, דני פדרמן, שי רקנאטי, ואלי דריקס, לא ירדו למתחם חדרי ההלבשה בסיום המשחק.

כלומר, דני פדרמן ה- GM הדגול, שותף רק להצלחות. כשיש כשלונות, הוא יורד לבונקר ושולח את אבא שלו ואת שמעון לדבר.

בנוסף, סיפור פארגו אמור להסתיים בעוד שבוע, המועד האחרון למימוש האופציה עליו (אני כמעט בטוח שהוא לא יישאר).
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 18 יוני 2015, 09:31

roy1000 כתב:http://sports.walla.co.il/item/2864717

לגבי הסגל, עם טיילור רוצ'סטי, כוכבה של ניז'ני, יש הבנות ובמכבי תל אביב מאמינים שישחק בקבוצה בעונה הבאה. הוא צפוי להצטרף כנראה על חשבון ג'רמי פארגו, כאשר במועדון לא אוהבים את סגנון המשחק וההתנהגות שלו. יוגב אוחיון צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח והאופציה על בריאן רנדל תמומש. סופוקליס שחורציאניטיס יעזוב כשמכבי תנסה להשאיר את אלכס טיוס, אם כי במועדון יודעים שהוא מכוון לכסף הגדול. מגעים מתקיימים עם דיאור פישר שעשוי להגיע בקומו.

יוגב/זר (היגינס?)
רוצ'סטי/יבזורי (?)
סמית'/סילבן
רנדל/זר
סנטר זר/פישר או רותבארט

אם זה יהיה הסגל שנה הבאה אז המצב באמת רע כי הוא פחות טוב אפילו מהסגל שפתח את העונה הזאת.
לא מבין את ההתלהבות מרוצ'סטי ?? מה הוא כבר עשה היורוליג שכלכך מתלהבים ממנו ? בסך הכל נתן עונת שיא בקבוצה של כלכך הצליחה , מה גם 'הוא לא צעיר במיוחד
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 09:34

לגבי שאלת התרד - השינויים לא יהיו מהותיים , יגיע מחליף לפארגו , יהיו קצת שינויים קוסמטים , יבוא עוד ישראלי וזהו. גיא "פודל ההנהלה" גודס , יישאר , ויביאו לו עוזר מאמן כמו דן שמיר או משהו בסגנון.
ואנחנו נמשיך לראות ממכבי את מה שראינו כל העונה , הגנת חילופים שערורייתית , המון איבודי כדור מטופשים , ריבאונד התקפה זוועתי , התקפות של כדררת אינסופית שמובילה לזריקה קשה שהשחקנים תקועים בעמדות שלהם
וכן , גם המון המון ריאיונות הזויים , כי ככה זה שאתה ממנה לתפקיד שהיו בו אגדות כדורסל כמו פיני , בלאט , רלף , מאמן שמעולם לא עבר חצי גמר , שאת נאומיו הוא לוקח מעוגיות מזל , ושפילוסופיית המשחק שלו היא - "אולי ננצח במזל".
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 09:40

yzafrir כתב:

לגבי הסגל, עם טיילור רוצ'סטי, כוכבה של ניז'ני, יש הבנות ובמכבי תל אביב מאמינים שישחק בקבוצה בעונה הבאה. הוא צפוי להצטרף כנראה על חשבון ג'רמי פארגו, כאשר במועדון לא אוהבים את סגנון המשחק וההתנהגות שלו. יוגב אוחיון צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח והאופציה על בריאן רנדל תמומש. סופוקליס שחורציאניטיס יעזוב כשמכבי תנסה להשאיר את אלכס טיוס, אם כי במועדון יודעים שהוא מכוון לכסף הגדול. מגעים מתקיימים עם דיאור פישר שעשוי להגיע בקומו.

יוגב/זר (היגינס?)
רוצ'סטי/יבזורי (?)
סמית'/סילבן
רנדל/זר
סנטר זר/פישר או רותבארט

אם זה יהיה הסגל שנה הבאה אז המצב באמת רע כי הוא פחות טוב אפילו מהסגל שפתח את העונה הזאת.
לא מבין את ההתלהבות מרוצ'סטי ?? מה הוא כבר עשה היורוליג שכלכך מתלהבים ממנו ? בסך הכל נתן עונת שיא בקבוצה של כלכך הצליחה , מה גם 'הוא לא צעיר במיוחד

אני חושב שזה בערך שקול לסגל שהתחיל את העונה הזו. רוצ'סטי הוא סיכון. הוא אמנם היה מלך הסלים של היורוליג שנה שעברה, אבל הוא לא הצליח בשום קבוצה גדולה.
roy1000

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 יוני 2015, 09:49

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:

יוגב/זר (היגינס?)
רוצ'סטי/יבזורי (?)
סמית'/סילבן
רנדל/זר
סנטר זר/פישר או רותבארט

אני חושב שזה בערך שקול לסגל שהתחיל את העונה הזו. רוצ'סטי הוא סיכון. הוא אמנם היה מלך הסלים של היורוליג שנה שעברה, אבל הוא לא הצליח בשום קבוצה גדולה.

