גודס הביתה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס הביתה

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 11:46

MTA2311 כתב:פדרמן:״ לא טיפלנו בנושא הצעירים כמו שצריך״.
כן דייוויד. זה העיקר.
תמות כבר.

הוא צודק , ואף אחד לא אמר שזה הדבר העיקרי.
והוא אומר את זה כבר הרבה זמן , ולא עושה שום דבר.
אם אילת יכולים לשחק עם חמשייה ישראלית במשחק חמישי , ואם הם יכולים להעלות ילד מהספסל שיעמיד גוף על סופו וייתן לו בומבה לשלוח אותו לקו , אני לא מבין מדוע אור לאומי לא יכול לתת 5 דקות של לחץ על מוביל כדור.
נתנו לאור לאומי 30 שניות בהם הוא שם 1 מ2 , זאת היתה הפעם היחידה במשחק שהקהל של מכבי אשכרה התלהב , אין פלא ששחקנים ישראלים לא מוכנים לבוא למכבי גם בשביל שדרוג רציני במערכת , מכבי פשוט הפכה להיות
עוד קבוצת זרים שאפשר לשים אותה בכל מדיה באירופה ולא תחוש בהבדל.
הגיע הזמן שמכבי תתחיל להחתים צעירים ולתת להם דקות , אני כבר לא יכול לראות את הקבוצה הזאת.

בכלל שילוב צעירים הוא דבר כל כך טבעי באירופה , אובראדוביץ' הגדול משתמש בשחקנים צעירים , גם באפס עושים את זה יפה , ברצלונה לא מפחדת לתת דקות לטאלנטים , ורק במכבי שחקנים צעירים הם קישוט על הספסל ונכנסים ל 20 שניות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 11:50

ankram כתב:בכלל שילוב צעירים הוא דבר כל כך טבעי באירופה , אובראדוביץ' הגדול משתמש בשחקנים צעירים , גם באפס עושים את זה יפה , ברצלונה לא מפחדת לתת דקות לטאלנטים , ורק במכבי שחקנים צעירים הם קישוט על הספסל ונכנסים ל 20 שניות.

בברצלונה נותנים דקות למריו הזוניה, לא לאור לאומי. בעולם נורמלי, דאוסן היה צריך להיות במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 12:11

roy1000 כתב:
ankram כתב:בכלל שילוב צעירים הוא דבר כל כך טבעי באירופה , אובראדוביץ' הגדול משתמש בשחקנים צעירים , גם באפס עושים את זה יפה , ברצלונה לא מפחדת לתת דקות לטאלנטים , ורק במכבי שחקנים צעירים הם קישוט על הספסל ונכנסים ל 20 שניות.

בברצלונה נותנים דקות למריו הזוניה, לא לאור לאומי. בעולם נורמלי, דאוסן היה צריך להיות במכבי.

אור לאומי ואלטיט היו צריכים לקבל יותר דקות העונה , ברגעים יותר לחוצים , והגיע להם לקבל דקות בטח שטיוס עושה טובה שהוא משחק , לינהרט לא יכול לשמור על ניב ברקוביץ' , או ג'ייק כהן שלא מסוגל לשמור על כדיר בפוסט.
הזוניה משחק בליגה הספרדית , אפשר ומותר בליגת ה"על" שלנו , לשלב גם שחקנים כמו אלטיט ואור לאומי , בכמה הם כבר יותר גרועים מניב ברקוביץ' או מתמיר אריאלי???

לגבי שון - אני כלל לא משוכנע שהוא היה מקבל השנה דקות כדי להראות לנו מה הוא שווה , מאז בורשטיין מכבי כלל לא מקדמת צעירים , משהו דפוק במערכת הזאת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יוני 2015, 12:13

ankram כתב:
כן דייוויד. זה העיקר.
תמות כבר.

אם אילת יכולים לשחק עם חמשייה ישראלית במשחק חמישי , ואם הם יכולים להעלות ילד מהספסל שיעמיד גוף על סופו וייתן לו בומבה לשלוח אותו לקו , אני לא מבין מדוע אור לאומי לא יכול לתת 5 דקות של לחץ על מוביל כדור.
נתנו לאור לאומי 30 שניות בהם הוא שם 1 מ2 , זאת היתה הפעם היחידה במשחק שהקהל של מכבי אשכרה התלהב , אין פלא ששחקנים ישראלים לא מוכנים לבוא למכבי גם בשביל שדרוג רציני במערכת , מכבי פשוט הפכה להיות
הגיע הזמן שמכבי תתחיל להחתים צעירים ולתת להם דקות , אני כבר לא יכול לראות את הקבוצה הזאת.

