אדגר פו כתב:אבי סגל, בחור מאוד אמין טוען שהתקציב יגדל ב 20 אחוזים. נקווה מאוד .
תקציב השחקנים או תקציב הקבוצה...
כי כרגע אחוז תקציב השחקנים לא נראה שמושפע מהתקציב הכללי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אבי סגל, בחור מאוד אמין טוען שהתקציב יגדל ב 20 אחוזים. נקווה מאוד .
התקציב חייב לגדול, כי רק ההחתמות שעשו עד עכשיו כמעט חורגות מכל התקציב העונה. 20% זה אומר שמעלים את תקציה השחקנים מ- 8 מליון לכיוון של 9.5 מליון. זה משהו שחייבים לעשות בשביל להעמיד קבוצה ראויה (בערך כמו השנה), אבל אני חושב שזה תלוי מאוד בספונסרים, זכויות שידור ומצב מכירת המנויים. מכבי העלתה את מחיר המנויים ב- 10% לקראת העונה הבאה. אני לא בטוח שהיא מוכרת את כולם.
אדגר פו כתב:איפה קובי שיפתח כאן את האשכול המסורתי של שמות המועמדים לפי מספור ?
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:אדגר פו כתב:אבי סגל, בחור מאוד אמין טוען שהתקציב יגדל ב 20 אחוזים. נקווה מאוד .
התקציב חייב לגדול, כי רק ההחתמות שעשו עד עכשיו כמעט חורגות מכל התקציב העונה. 20% זה אומר שמעלים את תקציה השחקנים מ- 8 מליון לכיוון של 9.5 מליון. זה משהו שחייבים לעשות בשביל להעמיד קבוצה ראויה (בערך כמו השנה), אבל אני חושב שזה תלוי מאוד בספונסרים, זכויות שידור ומצב מכירת המנויים. מכבי העלתה את מחיר המנויים ב- 10% לקראת העונה הבאה. אני לא בטוח שהיא מוכרת את כולם.
נכון. ה20% האלה לא יביאו לשום מהפכה. זה בשביל סמית,לנדסברג ויוגב.
toja27 כתב:אפרופו הדאנק..מה אתם אומרים על יוטר?
ankram כתב:toja27 כתב:אפרופו הדאנק..מה אתם אומרים על יוטר?
שהוא אחלה לקבוצת מרכז טבלה ישראלית בליגת הפרוורדים שלנו , שהוא לוחם (מה שנראה הרבה יותר על רקע השחקנים העצלים והאדישים שלנו) , ושאם היו למכבי בעמדות 4-5 שחקנים עם לב , אכפתיות , וחוש גאווה , הוא לא היה מסיים אף משחק עם יותר מ 5 נקודות.
ankram כתב:מה שלא יהיה , אני רק מקווה ששוב לא נראה פוסטר דאנק על הראש של הסנטר השמן ועצלן שלנו , אלק שובר שוויון....
toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:אפרופו הדאנק..מה אתם אומרים על יוטר?
שהוא אחלה לקבוצת מרכז טבלה ישראלית בליגת הפרוורדים שלנו , שהוא לוחם (מה שנראה הרבה יותר על רקע השחקנים העצלים והאדישים שלנו) , ושאם היו למכבי בעמדות 4-5 שחקנים עם לב , אכפתיות , וחוש גאווה , הוא לא היה מסיים אף משחק עם יותר מ 5 נקודות.
הקבוצות שבהן הוא שיחק תמיד הצליחו. הוא נותן דברים יפים לדעתי. אני רק לא בטוח ששוה לבזבז עליו משבצת של זר.
roy1000 כתב:ankram כתב:מה שלא יהיה , אני רק מקווה ששוב לא נראה פוסטר דאנק על הראש של הסנטר השמן ועצלן שלנו , אלק שובר שוויון....
האמת שזה היה דאנק של שחקן עם ביצים. סופו יכל להוריד אותו לרצפה אם היה אכפת לו.
למכבי? ממש ממש לא.
roy1000 כתב:ankram כתב:מה שלא יהיה , אני רק מקווה ששוב לא נראה פוסטר דאנק על הראש של הסנטר השמן ועצלן שלנו , אלק שובר שוויון....
למכבי? ממש ממש לא.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:ankram כתב:מה שלא יהיה , אני רק מקווה ששוב לא נראה פוסטר דאנק על הראש של הסנטר השמן ועצלן שלנו , אלק שובר שוויון....
למכבי? ממש ממש לא.
האמת מהלך אחרי זה הוא הוריד אותו לרצפה עם מרפק לסרעפת.
ankram כתב:toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:אפרופו הדאנק..מה אתם אומרים על יוטר?
הקבוצות שבהן הוא שיחק תמיד הצליחו. הוא נותן דברים יפים לדעתי. אני רק לא בטוח ששוה לבזבז עליו משבצת של זר.
התכוונת ברצינות שהוא יהיה שחקן מכבי?
toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:ankram כתב:toja27 כתב:אפרופו הדאנק..מה אתם אומרים על יוטר?
התכוונת ברצינות שהוא יהיה שחקן מכבי?
כן כ- 5 שני.
toja27 כתב:עשה לי טובה אנקראם, מותר לאנשים להציע רעיונות בלי לקבל מטר של שיפוטיות וביקורתיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], עידן ו־14 אורחים