אז מזל שהוא לא מגיע לקבוצה גדולה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יוני 2015, 10:06

אם לא ישאירו את פארגו/ יחתימו גארד בכיר ליד רוצסטי העונה הבאה תראה בדיוק כמו העונה. מקווה שאנשים לא יאכלו את הבלוף לפחות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 10:11

MTA2311 כתב:אם לא ישאירו את פארגו/ יחתימו גארד בכיר ליד רוצסטי העונה הבאה תראה בדיוק כמו העונה. מקווה שאנשים לא יאכלו את הבלוף לפחות.

העונה הבאה תראה כמו העונה הזאת כי המאמן נשאר ואיתו כל המחלות של העונה (הגנת חילופים , התקפה פרימיטיבית , אי שליטה בקצב המשחק,התפרקויות מהדהדות).
לגבי פארגו , אתה באמת חושב שזחקן שלא מסוגל לעבור את עמית שמחון בכדרור , וזורק רק שלשות מ 9 מטר צריך להשאר בקבוצה?
מצידי שיביאו רכז ב 200K , ששומר כמו נינג'ה ומחלק את הכדורים למי שצריך , אני לא צריך NBA WANABE במליון שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת , מעניין מה הוא צייץ בטוויטר שלו היום.....
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 10:12

MTA2311 כתב:אם לא ישאירו את פארגו/ יחתימו גארד בכיר ליד רוצסטי העונה הבאה תראה בדיוק כמו העונה. מקווה שאנשים לא יאכלו את הבלוף לפחות.

סיפור פארגו יתברר סופית בשבוע הבא. כמובן שאתה תשמע כל הקיץ על מו"מ עם פארמר ופערים קטנים וברכע האחרון יביאו את היגינס מהליגה הטורקית.

צריך להיות רציניים. לא ינחת פה גאודלוק.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 10:14

ankram כתב:לגבי פארגו , אתה באמת חושב שזחקן שלא מסוגל לעבור את עמית שמחון בכדרור , וזורק רק שלשות מ 9 מטר צריך להשאר בקבוצה?
מצידי שיביאו רכז ב 200K , ששומר כמו נינג'ה ומחלק את הכדורים למי שצריך , אני לא צריך NBA WANABE במליון שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת , מעניין מה הוא צייץ בטוויטר שלו היום.....

אה, אבל כבר הביאו שחקן כזה. קוראים לו מרקז היינס. נעים להכיר.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 10:30

roy1000 כתב:
ankram כתב:לגבי פארגו , אתה באמת חושב שזחקן שלא מסוגל לעבור את עמית שמחון בכדרור , וזורק רק שלשות מ 9 מטר צריך להשאר בקבוצה?

אה, אבל כבר הביאו שחקן כזה. קוראים לו מרקז היינס. נעים להכיר.

ראשית הוא עלה 500K , והוא לא רכז , והוא לא מסוגל להוביל כדור , והוא אדיוט . וזה שהצוות המקצועי שלנו לא מסוגל לאתר שחקן כזה , זה עצם העניין.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 10:34

http://sports.walla.co.il/item/2864773

לא מעט שחקנים בכו, בריאן רנדל נראה שבור והיה גם אחד האחרונים שיצאו. בסביבות 1 בלילה יצא הפורוורד למגרש החניה, הרכין את ראשו ובכה ברכבו.

הוא באמת צריך לבכות , מה 4 הפותח של מכבי אני מצפה לקצת יותר מסל עצמי , איבודי כדורים מטומטמים , ו20% מהקו , אולי אם היה לו אופי קצת יותר קשוח משל ילדה בגן חובה , אולי הוא היה מצליח לצאת מהדכאון שלו.

תנו לבחור ציפרלקס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יוני 2015, 10:44

אבי סגל, בחור מאוד אמין טוען שהתקציב יגדל ב 20 אחוזים. נקווה מאוד .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי toja27 » 18 יוני 2015, 10:46

אדגר פו כתב:אבי סגל, בחור מאוד אמין טוען שהתקציב יגדל ב 20 אחוזים. נקווה מאוד .

דיוויד פדרמן כבר אמר בראיון לפני, שהוא מתכוון לעלות הצעה להגדיל את התקציב לעונה הבאה. אני חושב שזה באמת מה שיקרה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־12 אורחים