בכלל שילוב צעירים הוא דבר כל כך טבעי באירופה , אובראדוביץ' הגדול משתמש בשחקנים צעירים , גם באפס עושים את זה יפה , ברצלונה לא מפחדת לתת דקות לטאלנטים , ורק במכבי שחקנים צעירים הם קישוט על הספסל ונכנסים ל 20 שניות.

צר לי. יום אחרי שהקבוצה שלך הושפלה בחצי הגמר מול פאקינג אילת, אתה לא מדבר על ארד הררי ולאומי. אתה מתנצל, ומבטיח שעונה הבאה לא ישחקו פה אפסים כמו היינס ולינהארט. זה בסך הכל עוד דרך בשבילו להתחמק מאחריות. מזל שיש מי שקונה את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 12:15

MTA2311 כתב:
ankram כתב:
כן דייוויד. זה העיקר.
תמות כבר.

צר לי. יום אחרי שהקבוצה שלך הושפלה בחצי הגמר מול פאקינג אילת, אתה לא מדבר על ארד הררי ולאומי. אתה מתנצל, ומבטיח שעונה הבאה לא ישחקו פה אפסים כמו היינס ולינהארט. זה בסך הכל עוד דרך בשבילו להתחמק מאחריות. מזל שיש מי שקונה את זה.

מה אתה כבר מצפה ממנהל מכבי שהוא הכל חוץ ממכביסט?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 12:15

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יוני 2015, 12:29

טוב.
שמעון הודיע הרגע שגודס המאמן גם בשנה הבאה.
שיהיה לכולנו בהצלחה, הלכתי למות איפשהו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 18 יוני 2015, 13:29

לא יודע אם העלו את זה בת'רד - מה שלי מפריע פה באופן הכי קשה, היא העובדה שהיום מאמנים פשוט לא לוקחים אחריות על הכשלונות שלהם ומעדיפים לאחוז בקרנות המזבח.

גיא גודס עמד בראש קבוצה שכשלה כשלון חרוץ, בדמותו של הפסד אליפות (אמיתי, בסדרה) ראשון מזה 22 שנים.
איפה הכבוד, איפה ההגניות - כלפי עצמו, כלפי הקהל.
כ"כ פתטי אחרי כשלון כזה לעמוד מאחורי תירוצים עלובים על פציעה של פניני. קח אחריות, רבאק - ת-ת-פ-ט-ר.

מבחינתי, אם היה לי כבוד מסויים כלפי גודס, לפחות בכל הקשור ליושרה שלו, הוא איבד אצלי לגמרי את כל יתרת הנקודות שהיו לו. אוברדראפט מנופח.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2015, 13:33

קובי כתב:לא יודע אם העלו את זה בת'רד - מה שלי מפריע פה באופן הכי קשה, היא העובדה שהיום מאמנים פשוט לא לוקחים אחריות על הכשלונות שלהם ומעדיפים לאחוז בקרנות המזבח.

גיא גודס עמד בראש קבוצה שכשלה כשלון חרוץ, בדמותו של הפסד אליפות (אמיתי, בסדרה) ראשון מזה 22 שנים.
כ"כ פתטי אחרי כשלון כזה לעמוד מאחורי תירוצים עלובים על פציעה של פניני. קח אחריות, רבאק - ת-ת-פ-ט-ר.

מבחינתי, אם היה לי כבוד מסויים כלפי גודס, לפחות בכל הקשור ליושרה שלו, הוא איבד אצלי לגמרי את כל יתרת הנקודות שהיו לו. אוברדראפט מנופח.

תפתח את המלפפונים!
תמונה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 13:39

החציל האצטקי כתב:טוב.
שמעון הודיע הרגע שגודס המאמן גם בשנה הבאה.
שיהיה לכולנו בהצלחה, הלכתי למות איפשהו.

הקיצר , זאת המנטרה החדשה , "לא נוגעים , לא מתאמצים" , הרי מה אכפת לראשי מכבי? הקהל ממשיך להחזיק את המועדון , שהוא קונה את כל המנויים , להנהלת הפאר שלנו יש מושבים על המגרש , תמיד אפשר להפיל את האשמה על המאמן.
שקל לא יוצא מהכיס שלהם , מקסימום טיפונת בים , כל יום חמישי רואים אותם , יש כמה סלב בקהל שאפשר להתחכך איתם , מה רע?
שמעון מזרחי ימשיך לשבת על הכסא שלו , ימשיך ללחוש לקמע שלו , כי זה הדבר היחיד שיכול לסדר ליוגב,רנדל או טיוס 2-2 מהעונשין , פדרמן ימשיך להציג פרצוף זחוח על גבול ה"בואנה , אתה מה זה דורש סטירה" , הג'וניורים ימשיכו להעלם אחרי כשלונות ולהפויע בפרונט
אחרי הצלחות , פעם בשנה נסיעה לארצות הברית , פעם בשבועיים נסיעה לאיזו מדינה באירופה , כל זה מבלי להוציא שקל מהכיס , זאת לא קבוצת כדורסל , זה סטארט אפ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 יוני 2015, 13:43

ankram כתב:זאת לא קבוצת כדורסל , זה סטארט אפ.

כל חברת סטארט אפ צריכה לעשות בסוף אקזיט ולהימכר לאיזה ארגון עשיר מאוד לא??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 13:47

קובי כתב:לא יודע אם העלו את זה בת'רד - מה שלי מפריע פה באופן הכי קשה, היא העובדה שהיום מאמנים פשוט לא לוקחים אחריות על הכשלונות שלהם ומעדיפים לאחוז בקרנות המזבח.

מתי שמעת על מאמן מכבי שהתפטר מיוזמתו?? , אין חיה כזאת.

והוא לא השתמש בפציעה של פניני כתירוץ , הוא פשוט מאמין בזה , הוא באמת מאמין שהוא עשה עבודה מצויינת העונה וכל מה שדפק אותו זה חוסר מזל ופציעות ,
זה גם יכול להסביר את צורת האימון שלו , את ההפסדים בכל טורניר שהיינו בו , זולת הגביע שגם שם לא הגיע לנו כלל להגיע לגמר.
אני בטוח שהוא חושב שהגנת החילופים זאת ההגנה הכי טובה , ושמרקיז היינס צריך לזרוק מבחוץ ולא לחדור לסל , אני גם בטוח שהוא מאמין שדווין ורנדל צריכים להוביל מתפרצת ושההתקפה הכי טובה זה ג'רמי מכדרר 20 שניות
ועולה לפיידאווי מ9 מטר. הדבר היחיד שפגע בו העונה זה הפציעות , בלי זה בטוח שמכבי היתה עולה לפיינל פור , זה המאמן של אלופת אירופה 2014 , מאמן שמופתע מנצחון על נס ציונה ושחושב שזכייה בגביע המדינה בלבד , זה הישג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 18 יוני 2015, 13:48

האמת שהוא פשוט לא קולט.
לא ראיתי אפילו חצי משפט בסגנון ״יכול להיות שהדרך שבה בחרתי להתנהל לא הייתה נכונה״.

אני אגיד לך מה הרושם שאני מקבל מגודס: הבן אדם הוא כמו מפקד צעיר וצהוב בצבא.
הוא משקיע את כל הכוח שלו בלנסות להוכיח ולהראות כמה הוא טוב. זה עובד על הממונים עליו: הוא גם שומר על התחת שלהם (כשהם מבינים, שמצבם האישי לא בשיא) והם גם רואים אותו קורע את עצמו עד שהוא קרוב להתפרק. זה לא עובד על השחקנים שלו, ולא על הקולגות שלו. הם לא באמת מעריכים אותו יותר מדי וכל המאמץ העצום הזה שהוא משקיע לא עושה עליהם רושם. עליהם זה לא עובד.

אבל על מי זה כן עובד? על גיא עצמו. הבן אדם מרגיש שעבד קשה לאורך שנים, הרוויח את המעמד, נתן את כל כולו לאורך העונה, ובגלל מזל לא הצליח.
הבעיה שלו היא ביסודות. אין לו מושג באימון כדורסל. אין לו מושג בעמידה מול קהל- לא מול קהל שחקנים ולא מול קהל התקשורת (להלן ״הכרישים״).
הוא איש טוב, עם כוונות טובות, לב טוב ואהבה למועדון. אבל הוא לא מאמן מספיק טוב, והבלון שלו יתפוצץ אם לא העונה- בעונה הבאה. עדיף לחתוך את זה לפני שזה נהיה בלתי נסבל. וזה ממש קרוב לשם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2015, 13:49

החציל האצטקי כתב:

האמת שהוא פשוט לא קולט.
לא ראיתי אפילו חצי משפט בסגנון ״יכול להיות שהדרך שבה בחרתי להתנהל לא הייתה נכונה״.

אני אגיד לך מה הרושם שאני מקבל מגודס: הבן אדם הוא כמו מפקד צעיר וצהוב בצבא.
הוא משקיע את כל הכוח שלו בלנסות להוכיח ולהראות כמה הוא טוב. זה עובד על הממונים עליו: הוא גם שומר על התחת שלהם (כשהם מבינים, שמצבם האישי לא בשיא) והם גם רואים אותו קורע את עצמו עד שהוא קרוב להתפרק. זה לא עובד על השחקנים שלו, ולא על הקולגות שלו. הם לא באמת מעריכים אותו יותר מדי וכל המאמץ העצום הזה שהוא משקיע לא עושה עליהם רושם. עליהם זה לא עובד.

אבל על מי זה כן עובד? על גיא עצמו. הבן אדם מרגיש שעבד קשה לאורך שנים, הרוויח את המעמד, נתן את כל כולו לאורך העונה, ובגלל מזל לא הצליח.
הבעיה שלו היא ביסודות. אין לו מושג באימון כדורסל. אין לו מושג בעמידה מול קהל- לא מול קהל שחקנים ולא מול קהל התקשורת (להלן ״הכרישים״).
הוא איש טוב, עם כוונות טובות, לב טוב ואהבה למועדון. אבל הוא לא מאמן מספיק טוב, והבלון שלו יתפוצץ אם לא העונה- בעונה הבאה. עדיף לחתוך את זה לפני שזה נהיה בלתי נסבל. וזה ממש קרוב לשם.

לא יודע מה איתך אני כבר מזמן מזמן- שם!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 13:52

חנו'ש כתב:
ankram כתב:זאת לא קבוצת כדורסל , זה סטארט אפ.

כל חברת סטארט אפ צריכה לעשות בסוף אקזיט ולהימכר לאיזה ארגון עשיר מאוד לא??

לאו דווקא , אבל מה שמכבי מעניקה לאנשים הנכבדים הללו , זה חשיפה , פרסום , התחכחות עם סלבים , הופעה בטלוויזיה כל יום חמישי, נסיעות חינם לחו"ל וסרט בערוץ 8 , כל זה מבלי להוציא שקל מהכיס , מה רע?
הרי מכבי משוריינת ביורוליג , יש לה עדיין כמעט בכל רגע נתון 11000 פראיירים שמוכנים להוציא אלפי שקלים בשנה , ומדי פעם אפשר גם שיתפלק איזה הישג , כל זה מבלי להוציא שקל , הלוואי עלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 יוני 2015, 13:53

אם גודס ימשיך בעונה הבאה זה רק מחזק את הטענה כמה מכבי הפכה ממועדון עם סטנדרטים ושאיפות לעוד סתם קבוצה שלא אכפת לה מההישגים, אלא רק ממכירת מנויים והכנסות.
מעניין מתי לאוהדים ייפול האסימון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 יוני 2015, 14:40

קובי, לגודס יש חוזה מובטח לעונה הבאה של 350 אלף דולר נטו. זה נראה לך הגיוני שהוא יתפטר? גם אני הייתי אוחז בקרנות המזבח במצבו.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 18 יוני 2015, 15:02

אתם באמת חושבים שישקיעו בשחקנים אבל ישאירו מאמן גרוע? יגרמו לו להתפטר.
Roni1

הודעהעל ידי ankram » 18 יוני 2015, 15:08

Roni1 כתב:אתם באמת חושבים שישקיעו בשחקנים אבל ישאירו מאמן גרוע? יגרמו לו להתפטר.

מאמן שב ז' שלו להפסיד אליפות במכבי תל אביב - לא ניתן לגרום לו להתפטר , למה מה כבר יכולים לעשות לו?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי tzachMTA » 18 יוני 2015, 15:34

ankram כתב:
Roni1 כתב:אתם באמת חושבים שישקיעו בשחקנים אבל ישאירו מאמן גרוע? יגרמו לו להתפטר.

מאמן שב ז' שלו להפסיד אליפות במכבי תל אביב - לא ניתן לגרום לו להתפטר , למה מה כבר יכולים לעשות לו?

יש עוד אופציה.. לא ישקיעו בשחקנים..
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], omerk ו־10 אורחים